Karanlık

ROMÂNIA LUI ÎMPREUNĂ🇷🇴 GHID PENTRU RENAȘTEREA NAȚIONALĂ. OLTEANU, BUHNICI ȘI MORAR│MIND & SIMPLU 059

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 164 347
99% 5 000 1

katma

 

1 Eki 2022

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 237
Mihai Morar
Mihai Morar 6 aylar önce
Nu suntem nici “mai proști”, nici mai “slabi” decât cetățenii altor popoare, dar țara noastră a rămas în urmă pentru că nu știm să colaborăm între noi la fel de bine cum fac alte nații. Nu știm să facem echipă în România. Ascultă acest podcast ca să începem să (re)facem ECHIPA ROMÂNIEI. 🇷🇴 Acasă, la muncă, în societate. O echipă, trup și suflet. Va mulțumim pentru cele 3 podcasturi. 🙏🙏🙏
Sorin Zamfir
Sorin Zamfir 5 aylar önce
Nu suntem mai prosti sau mai slabi, dar Buhnici cu siguranta vrea sa arate ca el e mai destept...
Ana Nicoleta Bulai
Ana Nicoleta Bulai 5 aylar önce
Sunteți printre cei treziți în tara asta și care au și norocul sa transmită celorlalți. Sigur mai sunt și alți oameni valoroși în umbră. De fapt toți suntem valoroși dar nu știm sa ne descoperim.
Andreea Nicuta
Andreea Nicuta 5 aylar önce
Cam mult cu atentia pe Paul, Mihai. Era si George langa tine, in caz ca n-ai observat :)))
Verbs describe us #culturacastildeviata #artgoeson
Suntem soldații tâlhăriți de arme, călcați de colegi cu tancurile, uciși de propria incompetența cu avioane doborâte de burniță...
Verbs describe us #culturacastildeviata #artgoeson
Spun pas la acest subiect , dar las comentariu pentru algoritm :))))
John Campian
John Campian 6 aylar önce
Băieți este extraordinar să vă văd împreună, mă bucur. Trăiesc de aproape 20 de ani în exil. Ceia ce am remarcat este că: Vezi cum alte cetățenii se unesc, colaborează onest împreună, in timp ce auzi și chiar vezi cum românii efectiv se invidiază, sabotează, iau avantaj în diferite forme, neplătind la timp sau pur și simplu, serviciile datorate conaționalilor, în special cei veniți aici de curând. Mi-a duc aminte de un împărat pe patul de moarte chiamă la patul lui pe cei trei fii ai lui, cu dorința ca fiecare din ei să vină cu o nuia în mână. Tatăl lor le zice: încercați fiecare să rupeți nuiaua. Toți au rupt nuiaua, fiecare la rândul lui. Tatăl le zice: puneți toate trei nuiele la un lic și încercați să le rupeți. SURPRIZA, nici unul nu a reușit sa facă asta. În concluzie tatăl le dă ultimul sfat înainte de a-și da duhul. “Dacă veți fi uniți, nimeni nu vă va rupe, așa cum nici voi nu ați rupt nuielele”.
Lia Liush
Lia Liush 6 aylar önce
Eu vă mulțumesc! Entuziasm, bucurie, recunoștință! Asta am simțit! Super proiect, super oameni, super echipă! Wow! Mulțumim, infinit! 🙏💛
Rey Ea
Rey Ea 6 aylar önce
Urmăresc podcasturile fiecăruia, dar acest trio 😮 . . . . waw, super tare 🎉 felicitări!
Mihai Morar
Mihai Morar 6 aylar önce
💫💫💫
Adriana Craescu
Adriana Craescu 6 aylar önce
Eu nu cred ca faceti asta pentru bani, ci pentru ca aveti aceelasi țel : "sa schimbati mentalitatea". Fiecare si împreună o faceti in felul vostru. Sunt superbe podcast-urile voastre si le urmăresc cu drag pentru ca invat cate ceva de fiecare data(desi am peste 50 de ani) mereu imi schimb mentalitatea. Continuați in ceea ce faceți. Sunteti the best. Si ca voi si altii, gen Damian Draghici, Adian Niculescu, etc. Bravo vouă ca incercati sa schimbați aceste minți mari si mici. ❤️
Luiza Besleaga
Luiza Besleaga 6 aylar önce
Draga Mihai,draga Paul și draga George! Va mulțumesc din suflet pentru aceste podcasturi pe care le-am ascultat cu mare interes. După doi ani de pauză (concediu de creștere copil) urmează ca de luni să revin la serviciu.Am multe frici și cea mai mare e că nu sunt suficient de buna...in urma podcasturilor voastre am realizat cat sunt de norocoasa sa lucrez într-o firmă în care echipa e pe primul loc. Din păcate înaintea acestui loc de muncă am fost într-o firmă unde controlul și dezbinarea echipei (cu bârfe și intrigi din partea șefilor,a colegilor) pot spune că m-au traumatizat. Aceste podcasturilor m-au făcut să conștientizez de unde vin traumele și că trebuie să las fricile deoparte , să dau tot ce pot pentru echipa. Călăretul meu vă mulțumește că i-ați mai linistit elefantul , care de ceva timp o luase iar la galop!
Anda-Sânziana Baltariu
Mi-a crescut ❤ de la minutele acestea cu sens și semnificație pentru 🧠! Și chit că-s bucovineancă declarată și asumată, mi-a crescut și mai și ❤când ați pomenit de OM-enirea/enia din (prea)fain&simplu(l) Cluj (casa anilor mei de studenție). Prin aceasta triadă de podcasturi, propun să dăm leapșa în A FI fain&mind&simplii!
aneta
aneta 6 aylar önce
Am ascultat toate cele 3 episoade. Jos pălăria Mihai, Georgia si Paul! Continuați, vi iese foarte bine, iar pentru noi care vă privim este un mare câştig.
Lúcio
Lúcio 6 aylar önce
In acest episod putem vedea un exemplu clar asupra calaretului, elefantului si apelarea la metode pentru reglarea cortizolului in nomente de raspuns la stres, intr-o discutie, pe un subiect comun alcatuit din, principii si puncte de vedere diferite. Paul, este calaretul care indiferent de raspuns contrar, ramane calm si nu pica, oferind elefantului scene si raspunsuri cautate. George, este elefantul care isi sustine punctul de vedere chiar daca realizeaza instant ca ridica nivelul de presiune in comunicare si vine mereu cu intrebarile... ( de ce ? ) Mihai, este "ashwagandha", un medicament natural pentru a regla nivelul de cortizol dintre cei doi si pentru a restabili nivelul de empatie si intelegere din acest interviu. Asta inseamna munca de echipa si cooperare moderna, felicitari.
Adrian
Adrian 6 aylar önce
Bine băieți, arătând colaborare între voi, unii dintre cei mai de succes în media la noi, le veți arăta și altora că munca în echipă, fără invidie e cea mai productivă. E o mare bilă neagră la români, nu știu sensul muncii în echipă. Măcar tinerii să înțeleagă sensul ăsta, cei în vârstă îl au din educația comunistă.
Ligia Stefan
Ligia Stefan 6 aylar önce
Nici gând să fim "prosti "!! Suntem deștepți, cool@de treabă!! Super tare gașca voastră! Va ascult pe fiecare in parte, dar ce ati facut voi acum cu pacaleala, este comunicarea de high definition!! Felicitări Mihai!!🥰😍🤩😘
Floarea Fleseriu
Floarea Fleseriu 6 aylar önce
Va urmăresc cu drag pe toți trei în parte sinteti foarte buni .Sa o țineți tot asa succes maxim.
Mihaela VASILIU
Mihaela VASILIU 5 aylar önce
Mai vreau podcasturi cu Paul Olteanu 💓 Foarte deștept om!!!
crezante
crezante 6 aylar önce
Va umaresc in mod consecvent pe toti trei (si inca vreo cativa podcast-eri) astfel incat, ma incanta si acest "buchet" pe care il formarati acum. Sporiti-va popularitatea cat vreti voi, numai continuati, in beneficiul nostru al tuturor.
Daniela Blaga
Daniela Blaga 6 aylar önce
Voi, trebuie să vorbiți în continuare, este foarte important! Cel mai nociv fenomen dezvoltat în România este abuzul psihic în toate formele, în familie, în societate, la locul de muncă, în relația cu instituțiile statului, etc. Ascultându-vă înțeleg că soluția este de a conștientiza acest fenomen. Cum? Cineva să-ți spună că e rău și nu e bine. Felicitări! Vă ascult cu drag pe toți.
Simona Kanellos
Simona Kanellos 6 aylar önce
Bravo băieți 👍 Sinteţi faini, simpli si deştepți ! ❤️
Angelica Eni
Angelica Eni 6 aylar önce
Super tare ideea de a face chestii impreuna.pe toti 3 va urmaresc (separat),cand am vazut intro-ul am spus ca nu vad bine 😂❤️Asa este din pacate romanul este prea egoist pt a face lucruri impreuna (colaborari).Toti avem ce invata unii de la altii!Felicitari!Apropo se vede pe fetele voastre ca sunteti relaxati si nu aveti interese ascunse.
Eugenia Sandu
Eugenia Sandu 6 aylar önce
Sunteți printre primii inteligenți ai acestei țări. Va felicit pe toți trei, sunteti minunați. Va ascult mereu. Mult succes!
AnMa 📚CARTI ORTODOXE
"Trebuie sa pot sa ma uit cu ochi buni si la oamenii care m-au enervat in prima faza " Tare fain spus !! Eu imi zic,mie,ca nu m-a enervat cineva,ma enervez eu din motive pe care trebuie sa le descopar sau sa le recunosc si sa le rezolv sau sa le asum . Vorbesc de mine :)
Valentin Rotaru
Valentin Rotaru 6 aylar önce
Va salut cu respect domnilor. M am bucurat enorm sa va vad la aceeași masa. Nu m am gândit nicio clipă la notorietate. Pur și simplu am o sete extraordinara de a afla informații gratis despre lucruri care costa despre Călăreț și Elefant! Faceți o treaba extraordinara! Ma înclin!
Ioana Stroe
Ioana Stroe 6 aylar önce
Am ascultat toate cele trei ,,Colaborari''.Sunteti toti trei ,,Faini si Simpli"!Imi doresc sa fie acesta un ,,Start'' in a invata sa colaboram si sa lucram in echipa!Va multumesc !!!!
Ionela Miu
Ionela Miu 6 aylar önce
Informatii de mare valoare , în postcasturile voastre, pt suflet ( Mihai ) , pt creier ( Paul ) , pt evoluție- viitor ( George ) ! Mulțumim, pt tot ce faceti pt noi, mulțumim, mulțumim! Și da George , sunt una dintre persoanele care ma uit la voi pe you tube . Zero TV.
Filip 9
Filip 9 6 aylar önce
Eu am văzut foarte multe situații când banii găsiți au fost returnați de români și la noi în țară și în Europa în rest aveți multă dreptate.
Diana Gradinaru
Diana Gradinaru 6 aylar önce
Minunat! Primul podcast ascultat a fost la Mihai Morar si, doar cat am vazut poza cu toti trei, parca am primit un cadou. Cand am inteles ca sunt si 3 podcasturi diferite de ascultat, pur si simplu o sa fiu happy tot week-endul cel putin. Multumim frumos, dragilor!
AnMa 📚CARTI ORTODOXE
Imi dau seama in timp ce va ascult,ca vorbiti mult mai liber sau spuneti idei noi pe care nu le-ati spus pe separat in podcast-urile voastre dar le ziceti sau le dezvoltati aici impreuna !! Minunat proiect ceea ce faceti voi 3 !! Cand a zis Mihai de femeia romanca mi-am amintit ca undeva am auzit(nu mai stiu la cine si unde :( ) ca moldovencele au simtul corectitudinii prea dezvoltat ! Sunt din judetul Iasi si dupa ce am ras vinovat,imi amintesc cat de des pot de faza aia,cu folos sper eu :)) Sper pentru mine si pentru ceilalti din jurul meu :D
Ligia Albu
Ligia Albu 6 aylar önce
Bravo, baieti!!! Va admir pe fiecare in parte, impreuna sunteti un "buchet de flori" mult mai parfumat. 😊🙋🏻‍♀️
Anca Froicu
Anca Froicu 6 aylar önce
Felicitari! E o placere sa va ascult si impreuna, si separat. Succes si spor in tot ce faceti!
Dina Moisi
Dina Moisi 6 aylar önce
Unde-i unul nu-i putere...unde-s doi, puterea crește iar unde-s trei ca voi, totul este la superlativ! Tare fain, interesant si placut de ascultat. Si dincolo de tot, realizam cât de mult avem in comun noi toți din oarecum aceasi generații. Tare fain! 🙌💞
Claudia
Claudia 6 aylar önce
Va multumesc frumos pt tot, sunteți o motivatie pt mine România are multă nevoie de oameni ca voiii👏
Margareta Sandu
Margareta Sandu 6 aylar önce
Podcast genial,inteligent si util . Felicitari ! Multumesc!
Maricica Percec
Maricica Percec 6 aylar önce
Un trio fain si simplu....bravo baieti .Va ascult mereu cu placere.
Ioana Dana
Ioana Dana 6 aylar önce
Am urmărit 3 minute și șaptesprezece secunde și sunt foarte fericită de am decis să opresc și să scriu acest comentariu. Asta în condițiile în care sunt într-o tristețe și deznădejde cruntă. Revin după, când voi fi în stare să mai spun ceva. Mulțumesc!
Ramona Dinu
Ramona Dinu 6 aylar önce
P U T E R N I C.. 🙂 Un TRIO puternic. Să luăm aminte😉🙏🏽 Vă mulțumesc!
Mihai Morar
Mihai Morar 6 aylar önce
🤘🤘🤘
Laura Ilie
Laura Ilie 6 aylar önce
Super discuție. Mulțumesc. Va admir pe toți trei si pe colegii voștri din umbra. Mult succes in continuare.
Elena Vacaru
Elena Vacaru 6 aylar önce
Sunteti foarte buni fiecare in locul vostru dar toti trei sunteti minunati, bravo, continuati. Multumesc pentru tot ce daruiti!
mihaela bledea
mihaela bledea 6 aylar önce
Ca și alți ascultători va ascult pe toți 3, respect maxim, învăț tot timpul ceva din fiecare Podcast. Știu ca in spatele fiecărei emisiuni sta o munca titanica cu multe ore de citit și pregătit. Felicitări mult succes in toate proiectele in care sunteți implicați.
mezat mirela
mezat mirela 6 aylar önce
Vă mulțumesc! Ați adus plus valoare la banca de bucurii a lumii!
kis valentina
kis valentina 6 aylar önce
Buna ziua, baieti! Va urmaresc pe toti trei in parte, dar, si impreuna! Sunteti extraordinari in tot ceea ce faceti si va multumesc pentru tot ce impartasiti cu noi! Am o singura intrebare sau rugaminte, ca sa spun asa. Credeti ca ati putea face ca podcasturile voastre sa aiba subtitrare in limba engleza? Am vrut sa trimit podcasturile unor colegi de servici cu care dezbatem subiectul legat de razboi. Precizez ca locuiesc in Anglia si colegii mei sunt de diferite nationalitati, asa ca, engleza este baza pentru noi. Va multumesc si va imbratisez cu sufletul!
Sanda Kis
Sanda Kis 6 aylar önce
Foarte tareee ...hai că mai am episodul lui George cu voi trei!!! Împreună și cu iertare!!!Foarte tare Mulțam Fain! Doamne ajută:))(vorba Rouăi)
Sima Doina
Sima Doina 6 aylar önce
O asa colaborare mai rar. Va apreciez pe fiecare in parte separat dar ce ati realizat cu aceasta intalnire imi umple sufletul de bucurie. Se poate. Pun pariu ca dati startul unor mai multe podcasturi de acest gen. Doamne ajuta. Bafta in tot ce v_ati propus. Suna biniditat colaborarea e cheia succesului si ca tara si ca individ. Trebuie sa acordam incredere ca mai apoi sa primim.La cit mai multe colaborari de genu.
Dorina Dorina
Dorina Dorina 6 aylar önce
Dragilor(Paul,George si Mihai) va iubesc pe fiecare in parte insa impreuna va ador!
Catalina Armeanu
Catalina Armeanu 6 aylar önce
Cei trei magnifici! Sunteti grozavi. Din greseala am vazut episoadele exact invers si, dupa ce am ajuns la primul le-am reluat si pe celelalte. E o placere sa va ascult impreuna, ca si individual. Frumoasa initiativa, avem nevoie de asemenea exemple. Eu astept si alte teme impreuna. Felicitari!
AnMa 📚CARTI ORTODOXE
Azi am ascultat de 2 ori primul vostru episod impreuna !!
Elena A
Elena A 6 aylar önce
Am dat like din primul minut, fiindca va urmaresc si pe fiecare independent, impreuna nu poate fi decat mai bine! Sunt entuziasmata deja doar citind titlul. Acum hai sa ascult podcastul. :)
Andrei Ionita
Andrei Ionita 6 aylar önce
Foarte Frumos podcastul! Relaxant, Informativ si plin de Voie buna . 😀
Simona Verzea
Simona Verzea 6 aylar önce
HRANĂ pentru SUFLET!!! MARE ADEVĂR!!! FELICiTĂRIII!!!MIHAI!!👏👏👏❤️💕❤️
ana daria
ana daria 6 aylar önce
Super! Ce mi a placut 😄! Emotie, minte si progres la un loc 😘😘😘
David Balaban
David Balaban 6 aylar önce
Frumos. Avem nevoie de asemenea exemple. Vă urmăresc cu drag pe toți trei.
Natalia Oniceag - Chira
Felicitări copiii! Vă urmăresc cu interes pe fiecare dintre voi! Succes!
Ovidiu CLADOVEANU
Ovidiu CLADOVEANU 6 aylar önce
A fost un magnetism în episodul ăsta, pentru că nu prea înțelegeam asocierea dintre cele trei tipuri de conținut. Mediile diferite cu aceeasi perspectivă întăresc orice idee sau credință, mai mult decât dacă ar fi fost spuse separat. Felicitări!
Mihaela Tilea
Mihaela Tilea 6 aylar önce
Felicitări, oameni frumoşi!👏
Anamaria Chioibas
Anamaria Chioibas 6 aylar önce
Fain proiect!Felicitări,Oameni Buni!Spor in toate!
Ramona Gheorghiță
Ramona Gheorghiță 6 aylar önce
Felicitări,am urmărit și celelalte 2podcasturile cu voi trei
Mihai Kosa
Mihai Kosa 6 aylar önce
Foarte interesantă colaborare. Felicitări! 👍🙂 Chiar este nevoie de oameni ca voi, care puțin câte puțin, se străduiesc să schimbe mentalități.
Mihaela Cioca
Mihaela Cioca 6 aylar önce
Sunteți fff buni toți trei!!!Va urmaresc podcasturile,iar acest trio e o surpriză plăcută!!Mulțumesc!!❤️
Mihaela Damian
Mihaela Damian 6 aylar önce
3 fantastici=putere emotionala. Felicitari si va multumim
Andre Ada
Andre Ada 6 aylar önce
Sunteti superbi 🤗...va multumesc pentru tot ce faceti 🤗
Laura Ion
Laura Ion 6 aylar önce
Dupa ce am ascultat cele trei podcasturi, intai vreau sa va multumesc; apoi, ne intoarcem la educatie, fara de care nu vom progresa in veci. cand scoala ne va invata sa colaboram, vor face un pas inainte.
Gabriela Dumi
Gabriela Dumi 6 aylar önce
Felicitari pentru dezbaterea acestei teme,care se cere in toate mediile in Romania!
Monica Mihai
Monica Mihai 6 aylar önce
MINUNAT, ce poate să facă colaborarea din oameni sau ce pot să facă oamenii care colaborează ❤️ Mulțumesc frumos dragilor George, Mihai, Paul și tuturor celor din spatele vostru care vă susțin si ne susțin 😍
Mihai Morar
Mihai Morar 6 aylar önce
Mulțumim pentru susținere. 🙏💫
Cristian Ujupan
Cristian Ujupan 6 aylar önce
Va multumim pentru toate informatiile, super idee de a uni toate podcasturile rupand mitul concurentei; ar fi frumos sa avem asemenea lideri in tara noastra!
Dania Dania
Dania Dania 6 aylar önce
"Are sens" nu "Face sens" In sfârșit a spus-o cineva..Că toti s-au copiat, in a stâlci limba romana, crezând că sunt mai interesanti. 🙏👍
RanDana LoOri
RanDana LoOri 6 aylar önce
Un Trio extraordinar 💙💙💙 va ascult cu mare drag!
Camelia Chiriac
Camelia Chiriac 6 aylar önce
Ce fain, băieți! Asta este marea nenorocire a culturii romanesti : dezbinarea!
Madalina Ghinea
Madalina Ghinea 6 aylar önce
Oamenii timpurilor noastre! Va iubesc de mor și mi-e drag să vă văd împreună. 💯
Ionela Miu
Ionela Miu 6 aylar önce
Eram îndrăgostită de voi separat , acum ce fac ? Sunt îndrăgostită de voi împreună! 😉😂 A nu citi acest mesaj soțiile dvs .
Carmen Carmen
Carmen Carmen 5 aylar önce
Asa este Paul: "Este cum poate sa ne fie mai bine impreuna decat separat" .Ce frumos spus si "do-able!""Team work 'si "team-building" este posibil, si voi creati podcast-uri care deschid mintea si inima romanilor. Keep working!
Mariana Almas
Mariana Almas 6 aylar önce
Ați dus conversația la un super nivel : atâta de concentrat de informații utile , interesante și diverse! E ca un montagne rousse psihologico - economico - antropologic. Absoluuuuut fascinant !!!! Un super trio - MULTUMESC pentru brainstormingul vostru !
John Campian
John Campian 6 aylar önce
Vă ascult separat pe fiecare, dar știți ceva? Împreună vă stă f bine
Silvia Udrea
Silvia Udrea 6 aylar önce
Holy Grail of podcasting!!!😁😏
perfect angel
perfect angel 6 aylar önce
Paul 💕 Omul ăsta este fenomenal.
Panait Elena
Panait Elena 5 aylar önce
Pe Buhnici (ca și pe alții) nu îl mai pot privi cu aceeași ochi când, în podcast ul lui cu dr. Mihail, a început să se agite pe acolo și să se bată cu pumnii în piept că de ce nu se vaccinează lumea și că lui i se pare ok vaccinarea obligatorie, lucru pe care i l-a infirmat și doctorul. În rest, o treaba excelentă, felicitări!
Irina Cristea
Irina Cristea 6 aylar önce
Minunată asociere! E așa de frumos să vedem trei oameni deosebiți în același loc ÎMPREUNĂ.
Sanda Cimpeanu
Sanda Cimpeanu 5 aylar önce
Dragilor, mie imi place enorm ceea ce faceti, in primul rand pentru ceea ce primesc eu din ceea ce oferiti voi, impreuna sau separat. Va multumesc, va admir ca echipe si va doresc sa contribuiti calitativ si cantitativ, la dezvoltarea individului si comunitatilor, mai ales noilor generatii. Impartasesc mesajele voastre in mica mea comunitate si catre fiul meu de 17 ani, iar eu imi hranesc sufletul si creierul, ascultandu-va. Felicitari si va doresc prezenti pe mai departe, in acord cu propriul confort!🙏❤
Ștefania Naie
Ștefania Naie 5 aylar önce
Superb podcastul. Mulțumim! 🤗👏🏻
Dan Muresan
Dan Muresan Aylar önce
Extraordinari toti … faceti o echipa pe cinste !👌👌👌👏👏👏👏
Lia Dochitoiu
Lia Dochitoiu 6 aylar önce
Imi place sa va ascult, aveți mare dreptate! 👍👍👍
Cață Georgian
Cață Georgian 6 aylar önce
Va multumesc frumos! Ma inclin! Astept cu nerabdare urmatorul episod(de 3 episoade) !!!
corina livia popa
corina livia popa 6 aylar önce
Sunteți super împreună!!!
Ana Chicu
Ana Chicu 6 aylar önce
Acest trio e super tare!
Dana Popescu
Dana Popescu 6 aylar önce
Ma regăsesc în: furat Sufletește ...și doare ,doare... Va ador Dragilor! ,,tac ,, sa va urmăresc cu mare atenție... Mulțumesc Mihai! 👍🍀🙂👍
victoria Ciuculan
victoria Ciuculan 6 aylar önce
O tripletă fantastică
Nicoleta Radu
Nicoleta Radu 6 aylar önce
Felicitări și vă mulțumesc pentru idei! V-am ascultat când am făcut ora de pictură! Îmi place inteligența voastră și veți face multe împreună (cu noi)!
carmenica carmenica
carmenica carmenica 6 aylar önce
Salutare stimabililor! Sunteți cei mai buni!🍀
Catalin Grigoras
Catalin Grigoras 6 aylar önce
Ar fi o afacere cu un mecanism rotativ format din magnați permanenți care ar putea pune în mișcare un alternator și care poate fi mic și va merge pentru cel puțin 50 de ani🙂 energie gratis..fara eoliana sau alte feluri de mecanisme care depind de apa,soare, vânt...
Anonymous
Anonymous 6 aylar önce
Un podcast al creierelor, excelent! Mi-a placut mult de DJ Mori, multumesc pentru atmosfera minunata transmisa in pandemie la Radio Zu, am trecut prin pandemie cu muzica aia! :) Multumesc George pentru viziunea extraordinara a viitorului si pentru ca ne tii la curent cu ultimele descoperiri din tehnica si stiinta! Multumesc Paul pentru podcasturile extraordinar de motivante, inchei ziua si apoi ma trezesc cu TRvid sa ascult Mind architect, sa imi recablez prin “repetitie si asociere” elefantul” educat in anii 90 cu care am traiat pana acum…va multumesc din suflet! Cu drag, Cristina
Adela Rusu
Adela Rusu 5 aylar önce
Felicitari! E memorabil si plin de inspiratie.
Cami Ionica
Cami Ionica 6 aylar önce
Imi place maxim de voi! Un podcast echilibrat din toate punctele de vedere! Felicitări!
Dana Danny
Dana Danny 6 aylar önce
Poveste interesantă dar prea lungă. Nu sunt fan tembelizor, dar nici nu vreau să pierd prea mult timp pe tlf (așa-zis inteligent), am teancul de cărți muuult mai îmbietor!😉
Eliza Elena
Eliza Elena 4 aylar önce
Super tare, bravo voua! Sper sa ajute la algoritmi 😂😂😂 A must see!
Filip Petric
Filip Petric 5 aylar önce
Călărețul, elefantul, și empaticul, au hotărât să facă un podcast împreună. Le-a ieșit de minune:-) Felicitări!
Andirivac S R L
Andirivac S R L 6 aylar önce
Am trait neincrederea partenerilor de afaceri locali de a accesa si implementa pe plan local ( regiunea SE) proiecte in parteneriat, motiv pentru care am realizat proiecte 20 ani in parteneriat cu Bucureti si Craiova, care au inteles ca nu suntem concurenti. Impreuna am devenit mult mai puternici. Felicitari pentru initiativa. Sunteti exceptionali.
kikiroanta26
kikiroanta26 6 aylar önce
Super faini invitatii de azi !
Virginia Maria Ioana Jeleascov
Buna! Va admir pe toti 3 si ma uit la ce postatifiecare dintre voi....cand am timp. Nu doar ca nu suntem mai prosti sau mai slabi ca altii, dar un lucru trebuie retinut.....faptul ca in alte parti (traiesc si sunt profa in UK) sunt dotari/posibilitati mult mai bune ca in RO, nu inseamna sa ca oamenii sunt si ei mai buni/destepti......aici educatia de baza este "sa scoti aer cald pe gura" nu te poti baza pe ce zice lumea pt ca sunt prea poiticosi ca sa iti spuna adevarul......iar din punct de vedere al sistemului educational.....sunt foarte mari lacune ......si elevii sunt foarte rai unii cu altii si foarte multi sufera de depresie si anxietate grave. Aici nu e competenta (nu se dau note).....este tiranie.....se da detentie ....iar comunicare si intelegerea mecanismului din spatele comportamentului nu exista.....deci rezultatul este 0. Am mentionat toate astea pt ca mi se pare ca prea mult blamam RO si ridicam pe ceilalti pe un piedestal, cand realitatea este ca suntem oameni intre oameni ......educati/needucati peste tot
Entuziasmul Copilariei
Va urmaresc cu multa admiratie🤗. Foarte valoroase mesajele voastre!
Doina Filip
Doina Filip 6 aylar önce
Mda, urmăresc aceste podcast-uri pentru că nu am televizor de .........21 de ani, am avut un vis să văd emisiuni cu oameni care au intenții bune, fac lucruri bune, care vor un + valoare omenirii și uite așa s-a întâmplat. Multumesc!
Oo Oo
Oo Oo 5 aylar önce
Bravo bravo bravo 👏 asta înseamnă să știi să faci echipă. Mare an reținut și multe le voi pune în practică. Mulțumim pentru sinceritate și vorbe calde♥️
Stolo
Stolo 6 aylar önce
sa-ntelegem ca avem triplu podcast ?! hm... sa facem turul atunci ;)
Mihai Morar
Mihai Morar 6 aylar önce
Va mulțumim! 💫🙏
Elena M
Elena M 5 aylar önce
Continut de calitate! Foarte bun acest podcast.
Costel Muraru
Costel Muraru 6 aylar önce
FELICITARI PENTRU COLABORARE
Sonraki
Zelda Speedrunner VS 2 Hunters
21:06
görünümler 374 576