Karanlık

Weerbericht: kletsnatte vrijdag 

Weerplaza
Abone ol 19 B
görünümler 8 B
99% 129 1

Een lagedrukgebied bereikt ons land tijdens de nacht van donderdag op vrijdag en het blijft daarna regenachtig. Roosmarijn vertelt wanneer het droog gaat worden.
Meer van dit soort video’s? Abonneer je op ons kanaal!
/ @weerplaza
___________________________________________________
De meteorologen van Weerplaza houden jou dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van weer. Dat doen we met dagelijkse weerberichten, 30-daagse verwachtingen, explainers en meer!
#weerplaza #weerbericht #weer

katma

 

29 Mar 2023

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR : 11   
Jan Willem Fransens
Jan Willem Fransens 2 aylar önce
Vooral al die mooie soms bijna vergeten uitdrukkingen van Roosmarijn zijn fantastisch, dat maakt dit weerpraatje tot een pareltje❤
Roelof Venema
Roelof Venema 2 aylar önce
Bedankt, Roosmarijn. Mooi vooruitzicht. Vandaag in Amsterdam goed zonnig weer met een strakke 🌬️. Op naar het weekeinde, daarna komt alles weer op zijn pootjes terecht. Het voorjaar komt eraan zag vanmiddag de futen al balsen. Mooie avond volgers van Weerplaza groet uit Zandvoort.
leen.v.r 1948 NL
leen.v.r 1948 NL 2 aylar önce
Dank
cas
cas 2 aylar önce
Kouder maar met zon,na maandag prachtig weer met zon kracht 3a,4 en windkracht 2a3 is het natuurlijk 36x beter als 15 graden met windkracht 6a7 Weerplaza, buitenland spreekt van mooi rustig weer ,en jullie zeggen weer niks er over pfffffff en let maar op van af donderdag gaan ze zeggen prachtig paasweekend voor de boeg 100 procent.
Henk Hor
Henk Hor 2 aylar önce
Ja , als je van schaatsen houd .
N B
N B 2 aylar önce
Vreselijk weer, zon, koud en lang licht, alsof je in noordelijk Noorwegen woont. Dan liever bewolking en regen met die kou. Je kan toch niet naar buiten.
N B
N B 2 aylar önce
Vreselijk weer, zon, koud en lang licht, alsof je in Noorwegen woont. Dan liever bewolking en regen met die kou. Je kan toch niet naar buiten.
Henk Hor
Henk Hor 2 aylar önce
Dus droger maar kouder , krijgen we nog een elf steden tocht ?
N B
N B 2 aylar önce
Vreselijk, zo lang licht en zonnig, en nog zo koud, helemaal niet fijn buiten en het is al april. En dan zeuren ze zo over klimaatverandering.
Pieter Jansen
Pieter Jansen 2 aylar önce
Tja, ... ik zal maar 'Moin' zeggen.
The White Witch
The White Witch 2 aylar önce
👍☘️💐🌍🌎🌏🌧️🌦️⛅️🌨️🌥️🇱🇺dank je…..