Karanlık

PVV-verkenner Van Strien stapt op na fraude-aantijgingen | NPO Radio 1 

NPO Radio 1
Abone ol 37 B
görünümler 67 B
50% 1

Hij was nog niet begonnen met zijn klus, of verkenner Gom van Strien (PVV) geeft zijn opdracht alweer terug. Dat heeft alles te maken met een fraudezaak bij zijn oud-werkgever waar Van Strien aan wordt gelinkt.
In het Mediaforum van Spraakmakers wordt gesproken met NRC-journalist Joep Dohmen die dit verhaal aan het rollen bracht. Volgens hem zijn de aantijgingen aan het adres van de verkenner serieus: "Op Twitter wordt nu gesproken over linkse media die deze man onderuit willen halen, daar gaat het ons natuurlijk helemaal niet om", aldus Dohmen.
Frènk van der Linden (presentator en interview) miste dit soort journalistiek juist tijdens de campagne.
Dit is het officiële TRvid-kanaal van NPO Radio 1. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. #wieluistertweetmeer
Volg ons op Twitter: / nporadio1​
Volg ons op Facebook: / nporadio1​
Volg ons op Instagram: / nporadio1​
Volg ons op LinkedIn: / npo-radio-1
En abonneer je op dit kanaal! #nporadio1

katma

 

26 Kas 2023

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR : 631   
@speedsweets67
@speedsweets67 2 aylar önce
Met de vraag;" Wat is het belang van de tipgever?" wordt een goede vraag gesteld. In de studie wordt gelachen en de geïnterviewde wuift het weg. Toch bekruipt mij dan meteen een achterdochtig gevoel. Het NRC probeert onder het frame weg te glippen, maar in mijn perspectief is dat toch precies doen waar jezelf tegen vecht?
@nigel9975
@nigel9975 2 aylar önce
eens boeie de hele npo gaat weg
@jellekastelein7316
@jellekastelein7316 2 aylar önce
Wat een onzin. De rechtzaak is begonnen lang voordat deze man als verkenner werd aangesteld. Het is een feit dat hij verdacht wordt van in feite een corruptiezaak. Dat is gewoon politiek relevant. Het maakt dan toch niet uit wat de tipgever vindt? Dat hoort Nederland toch gewoon te weten?
@ThatRandomDutchGuy
@ThatRandomDutchGuy 2 aylar önce
Hij wuift het frame weg door naar de feiten te wijzen, dat Van Strien volgens onderzoek 2 miljoen publiek geld heeft weggesluisd...
@poepopjebuik752
@poepopjebuik752 2 aylar önce
exact... de NPO en diepgaande vragen stellen... er gaat geen dag voorbij of ze hebben wel iemand in de uitzending die mag komen huilen .. tijd om het hele stelsel op te doeken
@hoidoei941
@hoidoei941 2 aylar önce
En toch beroept hij zich terecht op bronbescherming. In dit geval gewoon terecht dat iemand met een frauduleuze achtergrond in de schijnwerpers wordt gezet. Waren ze alleen de afgelopen paar jaren maar zo kritisch op de eigen parochie.
@thejaben
@thejaben 2 aylar önce
Helemaal niet erg. Komt goed. Maakt niks uit allemaal.
@JoeBaR-202
@JoeBaR-202 2 aylar önce
Denk ik ook , er is toch geen weg terug meer naar het corrupte in en in verrotte links 👊
@tdam7489
@tdam7489 2 aylar önce
En Geertje sloeg Gommetje met de sukerbieten voor de kont. Holadiee, holidijo.
@benjydp5262
@benjydp5262 2 aylar önce
Waar was deze journalist de laatste 4 jaar?
@proankers1704
@proankers1704 2 aylar önce
Framing. Voortschrijdend inzicht. Transparantie en integriteit boven alles. Vertrouwen winnen is belangrijker voor een goede uitkomst.
@Duikboot-
@Duikboot- 2 aylar önce
Transparantie en integriteit boven alles 👈 dus geen framing
@proankers1704
@proankers1704 2 aylar önce
@@Duikboot- aannames over iemand hebben is framing
@Duikboot-
@Duikboot- 2 aylar önce
Aannames over iemand hebben is geen framing als er aanleiding gegeven is tot nader onderzoek en de onschuldpresumptie in ere wordt gehouden
@proankers1704
@proankers1704 2 aylar önce
@@Duikboot- Hij heeft dit zelf uitgelegd, maar als er twijfel ontstaat, kun je beter voor jezelf kiezen, en dat heeft hij gedaan. Chapeau.
@hephesto555666
@hephesto555666 2 aylar önce
Wat is er onwaar aan dat een rechterlijk onderzoek loopt naar fraude in aandelen in een publiek bedrijf, waarbij van Strien de tweede verdachte is? Je kunt je beter afvragen waarom de PVV top dit niet wist, zeker aangezien er ook een Deloitte audit is geweest. Elke andere partij had dit dus gewoon geweten als het een van het Kamerleden betrof (wordt letterlijk op gescreend). Dus of de PVV leiding heeft hun werk niet gedaan en/of Van Strien heeft hen kei- en keihard voorgelogen.........
@juroen6134
@juroen6134 2 aylar önce
Was de media maar zo goed in research tijdens corona...
@MW-rq5do
@MW-rq5do 2 aylar önce
Daar ben k het helemaal mee eens.
@MW-rq5do
@MW-rq5do 2 aylar önce
Daar ben k het helemaal mee eens.
@avon4298
@avon4298 2 aylar önce
Zeer mee eens dan doen ze geen research die leugenaars@@MW-rq5do
@ddleupriandboast
@ddleupriandboast 2 aylar önce
Ja kwaliteit van interviews is te laag. Meer een personality show, ik kan er eigenlijk niet naar kijken. Tenenkrommend. Ik heb zelf meer gehad aan de partij programma's lezen. Er is nergens diepgang. Partijprogramma's kunnen bijvoorbeeld door een econoom worden doorgerekend, met gevolgen op korte of lange termijn. Oprukken van de Russen in het oosten is nauwelijks ter sprake gekomen. Naar mijn mening moeten we zwaar investeren in defensie. Het was ineens of de PVV de verkiezing overal op het presenteer blaadje kreeg. Ik begrijp er echt weinig van. Wat er nu gebeurd is slechts een voorbode van de ellende die op ons af gaat komen. Kijk maar wat Boris in Engeland allemaal verpest heeft. Die is nu vertrokken, missie geslaagd.
@I.Q1117
@I.Q1117 2 aylar önce
Blijf vooral selectief de corruptie weergeven. Zorgt voor meer zetels!
@Eendekweker
@Eendekweker 2 aylar önce
Media doen gewoon hun werk en ze haIen de onderste steen boven dus als je dat niet aanstaat moet je in RusIand gaan wonen
@fontfroide1
@fontfroide1 2 aylar önce
Dat is zo’n onzin. De VVD heeft ook regelmatig te maken gehad met mensen die niet deugden voor de politiek en dan werd het ook breed uitgemeten. Dus ben jij degeen die selectief met he opmerking. Ik begrijp werkelijk niet waarom rechtsextremisten altijd zo agressief reageren.
@fredadezwart5398
@fredadezwart5398 2 aylar önce
Antwoorden weer weg. Censuur
@Duikboot-
@Duikboot- 2 aylar önce
Gebeurt bij iedereen, bij doorzetters blijft de boodschap uiteindelijk staan@@fredadezwart5398
@koens6257
@koens6257 2 aylar önce
Had je anders verwachtop de npo 1 censuur cultuur
@femkef.2813
@femkef.2813 2 aylar önce
Jammer dat ze niet zo ijverig zijn als Hugo de Jonge 5 miljard niet kan verantwoorden.. maar totaal niet politiek gekleurd dit 😅.
@robertvanheumen8032
@robertvanheumen8032 2 aylar önce
Inderdaad, dan houden ze wijselijk hun mond en nemen ze geen verantwoordelijkheid. En dan vreemd vinden dat een partij als de PVV de grootste is geworden. Het wantrouwen van de bevolking zit niet alleen in de massa immigratie. Dit zit veel en veel dieper. De bevolking heeft genoeg van de heersende en kletsende klasse.
@Joey-ct8bm
@Joey-ct8bm 2 aylar önce
Klagen over het legale wachtgeld van Timmermans en dan je eerste PVV lid naar voor schuiven die verdacht wordt van 2 miljoen aan fraude. Zijn zus ook trouwens. Wanneer kunnen we weer stemmen?
@janeverse4555
@janeverse4555 2 aylar önce
Of dat meneer Timmermans een dikke woning heeft met energielabel E. Dan zijn ze niet thuis.
@Joey-ct8bm
@Joey-ct8bm 2 aylar önce
@@janeverse4555 Als een Marokkaan 2 miljoen steelt moet hij van Geert Wilders levenslang krijgen. Het is nog geld van het onderwijs ook. Niks wat een paar zonnepanelen of een groene stroom abonnement niet kan oplossen.
@DovahVokuna
@DovahVokuna 2 aylar önce
Mooi gezegd hoor. 😊
@magicf7076
@magicf7076 2 aylar önce
Uitstekend verwoord
@xthemidnightspirit
@xthemidnightspirit 2 aylar önce
Mijns inziens gaat her er wel degenlijk om om van Strien een pootje te lichten, de informatie is al vanaf 2009 bekend, waarom mag hij dan wel in de eerste kamer zitten? Dan zou dat mijns inziens ook niet mogen.
@ellyvanrooijen7741
@ellyvanrooijen7741 2 aylar önce
Joep Dohmen was maar zo grondig geweest met uw onderzoek tijdens corona. En NPO wanneer gaan jullie tijd besteden aan het vaccinatie schandaal wat sinds vorige week vanuit de EU naar buiten is gebracht?
@MoniqueHoogduin
@MoniqueHoogduin 2 aylar önce
Mijn gedachte ook!!!!
@bramkleijburg5846
@bramkleijburg5846 2 aylar önce
Niet. Lekker schoon houden dat tapijt
@barrygroeneveld6901
@barrygroeneveld6901 2 aylar önce
Whataboutism.
@Palmboom313
@Palmboom313 2 aylar önce
Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Daar bij alle misstanden bij NPO heeft dit journalistje geen belangetje bij
@notsorandumusername
@notsorandumusername 2 aylar önce
@@barrygroeneveld6901 Hoezo? We vragen al meer dan een jaar naar de 'zoekgeraakte' bonnetjes á €5.000.000.000 inzake corona-uitgaven van Hugo de Jonge. De media had alleen maar oog voor Sywert van Lienden, want dat was tenminste een blanke mannelijke kakker met een punchable face en een VVD-uitstraling - ook al was hij CDA'er.
@hvansinderen540
@hvansinderen540 2 aylar önce
Gom zal wel tot de orde geroepen zijn door ome geert.het begint gelijk al weer goed.
@lacossanostra
@lacossanostra 2 aylar önce
leg uit ! volgens mij heeft Dhr Gom er goed aan gedaan om zich terug te trekken als verkenner om niets in de weg te zitten links heeft valse tactieken nodig om te voorkomen dat er een rechts kabinet zal komen zo kennen we links weer is het niet een aanslag door een gebouw in de fik te steken zoals bij Dhr Janmaat dan is het wel een stront taart en een kogel bij Fortuyn, of 2 aanslagen door iemand op zijn hoofd te slaan zoals bij Dhr Baudet en een emmer met bloed en kots aanslag bij de JFVD
@bakkerem1967
@bakkerem1967 2 aylar önce
Zou zomaar kunnen inderdaad. Ik zie PVV-ers niet buigen voor druk van buitenaf, die gooien dan eerder de kop nog in de wind. Alle 1 PVV leden zijn vast unaniem na rijp beraad tot deze conclusie gekomen.
@fredadezwart5398
@fredadezwart5398 2 aylar önce
Hebben ze weer wat te ouwehoeren
@jayhu6075
@jayhu6075 2 aylar önce
Het valt me ook op dat een van de commentaren wijst op het vreemde feit dat deze kwestie pas aan het licht komt in de pers nadat verkenner Van Strien is aangetreden, wat naar mijn mening verdacht lijkt. Het lijkt erop dat dit nieuws wordt gepresenteerd om een bepaalde framing toe te passen, wat aangeeft dat het geen neutrale berichtgeving is.
@MtJochem
@MtJochem 2 aylar önce
Er worden toch redenen gegeven in dit filmpje waarom een bron juist nu naar voren komt met dit nieuws?
@sperzieb00n
@sperzieb00n 2 aylar önce
dat zoiets als dit nu op valt omdat alle ogen nu op de pvv zijn gericht, is geen complot
@JSK010
@JSK010 2 aylar önce
@@MtJochem mwah. Een van fraude verdachte senator (dat was hij namelijk hiervoor) of een van fraude verdachte verkenner: het een lijkt mij niet "erger" dan het ander.
@paulgeerders7333
@paulgeerders7333 2 aylar önce
Ik weet al jaren dat de pers naar de pijpen van het kartel danst maar kom op jongens, zelfs voor jullie doen begint het triest te worden. Vooral zo doorgaan, nog meer zetels
@sueperglue8847
@sueperglue8847 2 aylar önce
Wat dan joh. Jij vindt fraude prima?
@marlonlopez2868
@marlonlopez2868 2 aylar önce
Ja zeker ga di 5 miljard dat hugo geen bon van heeft een keer uitzoeken waar het geld heen is .smerig actie
@raymondk2202
@raymondk2202 2 aylar önce
dat is gweoon in medische middelen en naar kosten die de GGD heeft moeten maken voor het opzetten van testpunten gegaan. Daar is de rekenkamer ook volledig over eens. Enige wat niet netjes is is dat het niet volgens de regels 1:1 gedocumenteerd is. Niet zo heel gek op zulke momenten. Of wilde je nu gaan vertellen dat jij serieus denkt dat de Jonge even de nodige miljoentjes achterover gedrukt en uitgedeelt heeft? Ja je clubje denkt dat, maar t zou vooral nu toch een moment zijn dat je zelf eens even een keer na gaat denken.
@fredadezwart5398
@fredadezwart5398 2 aylar önce
Ja je hebt helemaal gelijk. En kijk naar de oversterfte. Er zijn er heel veel over de hele wereld en we horen niks en zo nog veel meer.
@BVN92
@BVN92 2 aylar önce
Hans Wiegel lijkt me een uitstekende nieuwe informateur! Staat niet onwelwillend tegenover de PVV en hij is natuurlijk een VVD-corifee. Die kan meerdere partijen vast wel nader tot elkaar laten komen! Een echte doorgewinterde oud-politicus.
@rialameijer2759
@rialameijer2759 2 aylar önce
Die is te oud en te voor ingenomen
@bartgroothengel7594
@bartgroothengel7594 2 aylar önce
Top idee.Ik kwam zelf met Ralph Dekker. Maar Wiegel is een zwaargewicht in de politiek. Wat je zegt.Ervaren politiecus.Die er zelf geen belang bij heeft,behalve het land dienen in deze.
@Incorruptus1
@Incorruptus1 2 aylar önce
Zeer slecht idee.
@jeanbobbb
@jeanbobbb 2 aylar önce
Dries van Agt is beter! Of misschien Lodewijk XI!
@FrensTimmerpens
@FrensTimmerpens 2 aylar önce
Alstublieft uw waanideeën elders spuien….
@TheSnoefvy
@TheSnoefvy 2 aylar önce
Heel toevallig weer dat deze verkiezing weer zo stroef gaat 🤔💭
@SuperShanook
@SuperShanook 2 aylar önce
Man, alle verkiezingen gaan stroef tegenwoordig
@coronawappie4049
@coronawappie4049 2 aylar önce
Waarom heeft dhr dolman geen diepgravend onderzoek gedaan naar de 5 miljard die Hugo is kwijtgeraakt?
@lexlex5615
@lexlex5615 2 aylar önce
Ach, wat staat de NRC'er toch weer aan de goede kant van de deugstreep! Geniet er nog maar even van. Binnenkort is de NPO voltooid verleden tijd.
@declanashmore
@declanashmore 2 aylar önce
lmao, jahoor, lex, droom lekker verder :')
@stefansteutel8862
@stefansteutel8862 2 aylar önce
Tuurlijk alsof Wilders dat voor elkaar gaat krijgen in een coalitie , gelukkig niet !
@henk2744
@henk2744 2 aylar önce
Ja want de NRC maakt zeker deel uit van de NPO. Of is het eigenlijke plan van de PVV om kritische journalistiek helemaal te verbieden? Heil Wilders!
@bakkerem1967
@bakkerem1967 2 aylar önce
Alsof je blij moet zijn met die Murdoch-fascistische heilberichten die ze vrijbaan willen geven.
@lexlex5615
@lexlex5615 2 aylar önce
Doe ik. Maar dan moet je niet straks komen klagen dat we je niet gewaarschuwd hebben...@@declanashmore
@bertbrands578
@bertbrands578 2 aylar önce
Tuurlijk : bij de NRC doen ze dat niet, PVV politici onderuit halen Kijken of ze wat vinden Walgeijk volk wat daar toch zit, ook bij de NRC ( zogenaamd onafhankelijk )
@albertsmit9741
@albertsmit9741 2 aylar önce
NPO is staats omroep nr.1 en Goebels zou trots zijn geweest op de manier hoe ze het brengen.
@bertuslucassen6354
@bertuslucassen6354 2 aylar önce
Idioot
@Wuppie62
@Wuppie62 2 aylar önce
Niet zo projecteren joh. Dat soort retoriek lijkt mij eerder van toepassing op de propagandakanaaltjes en met bruinhemdjes gevulde echokamertjes van de PVV, de FvD en andere, anarchistische nepjournalistjes.
@degalan2656
@degalan2656 2 aylar önce
Hahahaha… nee echt joh… hahaha Misschien toch iets minder likeur bonbons nemen? Rumbonen effe laten staan… hahaha
@paulrainer100
@paulrainer100 2 aylar önce
Jij weet blijkbaar niet wie Goebbels was, zeker een ON luisteraar.
@Duikboot-
@Duikboot- 2 aylar önce
Waarom chargeren jullie wappies altijd zo gelijk die Tweede Wereldoorlog er weer bij ook 😂
@lorettevanka8243
@lorettevanka8243 2 aylar önce
ABBA VADER In de naam van Jezus Christus bid ik voor de juiste verkenner zodat elk beslissing die genomen wordt ten goede komt aan het NL volk Zodat we in vrede mogen leven. AMEN
@bastiaanstapelberg9018
ABBA is toch een popgroep?
@CharlesLechmere_the_Ripper
Gelukkig ligt het niet aan een bedacht figuur maar is dit wel realiteit. Met je sprookjes 🤡
@mauritsmutsaars182
@mauritsmutsaars182 2 aylar önce
SGP gestemd? @@bastiaanstapelberg9018
@user-oz4op4tr7h
@user-oz4op4tr7h 2 aylar önce
Jesus Christus is al een keertje gekruisigd en bij zij tweede komst gaat hij op een verschrikkelijke wijze wraak nemen. Dus, reken maar niet op Hem....
@stroopwaf3l
@stroopwaf3l 2 aylar önce
@@CharlesLechmere_the_Ripper Gelukkig hebben mensen respect voor elkaar en voor wat iemand gelooft. Oh wacht...
@crynfish5605
@crynfish5605 2 aylar önce
Deze obsessieve “zelfreflectie” van journalisten danwel de NPO na de verkiezingen met PVV als grote winnaar, bevestigd voor mij maar 1 ding: de partijdigheid en de hang naar links van die journalisten. De winst van Wilders is blijkbaar reden om aan die zelfreflectie te beginnen. “Wat hebben we verkeerd gedaan dat Wilders heeft kunnen winnen” is de hoofdvraag. Zou die vraag ook gesteld zijn als Frans Timmermans had gewonnen? Ik denk het niet…
@Tiasung
@Tiasung 2 aylar önce
Winst van Wilders maakt wel flink duidelijk wie wel instaat is tot zelf-reflectie. Wordt constant gedaan alsof rechtse mensen radicaal waren. Wat doen de 'extreem rechtse' mensen op het moment dat Wilders wint? Blij zijn en zowel vrolijker als vriendelijker door de dag gaan. Wilders is ''humble in victory'' (aka Geert Milders) maar Timmermans en Dilon de EU partijen zijn absoluut niet 'graceful in defeat'. Dat gedrag zie je ook veel bij stemmers: PVV/NCS/BBB/VVD stemmers hoopvol maar geloven nog niet helemaal dat het gelukt is, PvdA/Gl stemmers vrezen voor het land en sommigen zoals in de pers lijken wel waanzinnig geworden te zijn. Zijn blijkbaar bang voor immigranten.. maar waar zijn die dan? De protesten? 99% daarvan waren blanke mensen. De pers? 99% daarvan zijn blanke mensen. Nee veel van de immigranten hebben op PVV gestemt, omdat ze die ultra-links woke nachtmerrie ook vrezen net zoals de rest van de Nederlanders met een gezond verstand.
@gammaraygem
@gammaraygem 2 aylar önce
Ze hebben wilders inderdaad veel tijd gegeven op de NPO. Wilders is unconstitutioneel, en dus MOETEN ze daar wat van zeggen. Dat hebben ze blijkbaar vlgs hunzelf te weinig gedaan.
@frankherrewijn2508
@frankherrewijn2508 2 aylar önce
Een hang naar links, of een hang naar politieke inhoud? De PVV is een partij die totaal geen boodschap heeft aan uitvoerbaarheid. Een partijprogramma vol peperdure maatregelen maar geen enkele verantwoording. De PVV kiezer is gefopt met praatjes die nooit gerealiseerd gaan worden. Timmermans is een ervaren bestuurder met een uitvoerbaar programma, dus dat is een slecht voorbeeld. Als 25 procent van de Nederlanders op de PvdD of Volt zou stemmen zouden die journalisten ook zorgen uitspreken. Dat zijn de linkse populisten
@sperzieb00n
@sperzieb00n 2 aylar önce
hoe is zelfreflectie niet goed?
@user-ly8yh5tt5c
@user-ly8yh5tt5c 2 aylar önce
NPO-STAATSOMROEP 😈 = BINNENKORT VERLEDEN TIJD❤❤❤
@MarceldeJong
@MarceldeJong 2 aylar önce
En dan? Wat wordt het alternatief?
@catvoice5336
@catvoice5336 2 aylar önce
SANEREN MORGEN EN VOOR ALTIJD NPO JANKERS!
@MarceldeJong
@MarceldeJong 2 aylar önce
@@catvoice5336 en waar ga je dan op zeiken?
@Governmenttruth
@Governmenttruth 2 aylar önce
In je dromen.
@fredadezwart5398
@fredadezwart5398 2 aylar önce
​@@MarceldeJongechte onafhankelijke journalisten, geen napraten papegaaien die zelf geen onderzoek.doen
@theophicen7850
@theophicen7850 2 aylar önce
NPO tuttebel zegt het goed: 'Tuig van de richel' alleen mag ze haar wijs-cynisch toontje daarbij weg laten.
@annette8923
@annette8923 2 aylar önce
Wat een zelfreflectie zeg bij de Staatsomroep. "Moe nie gekker worde"
@RonVanHeeswijk
@RonVanHeeswijk 2 aylar önce
Frènk is NPO en bang voor z’n winkeltje
@Todd_Kohlhepp
@Todd_Kohlhepp 2 aylar önce
Prik schade zit duidelijk op links!😂😂😂😂
@fritskroon9285
@fritskroon9285 2 aylar önce
Een lopend onderzoek en dan als veroordeelde behandelen?
@Duikboot-
@Duikboot- 2 aylar önce
Hij houdt hier toch de eer aan zichzelf of niet?
@fritskroon9285
@fritskroon9285 2 aylar önce
@@Duikboot- dat zeker
@Joey-ct8bm
@Joey-ct8bm 2 aylar önce
Klagen over het legale wachtgeld van Timmermans en dan je eerste PVV lid naar voor schuiven die verdacht wordt van 2 miljoen aan fraude. Zijn zus ook trouwens. Wanneer kunnen we weer stemmen?
@tinustegengas3444
@tinustegengas3444 2 aylar önce
Van Strien had direct al moeten weigeren omdat hij wist dat er een onderzoek naar hem liep.
@hansjoviscroes7343
@hansjoviscroes7343 2 aylar önce
Sinds wanneer doet men aan journalistiek bij de NPO ??
@AC-sz1ky
@AC-sz1ky 2 aylar önce
Sinds wanneer weet jij wat goede journalistiek inhoudt?😅
@normaal4663
@normaal4663 2 aylar önce
@@AC-sz1ky Begrijpend lezen is nog niet uw sterkste kant zie ik .......
@maaikevagabundogs
@maaikevagabundogs 2 aylar önce
Ze denken dat ze dat doen. Helaas houden ze elkaar en zichzelf voor de gek. Maar uiteindelijk worden ze wel wakker.
@marianbaten1708
@marianbaten1708 2 aylar önce
🥱
@catvoice5336
@catvoice5336 2 aylar önce
SANEER DE NPO!!!
@MarceldeJong
@MarceldeJong 2 aylar önce
SANEER catvoice5336!!!
@johnsaarloos3692
@johnsaarloos3692 2 aylar önce
Ruik ik nou toch weer een rioollucht????
@axq3837
@axq3837 2 aylar önce
Het zou kunnen komen door riooljournalistiek.
@infactanonymousa6880
@infactanonymousa6880 2 aylar önce
Wat hoop ik zo dat de NPO compleet wordt gesaneerd. Het liefst zo snel mogelijk.
@YellowSpaceMarine
@YellowSpaceMarine 2 aylar önce
Maar wel radio kijken op TRvid
@janvanfaassen1033
@janvanfaassen1033 2 aylar önce
Hoop ik ook…saneren en alle deugneuzen van de buis….😜
@sueperglue8847
@sueperglue8847 2 aylar önce
@@janvanfaassen1033 Ja, alleen nog maar volkomen kritiekloze volgzame figuren die domme dingen roepen en blind achter een dubieus figuur aanlopen die Nederland naar de afgrond brengt als hij uit kan voeren wat in zijn verkiezingsprogramma staat. .
@ikbenkgis3628
@ikbenkgis3628 2 aylar önce
Je bent een hele grote als je jarenlang aan framing doet, en dan de geframede betichten van framing😂 wie gelooft hier nog in ff serieus..
@020matrix
@020matrix 2 aylar önce
Ironie ten top de NPO en het NRC hebben over Framen ;-) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@bertbrands578
@bertbrands578 2 aylar önce
En hoe zit dat met die research over Sigrid Kaag ? Toch vreemd dat dat mens wel overal mee wegkwam bij diezelfde media En die gekke Jerry Afrieye, nee daar mocht je al helemaal niets over zeggen 😃!! Al zal dat figuur alles hebben verzonnen, maar vragen daarover stellen dat doen ze bij de NPO niet :)
@jobeucken640
@jobeucken640 2 aylar önce
Het is prima dat journalisten waakzaam blijven wanneer het over de politiek gaat, maar waar waren deze waakzame journalisten de afgelopen 13 jaar dan vraag ik mij af. Ik heb in die afgelopen jaren weinig tot geen kritische geluiden over de politiek van de journalisten gehoord.
@jeroencote5212
@jeroencote5212 2 aylar önce
die waakzame journalisten van de NRC zaten lekker op schoot van D66. Tegenmacht door de pers in nederland gebeurt alleen als ze iemand kunnen raken die hun niet aanspreekt. Dus een schandaal van een linkse partij zie je niet bij de NRC (ook het d66 schandaal wat via de volkskrant kwam was bij hen klein bier) maar wel tot 3keer toe roddel en achterklap verhalen maken over Omtzigt en alles wat Wilders zegt afschilderen als fout (zelfs als die man zijn handen wast is het niet goed) Dus ja ze gaan alleen zoeken naar nieuws bij t NRC als t in hun straatje past.
@YellowSpaceMarine
@YellowSpaceMarine 2 aylar önce
Misschien ben je doof? Zou dat kunnen?
@tdam7489
@tdam7489 2 aylar önce
Jo Beucken kan beter gaan neu....... .
@sperzieb00n
@sperzieb00n 2 aylar önce
tsjah, moet je ns verder kijken dan een tiktok video lang is
@MarceldeJong
@MarceldeJong 2 aylar önce
Bonnetjesschandaal? De toeslagenschandaal? Sywert van der L? Allemaal door kritische media op touw gebracht. Het is allemaal wel fijn dat jij durft te roeptoeteren "hullie media benne nie krities op de polletiek", maar dat maakt het nog niet waar.
@ArendJanV
@ArendJanV 2 aylar önce
Haha het begint nu al. Nog sneller dan bij de lpf 🤣
@Dutchwheelchair
@Dutchwheelchair 2 aylar önce
wat maakt het uit. dan doet iemand anders het. Niet zo janken meteen.
@proankers1704
@proankers1704 2 aylar önce
Frenk, kritische journalistiek missen we al 4 jaar
@bakkerem1967
@bakkerem1967 2 aylar önce
Dat ligt zowel aan journalistiek als aan jouw definitie van 'kritisch' (en van nog 5 mensen).
@proankers1704
@proankers1704 2 aylar önce
@@bakkerem1967 kritisch voor mij betekent; niets aannemen voor waarheid tot je de feiten kent. En dan nog voortschrijdend inzicht 😁
@j.e.v.b394
@j.e.v.b394 2 aylar önce
@@proankers1704 er staat aantijging in de titel voor een reden. Hij wordt nog niet veroordeeld maar de verdenkingen zijn er voor een rede. Of de persoon mag blijven is aan hemzelf en de andere partijen. Van Striemen stapt zelf op en dat was zijn keuze uiteindelijk.
@MartiniPinball
@MartiniPinball 2 aylar önce
Al veel langer, begin 2000 is er een duidelijk zichtbare omslag naar linkse ideologie ontstaan in de media. Wordt is wakker man.
@RonPosthuma
@RonPosthuma 2 aylar önce
Als je in de plantsoenendienst van de gemeente wilt werken heb je al een bewijs van goed gedrag nodig. Maar als je het land wilt besturen kan dat zonder en ook naar een diploma wordt niet gevraagd. Heel fijn😏
@fredadezwart5398
@fredadezwart5398 2 aylar önce
Kijk naar hugo de patser
@hoidoei941
@hoidoei941 2 aylar önce
En als de PR tegenvalt gewoon even een draai aan het rad alsof het Pim pam pet betreft met zomaar een compleet nieuwe ministerpost met wederom weinig tot geen relevante kennis van zaken 🤡🌎
@heinrafael
@heinrafael 2 aylar önce
NRC boter op het hoofd, meneer dohmen maakt het weer kapot hoor,dat is zijn hobby
@johnnymematik8649
@johnnymematik8649 2 aylar önce
Huilie huilie hieronder.😅
@xthemidnightspirit
@xthemidnightspirit 2 aylar önce
Ik vermoed het is riool journalistiek omdat het de informatie stamt uit 2009.
@declanashmore
@declanashmore 2 aylar önce
Nee, het verhaal van de zaak begint in 2009. De zaak is nog lopende, en het kort geding voor "Vordering tot afgifte bescheiden" stamt uit juni 2023. Ben het wel met je eens dat hij niet in de Eerste Kamer zou moeten zitten. Is toch raar als zo'n figuur anderen gaat controleren op de grondwet.
@xthemidnightspirit
@xthemidnightspirit 2 aylar önce
@@declanashmore Ok thanks voor de informatie, ja dan lijkt het valide als de informatie uit 2023 stamt. Dit had dus voorkomen kunnen worden.
@jackvandenburg
@jackvandenburg 2 aylar önce
Je kan er lang en breed over praten, maar de Publieke Omroep en ook veel artikelen in de Dagbladen pers zijn vaak enorm eenzijdig zaken over het voetlicht aan het brengen. Je ziet dat ook weer enorm opspelen als het gaat over Israël en de Palestijnen. De zienswijze van de Palestijnen is dan wel erg sterk leidend en ervaart ook veel meer sympathie. Dat beperkt zich niet tot dit conflict, maar zie je terug op alle terreinen. Ook de PVV wordt daarin eenzijdig negatief belicht, en dat vind ik dan weer niet zo erg.
@RoniKlinkhamer-ju1zn
@RoniKlinkhamer-ju1zn 2 aylar önce
Deloitte is toch ook niet helemaal zuiver op de graat?..
@marjankeuzenkamp7397
@marjankeuzenkamp7397 2 aylar önce
What goes around comes around.
@michel4music
@michel4music 2 aylar önce
Och gut, de NPO wil nog wat zeggen over framing...
@sueperglue8847
@sueperglue8847 2 aylar önce
Tja., Geert Wilders is daar natuurlijk zelf de absolute meester in. Dat niveau is moeilijk aan te tikken.
@ifixxifixx9656
@ifixxifixx9656 2 aylar önce
ach , gaan we nu opeens nadenken
@JSK010
@JSK010 2 aylar önce
Ok helder verhaal maar... er is alleen sprake van een aangifte toch? Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar, maar juridisch gezien is een aangifte weinig meer dan "he said, she said" (denk ik...)
@harrieschuiling3523
@harrieschuiling3523 2 aylar önce
Driekwart jaar geleden, geen vervolging, geen aanhouding, niet in staat van beschuldiging gesteld. Zoals gebruikelijk bij links weer een vies spelletje.
@Palmboom313
@Palmboom313 2 aylar önce
De linkse media in optima forma, we kunnen ongetwijfeld wel zien in welk belang deze tipgever spreekt.
@remcogreve7982
@remcogreve7982 2 aylar önce
Het is gewoon waar wat ze rapporteren. Bovendien is de NRC een rechtse krant dus dat linkse media is ook gewoon bullshit. Heel erg zielige reactie dus weer. Maar we zij dat gewenst van de wilders trollen.
@sueperglue8847
@sueperglue8847 2 aylar önce
Stel je niet aan kerel. Hou op met janken.
@Freespirit514
@Freespirit514 2 aylar önce
Selectieve berichtgeving
@justkiddin1980
@justkiddin1980 2 aylar önce
Stiekem aan t hopen op Ronald Plasterk....Als verkenner...
@janvanfaassen1033
@janvanfaassen1033 2 aylar önce
Mensen,laat deze nationale propaganda zender van het kartel maar “ links” liggen….commentaar van een nrc columnist??? Hoe belachelijk wil je het hebben?.
@albertsmit9741
@albertsmit9741 2 aylar önce
Inderdaad, tuig van de richel 1 opmerking waar je gelijk in hebt.
@alberthendriks1544
@alberthendriks1544 2 aylar önce
Dit is al langer bekend,en het komt nu goed uit hè Joep om t ff nog na naar buiten te kotsen
@palmereldritch7777
@palmereldritch7777 2 aylar önce
Is er iemand verbaasd ? Vote for shit - that's what you get.
@SintSuke
@SintSuke 2 aylar önce
Journalisten zijn het stilst wanneer hun eige werkgever op de troon zit.
@wimsmits7221
@wimsmits7221 2 aylar önce
Framen doet alleen links
@swamisalami3000
@swamisalami3000 2 aylar önce
daar gaat het wel om.
@Albert-bh6sj
@Albert-bh6sj 2 aylar önce
Huig Plug, niét vergeten!!! De echte beerput gaat nog open
@user-ol2pp1ps7p
@user-ol2pp1ps7p 2 aylar önce
Wachten tot St Juttemis.
@sueperglue8847
@sueperglue8847 2 aylar önce
Butt Plug. Dat wordt pas wat!
@yerrie1908
@yerrie1908 2 aylar önce
Frenk zegt het zelf, voorgaande campagnes geen onderzoek uitgevoerd en nu gestart dus. Kolderiek, zitten er een paar verheven te doen maar het is om te huilen zo simpel
@nicol72
@nicol72 2 aylar önce
De NRC is niet veel beter dan roddelblad ! Kijk maar 6 jaar geleden hetzelfde gedaan bij Omzigt .
@xthemidnightspirit
@xthemidnightspirit 2 aylar önce
Wat ik vreemd vind dat het pas aan het licht komt in de pers net nadat verkenner van Strien is aangetreden, dat stinkt volgens mij.
@declanashmore
@declanashmore 2 aylar önce
Maar als ze het eerder zouden aangeven, zou het dan wel goed zijn? Of zou je dan klagen dat een Eerste Kamer-lid zo onderuit wordt gehaald?
@raymondk2202
@raymondk2202 2 aylar önce
Het komt je niet zo lekker uit bedoel je
@bertbrands578
@bertbrands578 2 aylar önce
Ook niet echt toevallig natuurlijk En bij Hugo en hun favoriete Sigrid Kaag liepen ze toch minder hard Vreemd ook dat je hen nooit over dat wijf hoort
@xthemidnightspirit
@xthemidnightspirit 2 aylar önce
@@raymondk2202 ja klopt vind het inderdaad jammer. Jammer het kwam niet eerder aan het licht.
@xthemidnightspirit
@xthemidnightspirit 2 aylar önce
@@bertbrands578 Ben het met je een maar ik zou haar dan vrouw noemen, wat netter ook.
@hans616
@hans616 2 aylar önce
"Daar gaat het ons helemaal niet om " ....... 🙄.......🤔.......😂😂😂😂😂😂😂😂
@5thEncounter
@5thEncounter 2 aylar önce
Zó snel iemand afgevoerd zien worden na een zeer snel geopend "beerputje" 😄
@marcelneelen-ct2ch
@marcelneelen-ct2ch 2 aylar önce
Weg met die NPO
@jefson875
@jefson875 2 aylar önce
Liefde overwint alles mensen !
@fredadezwart5398
@fredadezwart5398 2 aylar önce
Pfffffffffffff
@RichardKoning
@RichardKoning 2 aylar önce
Kijk. Met zulke vrienden heb/had je dus geen vijanden meer nodig, Van Strien.
@Governmenttruth
@Governmenttruth 2 aylar önce
Het waren 3 mooie dagen, Gom.
@Dennis-cc7ew
@Dennis-cc7ew 2 aylar önce
De cognitieve dissonantie bij de PVV stemmer is ernstig.
@wiebetenwolde6994
@wiebetenwolde6994 2 aylar önce
Hebben de linkse media ook aangifte gedaan?
@peterheemskerk1003
@peterheemskerk1003 2 aylar önce
In Nederland is iemand schuldig, als dat bewezen is en hij of zij veroordeeld is.
@Peter-ff7hd
@Peter-ff7hd 2 aylar önce
Echt weer belangrijk NRC nieuws..... pffff
@DecrepitTherapist
@DecrepitTherapist 2 aylar önce
Opvoeden is ook n kunst
@deavonturenvanjetse
@deavonturenvanjetse 2 aylar önce
Nog zo'n 12 maanden tot de nieuwe verkiezingen
@bayramyorulmaz8477
@bayramyorulmaz8477 2 aylar önce
İk DENK over halfjaar weer een nieuwe verkiezing.beterNL
@MrSebs2010
@MrSebs2010 2 aylar önce
Direct aan het begin heeft hij zijn hele betoog onderuit gehaald
@cilou218
@cilou218 2 aylar önce
Klopt tuigzooi, zegt het zelf😅
@albertsmit9741
@albertsmit9741 2 aylar önce
NPO KOTS
@adjekroket8322
@adjekroket8322 2 aylar önce
Toevallig dit weekend kwam het boven water. Zou het ook boven water zijn gekomen als de betreffende man van de VVD was geweest.
@sperzieb00n
@sperzieb00n 2 aylar önce
erg waarschijnlijk wel ja, als een formateur niet genoeg integriteit heeft gaan mensen het formatie proces niet meer vertrouwen
@brulsmurf
@brulsmurf 2 aylar önce
Ik gok nog 2 formateurs totdat Remkes weer van stal wordt gehaald.
@ury2936
@ury2936 2 aylar önce
Zullen we niet eerst verkennen en daarna een informateur regelen?
@brulsmurf
@brulsmurf 2 aylar önce
@@ury2936 Ik heb al jaren geen stratego meer gespeeld. Is een verkenner hoger of lager dan een Mineur?
@g.a.vanamstel1520
@g.a.vanamstel1520 2 aylar önce
Van Strien houdt de eer aan zichzelf en wil het beste voor de PVV
@geertvanschaik7976
@geertvanschaik7976 2 aylar önce
Politici moeten trouw zijn aan hun land. Niet aan een organisatie waar ze niet eens lid zijn.
@jurjendijkhuis6977
@jurjendijkhuis6977 2 aylar önce
Is ook zo!!!! Stelletje fascisten!!
@davince7487
@davince7487 2 aylar önce
Joep. Dat je nu daar onderzoek naar doet zegt iets. Er is zoveel informatie over tal van Kamerleden. Je verkiest een specifiek iemand, in dit geval. Is de intensie anti democratisch. Misschien wel eens leuk voor de Nederlandse bevolking om wat interne communicatie mee te kunnen gaan kijken van de afgelopen paar jaar ?
@wonderer.301
@wonderer.301 2 aylar önce
Had de VVD het kabinet niet laten vallen omdat ze vonden dat het asielbeleid niet streng genoeg was??
@MW-rq5do
@MW-rq5do 2 aylar önce
Tja nou heb een artikel gelezen, dat de vvd niet met dhr Wilders in een kabinet gaat, omdat meneer Rutte anders zijn baantje bij de EU of de Navo wel kan vergeten... het zou me niet verbazen.
@Valleybucker
@Valleybucker 2 aylar önce
Voor iedereen die hier journalistiek in twijfel trekt en de hele npo af wil schaffen. De journalistiek in twijfel trekken is letterlijk een stap naar fascisme toe, maar de PVV heeft dit al zo genormaliseerd dat jullie dat niet eens realiseren.
@theglanconer6463
@theglanconer6463 2 aylar önce
Het probleem is dat dit geen journalistiek is. Dit is een eenzijdige linkse propaganda gefinancierd uit Algemene Middelen. Groot onderscheid. Was de NPO neutraal dan was het inderdaad een geheel ander verhaal geweest en zou ik U volmondig steunen.
@rochekalifa2074
@rochekalifa2074 2 aylar önce
hij stapte op dat zegt genoeg@@theglanconer6463
@jorgruikers758
@jorgruikers758 2 aylar önce
Het is maar wat jij 'journalistiek' vindt.
@normaal4663
@normaal4663 2 aylar önce
NRC .... Nogal Rode Courant .....
@jibberism9910
@jibberism9910 2 aylar önce
Klopt. Maar is dat heel raar na de vele frames die de media zelf graag meegeven?
@johanlunenborg7580
@johanlunenborg7580 2 aylar önce
Echt wel linkse streken
@mauritsmutsaars182
@mauritsmutsaars182 2 aylar önce
Voordat PVV in actie moet komen gaat het al mis.Wat moet dat worden straks als het echt moet beginnen.Hooguit één jaar geef ik het toekomstig kabinet.
@bertbrands578
@bertbrands578 2 aylar önce
En daarna zeker die linkse deugkneuzen weer Willen ze het dan echt niet begrijpen ??
@ury2936
@ury2936 2 aylar önce
Ben je niet wat vooringenomen?
@onestone9871
@onestone9871 2 aylar önce
@@ury2936 ik vind hem nog vrij optimistisch
@nigel9975
@nigel9975 2 aylar önce
hoe kies je die gluipert van de pvda plassterk
@nigel9975
@nigel9975 2 aylar önce
ik snap m al geert is ze aan t exposen
@WvhKerkhof
@WvhKerkhof 2 aylar önce
Slachtoffer is dader strategie, oorzaak en gevolg omdraaien klinkt vaak beter dan de waarheid.
@edwindekker6570
@edwindekker6570 2 aylar önce
Er lijkt wel een soort opzet te zijn in dit politieke spel.
@fij715
@fij715 2 aylar önce
De NRC heeft een rechts kabinet met twee dagen vertraagd. Bravo 🎉🎉🎉
@55huub
@55huub 2 aylar önce
soms heb je gewoon genoeg van al dat gezever en dan stap je op en denkt F*ck you
@jorien72
@jorien72 2 aylar önce
Het kabinet Bruyn 1 olv Greet Orban die voor Sinterklaas speelt...... Je mot er maar zin in hebben!
@user-dj2el6do6e
@user-dj2el6do6e 2 aylar önce
Alle volksvertegenwoordigers zijn toch integer kan er zo snel iemand opnoemen😂😂
@janstuivenberg4504
@janstuivenberg4504 2 aylar önce
Eten
Sonraki
Loser Cleans The Dishes!
00:21
görünümler 7 Mn
UYUKLARKEN KONUŞULAN ŞEYLER
00:54
tagesthemen 22:15 Uhr, 22.02.2024
35:52
Loser Cleans The Dishes!
00:21
görünümler 7 Mn