Karanlık

TÜM BURÇLAR | 2 Aralık - 8 Aralık 2019 | Nuray Sayarı'dan haftalık burç yorumları

Hayatta Her Şey Var
görünümler 384 604
94% 7 399 418

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Nuray Sayarı, 2 Aralık - 8 Aralık 2019 tarihleri arasında burçları yorumladı ve burçları aşk, para ve sağlık konusunda nelerin beklediğini anlattı
Hayatta Her Şey Var TRvid Kanalına Abone Olmak İçin: bit.ly/hayattaherseyvar
Bizi Takip Edebileceğiniz Diğer Sosyal Medya Hesaplarımız:
Hayatta Her Şey Var | Facebook: facebook.com/nurvirallehersey/
Hayatta Her Şey Var | Twitter:
twitter.com/VarHersey

Eğlence

katma

 

2 Dec 2019

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 1 550
Hayatta Her Şey Var
Yorumu en çok beğeni alan 2 kişiye Sayarı’dan doğum haritası hediye ediyoruz 🌟 Yorumunuzu yaparken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak belirtmeyi de unutmayın, yoksa dikkate alınmayacak 💞 Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı da unutmayın 💞💐
ebrarserap Mutlu
ebrarserap Mutlu Gün önce
Hayatta Her Şey Var eyvah 🙀 o günüm çok kötü geçti .
Servet Hamarat
Servet Hamarat Gün önce
Nur ve Nuray hanımcım 🤗 benim olmazsa olmazım oldunuz; uyumunuzu da çok beğeniyorum 🥰kanalınızı da.Umarım 🤞 çekiliş bana çıkar 🙏bu arada ben de bi Boğayım 23.04.81
Sukran Efe
Sukran Efe Gün önce
İns bana cıkar 27. 03.1976 koc burcuyum sizı sevıyorum nuray sayarı ve nur viral hanımcıgım
hayat degerlidir
hayat degerlidir 2 gün önce
Sevgiyle bekliyorum
Gülşen Deniz
Gülşen Deniz 2 gün önce
Burç yorumlarınızı çok beğeniyorum😊💎
eLLa C
eLLa C 8 saatler önce
Başakların pinti ve paragöz olduğuna katılmıyorum. Tanıdığım bütün başakların elleri çok boldur
hsjsjsss hsjsjsss
hsjsjsss hsjsjsss 8 saatler önce
Nur hanım pek tatlı sempatik aynı ben haha 🥰🥰🥰😆😆 bu arada ikizler burcuyum ameliyat oldum bugün sabah kas ağrılarım cok fazla teşekkürler Nuray Sayarı 🖤🥰
Melisa Şenol
Melisa Şenol 11 saatler önce
Ikizler cok dogru
Nida KY
Nida KY 17 saatler önce
09.05.2002 saat 20.50 perşembe günü siziiii çok seviyorum ağzınıza düşüncelerinize sağlık
Emine Lavidaloca
Emine Lavidaloca 22 saatler önce
13.05.1998 😔❤️
Gulmira Memmedova
Gulmira Memmedova 23 saatler önce
Nurcım sana inanmayan KAFİRDİR (estafillah)esim burclarainanmazdi sana qulaq asadan beri artik inanir canim seni çoook seviyorum
Neşe Kutlu
Neşe Kutlu Gün önce
25.07.1994 / beğenirseniz sevinirim❣️
Nasiba Metniyazova
Hep sizi takip edyorus tesekurler
Fatih Kurt
Fatih Kurt Gün önce
Beğenirseniz çooook mutlu olurum şimdiden teşekkürler 31.03.2001 saat 11.30 Kocaeli
Ergun Demirbas
Ergun Demirbas Gün önce
Esim 06.02.1982 doğdu saat9.00 da gıbi doğmuş istanbul şişli ben 30.081981 saat 13.00 gibiydi doğdun adana yumurtalık kızım 05.04.2013 saat10.58 de doğdu istanbul üsküdarda yuksellen burcumuz ne
Sultan UZAR
Sultan UZAR Gün önce
04.04.1999 Karabük
SEMA D.
SEMA D. Gün önce
En kısa zamanda Hepimizin tum dilekleri hayirlisiyla olsun💐🙏🙏🙏🙏🙏 19.08.1984
Brg
Brg Gün önce
❤️❤️
Merve Erdoğan
Merve Erdoğan Gün önce
✌️
Medine Yavuz
Medine Yavuz Gün önce
Ben koc burcuyum ben cok dürust olduğum icin hep kayip ediyorum 19 75 nisan doğümliyim
Kadriye Onay
Kadriye Onay Gün önce
Boğa 22.04.1959 harikasınız
suna sakal
suna sakal Gün önce
koc burcu 10-04-1966
Ayse Birseb
Ayse Birseb Gün önce
8/6/1955 İSKENDERUN Saat sabah 7-15de çarşamba günü doğdum🤲🤲🤲😘
Elif Önen
Elif Önen Gün önce
Başaklar hadi inşallah 😌 09.09.1995
Helin Ekici
Helin Ekici Gün önce
Her hafta düzenli takip ettigim tek astrologsunuz..Yorumlariniz nokta atisi oluyor her hafta.. Çok sevgiler🙏🏼🙏🏼💙
Nigar Cemilzade
Nigar Cemilzade Gün önce
Boga.13.05.1992. Dogum saati 17:30 gibi
Fulya Yaylı
Fulya Yaylı Gün önce
Bana cıksın lütfen bu ara cok ihtiyacım var 18.05.1985 💜
Şeyma Nur Biçer
O kişi ben olayım 🤲🏻😇
özge esss
özge esss Gün önce
Aslan burcu iyimi abla okula gitmedim gittim rapor aldım sevgilim beni aldattı yalnızım arkdaşım yok anlasa ne diyon abla bu kadar burçlara inanan birini şuan kaybettin
özge esss
özge esss Gün önce
Kendimkinden önce onunkini dinliyorum Allah belanı versin eren
Fatoş Marangoz
Fatoş Marangoz Gün önce
Hangisi ostrolog anlaşılmıyor sunucu kendini öne sürmek için fırsat vermiyor konuşmasına sanırım ...
Göknur Akça
Göknur Akça Gün önce
♥️♥️♥️♥️♥️ çok güzel bir program
Xayala Melikova
Xayala Melikova Gün önce
Allah askina simdiye kadar kimse secildimi? Kiminse haritasina bakildimi?
Gulay Gunbay
Gulay Gunbay Gün önce
BEN KENDİME İNANIYORUM 27.KASIM 1973
Gulay Gunbay
Gulay Gunbay Gün önce
KUN FE YEKÜN 27.KASIM 1973. ALLAHA HAVALE EDİYORUM.
Gulay Gunbay
Gulay Gunbay Gün önce
Waaaa ben zümrüdü ankayım
Gulay Gunbay
Gulay Gunbay Gün önce
Bir YAY olarak süper mutlu oldummmm. Ağzınıza sağlık inşallah görürüm. 27. kasım 1973
Gulay Gunbay
Gulay Gunbay Gün önce
wawwwww coştunuz iyice
Gulay Gunbay
Gulay Gunbay Gün önce
27.11.1973 Güzel bir proğram daima takip ediyorum. Harikasınız 😍😘 kayınvalide ile anlaşamayabilir ama görümceyi kardeş gibi görebilirsek hiç problem olmaz bence.🤗🤗😘😚😚
Gulay Gunbay
Gulay Gunbay Gün önce
Koçççç süper
Ehmed Ehmedli
Ehmed Ehmedli Gün önce
Yay burcuyam bu ilin tezlikle qurtarmasini isteyirem bu il hec de yaxsi olmadi
sima Mammedova
sima Mammedova Gün önce
16.wubat 1964 Bakı şəhəri. AZƏRBAYCAN. İnşəallah ben de seçilərək. Sizə çox güvənirəm. Gələcəkdə beni nə beləyik. Əvvəldən təşəkkür edirəm. Adım Nursima
Tamerlan Abdullayeff
Salam. Sizin qözel enerjiniz burcleri daha ugurlu edir.💋
Nihal Cifci
Nihal Cifci Gün önce
Ikızler olmaktan igrenıyorum
Sonraki
Young People Day 2 Escondida
3:33
cold
0:13
görünümler 244 184
Shadows
0:27
görünümler 79
Şampiyon 12. Bölüm Fragmanı
0:41
görünümler 450 374
Kuruluş Osman 3. Bölüm
2:6:27
görünümler 2 904 753
GERÇEK HAYATTA TİNDER  💚 ❌
34:52
Yasak Elma 60. Bölüm Fragmanı
0:46
görünümler 2 129 292
Çukur 3.Sezon 12.Bölüm Fragman
0:59
görünümler 1 139 717