Karanlık

REÎNTOARCEREA LUI BUHNICI. PRIMUL INTERVIU DUPĂ CEL MAI GREU AN DIN VIAȚA LUI. | Fain & Simplu 152 

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 347 B
99% 7 900

George Buhnici îi dă lui Mihai Morar primul său interviu de la scandalul care a monopolizat opinia publică în 2022.
Pasionat de tehnologie, fost jurnalist de investigație și una dintre mințile limpezi din online pentru milioane de followers, George a ajuns cu adevărat vedetă națională în urma unui scandal care a ținut capul de afiș, într-un mod surprinzător, anul trecut. Ce a învățat din el, dacă a reușit să îl depășească și cum se raportează la momentul care i-a schimbat viața afli astăzi, la prima sa ieșire oficială după mai bine de un an.
La Fain & Simplu, cu Mihai Morar.
ENEL susține conversațiile Fain & Simplu:
👉 www.enel.ro/enel-energie/ro/e...
Podcast prezentat de CELLINI:
👉 Instagram: / cellini.romania
👉 Site: www.cellini.ro/
Episod susținut de Purcari:
👉 Site purcari.wine/ro/
Bilete Conferințe Fain & Simplu 👉 bilete.fainsisimplu.ro/
Bilete CuriosITy Summit cu George Buhnici 👉 www.kompostor.ro/evenimente/1...
SHOW NOTES:
00:00 - Intro
05:00 - Aici George vorbește despre ce îi place mai mult
10:10 - Primul interviu al lui Buhnici după cel mai greu an
20:43 - ‚Încetează să te mai justifici!’
24:24 - Cât valorează George Buhnici acum?
26:47 - Unde a greșit în scandalul anului?
30:30 - Cum a trăit cel mai negru moment?
34:13 - Clipa adevărului: cine a rămas lângă el
39:55 - AFLĂ AICI: în toamnă, Buhnici revine în forță
48:09 - Există viață după un scandal public?
56:22 - Cel mai mare regret este ...
1:02:50 - Impactul devastator asupra afacerii
1:08:49 - Unde va lucra George în viitor?
1:18:46 - Pe cine urmărește online
1:23:19 - Poluarea? ‚Să nu luăm nimic de-a gata!’
1:28:28 - Pe ce energie a viitorului pune Buhnici banii
1:38:38 - Ce îl stresează cel mai tare?
1:44:25 - Poate fi Brașovul o soluție pe termen lung?
1:47:03 - Știința, între realitate și isterie
1:52:17 - Trăim cea mai grea perioadă pentru ...
2:01:00 - Unde îți găsești tăria când ai nevoie cel mai mult
#MihaiMorar #GeorgeBuhnici #Podcast
ABONEAZĂ-TE PENTRU MAI MULTE CLIPURI FAINE:
🟠 bit.ly/Subscribe_FainSiSimplu
FAIN & SIMPLU ONLINE:
🟠 CLUB PENTRU MINTE, TRUP și SUFLET - fainsisimplu.ro
⚪ SPOTIFY - bit.ly/FainSiSimplu_Spotify
⚪ APPLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_ApplePodc...
⚪ GOOGLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_GooglePod...
🟠 TRvid - / fainsisimplu
🟠 FACEBOOK - / fainsisimplu
🟠 INSTAGRAM - / fainsisimplu
MIHAI MORAR ONLINE:
🟠 FACEBOOK - / mihaimorar
🟠 INSTAGRAM - / mihaimorar
🟠 TIKTOK - / mihaimorarofficial

katma

 

27 Kas 2023

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR : 843   
Mihai Morar
Mihai Morar 2 aylar önce
Atunci când vine o criză personală sau profesională, te întorci la ceea ce știi să faci cel mai bine. Probabil asta e morala dialogului cu George! Îi mulțumesc pentru primul interviu pe care îl dă după “celebrul” interviu. George a trecut de atunci prin cel mai greu an din viața lui. Știu că nu i-a fost ușor să vorbească, dar cred că acest podcast poate fi pentru mulți dintre noi o lecție. ❤, Mihai
Larisa Cherecheș
Larisa Cherecheș 2 aylar önce
Cred că a fost cel mai BUN șut în fund pentru George. Bravo lui că s-a întors !
RetroStalgia
RetroStalgia 2 aylar önce
Pentru că ii se urcase la cap, era prea băgat în seamă și a crezut că își permite orice răutăți la adresa oricui și oricărui subiect, dar viața i-a dat o palma, a luat o pauză și s-a liniștit :)
Anca Froicu
Anca Froicu 2 aylar önce
George a fost arogant atunci!... totusi, spunea un adevar, iar asta l-a costat... reactiile de tip "circ si mahala" vor fi intotdeauna speculate de toti cei ce, atata stiu: "să latre!"... Felicitari pt revenire si succes in continuare!, si tie, Mihai, faci bine ceea ce faci!
IRAIDA HRISTINA MITREA
Cu certitudine, George Buhnici este un băiat deștept, dar, cum și proverbul spune, unde-i minte multă, este și prostie cu carul. La care se adaugă și imaturitatea specifică băieților, înțelegem și iertăm. Oricum o lecție din care toți avem de învățat. Multă înțelepciune!
Luminita Tret
Luminita Tret 2 aylar önce
Cea mai valoroasă relatare a fost cea cu prunele. Probabil că va mai dura până ca el să inteleagă că episoadele Bulgaria, burnout-ul, atacul colectiv l-au desprins de niște atasamente, ca să-i dea drumul inainte...Oricum, eu mulțumesc pentru că el ne reflectă pe noi, cei care, cu oglinda in față, incă nu vor să se privească.
Ion Ionescu
Ion Ionescu Aylar önce
ma gandesc, simplu, la care e mai deștept din incapere. ambii sunteti preferatii mei, va astept la o bere. bafta, prieteni
raluca lorena
raluca lorena 2 aylar önce
Singura greșeală pe care George a făcut e neasumarea unui fel de a gândi. Nu regreta ce a spus ci faptul ca a spus si s-a aflat felul in care gândește. Vor mai trece multi ani pana va conștientiza cu adevărat greșeala de gândire si cand se va întâmpla acest lucru, abia atunci va face saltul acela de creștere in conștiința. Nu pot sa nu observ un anumit fel de zambet a lui Mihai. Nu detaliez.😂
Sabina Soare
Sabina Soare 2 aylar önce
Cel mai bun comm! Bravo! Cine are ochi, vede!Din pacate, George nu a inteles nimic:(
chantal
chantal 2 aylar önce
Acest fel de a gândi l-a preluat de la soția lui . El vrea sa o susțină pe ea . Însă exact pentru că e un concept împrumutat de la ea , a luat și aroganța ei la pachet . Omul era un om bun de fapt . Influenta ei este buna doar in management -ul afacerii .
D_R_S
D_R_S 2 aylar önce
singura greseala pe care a facut-o este ca s-a nascut viu...🤣🤣🤣
L3na
L3na 2 aylar önce
Da mihaita ti se pare inteligenta intruchipata?
Pufpuf Pacpac
Pufpuf Pacpac 2 aylar önce
Mai degrabă nu se aștepta și nu era pregătit la aceasta reacție a publicului. A trecut prin cancelare cum se zice în vest. Public care în mare parte prezintă o educație precară, presărată cu ipocrizie și multe alte lucruri negative care ne reprezinta.
Luminita Ciresanu
Luminita Ciresanu 2 aylar önce
,,Ce nu te doboară, te face mai puternic!" Felicitări amândurora!
Pirlea Lucian
Pirlea Lucian 2 aylar önce
exista un scurt documentar pe Nerflix despre cum sa iti ceri scuze si morala acolo este: don't make it about yourself.... am mai vazut aparitii ale lui George dupa acel event si de fiecare data cand isi cere scuze, o face aratand cat rau si-a pricinuit...about himself, cum multi l-au parasit, ca si acum ii vine greau si ce mare suferinta pe el.. se victimizeaza cautand iertare si compasiune so NOT OK.... Imi e usor sa vorbesc de pe partea cealalta a gardului, il cred ca sufera, dar sufera pentru ca egoul lui a fost si este atacat nu pentru ca s-a constientizat.
Mureșan Ruxandra
Mureșan Ruxandra 2 aylar önce
Cred ca e cel mai plauzibil comentariu de aici. Psihologic vorbind, da, modul în care el își cere scuze, nu e pentru faptul ca chiar ii pare rau ca a jignit alti oameni prin afirmația lui, ci pentru ca si-a tulburat ego-ul, i-a scăzut profitul. Prin afirmația lui atunci, ( pe care o putea zice orice alta persoana, dar a avut impact din cauza ca el e persoana publica) a cauzat si altor persoane probleme, bullying, scăzut stima de sine, inducerea intr-un tipar al perfecțiunii, ca a fi cu celulita deja esti defecta etc. Dacă tot vrea Mihai sa promoveze persoane si tot își asociază numele cu diverși psihoterapeuți, ar putea sa înțeleagă niște chestii chiar de bun simt din psihologie ( dacă tot presupune ca citește anumite carti de psihologie ). Iar afirmația ca : psihologi i-au zis ca poate e marcat de ceva traume din copilărie etc., da, e foarte posibil... cand accepți și varianta asta, abia atunci faci un progres în acceptarea sinelui. Nu știm cu certitudine în ce moment al vieții, ceva ne-a mișcat.
TomiX
TomiX 2 aylar önce
Ai exprimat exact ce simt ca imi transmite. Mereu cand vorbeste de acest subiect nu o poate face fara sa se victimizeze si sa se atace. Foarte bine scris comentariul!
Andreea
Andreea 2 aylar önce
Asa este! Din pacate nu ii pare rau ca a scapat porumbelul, il deranjeaza consecintele faptelor sale, nu fapta in sine.
Adina 2020
Adina 2020 2 aylar önce
Exact !! este extrem de arogant....si lipsit de o empatie reala fata de abuzul asupra minorelor.... Sper ca Dzeu sa nu il puna in situatia groaznica ca unui mosh ca el sa-i placa "minorele" gen fiica-sa..... Sa vedem atunci cum va mai vorbi cu non-salanta pe internet.....
Marius Popescu
Marius Popescu 2 aylar önce
+1 Foarte greu sa găsesc compasiune pentru un om care se victimizează in continuare. Sunt unul dintre abonații care i-au dat unsubscribe, si interviul asta m-a făcut sa îmi dau seama ca a fost o decizie buna. Este atât de arogant ca si persoana încât nu a înțeles nici acum că daca media si oamenii nu aveau reacția asta puternica, comentariul lui ar fi putut influența pedofilia in România, și se focusează pe a blama oamenii care au reacționat așa pentru ca el nu e așa.
Ionela Andreea
Ionela Andreea 2 aylar önce
Mai vreau un interviu si cu parintele Pimen Vlad. Acela este episodul meu preferat. Ați făcut o treabă bună. Multumesc!
Nucu Pânzaru
Nucu Pânzaru Aylar önce
Oauuu... Georgică tată, super interesant! 🧘 HERȘALEM! Ești mare artist! Acu' am suspiciuni și la Morar! 👽
Daniel Bucur
Daniel Bucur 2 aylar önce
Fără nici o răutate,il urmăresc pe George,am invatat si inca mai învăț multe de la el in special pe partea de construcții. Dar sunt sigur că aceea este o parte din George,ca orice om are si defecte. El se controla destul de mult la ce spune sau cum se afiseaza,acum o sa fie si mai atent. Dar repet el are si partea asta in viata privata,are un alt limbaj si un alt comportament,nu l-am cunoscut personal dar sunt sigur că este diferit in viata personala si in fata camerei se controlează. Nu zic ca e ceva rau,toti avem defecte. Respect pentru ca este sincer.
Alina Maria
Alina Maria 2 aylar önce
Buna! Mi-a placut mult acest podcast. Sincer nu mi-a placut greseala din trecut al lui George, dar admir ce a construit in viata sa. Familia lui e minunata si cu parere de rau a avut de suferit de pe urma greselilor. Cineva cu mintea deschisa iarta greselile si e atent si la lucrurile bune. Multumesc pentru acest podcast, Mihai Morar. Ma bucur ca l-ai invitat pe George. Zi frumoasa!
SamuraiBuffon
SamuraiBuffon 2 aylar önce
Vaaaai, saracul George, a fost nesimtit, iar acum noi trebuie sa ii plangem de mila impreuna cu el. Spune ca ai fost un nesimtit, zi scuze si discuta despre situatia femeilor din tara asta. Vorbesti doar despre tine de parca a picat din cer situatia asta.
12apro
12apro 2 aylar önce
Sa spuna scuze pentru ce?:)))))) pentru faptul ca si-a spus in mod public si direct preferintele fata de unele categorii de femei? :))) In caz ca nu realizezi Femile fac asta tot timpul in mediul onlie legat de barbati, zicand ce ar trebuii sa aiba sau nu barbatii ca sa fie cu ele, si la ce categorie de barbati ele nu s-ar uita niciodata, si asfel practic judeca o categorie de barbatii.. la fel ca in cazul Buhnici pe femei. Deci nu fii ipocrita!...Pana la urama e vina lui ca v-a ranit voua egoul fragil din cauza ca aveti atatea isecuritati?🤣🤣🤣
Raul Constantin
Raul Constantin Aylar önce
Daca nu era Buhnici, femeile nu mai trăiau aceeași drama, nuu?
Maria Cherestes
Maria Cherestes 2 aylar önce
Mie mi-a plăcut foarte mult acest podcast, așa că multumesc. Mihai poate te gândești sa faci un fain și simplu și la Baia Mare Mare,știu ca nu este acolo ateneu dar sunt săli mari pentru evenimente.
Gutium Simona
Gutium Simona 2 aylar önce
Un invitat pe masura , multumesc Mihai ! Cat despre George , omul potrivit la locul potrivit .🫶🙏
Maria Viorel
Maria Viorel 2 aylar önce
Ii urmaream cu sete interviurile, luam notite. M- a durut ce a spus- eu fiind o batranica( 62 ani) careia i-a pasat intodeauna de silueta si care acum sufera ffffffff mult pt ca ea- silueta- a plecat deeeeparte , departe. Cu toate cele spuse am continuat sa il urmaresc pt ca este un tip fain, care stie lucruri, are invitati deosebiti- este pacat sa pierzi continut pt un moment de ratacire al unui tanar( sper sa fi fost ratacire). Multumesc
Paraschiva Natea
Paraschiva Natea 2 aylar önce
❤❤❤❤Doi oameni faini ❤️❤️❤️❤️ egal ce spun cei din jurul nostru .... important este să fim drepți și să mergem mai departe
Alexandra Iuliana
Alexandra Iuliana 2 aylar önce
M a enervat ce a afirmat, dar nu l-am anulat ca om și profesionist. Ii urmăresc aparițiile din mediul online și îl apreciez.
Biea Teofan
Biea Teofan 2 aylar önce
Nu a zis nimic grav.
Rina Rina
Rina Rina 2 aylar önce
Ipocrizie?Omul Ce scoate pe gura ,ALA ESTE!😮
Sirnona Gaina
Sirnona Gaina 2 aylar önce
Serios? Dar noua nu ni se întâmplă să folosim un alt cuvânt decât cel pe care vrem sa l scoatem pe gura? În așa harmalaie acolo și după zeci de întrebări rapide sunt convinsă că a fost o greșeală de exprimare.este clar că are un vocabular adecvat și nu e un tip prost ei sunt conștienți că orice scoate pe gura conteaza😢
Florin
Florin 2 aylar önce
De atunci nu îl mai urmăresc deloc, un ipocrit și el și nevastă-sa , ea a spus în interviul luat de el că prazul e mâncare de săraci , cine se aseamănă se adună
Mona Vasile
Mona Vasile 2 aylar önce
Buna ziua!Doi oameni faini si simpli care aduc un plus de informatie fata de ceea ce suntem obisnuiti sa auzim in genere,pentru ca de o buna bucata de vreme trebuie sa recunoastem ne place mediocritatea...Felicitari domnilor!Astept cu nerabdare sa reveniti cu un nou episod de podcast
Vass Florica
Vass Florica 2 aylar önce
Doi oameni minunați, vă respect și vă ador!❤
Adina 2020
Adina 2020 2 aylar önce
Am o prietena, mare avocata intr-o multinationala, extrem de desteapta, dar si cu imens umor si cand iese din unele sedinte imi spune; Ca sa nu par stupida, am facut-o pe proasta !" Asa si dl Buhnici....Considera ca in centru se afla acum extremele?? Pai da, pentru ca Romania se afla intr-o extrema teribila in ceea ce priveste abuzul domestic, violentele in familie, violul asupra propriilor fete minore, perversiunile sexuale, traficul de copii si adolescenti.....Obsesia libidinoasa a barbatilor, de la profesori universitari, preoti pana la bosorogi de tzara pentru minore este arhi intalnita printre romani!! Nu a cunoscut asta dl Buhnici despre Romania??? Atunci trebuia sa faca un research... Caci altfel toate research-urile dumnealui cu privire la inteligenta artificiala cad in desuetitudine.... Se mira ca nu a venit nici un barbat in viata reala sa-i bata obrazul? Pentru ca majoritatea , din lipsa de educatie sexuala si proasta crestere in primii 7 ani de viata, nu gaseste o abordare ca a dlui. Buhnici anormala.....Vrea sa il cainam ca i-au scazut afacerile, sponsorizarile si i-a fost atacata nevasta pe fb??? Dumnealui nu da nici acum dovada de o minima empatie fata de toate minorele din Romania care sunt abuzate la extrem din punct de vedere sexual.... Ar fi putut sa vina cu o meta-cercetare pe aceasta situatie de fapt si sa isi demonstreze astfel public inconstienta si totodata empatia pentru aceasta situatie de fapt, si poate atunci....si-ar fi spalat acest obraz care pozeaza doar intr-o inteligenta autista...( Si aici nu defaimez copiii sau adultii cu o astfel de boala grava...fac referire doar la manifestarile sociale ale bolii). Iar toate opiniile acestea sunt transmise de o femeie trecuta de prima tinerete, dar care nu a avut niciodata probleme de nici o natura cu barbatii, dimpotriva, am fost f admirata si iubita si chiar am beneficiat de o eleganta exemplara, desi nu sunt vreo mare frumusete.... Dar m-am lovit profesional la nivel macro de aceasta problema deosebit de grava care exista in randul populatiei de sex feminin din Romania !!!
Dede N
Dede N 2 aylar önce
👏🏻👏🏻👏🏻
Mihaela TUTU
Mihaela TUTU Aylar önce
👍👍👍
Georgeta Beberechi
Georgeta Beberechi 24 gün önce
Concluzia. El asta gandeste ca multi alti barbati..., dar regreta ca a spus-o De ce se scuza si se victimizeza ca nu poate sa mai stearga vorbele spuse Piatra aruncata nu se mai intoarce
Simona B
Simona B 2 aylar önce
Mulțumesc pentru tot ceea ce faci, George!
Alex Rodi
Alex Rodi 2 aylar önce
Eu cred ca Buhnici nu e o persoana foarte inteligenta, si e altul in fata camerei de cum este acasa. E ceea ce imi transmite. Oricum, face lucruri interesante.
G P
G P 2 aylar önce
Nu e foarte inteligent dar e foarte parsiv 😉
B B
B B 2 aylar önce
@G P de unde stii?
Catalina Z
Catalina Z Aylar önce
@G Pnu îmi dădeam seama ce adjectiv i s-ar potrivi dar cred și eu ca e parșiv!
Elena A
Elena A 2 aylar önce
Mi-a placut mult podcastul, nu s-au simtit cele 2 ore si discutiile de vecini in fata portii in acest context sunt interesante si ele. 😊 Later edit: Binele sa invinga precum in legendele Olimpului.
Florin Comoniti
Florin Comoniti 2 aylar önce
Dintotdeauna te am apreciat George. Dacă mai faceai încă o gafa si tot credeam în tine. Asa cum cred si in Halep. Sa nu te invinovatesti. Toti avem așa momente în viața.
TomiX
TomiX 2 aylar önce
La Simona e total diferita situatia si vina. George a deranjat si atacat categorii intregi de oameni, in cazul Simonei se poate sa nu fi fost o greseala constienta si nu a afectat direct pe nimeni. Nu prea se poate pune egal intre cele 2 situatii.
valy
valy 2 aylar önce
Doi oameni deosebiti, George dai inainte ,mai lasa gura lumii,oricum nu i impaci pe toti ,esti tare inteligent,avem nevoie de tineeeee😊
Ioana
Ioana 2 aylar önce
El si a gasit acum scuze. Si a venit pt imagine. El in esenta este acela, din interviul respectiv. Un barbat de 2 lei.
Andrada Todoran
Andrada Todoran 2 aylar önce
V-ați dori să aveți cultura lui! Dacă nu ai nimic bun de spus despre acest podcast minunat, mai bine ați tăcea! Cu toate că din moment ce ați intrat si sunt convinsă că ați ascultat o parte din el, ați și învățat ceva!🎉 Multă sănătate tuturor!
Niko M
Niko M 2 aylar önce
Ai perfecta dreptate, Ioana!!! Felicitări! Mulți vad, putini pricep...
Cristina Mihaela
Cristina Mihaela 2 aylar önce
Foarte interesant podcastul! Pe George îl conosc din Facultate, il admir pentru pasiunea lui. Felicitări Mihai pentru invitații și subiectele dezbătute!
Dan Hohota
Dan Hohota 2 aylar önce
După mine ce ți sa întâmplat ește cel mai bun lucru 😊dacă ai învățat ceva ❤PS ași vrea și eu să vin la București cu o singură condiție dacă pot să vorbesc cu domnul Borțun pentru un proiect concret și serios unde pot să vă contactez 😊
Ana Iuhasz
Ana Iuhasz 2 aylar önce
Eu te am urmărit de cănd erai la Pro tv si cand ai trecut la podcast mereu aveai subiecte interesante si de invățăturaă ptr noi urmăritorii.
Paraschiva Natea
Paraschiva Natea 2 aylar önce
Nu ai cum să nu apreciezi acești OAMENI!! Nu ai cum !! Sunt doi oameni frumoși și le ofer admirația mea totală pentru tot ceea ce fac , pentru tot ceea ce sunt EI ca ființe umane ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Mihaela
Mihaela 2 aylar önce
Abia aceasta este strategia corecta de albire a lui Buhnici! Faptul ca a garantat Mihai pt el l-a spalat
Mirela Enache
Mirela Enache 2 aylar önce
Minunat podcastul ! Toti facem greseli, doar ca intotdeauna din acele greseli evoluam , ajungem la un alt nivel de cunoastere al sinelui . Multumesc frumos D-ul Mihai pt inca un podcast fain ❤❤❤
Laura G
Laura G Aylar önce
Întodeauna l am apreciat pe Buhnici, un om deștept de la care ai ce învață. Nu i-am ascultat toate podcasturile, dar de data aceasta am sa ma abonez. Nu sunt nici eu in tara ca sa știu cat de mult l a afectat. Imi pare rău ca ai trecut prin asa ceva. Capul sus, toata lumea greșește in lumea aceasta in care trăim unde mai nou totul e political correct. Te admir Buhnici si la cat mai multe realizări profesionale.
Adriana Tillich
Adriana Tillich Aylar önce
Cum spunea D-nul Iisus Să ridice piatra sus Doar cel care n-a greșit Pe acest pământ...mânjit. De multă ură, viclenie Și prea puțină ,,OMENIE" Să îndrăznești tu să lovești Fără tu să te gândești . A început a se căii Pentru asta-l poți iubii Lecția ce-am învățat Toți greșim, dar ne-a ...iertat. Adriana Tillich Felicitări maxime pentru un Podcast minunat. Doamne ajută!Vă așteptăm și la München ❤
Ancuta Budascu
Ancuta Budascu 2 aylar önce
Felicitări! George eu nu m-am dezabonare de la canal deoarece oricine greșește! Mult succes și putere de munca!
Daniela Bermel
Daniela Bermel 2 aylar önce
Mi-a plăcut podcastul! Ai avut un invitat pe care aș fi putut sa îl ascult chiar mai mult decât atât! ❤
Denisa's style
Denisa's style 2 aylar önce
Orice faci, vrei nu vrei, se răsfrânge și asupra familiei, de aceea trebuie să ai grijă ce vorbești și ce faci. Mai ales că ești persoană publică, pe cât ești de iubit, pe atât vei fi de urât atunci când oamenii nu mai rezonează cu tine.
Margareta Silav
Margareta Silav 2 aylar önce
Parca trebuie multe cuvinte? Va iubesc! Sunteti 2 baieti minunati. 😊
Robert Peter K.
Robert Peter K. 2 aylar önce
ABSOLUT GENIAL doua ore pe care le simt ca o investitie din resursa mea limitata de timp... foare potrivit brandul fain si simplu referitor la continutul acestui pdcast... sustin si incurajez
M P898
M P898 2 aylar önce
Asteptam si partea a 2-a!!! thumbs up si felicitari pentru tot ce faceti aici si George la el pe canal!
Ana-maria Dragan
Ana-maria Dragan 2 aylar önce
Cine nu greșește, nu învață! Felicitări pentru podcast!❤
Vili Lunga
Vili Lunga 2 aylar önce
Ha!!- înseamnă că cei care nu greșesc,..nu învață??
Daniela Musat
Daniela Musat 2 aylar önce
Exista vreun om care sa nu greșească?
Ana-maria Dragan
Ana-maria Dragan 2 aylar önce
Dar,cine nu greșește măcar o dată în viață?
Bompa Paul
Bompa Paul 2 aylar önce
O sa dau skip la podcastul asta. Ma doare în pwla de smircaiala lui și cum face pe victima și vai ce an greu o avut.....sa fie sănătos și el și nevasta lui aia cu pielea de virgina
Carmen M
Carmen M 2 aylar önce
Locul în care găsesc cele mai interesante discuții... oameni faini, momente deosebite . Felicitări!
natalia calancea
natalia calancea 2 aylar önce
Eu va stimez foarte mult pe ambii !!! Si chiar va multumesc cu plecaciune pentru ceia ce faceti.....mai auzim niste adevaruri si lucruri interesante. Va stimez....si va urez mari succese si cit mai multe discutii Faine si Simple ✌️
Catalina
Catalina 2 aylar önce
Nu cred in cenușa pe care si o toarna in cap. Omul nu regreta ce a spus ci ca a spus o. Fața lui spune torul...lipsa banilor pe care i a pierdut l a adus aici si nu constiinta. E greu cand te obișnuiești cu un anumit standard....
Niko M
Niko M 2 aylar önce
Corect!!! Păcat ca mulți vad, putini pricep...
Edeian
Edeian Aylar önce
Poate Buhnici și orice altcineva să-și toarne câtă cenușă vrea. Problema ii la voi că nu sunteți împăcate cu felul în care arătați, priviți în voi și încercați să vă îmbunătățiți iar mai apoi nu o sa va deranjeze ce zice x și y
Diana Pricopie
Diana Pricopie Aylar önce
​@Edeian :)) suntem foarte impacate, la fel de impacate ca si barbatii cu burta de mos craciun peste tot pe plaje, cu spate paros si care s prea dezgustati de ei insisi si isi scuipa fluidele la tot pasul.
Iulian-Nicu Serbanoiu
exact, nu e nimic sincer in discursul asta.
Elena Surduc
Elena Surduc Aylar önce
Foarte interesant podcastul..multumiri..👍🙏😍
LIKE ANTONIO
LIKE ANTONIO 2 aylar önce
Cred că o să vină o vreme când o să spunem: mai știți vorba lui Buhnici, avea dreptate. 😂
Ecaterina Stanescu
Ecaterina Stanescu 2 aylar önce
Sper ca George sa inregistreze evenimentul si sa-l puna online sa putem vedea si cei care nu suntem in țara, multumesc!
Thimea Giehl
Thimea Giehl 2 aylar önce
Da, ar fii fain pt noi cei din Diasporă dar nu cred că o va face .
Popescu Liliana Elena (Ela)🌹
Cine este perfect și fără de greșeală este îndreptățit, să arunce cu "pietre". Din fericire, toți suntem oameni și avem dreptul la erori. Însă, avem același drept la a doua șansă. Felicitări pentru podcast !!!👏💯🙏
Flori Sin
Flori Sin 2 aylar önce
DECIT DOMNUL DUMNEZEU ESTE PERFECT!!!.
Andrada Todoran
Andrada Todoran 2 aylar önce
Perfect de acord! 🎉❤
Ruben Damian
Ruben Damian Aylar önce
Popor ingrat.
Tanti Aglae
Tanti Aglae 2 aylar önce
Felicitari pt revenire si pt asumare! Ma bucur ca nu s-a descurajat si isi vede de drum si cu siguranta acum sufla si-n iaurt… cum sa o sa ajungem sa facem toti daca se tot exagereaza cu politically correctness ul vietii…🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Mircea Pavalache
Mircea Pavalache 2 aylar önce
Felicitări, Mihai și George pentru acest podcast! Așa da, se întâmplă și la case mai mari, dar este bine că, George și-a dat seama de gafa ce a făcut-o și și-a îndreptat-o. Este o vorbă: Să recunoști greșelile mai bine mai târziu decât niciodată. Așa că da, bravo pentru podcast! V-a ieșit, felicitări. Doi oameni interesanți, cu caractere deosebite și fascinante!
Andreea Dumi
Andreea Dumi 2 aylar önce
Cine nu a greșit niciodată să arunce primul piatra 🙂🙂Viața merge înainte, Eu cred că comportamentul nevestei Este mai dezamăgitor decât al lui, După ce că e urîtă cu spume se mai crede și minoră😂😂😂😂
Ciupercicubuline
Ciupercicubuline 2 aylar önce
Ceea ce nu realizeaza baiatul asta este ca in acelasi timp in care lumea i-a atacat pe ei online, i-a incurajat si pe desteptii pamantului sa strige dupa femei pe strada, sa le comenteze aspectul, sa le fluiere, sa glumeasca superficial despre celulita sau ce ineptii a mai declarat el in interviul ala. Suntem in 2023 si voi analizati cati subscriberi sau cate sponsorizari a pierdut, cancel culture dar practic exact asta a facut si el. A judecat si s-a victimizat ca a fost judecat la randul lui. Cine isi pierde timp intr-o zi sa se gandeasca la ce s-a gandit el in interviul ala? Ce valori sa ai?
TomiX
TomiX 2 aylar önce
Exact asta e problema. Faptul ca ce a zis au fost primele si principalele lucruri care i-au trecut prin minte atunci. Si daca mai urmariti materiale cu el din trecut nu a zis prima data acele lucruri la interviu, doar ca a zis mai multe simultan. Si faptul ca a mai zis aceste lucruri in trecut si lucruri asemanatoare denota ca nu a fost doar o greseala in gandire ci un moment in care nu s-a mai abtinut ai controlat constient.
Anaf Corsim
Anaf Corsim 2 aylar önce
Ăia care fluieră femeile pe stradă nu sunt sigur folow-erșii Cavaleria ,sa nu-i confunzi cu La Bloc si Vacanța Mare !!
Ciupercicubuline
Ciupercicubuline 2 aylar önce
@Anaf Corsim au explicat faptul ca ce a spus a fost preluat de x platforme/persoane, ideea era ca a fost de ajuns sa comenteze pe un subiect care pana la urma nu e de comentat. Eu imi amintesc ca mi s-a parut foarte bizar acel interviu si cu ocazia acestui podcast l-am revazut. In continuare nu pot sa cred ca barbatii merg la mare in 2023 “sa vada țâțe si buci”. Dar nu orice “țâțe și buci”…
Emyemy Sz
Emyemy Sz 2 aylar önce
Un Podcast nu bun fff bun și cu un interviu cu un om fain Buhnici Oricum ceea ce stie omul Buhnici ceea ce e omul Buhnici nu i poate lua nimeni Suntem supuși greșelilor dar temelia se vede și chiar o apreciez când ai ce învață 👏👏👏
Rosioara Mihaela
Rosioara Mihaela 2 aylar önce
Un om special pe care il urmaresc cu drag (cand discutia nu e f tehnica😊😊). Consider ca lumea a fost nedreapta fata de dl Buhnici dar ma bucur ca si a regasit puterea sa priveasca spre noi cei care i sorbim cuvintele si informatiile. Despre "Fain si Simplu" un singur cuvant - RESPECT!!!
Sabina Botezatu
Sabina Botezatu 2 aylar önce
Buna seara, urmaresc cu drag toate podcasturile 😍
Alex
Alex 2 aylar önce
George sper sa treci rapid peste tot ce a fost iar tu și cavaleria sa ajungeti iar pe Valuri mari. Toti greșim, nu sunt perfecti și oamenii trebuie sa înțeleagă sa fie mai toleranți. Ești un profesionist și ai dat tonul in TRvid ul Romanesc. Mult succes și hai sa depășim moment acela.
Mihaela Olteanu
Mihaela Olteanu 2 aylar önce
Super podcast cu 2 Oameni de la care ai mereu de invatat. Am citit mult in timp si multe cuvinte citite m-au ajutat in viata ...prin urmare - "Nu astepta niciodata nimic de la nimeni, pentru ca oamenii iti pot spune astazi ca esti special, iar maine se coporta de parca nici nu ai exista.Prin urmare ca sa traiesti bine ai nevoie de o doza de "nu-mi pasa" in fiecare zi. Iubirea si respectul sunt cadouri scumpe..... Nu le astepta de la oameni ieftini!
Povestiri pentru copii
Superb podcast! Domnilor, jos pălăria!
Mihaela Puiu
Mihaela Puiu 2 aylar önce
Doi oameni faini Felicitări pentru podcast.
Adina Gateste Acasa
Omul greseste. Invata si merge mai departe. Evolueaza si nu mai repeta greselile trecutului. Excelent podcast.
Bogdan Obogeanu
Bogdan Obogeanu 2 aylar önce
Multumim de podcast, ca sa zic asa m-am "reconectat" cu George dupa ce renuntasem sa ma mai uit la contentul sau 😊
Irina Ianosi
Irina Ianosi 2 aylar önce
Foarte mulți oameni judeca prea ușor în societatea de azi. Ne credem prea deștepți și cel mai rău facem când vorbim fără filtru și fără să gândim. Cred ca ar fi o provocare dacă am înțelege greșeala fără sa o mai criticăm , pentru că nimeni nu s-a născut perfect. Avem o grămadă de lecții de învățat în viata atât pe propria piele, cât și unii de la alții.
Manuela Pascovici
Manuela Pascovici 2 aylar önce
Ce frumoasă revenire!!,, Niciodată nu știi ce pierzi când câștigi și ce câștigi când pierzi. "❤️
Dani Cifor
Dani Cifor 2 aylar önce
Este un deliciu. Nu știu cum au trecut 2 ore. Doi oameni speciali.
MaRia
MaRia 2 aylar önce
Binele invinge! Si nu doar in legende! Felicitari!
22BAD
22BAD Aylar önce
In Romania din pacate sunt multi hateri, foarte multi! Cei care il urmaresc pe George de mult timp, stiu ca acea afirmatie nefasta nu este ceea ce el a vrut sa spuna… nici pe aproape! George fa ceea ce stii, ca faci bine! Hateri vor gi mereu, iar faptuk ca recunosti ca afirmatia nu a fost facuta cu intentia inteleasa gresit de multi e tot ce conteaza!
CARGO 200
CARGO 200 2 aylar önce
Bravo! Sint fanul nr 1! Si atunci cind ai spus “ cu sala si celulita”, ai spus cea ce trebuia dar vremurile sint extrem de nepotrivite. Toti spunem prostii dar pe tine au sarit din cauza invidiei.
M ByMonic
M ByMonic 2 aylar önce
Ai evoluat rapid, ai profitat de admirația celor din jur și din păcate ai devenit superficial. Tot ce ti s-a întâmplat a fost o lecție sa te trezeștii, sa nu mai judeci, sa accepți. A fost extraordinar ce ti s-a întâmplat și trebuie sa mulțumești pentru asta, pentru ca adevarata evoluție de acolo a început. Cu drag…
Razvan Rogoz
Razvan Rogoz 2 aylar önce
Super podcast, Mihai și George 😊😊 👍👍
Pasat Andreea
Pasat Andreea 2 aylar önce
Mi-a plăcut mereu ceea ce a realizat George. Incidentul acela nu m-a făcut sa îmi schimb părerea despre el ca persoana și nici nu m-a făcut sa nu ii mai urmăresc cu interes ceea ce a făcut pe partea profesionala. "Reîntoarcerea lui Buhnici" nu mi se pare un titlu prea inspirat, fiindca in partea de online nu am perceput o lipsa a lui. Cred ca a-ți fi putut lasă subiectul acestea în urma și sa nu îl mai răscoliți. A trecut, toți gresim. Succes, George in tot ceea ce faci! Capul sus! Ești forță! 💙🔝☀️
Damian D
Damian D 2 aylar önce
Trebuia abordat subiectul , avand in vedere ca a avut un impact major asupra vietii lui , iar de asemenea , oamenii pot invata de pe urma a ce a facut . Ce cred eu ,este ca s a insistat putin , putin mai mult decat trebuie .
Gabriela Cuciureanu
Gabriela Cuciureanu 2 aylar önce
Șocul, pentru mine cel putin ,a fost,tocmai,pentru ce reprezenta numele Buhnici:o persoana corecta,cu o percepție realista,morala, asupra lumii...dar oameni suntem:oricine poate gresi:Buhnici în a alege vorbele și eu în a fi prea idealista😊.Doar moartea este pentru totdeauna,viata merge mai departe!!!
ancahousy
ancahousy 2 aylar önce
Dubla Apreciere! Respect pt mintea voastra ascutita!
Firuta Moga
Firuta Moga 2 aylar önce
Fiecare Om in viață se poate baza, doar pe el, românii sunt departe de a fi uniți,chiar și în Familiile lor !!! 🙂🤗😇✝️💐💖🇦🇩🌍🌎🌏💞🕊️🌈🙏🙋
adyuaic
adyuaic 2 aylar önce
Subscriu! Asta, e motivul pentru care România nu se dezvolta, și mai grav, se destramă prin milioanele de români plecați inafara (și jumătate dintre ei deja și-au luat case, etc pe unde sunt)
karaokyable
karaokyable 2 aylar önce
"N-am venit la mare pentru vergeturi" nu e cancel culture? Nu e "banishment" pentru o mare categorie de persoane? DUDE! Get real! nu încerca să-ți maschezi misoginismul în prostie Conștientizează-l! Încearcă să înțelegi că așa cum te-ai simțit tu când ai fost izolat, așa au simțit și alții când le-ai spus că nu vrei să-i vezi. Cu cât ascult mai mult interviul cu atât mă enervez mai tare!
Sabina Soare
Sabina Soare 2 aylar önce
👏🏻👏🏻👏🏻
Angela Rachita
Angela Rachita 2 aylar önce
Daaa...serios că așa este...mă enervează maxim...mi se pare...prefăcătorie...
Niko M
Niko M 2 aylar önce
Asa și este. Prefăcătorie la maxim. E foame mare de bani, pentru care ne punem cenușa în cap oricât este nevoie ca lumea sa pună iarăși botul. Și din comentarii vad ca ii și reușește....
Alexandra Lăncrănjan
Foarte plăcut ,Chiar emoționat această întâlnire , m-a impresionat foarte mult , nici o Clipă nu am încetat să cred în George (da și ce dacă a greșit omul are voie să greșească ,Am eu o vorbă așa de la Sibiu ,,tot răul spre bine,Și cu ocazia asta Mă bucur că, cunoaștem altă parte a lui George sincer să fiu poate dacă nu era acea greșeală nu era acest Podcast 🎉deci , felicitări Mihai ptr ceea ce faci Iar George Ești un om minunat de care România are nevoie și ptr Asta îți mulțumim ptr informațiile prețioase care n-i le dăruiești mereu .❤
cristina Sidor
cristina Sidor 2 aylar önce
Doi oameni minunați!
Simina Turcas
Simina Turcas Aylar önce
Mie imi place foarte mult de amandoi. Desi eu nu l-am urmarit pe dnul Buhnici dupa acest podcast o sa il urmaresc. Mi se pare un om sincer calm si de la care ai multe de invatat doar sa ai capacitate. Daca el era oricine ce a zis la Neversea trecea neobservat.Tocmai fiindca cuvintele lui au greutate s-au inflamat toti. Fiecare om zice tampenii dar tocmai de-aia exista iertare ca sa o folosim.Oamenii rai vor fii rai in continuare. Cine nu a gresit niciodata sa dea primul cu piatra. Bravo pentru podcast si intrebari dnul Mihai. L-am ascultat cu drag,imediat ce l-am terminat m-am abonat la dnul Buhnici. Multa sănătate va doresc!
Florin-Costel Nechita
Florin-Costel Nechita 2 aylar önce
Când George intră în substratul discuției tehnice, te prinde și vine cu esențialul subiectului, are acest dar, de asta îl urmărește lumea ! 😊 Felicitări pentru tot ce faceți! Sunteți printre cei mai profesioniști oameni de media din țară! 😊 Ps: Să nu uităm de Dan Cadar !
Adriana Ruse
Adriana Ruse Aylar önce
Rămân la aceeași părere despre amândoi:Mihai,un om echilibrat,cu mult bun simt și George arogant,prea plin interior de tot ce i se întâmplă . Amândoi inteligenți și buni profesioniști. Greșeala lui George Buhnici mi-a atras atenția (și apoi au urmat alții,ca de exemplu Ana Morodan)cât de periculoși pot fi acești "influenceri". Din acest motiv, trebuie sa limitam "invazia lor" în viețile copiilor noștri în principal.
Georgiana Stroe
Georgiana Stroe Aylar önce
hai la Coresi Mihai, o sa te indragostesti de linistea locului, si da Brasovul este minunat, am fost sa va vedem la Fortza Zu si a fost minunat, suntem mutati aici de 1 an, de langa Bucuresti am venit, si simtim ca este cea mai buna decizie!
Diana Costache
Diana Costache 2 aylar önce
Un om foarte informat si capabil. Inteligenta are o ascutime care uneori deranjeaza omul mediu si "bun" la suflet.
R.dan.g
R.dan.g 2 aylar önce
Mi-ar place sa stiu ca George vede comentariul😊. Chiar si tu George la cat de inteligent esti si cata experienta ai, tot nu te-ai prins de ce tot valul negativ, dupa ce ai spus😂...nu te mai intreba ca tot tu ai spus " prostie pura" ...oamenii, populatia, te considerau om serios, considera munca ta de calitate si te apreciau foarte foarte mult iti gzrantez eu...o fosta prietena de a mea devenise extrem de revoltata, dar pana atunci la orice dispozitiv care vroia sa il cumpere tasta "Buhnici" ! ...aici vine maiestria, cand tu ai spus public ce ai spus ai jignit, dezamagit indirect o gramada de femei si fete, chiar si barbati jignind indirect prietenele, sotiile..amantele lor. Si sincer, nu pot sa imi dau seama cum tu care esti asa calculat ai putut spune o tampenie asa mare...sau poate ca tu chiar nu stiai cat de cunoscut si apreciat erai. 😂 acum ...asta e
Soff D
Soff D 2 aylar önce
George Buhnici is an inspiration, he's always been! Thank you Mihai for having this talk to George! Love you both!!!
Ely Stefani
Ely Stefani 2 aylar önce
Multe aprecieri pentru dl.Buhnici. Mi se pare ca a fost "executat" ca un elev nedisciplinat care a primit-o la palma. Insa tot cea ce este ca om, cu calitatii nu poate sa i le ia nimeni si nu le poate contesta. Poate ca in viata lui a fost nevoie de aceasta '' trezire" sa revina cu o alta energie. Din experienta lui avem si noi de invatat. Felicitari si mult succes in drumul tau! Toata aprecierea pentru Lorena!
Dani
Dani 2 aylar önce
Un om pe care mereu l am apreciat. Morala acestui podcast este ca oricat de mult bine faci, facand doar un singur rau, tot binele se sterge. Multumesc pentru podcast, Mihai! Tine o tot asa!
cristiana.c.d
cristiana.c.d 2 aylar önce
Ce bine a facut George Buhnici?
Dani
Dani 2 aylar önce
@cristiana.c.d, Am vorbit la modul general.
Ramona Diaconu
Ramona Diaconu 2 aylar önce
​@DaniSi noi vorbim la modul subiectiv. La modul content nu am ce sa ii reprosez dar la modul omul Buhnici nu o sa recapete respectul niciodata.
Dani
Dani 2 aylar önce
@Ramona Diaconu, Da, intr-adevar, nu am fost de acord cu "dorintele" lui ca femeile sa nu mai aiba celulita etc.. El doar a spus ceea ce altii gandesc, totusi, prea aspru mediatizat si criticat. Repet, nu am fost de acord cu el la capitolul acesta!
Just for fun 🇬🇧
Just for fun 🇬🇧 2 aylar önce
Am avut o părere total aiurea despre acest om dar ascultându-l in acest Podcast mi-am schimbat radical părerea despre el. Cred ca e un om foarte capabil și in același timp simplu . Felicitări pentru emisiune!
L3na
L3na 2 aylar önce
Acu mananca raharel. Ce a spus atunci a spus ce a gandit. Poate atunci cand te certi cu cineva spui ceea ce nu crezi ca sa jognesti, atunci el nu cred ca a fost enervat de o femeie cu celulita
G P
G P 2 aylar önce
Dar esti foarte naiv daca te convinge unul ca e cu totul alt om in 2 ore de podcast…
Marinela
Marinela 2 aylar önce
Dak a învățat intr adevăr ceva, înseamnă că e timpul să revină!
Camelia Cosnita
Camelia Cosnita 2 aylar önce
Toți greșim,important e dacă,conștientizam.Pentru mine George a rămas un om de valoare.Succes George🍀
Ileana Campean
Ileana Campean 2 aylar önce
Dragilor, dragă George....eu am rămas surprinsă de reacția, de comentariile de după.....apoi am căutat clipul cu pricina....am judecat că sunt mult prea ,,tineri" acei oameni. E ușor în online să scrii ceea ce nu ai spune în față! Tot înainte....mulțumim! În ultima perioadă a apărut mai mult conținut pe internet decât avem noi timp să vizionăm ! 🙏🙏🙏
Violeta Radu
Violeta Radu 2 aylar önce
Geniali oameni! Savuros dialogul! Felicitari!!!!
Claudiu Daniel
Claudiu Daniel 2 aylar önce
Unul din podcast-urile care ar trebui arhivate pentru tanara generatie și viitorii antreprenori 😀 👏 ✔️ mulțumesc Fain si Simplu.
BORN AGAIN
BORN AGAIN 2 aylar önce
George.....aşa sunt oamenii.....le dai sa mănânce 25 de ani , şi la prima greşeală te mănâncă de viu.... Nu-ți mai cere scuze.....nu merită....mergi doar înainte ! Sper să citeşti acest mesaj !
Aurelia Floca
Aurelia Floca 2 aylar önce
Din nou un material care lam urmărit cap coadă din care avem multe de învățat. Va mulțumesc amândurora, doi oameni cu povesti minunate și sfaturi de urmat❤ Fain și simplu!!!
Mihai Morar
Mihai Morar 2 aylar önce
Mulțam pt răbdare și ascultare!
Gabriela Puscasiu
Gabriela Puscasiu 2 aylar önce
Totuși omul nu a omorât pe nimeni, hai sa nu-l răstignim pe cruce. Nimeni nu trebuie sa treacă prin ce a trecut el pentru o greșeală de a spune ceva cu voce tare. Mâna sus cine nu a greșit niciodată!
Daniela David
Daniela David 2 aylar önce
Cred ca dacă sincer îi pare rău, având și el o mamă sau bunica, noi toți putem sa trecem peste acele vorbe, căci dacă am fi sinceri cu noi toți am vorbit sau gindit aiurea despre alții, iar dintre asa zisele vedete când au avut un pic de succes li s-a urcat la cap și au mai jignit și ei pe la TV și nu ia pus nimeni la colț ca pe Buhnici, așa că dacă omul și-a asumat greseala să-l iertăm și săi dăm pace.
EusuntAnca
EusuntAnca 2 aylar önce
In UK este numita discriminare prin asociere faza cu colegul Radu Neagu care a fost refuzat la aceea companie. Eu si sotul te-am sustinut de aici,si am empatizat cu ceea ce ai putea simti. Stiam ca totul a fost doar o lauda la adresa sotiei ca arata bine, in niciun caz in ce a degenerat. BAFTA IN CONTINUARE. KEEP GOING WITH YOUR HARD WORK ❤
Dan Hohota
Dan Hohota 2 aylar önce
Accelerez un pic 😊ști ce poate să i se întămple cel mai rău la o persoană care toată viața lui a spus EU ȘTIU la sfârșitul vieți să spună DACĂ A-ȘI FI ȘTIUT 😢
Florenta Dogaru
Florenta Dogaru 2 aylar önce
Întotdeauna avem de învățat de la aceşti oameni minunați. Mulțumesc pentru acest frumos podcast.
Adrian nastac
Adrian nastac Aylar önce
Succes în continuare george! Capul sus!
Lored88gv ana Cirt6
Lored88gv ana Cirt6 2 aylar önce
O conferință ar fi potrivită în Baia Mare ❤😊
andreea bouros
andreea bouros 2 aylar önce
George probabil n o sa citeasca mesajele noastre dar ,serios...el n a facut nici pe departe ceva atat de grav incat sa merite toata "biciuiala" asta. Ma gandesc totusi ca nu era un om prea iubit de colegii din media si cum l au prins,l au ars. Anyway,tot raul spre bine,cu siguranta a tras niste lectii din asta si pt mine e acelasi om de tv care livreaza continut de calitate. Keep up the good work George
Sonraki