Karanlık

'Weten je ouders dat je mensen oplicht?' 

Radar AVROTROS
Abone ol 14 B
görünümler 41 B
99% 226 1

Als je berichten op sociale media mag geloven, dan kan iedereen met de handel in cryptovaluta binnen de kortste keren miljonair zijn. Ondertussen doen oplichters er alles aan om jou te overtuigen om juist wél te investeren. En zodra ze jouw inleg hebben, moet je steeds meer geld gaan betalen....
Lees meer: radar.avrotros.nl/hulp-tips/h...
Meer Radar vind je op:
Instagram: radar.avrot...
De website: radar.avrotros.nl/
Facebook: avrotrosradar
Twitter: avrotrosradar
Meld je ook aan voor onze gratis nieuwsbrief: radar.avrotros.nl/nieuws/nieu...
Meld je aan voor het Radar Testpanel en geef je mening: www.radartestpanel.nl

katma

 

5 Nis 2023

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR    
BERT BITCOIN
BERT BITCOIN 5 aylar önce
In triest dat dit gebeurt,Ik ben er zelf ook ingetrapt enkele jaren geleden. Het overkomt je op een moment dat je niet goed in je vel zit. Het kan iedereen overkomen, aanvaard het verlies en ga verder met je leven als een wijzer mens.🤠
hinderikus bos
hinderikus bos 4 aylar önce
Gewoon werken voor je geld , rijk word je niet maar je verliest ook niets . Ik word een dagje ouder en ook aan deze journalist merk ik samen met powned en anderen dat ik geniet van het vernieuwende wat de jeugd in de maatschappij brengt . Ik vind het echt leuk om de nieuwe generatie steeds meer bezig te zien .
Noot Noot
Noot Noot 3 aylar önce
een beetje meer risico nemen als je jong bent is niks mis mee.
hinderikus bos
hinderikus bos 3 aylar önce
@Noot Noot behalve als je alles kwijtraakt , sommigen hebben er talent voor anderen niet
Noot Noot
Noot Noot 3 aylar önce
@hinderikus bos je moet ook niet alles op rood zetten. Spaargeld houden. Crypto zou ik wel vermijden. Investeren in aandelen kan rendabel zijn op lange termijn
Timber land
Timber land 3 aylar önce
Met gewoon werken voor je geld is juist de manier om rijk te worden.
Noot Noot
Noot Noot 3 aylar önce
@Timber land onzin. je moet een manier vinden om geld te laten werken voor jou
Dotcomnieuws
Dotcomnieuws 5 aylar önce
Geld lenen om te beleggen is echt het domste wat je kunt doen, is gewoon gokken met duur geld
Meyade Curfs
Meyade Curfs 5 aylar önce
Goed opletten online! Bedankt voor de reportage Radar.
Gilles
Gilles 5 aylar önce
Jammer dat jullie niet hebben gevraagd waarom ze die kosten van 15% niet konden verrekenen met de opname van het geld. Als er echt €36.000 op die rekening staat en ze willen 15% blockchainkosten vergoed hebben dan kunnen ze toch prima dat bedrag met de wallet verrekenen (dus om 10.000 uit te betalen wordt er 11.500 van de wallet geboekt). Uiteraard willen ze dat niet want die hele wallet is fictief; had wel eens willen zien hoe die oplichter zich daar uit had proberen te praten.
Meg-Sophia Baker
Meg-Sophia Baker 2 aylar önce
Leuk en informatief filmpje. laten we ons altijd concentreren op hoe we kunnen verdienen, ik dacht altijd aan cryptocurrency-handel als een bijzaak, maar het is een belangrijke bron van passief inkomen gebleken sinds ik de heer Jeffrey Alby Holmes ontmoette, zijn ervaring op de cryptocurrency-markt is ongeëvenaard
Nicodème Mattéo
Nicodème Mattéo 2 aylar önce
He podido diversificar mi cartera de inversiones de manera efectiva. Empecé con $1500. Su plataforma ofrece una amplia gama de opciones de inversión y herramientas que me han permitido distribuir mi riesgo y optimizar mis retornos. Estoy agradecido por las oportunidades que su plataforma ha brindado para mi crecimiento financiero.
Azaria Chadwick
Azaria Chadwick 2 aylar önce
Het investeringsplatform van Jeffrey heeft me van onschatbare financiële begeleiding en ondersteuning voorzien. Zijn expertise en hebben me geholpen om weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen, wat heeft geleid tot een aanzienlijke groei van mijn portefeuille.
Derick Harper
Derick Harper 2 aylar önce
Vous avez dit qu'il est bon? Je n'ai pas beaucoup d'expérience et j'aimerais que quelqu'un me guide. qui est cet homme? comment puis-je tendre la main
Meg-Sophia Baker
Meg-Sophia Baker 2 aylar önce
@Derick Harper hij is geregistreerd en gereguleerd. zoek over hem
Meg-Sophia Baker
Meg-Sophia Baker 2 aylar önce
Instagram
Gilles
Gilles 5 aylar önce
Alleen al het feit dat die gasten hun geheim zogenaamd met je willen delen zou al genoeg moeten zijn om te weten dat het oplichting is. Als ik de perfecte manier had gevonden om heel veel geld te verdienen dan ga ik dat echt niet met anderen delen. Dat zou ik lekker voor mezelf houden.
Jim Newearthblues
Jim Newearthblues 5 aylar önce
🔊Top rapportage 👍🏼
Jaap Spruitenburg
Jaap Spruitenburg 5 aylar önce
'Play stupid gamers, win stupid prizes...' Toen hij zijn verhaal begon over gelovig dacht ik direct waarschijnlijk te goed gelovig in fictie. Geef zo iemand een goed verhaal op een vraag over (een onbezorgd) leven en een hiernamaals en ze zijn bereid hun laatste cent erin te pompen. Degene die het geld geleend heeft aan hem had beter zicht kunnen vragen op hoe het geïnvesteerd zou worden, want dat is meer hulp bieden voor deze man dan alleen wat centen overmaken.
crazymonkeyVII
crazymonkeyVII 3 aylar önce
Ik moet zeggen, als je geld leent om te beleggen, ben je ook niet al te snugger. Maar goed, hij is niet voor niets (goed)gelovig. Ik vraag me ook af wie de oen is die zo'n iemand fors geld leent om te beleggen
DeadEagle [Spitfire-Games]
Laat je geldzaken nooit door een ander beïnvloeden, vooral niet rondom crypto.
Jaap van Knaap
Jaap van Knaap 3 aylar önce
Beste manier als je wilt beleggen en er weinig verstand van hebt is eToro. Daar kan je tegen een kleine compensatie de beleggingen van een professional kopiëren. Oftewel als je professionals ziet die over een lange periode bijna alleen maar winst heeft gemaakt, kopieer je zijn portefuille en pak je hetzelfde percentage - de compensatie. Je kan dus alleen verliezen maken, als de professional zelf verlies maakt.
Alko De hond
Alko De hond 5 aylar önce
Als het allemaal zoveel rendement oplevert dan laten ze het jou niet verdienen dan verdienen ze het zelf wel . Is mijn motto .
Sjaak Bral
Sjaak Bral 3 aylar önce
Eindelijk iemand die het snapt
Mich p
Mich p 12 gün önce
Triest dat het gebeurt en triest dat mensen er ook in trappen
Stefan Nieuwenhuijse
Stefan Nieuwenhuijse 5 aylar önce
Gelukkig heb ik zo iets nog nooit gedaan. En weet ik nu ook dat ik nooit bij Knab bank een rekening zou openen!
Feedmii
Feedmii 2 aylar önce
Eigenlijk heeft Ivo lopen gokken met het geld van een ander, of naja geleend geld. Investeren blijft namelijk altijd een risico, en helemaal als je niet weet wat je doet of weet met wie je zaken doet.
Handelsonderneming Knarsel
zolang er dit soort mensen zijn blijven er altijd oplichters actief
skafabafa
skafabafa 5 aylar önce
Bij 1 min kon ik dit niet meer serieus nemen
Joris Joop Laf
Joris Joop Laf 5 aylar önce
Mensen oplichten met het onderwerp Crypto gebeurde in de jaren '80 met goud, in de jaren '90 met aandelen etc.... Het maakt het onderwerp niet schimmeriger, maar de mensen die het doen zullen altijd aanwezig om geld af te troggelen.
Jer
Jer 5 aylar önce
Opgelicht met goudprijs in de jaren 80. Uh goud heeft niet als doel om snel rijk van te worden maar vermogen behouden. Daarnaast als je in de jaren 80 een kilo hebt gekocht, heb je inmiddels dat. vermogen x5 gebracht. Oke je had beter een huis kunnen kopen maar alsnog een goede investering.
Jack Wims
Jack Wims 2 aylar önce
En in de gouden eeuw met tulpen bollen
Henk Power
Henk Power 4 aylar önce
Je moet het op betrouwbare websites doen
Schnitzel_Stephan
Schnitzel_Stephan Aylar önce
Met alle respect, maar als je geld leent van een vriend om het vervolgens in zoiets te investeren zonder eerst fatsoenlijk onderzoek te doen, blijf dan voor de rest van je leven weg van elke vorm van investeren. Ik zou deze man aanraden om er voor nu beter betalend werk te zoeken of een baantje ernaast te nemen om die vriend zo snel mogelijk terug te betalen, en daarna iedere cent die je extra verdient gewoon op een spaarrekening te zetten.
Remco Hollander
Remco Hollander 5 aylar önce
Eigeschulddikkebult 10000 van je ouders lenen om crypto te kopen, wat een tjappie.... 😂 10000 aan je zoon lenen zodat hij crypto kan kopen, parent of the year award😂
anoniem1725
anoniem1725 5 aylar önce
Deze gozer Ivo heeft volgens mij een beperking.. Echt heel sneu hij denkt dat er daadwerkelijk geld van hem nog ergens beschikbaar is...
Some guy
Some guy 5 aylar önce
beperking? hoezo?
suriman suriman
suriman suriman 5 aylar önce
​@Some guy Als je dit niet ziet, dan heb je zelf denk ik ook een beperking. Geef niet, fijne dag! 😊
crazymonkeyVII
crazymonkeyVII 3 aylar önce
Duh! Het is een Jezus-fanatiekeling. Het enige verschil tussen hem en die oplichter is dat hij gelooft in z'n onzin en het waarschijnlijk met de beste bedoelingen doet, terwijl die oplichter het voor zichzelf doet en snapt waar ie mee bezig is.
Riciardo
Riciardo 5 aylar önce
Goed kijken waar je je crypto's koopt, en welke je koopt en voor hoeveel en wanneer je verkoop en koop.
Wizardry Storyteller
Wizardry Storyteller 5 aylar önce
Dat krijg je er van als je met geld gaat stunten.
Richard Renes
Richard Renes 3 aylar önce
Het is simpel: elke crypto is in principe een piramidespel...
Daniël
Daniël 5 aylar önce
Dat bedrijf zit in Malta, vroeger deden ze dit met aandelen. Volgens mij is Alberto en of Kees er een keer achteraan gegaan.
Hshwhw Bwhwhw
Hshwhw Bwhwhw 5 aylar önce
Kloptt scherp
Daniël
Daniël 5 aylar önce
@Hshwhw Bwhwhw Dat mensen hier nog intrappen.
Gilles
Gilles 5 aylar önce
Waarschijnlijk is dat bedrijf alleen geregistreerd op Malta, die oplichters zitten gewoon thuis in België of Limburg (als ik het accent zo hoor).
GTAVince
GTAVince 5 aylar önce
@Daniël van de 1000 die worden benaderd trapt er altijd wel 1 in
Daniël
Daniël 5 aylar önce
@Gilles Nee die zitten op Malta, in een groot call center, vanuit daar werken ze gewoon, omdat de regering en politie daar corrupt is. Ze werken meestal 6 maanden achtereen en dan 6 maanden in het land van herkomst zonder baan of iets anders. Dit is precies het zelfde bedrijf waar volgens mij Alberto achteraan ging, de website is ook precies het zelfde.
APPI
APPI 5 aylar önce
Vraag ze op zn minst om de fee van het op de rekening staande bedrag af te schrijven, en waarom dat niet zo kunnen ipv dit entitlede telefoongesprek
Felice Unij
Felice Unij 5 aylar önce
Die ene man zegt wel dat de jonge generatie naiëf is, maar het zijn de ouderen die opgelicht worden…
Not Nyx
Not Nyx 5 aylar önce
Blijkbaar helpt zijn god hem zelf niet of hij bestaat niet.
I'm your moose
I'm your moose 5 aylar önce
Er zijn veel mensen die van 5K de 100K maken in 4/5 jaar. Snel geld is not done
Jer
Jer 5 aylar önce
Achja was je er bij 10 jaar geleden...dan heb je goed kunnen verdienen. Nu is het gewoon gokken.
Bert Visscher
Bert Visscher 4 aylar önce
Ik heb een vraag voor iedereen die crypto gebakken lucht vindt. In hoeverre verschilt de Bitcoin van de euro? Ik zeg er wel meteen bij dat je geen geld moet investeren waarvan je het je niet kunt veroorloven het te verliezen.
mahadevovnl
mahadevovnl 2 aylar önce
Een religieuze oplichter wordt opgelicht door een crypto oplichter. Oh well.
Et Irrumabo
Et Irrumabo 4 aylar önce
9:36 “geld af te trokkelen”. Lekker man
ChiefNitrogen
ChiefNitrogen 4 aylar önce
als je crypto inovatie hahahaha hij verdient er dik aan elke persoon die dat worden gebruikt zullen doelen hebben
robbzooi
robbzooi 5 aylar önce
echt alles wat jij uitbrengt is gewoon trash, je kan wel een keer op de vier een keer soort van gelijk hebben, maar wat je produceert is barre troep
ikbefalleenopdinsdag x
Kunnen we aub naïeve mensen verbieden 😂🎉
Xarion 0
Xarion 0 5 aylar önce
self custody mensen aub
B VDW
B VDW Gün önce
Super reportage Vanessa zegt wat ze zijn: oplichters.
Dennis van der Kooi
Dennis van der Kooi 3 aylar önce
Die 10.000 had je ook kunnen investeren in je kledinglijn, of ben ik nou gek.
Redu
Redu 5 aylar önce
hahaha wat een pannenkoek
D
D 3 aylar önce
Verdiendt
paul henriquez
paul henriquez 3 aylar önce
GA GEEN GELD LENEN OM TE GAAN BELEGGEN!
opoXIous
opoXIous Gün önce
EN DAT KUNNEN WE NIET VAAK GENOEG ZEGGEN!! (En dat rijmt) .
rais wat
rais wat 3 aylar önce
Jezus 😂
The Spartan
The Spartan 3 aylar önce
Knappe vrouw❤
opoXIous
opoXIous Gün önce
welke?
Giovanni Domenica
Giovanni Domenica 5 aylar önce
vroeger noemde ze dit piramide spel
BERT BITCOIN
BERT BITCOIN 5 aylar önce
Nee,dit is geen piramide spel,want daar krijg je nog een return als je er vroeg genoeg bij bent. Dit is pure oplichting!
KRiSH4N
KRiSH4N 5 aylar önce
10:55 Het lijkt er op dat de beste man zijn analyse gewoon niet heeft gedaan, gezien hij het heeft over een heel ander platform dan wat er daadwerkelijk meerdere malen wordt laten zien en genoemd. Dit is pure misleiding en waninformatie. Ik zat stiekem al te wachten op een reclame van ons Nederlands platform ;)
I'm your moose
I'm your moose 5 aylar önce
Lekker op binance gaan
$ Earn Smart crypto $
$ Earn Smart crypto $ 5 aylar önce
snel btc hale
S Classen
S Classen 3 aylar önce
Irritante presentator
Jc Vastgoed
Jc Vastgoed 3 aylar önce
Hey, Ivo . Jij kan niet met je geld omgaan . God kan ook nooit met geld om gaan. Zie ik nu een patroon zoals Abram? Ivo, er is een miners fee op de ethereum chain van ongv 15%. Dus om jouw geld van crypto naar guldens te maken heb je een miner nodig. Die miner mint niet gratis , Ivo. Jammer dit weer .
Tayeb El Bekkal
Tayeb El Bekkal 5 aylar önce
Doe dit met Rutte Kaag en de Hugo de Jong !!🤣🤣❌❌❌