Karanlık

POVESTEA DE DRAGOSTE A ANULUI. MIRA ȘI LEVI: “NE SPUNEM SOȚ ȘI SOȚIE” | Fain & Simplu Podcast 074

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 380 378
99% 7 800 1

katma

 

1 Eki 2022

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 635
Mihai Morar
Mihai Morar 3 aylar önce
Sunt bucuros să îi am pe Mira și Levi în această conversație din care toți , chiar și cuplurile cu ani vechime, au de învățat. Mira povestește în podcast despre relații trecute în care intra ca să “sufere”, despre tiparele din copilărie pe care le repeta în cuplu și despre cum, până la urmă, viața i-a dăruit ceea ce a visat când a hotărât să nu mai joace rolul de victimă. Iar Levi, partenerul ei, pare un om venit din altă lume, veți cunoaște un bărbat care nu concepe ce înseamnă Gelozia sau să înșeli, un tânăr care își organizează viața după liste “pentru orice”, un antreprenor care care, ca șef, să fie mereu contestat. Cu 💫❤️, Mihai
Adina 2020
Adina 2020 3 aylar önce
Felicitari Mihai Morar pentru toata munca depusa ! Ai evoluat fantastic in mediul on line si gasesc ca aceasta este adevarata ta vocatie, nu televiziunea...:)Chiar acolo nu mai puteai sa te manifesti cum te manifesti aici. Unele dintre interviurile tale au fost absolut geniale ! si nu putine !
Adrian barbu
Adrian barbu 3 aylar önce
Vorbim in 2 3 ani :).
Ankylosing Spondylitis
Cand e 'alta data' din finalul podcastului?
Simona Zaharia
Simona Zaharia 3 aylar önce
Superb...Levi extrem de analitic, thinker persister...Mira harmonizer. Flow. Check. Mulțumesc, Mihai! Am notat....esența. 🦋
Levi Elekes
Levi Elekes 3 aylar önce
Mulțumim mult Mihai pentru invitație, sperăm vă placă și să găsiți în podcast cât mai multe idei care să vă inspire. ❤
Ecaterina Aghiculesei
@Floriana Calin cu ocazia asta, și ea s a organizat în folosul ei. Și ea accepta totul de la el fiindcă îl iubește și pe deasupra are puterea sa l înțeleagă.
Ecaterina Aghiculesei
@mirela bunea ghimbirul este bun pt. . Creier
Sisi Sisi
Sisi Sisi 2 aylar önce
Sinteti tare faini! Va doresc o relație pe măsură. Sa fi organizat e un lucru bun in viața, asa poti evita macar o parte din stresul cotidian.
George
George 3 aylar önce
@Floriana Calin fă-ți o revizuire la ceea ce ai relatat . Eu zic sa studiezi mai mult înainte să spui așa ceva. Nu observi ca el își antrenează creierul zilnic și mult mai intens decât ai face o tu intri luna de zile ,iar tu îi vorbești de demență ?
ionescu Stefan
ionescu Stefan 3 aylar önce
Levi, super tare sfatul in legatura cu ascultarea parerii angajatilor dintr.o firma...patronul are N ganduri, angajatii mai putine...pot vedea lucruri care patronilor le scapa...acest lucru poate face sa prospereze rapid o firma...
MIRA
MIRA 3 aylar önce
Sperăm ca acest Podcast să vă aducă un zâmbet pe buze și sa extrageți ce este mai bun pentru voi ♥️ Mulțumim Mihai încă o data pentru invitație! #lovewins
Cristina Andreescu
Cristina Andreescu 2 aylar önce
Te rog cum se numeste locatia unde spuneai ca ai fost si te.au rugat sa nu le mai faci reclama, voiam sa ma uit cum arata, multumesc si felicitari pt tot!
Anamaria Szentgyorgyi
Anamaria Szentgyorgyi 3 aylar önce
L-am descoperit acum pe Levi, sper sa fie o calatorie in care sa va dezvoltati si iubiti impreuna. 🥰❤️
Daiana Marginean
Daiana Marginean 3 aylar önce
Sunteți minunați!💝
Cristina 09
Cristina 09 3 aylar önce
Mira ești un om deosebit ,sper că ești fericită Levi și tu la fel un om inteligent să vă ține relația voastră.
Rebeca Veronica
Rebeca Veronica 3 aylar önce
Doar din urmarirea acestui podcast, mi se pare ca unul din cei doi va suferi la un moment dat. Sunt persoane diferite, iar Levi va fi nemultumit de faptul ca Mira nu are aceeasi viziune ca si el, iar Mira va fi nemultumita de faptul ca nu va avea acea atentie pe care orice femeie si-o doreste de la persoana iubita. Le doresc mult succes amandurora si mai presus de orice, adevarata cunoastere a lui Dumnezeu, Singurul care poate aduce implinirii omului.
StayHumble
StayHumble 3 aylar önce
Dap, un adevar profund...doar cu Dumnezeu poti sa intelegi persoana de lângă tine.
Maria Lemnaru
Maria Lemnaru 3 aylar önce
Trebuie trăită clipa.
Hanelore
Hanelore Aylar önce
Mira, suflet de artist, Levi mai rational, dar cred ca se completeaza bine impreuna! Le doresc mult succes si o viata frumoasa impreuna!
Gabriella Bbc
Gabriella Bbc 3 aylar önce
Viața e imprevizibilă, se poate schimba într-o clipă. Iar viața adevărată este despre a iubi și trăi liber, fără repere, liste sau deadline-uri, este de asemenea despre a privi cerul, a admira natura și a îți asculta mintea și corpul...ce bine că nu suntem roboți! Levi este un tânăr inteligent, adevărat, dar mai are de șlefuit inteligența emoțională. Păcat că e pierdut printre liste și ratează esența vieții...și o ia și pe Mira în lumea lui searbădă, dar cred că ea va obosi. Un cuplu...aparent frumos. Să fiți bine!
Gabriella Bbc
Gabriella Bbc Aylar önce
@Roua merg in multe vacanțe, adevărat, vacanțe în care își petrec mare parte din timp pozând sau lucrând...
ionescu Stefan
ionescu Stefan 2 aylar önce
@Gabriella Bbc asa este, totul trebuie echilibrat
Roua
Roua 2 aylar önce
Eu zic sa nu presupunem :))) tu ai vazut cate vacante au avut ei impreuna? ... :))) chiar a spus in acest podcast, ca e loc si de spontaneitate si nu ar putea sa stea ea daca ar fi altfel
Gabriella Bbc
Gabriella Bbc 3 aylar önce
Sunt de acord că procesele importante presupun o bună organizare, la fel și o afacere prosperă. Dar organizarea excesivă conduce la a standardiza tot in jurul nostru. Cred ca in acest ritm, in viitor pana si copii vor fi concepuți și aduși pe lume pe bază de "programare". Eu personal cred că astfel se omite esența vieții, iar accentul este pus doar pe partea materială dar să nu uităm că "din țărână suntem și în țărână ne intoarcem" iar viața chiar e imprevizibilă iar ziua de mâine nu este nimănui promisă. Fiecare e liber să trăiască cum dorește...asta e partea bună! Fiți liberi și fericiți! :)
ionescu Stefan
ionescu Stefan 3 aylar önce
Un om care are o afacere, si nu numai, trebuie sa fie foarte bine organizat ca sa.si imparta bine timpul si sa aiba timp si pentru lucruri banale/firesti...noi ca natie suntem foarte dezirganizati, deasta avem o viata asa frenetica si stresata si el ni se pare ciudat
Heroinplaces
Heroinplaces 3 aylar önce
☺️ vad in Levi o persoană care încă mai are de învățat despre suflet, iubirea necondiționată și scopul vieții, iar în Mira, un suflet tânăr care este inca în căutare - încă nu înțelege tot ceea ce trăiește Levi, nici ceea ce citește de la Tolle, însă își dorește să știe, să simtă și să trăiască liber. Nu cred că cei doi sunt compatibili - dar în cazul în care vor forma un atașament emoțional puternic, aceștia vor rămâne împreună dar le va fi greu pentru că vibrează diferit - Mira e in căutare, iar Levi are nevoie de o trezire spirituală pentru a realiza scopul vieții (și a se relaxa din nevoia de a controla tot ceea ce îl înconjoară). Pe levi îl știu de când era în dreapta lui Mikey Hash, a avut, și are o curiozitate foarte sănătoasă, însă cred că e într-un punct în care s a blocat și se focusează doar pe viață aici, pe pământ, unde totul este efemer ☺️.
veronica b
veronica b 3 aylar önce
Levi mi-a fost drag prin adolescență. Mi se părea un tip bine educat, citit, deschis la minte și chiar superior prin genul de subiecte pe care le aborda. Pentru cei dintre noi care am avut experiențe/căutări pe tot feluri de drumuri spre spiritualitate, cred că totuși e evident cum el s-a adâncit în niște treburi care în final duc la egosim. Căi care promit mult, cum bine spunea Sorin Gadola, dar care în final te întunecă sufletește. Ce observ acum ca adult, revăzându-l, e lipsa de răbdare, nevoia de a fi în centrul atenției și mai mult decât orice ideea că el știe totul mai bine decât toți - ceea ce provine din lipsa de smerenie. N-am treabă, fiecare cu ale noastre. Îl văd în continuare bine intenționat. Dar ar fi bine ca părinții să acorde atenție influencerilor de genul, care pot duce copii și adolescenții pe căi foarte alunecoase, dincolo de orice sfat practic, prin moduri subtile.
Cosmina
Cosmina 3 aylar önce
Sunt draguti, dar mi se pare ca Mira se abandoneaza foarte mult pe ea in relatia asta. Nu e nimic gresit sa nu vrei sa traiesti dupa liste si tabelase, nu e nimic gresit sa vrei sa dezbati un subiect mai mult, daca pentru tine asta conteaza...si faptul ca renunta la toate aceste lucruri ca sa ii faca lui pe plac, mi se pare super gresit si toxic. :(
1000archvisuals
1000archvisuals 2 aylar önce
Adevarul este undeva la mijloc, daca ei gasesc calea asta de mijloc, va fi bine. Este o relatie intre o persoana orientata catre sentimente/emotii si alta analitica, e si normal sa nu fie potrivire perfecta. Barbatul nu trebuie sa fie papitoiul sentimental al femeii, dar nici femeia nu trebuie sa renunte la toate pentru el.
Bianca
Bianca 3 aylar önce
De acord.
Loui240 _
Loui240 _ 3 aylar önce
Sunt de acord cu tot podcastul și a reprezentat o reala plăcere sa-l ascult. Nu sunt de acord cu faptul ca Mira a spus ca atunci când s-a băgat in seama cu Levi nu știa nimic despre acesta :)), e pueril. Femeile nu se baga niciodată in seama cu un bărbat in necunoștință de cauza, femeile au mereu un scop, iar ele fac alegerile de fiecare data, deși lasa impresia bărbatului ca de fapt el a făcut alegerea :)) In momentul in care Mira i-a scris lui Levi, ea se afla intr-un context foarte vulnerabil al vieții ei. O înțeleg pe Mira ca alegerile ei au dus-o pe drumuri greșite in privința bărbaților, ea fiind o fata sensibilă, frumoasa, etc. si din păcate majoritatea fetelor ca ea sunt intrigate de bărbați care nu le valorifica si astfel se creeaza contexte toxice. Acum sunt convinsă ca Mira e fericita, avându-l pe Levi lângă ea, văd asta in ușurinta cu care vorbește si da sfaturi, in realitate bărbați ca Levi sunt putini, iar lucrurile nu sunt chiar așa. E o tendința si o moda generală de a veni la podcast si de a pune pe masă foarte multa literatura motivațională, lucrurile acestea sunt nice to see, nice to hear, când se inchide podcastul însă, nu știu care e gradul de aplicabilitate reală al sfaturilor si lecțiilor de viața auzite
MIRA
MIRA 3 aylar önce
Eu știu despre mine ca sunt un om sincer si chiar si majoritatea oamenilor îmi spun ca apreciază asta la mine, deci cumva reușesc cuvintele mele sa depășească granițele si chiar sa se facă simțite. Înțeleg scepticismul, înțeleg ca exista tipare de femei care funcționează așa însă înțelegem si ca nu toată lumea e la fel ♥️ Ne bucuram pentru timpul alocat si speram ca ți-a făcut plăcere 🙏🏼
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Ami y Mami Handmade
Ami y Mami Handmade 3 aylar önce
Total de acord ca nu stia despre el si ca nu avea niciun gand de flirt si pe mine m a intrigat afirmatia asta, n am crezut o nicio secunda...
Edward
Edward 3 aylar önce
Am mai spus si o sa mai spun: om mai robot ca baiatul asta, nu exista. Duce toate aspectele vietii prea la extrem.
ibvan denisa
ibvan denisa 3 aylar önce
Va fii secata de energie si obosita de atatea liste dupa 2 ani de relatie. Practic el produce schimbari in ea ,iar la el nu este nevoie pentru ca “el este perfect”. Ea este manipulata si indragostita. Niste copii care plutesc in aer si au impresia ca sunt perfecti si pot fii exemplu pentru altii dupa nici un an de relatie.Nu ii contest inteligenta dar de acolo vine si manipularea fata de partener. Sa vezi Mira cand va fii necesar sa doarma 8 ore si aveti un copil….ce intelegatoare vei mai fii fata de listele lui.
Antonina Miron
Antonina Miron 3 aylar önce
Dacă ai citi ,,Imnul dragostei" de la 1Corinteni, cap. 13, ai fi, cel putin, mai pozitiv in gândire!
Antonina Miron
Antonina Miron 3 aylar önce
@Daniel Lungu Nu e fain ce zici, dar e simplu: ,,vulpea care nu ajunge la struguri, zice ca-s acri"!
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Roua
Roua 3 aylar önce
Cu siguranta e suficient de matur incat sa isi schimbe "lista".
qamarjade
qamarjade 3 aylar önce
Faza cu Levi este ca.. nu prea poate asculta asertiv. Intreaba Mihai de numa, dar Levi are scopul lui de a prezenta ce il intereseaza pe el, nu sa ii raspunda lui. Imi e teama pt Mira, pt ca e genul care admira si incanta oamenii. Daca nu e ascultata profund si asertiv... va suferi din nou. Sau intr-o zi ii va spune "imi bag picioarele in mentorship-ul tau, ma simt neiubita!". Are un perfectionism care nu lasa loc de.. uman.
Roua
Roua 2 aylar önce
@Raluca Patrascu nu cred ca el are mai multe de vindecat decat ea... daca, asa cum spune Mira, scoate tot ce e mai bun din ea, ma indoiesc ca e el mai nevindecat... 😁
1000archvisuals
1000archvisuals 2 aylar önce
De acord, dar ea a spus ca a stat in relatii cu escroci emotionali. Este si naiva (si nu spun asta cu rautate) si sunt sanse mari sa cada in plasa acestor escroci... Asa ca punand in balanta escroc emotional cu Levi care poate nu este mister sentimente, dar macar este corect, pentru ea este un plus.
qamarjade
qamarjade 3 aylar önce
@Bucatar Personal Chef Haiduc Foarte trist.. cuplu = societate comerciala; sau sursa de dopamina pentru cei slabi. Daca asta vezi, e grav. Suna a depresie functionala gandirea asta.
Bucatar Personal Chef Haiduc
Un cuplu seamana in mare parte cu o societate comerciala 👍. Este de preferat sa derulam sarcini in cuplu ca intr-o afacere. Asta daca tintim evolutia. Daca dorim numai dopamina ... 🤣 sa fim "umani" 👍
Angelo
Angelo 3 aylar önce
@Adina 2020 pot doar sa admir complexitatea cu care scrieti. Imi place foarte mult Levi si cum gandeste, pana ajunge in punctul in care spune ca nu il poate enerva nimic. In trecut am avut si eu genul asta de comportament, dar care de fapt a strans un mare bagaj, refuland periodic in mod extrem dintr-o chestie infima si nu intelegeam ce este cu mine. Dupa care am invatat sa dozez comunicarea catre exterior a ceea ce ma afecta pentru a echilibra balanta. Intr-o alta discutie Levi a spus ca daca cineva ridica tonul, deja este lipsa de respect si nu se poate discuta in conditiile alea. Asta ar insemna ca efectiv nu am mai discuta cu nimeni. Traind intr-o bula fara sa ne conectam la realitate, ne va afecta pe dinauntru emorm. Oricum ar fi, el si Mira sunt genul de cuplu pe care as vrea sa il vad mai des in Romania, oameni misto, nu cupluri fake de showbiz de la care efectiv nu ai ce invata.
Georgiana Loghin
Georgiana Loghin 3 aylar önce
Au podcast urile Fain și simplu o liniște aparte, indiferent de invitatul /invitații avut/avuți. Autenticitatea fiecărei povești se simte dincolo de ecran, difuzor sau platforma,iar povestea celor doi e inspirație pură. MULȚUMIM 💚🧡🙏
Mari Popa
Mari Popa 3 aylar önce
Foarte fain....și simplu
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
Izabela Valentine
Izabela Valentine 3 aylar önce
Buna Mihai, iti vizionez cu placere emisiunile dar de data asta chiar am fost dezamagita. Titlu spune de "povestea de dragoste a anului" dar tot ce am auzit este despre filozofii si logica in relatii de la un tanar fara experienta si fara educatie in domeniu de filozofie (poate self-education). As fii dorit sa vad cum Levi vorbeste de dragostea ce o are pentru Mira, cu pasiune, cu caldura, cu sinceritate. Nu am vazut decat un baiat tanar foarte calculat, fara sentimente, doar logica: COLD.....Daca asa vedeti voi dragostea in ziua de azi, nu e de mirare ca sant atatea probleme in relatii. Relatia asta nu va dura, imi pare rau pentru Mira, a avut o copilarie traumatizata, are nevoie de dragoste si o cauta unde nu trebuie. Mira are nevoie de duhovnic sa se vindece altfel va avea parte de tot felul de relatii toxice. Mihai, te rog, pune o poveste de dragoste adevarata nu iluzii din astea.
C. G.
C. G. 3 aylar önce
Daca duhovnicul rezolva ceva cred ca aveam o natiune de ´perfecti’
Anamaria
Anamaria 3 aylar önce
Nu toata lumea isi prezintă relatiile si semtimentele public :)
MrGiany1984
MrGiany1984 3 aylar önce
Asa e ...Tanarul e un robotel care priveste iubirea cu Mira ca pe un task ...Monotonie maxima...nu ii prinde anul ...Dar multi nu inteleg ,uita-te mai sus cate aprecieri si commuri pozitive au ! Puii mei ,nici iubirea nu mai e ce a fost !!
Antonela Aurar
Antonela Aurar 3 aylar önce
👏👏👏👏
Alexandra Voicu
Alexandra Voicu 3 aylar önce
Aoleu Mira, fugi !! Cat mai repede si cat mai departe. Lasa te inspirata si asculta-ti intuitia si inima si sufletul. Chestiile astea de organizare, suferinta si restul le poti rezolva prin terapie nu trebuie sa te lasi spalata pe creier de baiatul asta care pare un robot. daca vrei sa descoperi lucruri, du te la un duhovnic, terapeut, nu iti irosi timpul cu dezvoltarea asta personala care poate fi foarte toxica pentru sufletul tau. O sa simti in timp, desi sper sa nu ajungi acolo. Un om ca levi ascunde multa insecuritate si lipsa de inteligenta emotionala. Tu esti o floare, trebuie sa infloresti nu sa te robotizezi. de asta si treaba cu speakeri motivationali e o pacaleala in cele din urma pentru ca lucrurile nu curg natural, firesc… sper sa ai maturitatea necesara sa simti si sa iesi din relatia asta pentru ca o sa te faca cu capu. nu asta e secretul de a deveni cea mai buna versiune a ta. Meriti mult mai mult, un om cald, bland, sincer, rabdator, intelegator, iubitor. Levi se vede ca e foarte egotic sub masca asta de perfectionism. Nu ai cum sa te cenzurezi asa si sa nu iti lasi emotiile sa iasa. Nu cred ca are intentii rele dar nici el nu constientizeaza ce e cu el. Pare inhibat. nu te lasa pacalita de mintea ta si ia te dupa suflet
Ramona bianca Arsinte
Ramona bianca Arsinte 17 gün önce
@alexandru constantin cineva cu capul pe umeri!!!
Ecaterina Aghiculesei
Ați vorbit ca o adevărată soacra!... Vedeți va oameni buni de viețile voastre, nu mai dați sfaturi îmbătrânite!!
Lala Si
Lala Si Aylar önce
Nu cred ca Mira tre sa umble la vreun duhovnic.
ReBeLa
ReBeLa Aylar önce
Nu cred ca știi tu cum este el în privat, dacă te uiți pe Instagram la unele postări se vad frânturi ca nu e robot și știe sa o iubească.
INGE S
INGE S 3 aylar önce
Bravo!!! Ma bucur nespus de mult sa vad ca exista si astfel de “copii” care vin din urma … Va admir pentru felul in care ganditi !!! 🥰 Felicitari !!!
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
adriana roxana
adriana roxana 3 aylar önce
Chiar este un episod de poveste! Abia aștept să îl ascult până la final! Îi apreciez foarte mult pe amândoi si cu siguranță voi stii mai multe după acest episod. Mira este foarte naturală, iar zâmbetul ei spune tot! Mulțumesc din ♥️ pentru episod și invitați!
Levi Elekes
Levi Elekes 3 aylar önce
🧡🧡🧡
Ana-Maria Godja
Ana-Maria Godja 3 aylar önce
Ma bucur pentru amandoi, le sta asa de bine impreuna, le doresc sa fie asa mereu, sunt un exemplu pentru alte cupluri de tineri!
Motrichia
Motrichia 3 aylar önce
2 copilași frumoși. S-au contrazis de vreo 2 ori, singuri! Mai au multe de învățat!
Mark
Mark 3 aylar önce
Exemple ?
Gabriela Serban
Gabriela Serban 3 aylar önce
Genul de podcast la care stai si te uiti, nu faci nimic altceva cu el pe fundal. MULTUMIM si FELICITARI!🥰👏🙂
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
⬆️.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available
Levi Elekes
Levi Elekes 3 aylar önce
🧡🧡
andreea c
andreea c 3 aylar önce
"știi cât câștigi atunci când pierzi timp?" Superb, acum pot verbaliza, ceea ce incerc uneori sa explic oamenilor de ce după o zi întreagă de munca, și activități cu 3 copii mici, noaptea stau de vb cu soțul meu,2/3 h. ❤️ Acum pot spune asta. Mulțumesc frumos
Bianca Barboi
Bianca Barboi 3 aylar önce
Sunteți o sursa de inspirație, cel puțin pentru mine❤ va ador, Mira, te ador de când te am descoperit🤗⭐️
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available 🚀🚀
Valentina Niculici
Valentina Niculici 2 aylar önce
Frumos interviu, felicitări tinerilor și succes maxim vă doresc. Mulțumesc
lore Loredana
lore Loredana 3 aylar önce
Frumosi invitati 👍 Mihai, esti cel mai bun in ceea ce faci( dupa parerea mea). Stii ce sa intrebi, cum si cat timp stai pe un subiect… plus ca ai un vibe super 👍👍👍👍👍
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Serbanescu Atena veronica
Felicitări oameni frumoși! Respect pentru tot ceea ce faceți, munca cât un ocean infinit, profesionalism, suflet e calde, care transmit toată sinceritatea din lume. Va îmbrățișez cu mare drag 🤗🥰
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available 🚀🚀
doina butnaru
doina butnaru 3 aylar önce
Ce simpatic Mihai « practic ai oficializat barfa »😂 superbi invitati ma bucur sa vad tineri care d.p.d.v. spiritual sunt avansati cu 100 de ani, cu tineri ca ei lumea este salvata!🙏🙏😘❤️
Adina
Adina 3 aylar önce
Foarte frumoși invitați din acest Podcast, am învățat multe de la ei, nu ma așteptam sa mi iau atâtea input-uri de la ei. Sunteți minunați ❤.
Mady G
Mady G 3 aylar önce
Un podcast super 👏 mulțumim oamenii frumoși,a fost o plăcere să urmăresc! 💕👍
Alexandra M.
Alexandra M. 3 aylar önce
Sunt șocată! De când a apărut "moda" asta cu podcasturile nu am stat niciodată mai mult de 20 de minute sa ascult..DAR.. pe acesta o să îl iau de la capăt. Genial! 😊💞
S leve
S leve 3 aylar önce
Imi plac intrebarile adresate. Mereu m-a interesat sa inteleg mai bine mentalitatea lui Levi si modul in care actioneaza zi de zi, si am desprins multe informatii in urma vizionării. 👌🏻
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Roxana Coman
Roxana Coman 3 aylar önce
Superbi amandoi, din toate punctele de vedere. Simpli si naturali. Mihai, eu iti recomand cartea: ‘’ Suflet Neinlantuit, scrisa de Michael A. Singher. Iti multumesc mult pentru tot ce faci!
Anca Purichea
Anca Purichea 3 aylar önce
Bravo!!! Sa trăiți frumos și sa va aduceți multă dragoste!!! ❤️
Grazziany - Cristian Petrescu
Imi plac foarte mult tinerii invitati azi. Levi are o gandire super organizata ceea ce -l ajuta in viata si in profesie. Mira este o persoana vesela, optimista si ma bucur ca si-a gasit persoana cu care poate forma o familie. Le doresc numai bine ! Multumesc Mihai ! Respect atat pentru tine cat si pentru invitati !
Felicia Stingu
Felicia Stingu 3 aylar önce
Super podcast! SUNTETI MINUNATI! Felicitări, oameni frumoși!!❤❤❤❤❤
Florina
Florina 3 aylar önce
Doi roboți! Multe iubiri am văzut. Simt la propriu. Am o căsnicie de 10 ani, e jumătate din inima mea, pur și simplu Dumnezeu mi l-a dat in dar, parca ne am.cunoaste de o viață. Acesti oameni nu transmit nimic, nu se simte nicio emoție. Pur și simplu, simți și ți se face pielea de găină când privești și simți doi oameni cu adevărat și profunzi îndrăgostiți...
maria go
maria go 3 aylar önce
E o diferență între ei care au aproape un an, și dumneavoastră care aveți 10 ani
Grazziany - Cristian Petrescu
Multumesc, Mihai ! Ce draguti sunt tinerii tai din acest podcast ! abia astept sa urmaresc podcast ul.......
Sara Donosa
Sara Donosa 3 aylar önce
Levi te urmăresc de când erai mic și erai la început de cariera, m-ai inspirat de multe ori și cartea lui E.T. l-am cumpărat de mulți ani , la fel auzindu-l de la tine . Sunteți minunați ♥️ Felicitări Mihai pentru tot ceea ce faci 🙏🏼
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
Stefania N
Stefania N 3 aylar önce
" foarte rar sa gasim în România oameni cu care sa poti sa discuti pe orice subiect" frumos spus 🤯🔝
Alexandru Lațcu
Alexandru Lațcu 3 aylar önce
Datorită acestei gândiri limitative şi nişate nu găsim oamenii potriviți. Te salut!
Irina Nazaria
Irina Nazaria 3 aylar önce
Foarte fain podcastul , interesant, și util 😘❤️
Boris Macovei
Boris Macovei 3 aylar önce
Cît de tare. Frumos podcast din toate punctele de vedere estetic vizual spiritual, lasă senzația de perfecțiune absolută. Felicitări🙏💯😍
Adriana Marin
Adriana Marin 3 aylar önce
Dragilor sunteți de-a dreptul FAINI. Felicitari❣️Mihai ești super inspirat. La cât mai multe podcast-uri👍🙏
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
Angela Rotaru
Angela Rotaru 3 aylar önce
Mulțumesc mult pentru așa o poveste frumoasă și autentică! ❤️O emisiune care a "curs"! Felicitări Mihai și întreaga echipă!
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
⬆️.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available
Mihaela Prisacaru
Mihaela Prisacaru 3 aylar önce
Ce tineri cu bun simț! Au cu 20 de ani mai puțin decât mine, dar am avut ce învăța de la ei. Chiar am notat.,, Organizarea gândurilor " și. ... ,,, cum spui lucrurile? ",, De ce ai nevoie azi?",, Nu îți bloca mintea într-un loc! "Vă mulțumesc!
Alina Gologan
Alina Gologan 3 aylar önce
Felicitări oameni frumoși @MIRA și @Levis Elekes . Va doresc o viața lunga și plină de multiiiii copii . Oameni ca voi sunt putini și e trist când văd ca încă in 2022 sunt oameni ce in loc sa acumuleze cei mai bun din orice și să-și dorească sa evolueze , ei tot in mocirla vor să-și tina creierul si existența ! Sunt fericita când văd persoane ca voi care își doresc sa facă pe cei din jur sa devină mai buni , sa fie mai Fericiți și cred și sper ca din 1000 măcar 100 își doresc și ei sa schimbe ceva in viața lor . Îmi sunteți dragi muuult de tot 🥰 @Mihai Morar felicitări pt Podcast 🫶🏻👏🏻 și oameni buni hai sa evoluam și dacă avem ce învață de la alți sa învățam și dacă nu ,sa lăsam lumea sa trăiască cum vrea, nu mereu cu critica și falsa bunătate 👍🏻
Gabriel Alexandru Andronie
Unde am ajunge ca țara dacă o parte din noi ar pune in funcțiune rutina( stilul de viața ) si disciplina acestor oameni, cu siguranța s’ar schimba multe Bravo Mihai, chiar iti alegi foarte bine invitați, te admir pt inspirația pe care o ai. 👏
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Adrian Huhulea
Adrian Huhulea 3 aylar önce
Așa cum a zis Mihai, sunteți fascinanți amândoi și separat, dar mai ales amândoi …am mai spus asta : îmi place sa am ocazia sa admir oameni mai tineri ca mine.Mulțumesc.Audience Gratia Artis.
MIRELA DI CARLO
MIRELA DI CARLO 2 aylar önce
Le dau 1 an, prea diferiți ca să dureze for ever.
Adrian Huhulea
Adrian Huhulea 3 aylar önce
Mira, m a cucerit in momentul in care veneam cu mama de la o consultatie , iar la radio ul masinii s a auzit "Strazile Din Bucuresti"...desi noua, melodiatrezste amintiri frumoase , pe timpul cand Mama mai putea sa zambeasca....
Alina Juravle
Alina Juravle 3 aylar önce
Acest om, Levi este incredibil! Ma bucur ca l-ai gasit Mira si pot sa spun cu certitudine ca va potriviti foarte bine, sunteti niste oameni foarte faini si asemanatori!😊 Sa va tina cat mai mult timp si la cat mai multe momente de neuitat impreuna si sa evoluati in continuare frumos si ca cuplu, dar si ca persoane!❤
Alina Juravle
Alina Juravle 3 aylar önce
@Alexandru Lațcu Se mai intampla,probabil a vrut sa ii faca o impresie buna Mirei,mai ales ca a vazut ca este o cantareata foarte cunoscuta, dar nu avem de unde stii asta,poate chiar era ocupat la momentul respectiv:))
Alexandru Lațcu
Alexandru Lațcu 3 aylar önce
Mie mi se pare foarte egocentric, căzut în cercul vicios al capitalismului. Să fiu mereu ocupat că dă bine la lume, să fiu tot timpul productiv, să funcționez la standardele cele mai înalte etc. Ideea este că în viața, nu putem fi mereu la cel mai ridicat nivel şi e ok să luăm pauze. Şi faza cu "s-a uitat peste agendă să vadă când are timp pentru un video call şi îi spune era liber peste 1 săpt jumate" a fost penală. Practic, a vrut să pară în ochii Mirei foarte ocupat ca să dea bine şi a pus-o pe locu 2.
I
I 3 aylar önce
Nu o sa-i tina, tipul asta e un robot, Mira o sa se simta foarte foarte singura cu el. Pacaleala asta de dezvoltare personala cu " imi pretuiesc timpul, trebuie sa il petrec pe tot cat mai eficient " e ceva foarte toxic care te mecanizeaza si nu iti mai permite sa mai simti viata cu adevarat. Acum Mira e fascinata de el, invata de la el, incearca sa abordeze si ea viata asemanator, dar la un moment dat o sa ajunga la burnout. O sa se simta foarte singura in aceasta relatie, deoarece el nu e acolo pentru ea cu adevarat si n ar putea sa fie pentru nimeni, are teluri clare legate de " succes " pe care le pune mai presus de orice si oricine.
C. G.
C. G. 3 aylar önce
Se foloseste de logica si ratiune ( pt ca este un om f inteligent) pt a ascunde si a nega orice emotie, pt ca nu a fost invatat sa isi gestioneze emotiile
C. G.
C. G. 3 aylar önce
Imi pare ca ea ar avea *anxious attachment style* in timp ce el are *avoidant dismissive attachment style* , ceea ce face relatia lor sa para un du-te vino intreg, a push and pull game in care ea trage de el in toate.
Anamaria
Anamaria 3 aylar önce
@Ana maria ți-am răspuns ție cumva??? Era pentru comentariul principal 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Anamaria
Anamaria 3 aylar önce
Te simți in poziția de a comenta despre relația altora?
Larisa Letiția Făndărac
Recunoscătoare pentru acest Podcast! Atâta informație de calitate, mulțumesc !!!🤍
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Anamaria Sovaiala
Anamaria Sovaiala 3 aylar önce
Maturitatea vine cu vârsta și experiențele de viața. Planurile sunt inutile, oricum viața nu ne aparține noua și NU comandam noi , chiar dc avem iluzia asta!!! Viața este imprevizibila și new age este cea mai mare falsitate!
Liviu Trofin
Liviu Trofin 3 aylar önce
Foarte frumos, sunteti un exemplu de oameni frumosi si destepti. Nu prea am prieteni de fel dar pe voi sigur mi ar placea sa va am,imi plac oamenii care te ajuta sa cresti.🙏🏼💯 O intrebare: daca Mira era o persoana normala si nu o vedeta sa mai ajungea aici?👋✌
Eugenia Golban
Eugenia Golban 3 aylar önce
Felicitări lor pentru exemplu și pentru expunere! Spre asta ar trebui să tindă orice cuplu! Soțul și soția, sunteți deosebiți la chip, iar mintea vă duce pe amândoi și e tot ce contează! 💓 P. S. Mihai e mult mai bine fără sonorul de pe fundal! Mulțumim pentru munca depusă!💓
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
DAYANA 23
DAYANA 23 3 aylar önce
Mă bucur extrem de mult ca exista astfel de tineri! ❤️
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Pata Ana
Pata Ana 3 aylar önce
Wow ce fain .....mă bucur că mai sunt oameni care vor să spună adevărului pe față, fără să tot împachetezi să arate bine.....și e fain cine prefere să spună pe față decât să bârfească 🤗
AnMa 📚CARTI ORTODOXE
Nu mai gasesc nici un exemplu in 2022 ca un om sa trateze ceva cu agresivitate ! Si am dat SHARE ! Bestial inceput de episod nou !
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available 🚀🚀
Lavinia Cristina
Lavinia Cristina 3 aylar önce
Baiatul asta m a obosit teribil, nu arata emotie, vorbeste numai din teorii, perfectionist care se contrazice pe alocuri 🤦‍♀️ n am nimic cu baiatul, mult succes in ce si propune si sper sa i tina relatia, desi.. 🤷‍♀️
Ropan Alin
Ropan Alin 3 aylar önce
Păi Lavinia, nu știi că asta preferă fetele de vârstă ta, tot felul de ciudați ? :)))))))
dascalu corina
dascalu corina 3 aylar önce
Mihai as putea rezuma reactia mea la podcastul asta in 2 cuvinte : Speachless si priceless💓😇. Recunostinta maxima pt munca ta,Mihai!
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Mihai Morar
Mihai Morar 3 aylar önce
🙏🙏🙏
Mihaela Damian
Mihaela Damian 3 aylar önce
2 tineri cu o gandire exceptionala. Felicitari pt podcast.🎉🎉🎉.
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
Patricia Marcu
Patricia Marcu 3 aylar önce
Este genial acest om, și voi toți, pentru ceea ce faceți cu Fain și Simplu. Avem de învățat mult din podcasturile tale și din poveștile oamenilor pe care îi inviți. Felicitări și aștept cât mai multe podcasturi pline de învățături :)
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Ioana Neag
Ioana Neag 3 aylar önce
Deci, nu mă satur să.l ascult pe băiatul ăsta🤗💞 foooaaarteee inteligent❤❤❤ foooaaarteee frumos podcastul🤗🤗❤❤❤
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
⬆️.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available
Levi Elekes
Levi Elekes 3 aylar önce
🧡🧡
Viorica Boier
Viorica Boier 3 aylar önce
Super frumy Mira & Levy iar MIHAI un drăguț ca de obicei 👍👍👍❤
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available 🚀🚀
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu 3 aylar önce
Levi asta e chiar simpatic și de treaba . E un brasovean simpatic și bine organizat. 🙂😉😘 Și Mira e o artista tânără , talentată și simpatică .Sunt un cuplu frumos sa fie fericiți împreună până la adânci bătrâneți (pe cât posibil) 🙂😘 👨‍💼👰💒
Alexia Art Collection
Alexia Art Collection 3 aylar önce
Felicitări Mihai pentru ceea ce faci!
Raul-Horațiu Filip
Raul-Horațiu Filip 3 aylar önce
De admirat felul lor de a gandi si felicitari lui Levi pentru ca este un exemplu pentru multa lume.poate chestia asta cu organizarea este putin mai mult dusa in extrem! Cumva pare ca lipsesc sentimente,trairi si alte lucruri din cauza faptului ca tot ce este in jurul lui este prea concret si prea mecanizat daca ma exprim corect… dar pana la urma este doar parerea mea si probabil ca nu am dreptate neaparat.Mult succes si felicitari pt toate realizarile !
Vera Catargiu
Vera Catargiu 3 aylar önce
Mira il supravalorizeaza...ea este indragostita clar..cat despre el..nu prea cred..
Alexandra Dun
Alexandra Dun 3 aylar önce
Mulțumim Mihai pentru acest podcast. Îi privesc cu drag pe Levi cat si pe Mira si ma bucur ca ai facut un podcast cu amandoi. Foarte fain.
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Cristina
Cristina 3 aylar önce
In cartea “Puterea prezentului” e un semn intre capitole, un fel de S cu doua buline, mi l-am tatuat pentru a-mi aminti de prezent. 😂
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Roxana Varga
Roxana Varga 3 aylar önce
Cât de frumoși... din toate punctele de vedere! Il urmăresc pe Levi de când a început sa facă vlog și ma bucur sa văd cât a evoluat și ca e tot mai mult in atenția și mai multor oameni. Avem nevoie de o astfel de influența in online. Superb podcast!❤️
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
⬆️.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available
Levi Elekes
Levi Elekes 3 aylar önce
🧡🧡
Vlad Moldovan
Vlad Moldovan 3 aylar önce
Un podcast de excepție, felicitări! L-am urmărit pe Levi încă de la primul episod, așa că laudele nu-și mai au rostul. Felicitări și ție, Mihai, pentru că aduci în fața noastră persoane de valoare, de la care avem, incontestabil, ce învăța.
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
⬆️.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available
Luminita Daniela Topciu
Ce încântare, acest tânăr ardelean care prețuiește timpul. M,a impresionat foarte mult ca avem tineri ca Levi care poate conduce cu succes o companie, o familie...un tânăr care se pregătește continuu. Mi,ar placea foarte mult sa ii cunosc părinții ca sa,i felicit pentru ce au crescut si educat. Mulțumim, mama lui Levi! Multumim, tata lui Levi. Ce am observat la el? Bunul simt (virtute din ce in ce mai rara), respectul față de cei din jur si ceva si mai rar ...are puterea de a roși daca a greșit. Bravo! Pe Mira am vazut,o acum prima oara si mi,a plăcut. Vad ca îl admiră și îl respecta pe Levi și e foarte bine pentru ca el întotdeauna o va iubi. Dumnezeu sa va tina împreună și hârtia contează dacă acceptați sa va iubiti si sa va sustineti pana la capat. Ce fac altii este înafara Voii Lui Dumnezeu și nu va interesează pe voi.
Iulia Ionis
Iulia Ionis 3 aylar önce
Îmi place foarte mult de Mira!❤️ Este sinceră și foarte deschisă. 😇 Mihai, te apreciez foarte mult și te ascult cu mare drag tot timpul. Consider că în tot ceea ce faci lași o parte din sufletul tău și de aceea totul îți iese foarte bine. Felicitări! Doamne ajută și mult succes în viitor!🍀 Cum ar spune Roua ,,Sănătate, Doamne ajută!"😊🙏😇
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
Elena Varatic
Elena Varatic 3 aylar önce
Felicitări pt emisiune/ emisiuni! Invitați de excepție, În cazul de față, două persoane diferite ca si temperament, profesii dar care au ajuns, frumos de tot, la un numitor comun! Avem de învățat mult de la acești curajoși, care-si prezintă povestea lor de viață! Sunteți minunați! Mulțumim pentru aceste emisiuni, toate, revigorante!
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
⬆️.Thanks for watching Don't forget to hit👆👆 Informations available
maria zabet
maria zabet 3 aylar önce
Doi tineri frumosi care citesc! Doamne, am ajuns sa ma mir de asa ceva?! Asta ma sperie dar ma si incanta. Iata un exemplu mic cu beneficiile cititului: stim sa vorbim, avem vocabular ..... Felicitari! E 3 noaptea dar as mai sta sa va ascult. Mihai, gasesc un calm tare frumos in podcast-urile tale. Multumesc. Oh, era sa uit .... iar tricoul lui Levi spune tot: CALM. :)
Beatrix!
Beatrix! 3 aylar önce
Unul dintre cele mai captivante podcasturi🤩
Daniela Tonescu
Daniela Tonescu 3 aylar önce
Sunteți oameni minunați!( ˘ ³˘)♥
Viata in natura
Viata in natura 3 aylar önce
Frumoasa incheiere Mihai, insa in Romania e important sa explici ce castigi cand nu pierzi timpul, fiindca prea multi il pierd. Atentie ca sunt extrem de multi care nu se focuseaza pe partea profesionala, dar nici pe cea spirituala, insa se folosesc de suflet, iubire, lumina si alte cuvinte pline de energie ca sa isi justifice lenea sau nedorinta de evolutie. Clar ca e preferabil sa te ocupi mai mult de cele sufletesti, dar cand nu o faci din nestiinta sau dezinteres, ar fi mai bine macar de cele sociale sa te ocupi caci ajutand alti oameni din societate, iti ajuti si sufletul chiar fara sa stii.
anna-maria
anna-maria 3 aylar önce
Bravo copii, sunteti niste exemple bune pentru noi. 🙏❤️🤗 Urmariti-l pe Laurențiu Marga pe youtube, puteti invata si de la el multe lucruri, mai ales despre spiritualitate. 🙏
Vlad Valahul
Vlad Valahul 3 aylar önce
Oameni minunati, cu totii 🤗
Bianca Bozosan
Bianca Bozosan 3 aylar önce
A fost un episod tare fain, multam oameni faini de timpul petrecut cu voi 🤗
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Mihai Kosa
Mihai Kosa 3 aylar önce
Wow ce podcast interesant 👍. Sunt foarte plăcut surprins de caracterul și atitudinea voastră. Doi oameni cu picioarele pe pământ. Felicitări și succes în continuare. P.S: Am notat 🙂
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
raissa raissa
raissa raissa 2 aylar önce
O RELATIE SANATOASA...BRAVO COPII!!!
Raa Monaa
Raa Monaa 3 aylar önce
Acum mi-a apărut în feed. Am culcat copilul și vă ascult cu drag. Vă îmbrățișez, dragilor! 🥰
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Levi Elekes
Levi Elekes 3 aylar önce
🧡🧡
Bucatar Personal Chef Haiduc
Il stiu pe Levi de prin 2016 ... cred. Il redescopar uimitor. Desigur, cu plusuri si minusuri. In egala masura. Iar din comentarii vad ca sperie si inhiba pe multi 👍
Mioara Popa
Mioara Popa 3 aylar önce
Sunteți doi tineri inteligenți și frumoși,va doresc sa fiți fericiți tot timpul
Laura Burcă
Laura Burcă 3 aylar önce
Doamne, ce faini sunteti împreună! Mulțumesc pentru acest podcast, chiar nu stiu cum a trecut timpul! Sa fiti iubiti!
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
Levi Elekes
Levi Elekes 3 aylar önce
🧡🧡
Zenovia Mihaita
Zenovia Mihaita 3 aylar önce
Va admir si va apreciez pe toti. Levi, iti multumesc pt. toate informatiile pretioase, invat mereu din ele.
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
emanuela ilie
emanuela ilie 3 aylar önce
Ce frumos e sa vezi oameni fericiti si oameni care se iubesc
Elena emilia
Elena emilia 3 aylar önce
Felul acesta de gandire nu ne face decat sa l admiram ,atata timp ce comportamentul vine natural si nu este un control.Sunt sigura ca in gandul fiecarui ascultator a trezit "ceva"pentru a fi mai bine pe viitor..poate o mica lista pe o foaie de hartie e o evolutie.Sa fim buni!
Viata Vazuta Altfel
Viata Vazuta Altfel 3 aylar önce
Levi, puiule, ce o sa faci cand veti avea un copil si dormi din parti mai mult de 3 ore pe noapte, sau unde mai pui lista cand o sa afli ca niste persoane ti-au intrat in casa si ti-au furat tot, sau mai stiu eu ce lucruri imprevizibile ajung in viata de toate zilele, cea neprogramata ? In fine, in spatele acestui tanar perfect si organizat la maxim se ascunde o frica de moarte ( fizica si de imagine) de clasa intai, dar ce e mai rau pentru ascultatorii tineri este idea transmisa ca daca controlezi tot o sa reusesti. Absolut eronat, cu cat ai mai mult control si cu cat urmezi mai mult listele si programele de siguranta, cu atat mai tare ai sanse ca in viitor sa acumulezi anxie, depresie si alte cele, care vor iesi afara ca o bomba neprogramata, care stie ea cand sa te salveze de la robotizeala. Evolutia merge mana in mana cu acceptarea partilor negative ale fiecaruia, cu constientizarea ca pozitiv si negativ sunt doua elemente care trebuie sa existe si sa lucreze la unison in fiecare secunda. Cu scuzele de rigoare, dar acest podcast este exact in linie cu cele de la Athos: ce frumos este acolo unde sunt intelepti care vorbesc de" iubirea adevarata", acolo unde picior de femeie nu are ce cauta :) , mai ales acolo unde il mai si numesc gradina maicii domnului :) . Cu cat veti incerca sa eliminati existenta a ceva rau, neprevazut, etc, cu atat acel negativ se va marii! Cu cat veti promova mai mult despre iubire si spiritualitate cu personaje care pun femeia pe un loc doi, sau chiar pe nici un loc :) , cu atat nu va fi vorba de spiritual ci de ceva ciorba patriarhala care va reduce iubirea si va creste conflictul. Cum se intampla de vreo sapte mii de ani, pe aici si prin imprejurimile globului pamantesc. Mai tinerilor, hai sa faceti voi ceea ce inca nu s-a mai facut. Luati.va de mana si iubiti-va cu adevarat. Lasati controlul si regulile de doi bani facute de batranii inaintasi, lasati-va in voia sortii, priviti-va de la egal la egal, nu va fie frica de neprevazut si de ce-o sa zica lumea ca voi sunteti altfel ( de fapt ati fi normali :) ) si duceti viata la locul ei. Spiritual vorbind si material facand. Iar fata asta face ce-a facut si Eva: ca sa ramana in viata (metaforic sau real), a acceptat tot! Pai nu asta e solutia, mai tinerilor. Fetelor, luati barbatul de mana si conduceti-l cu curaj spre evolutie! Dati-o naibii de programare si control. Deprogramarea e cool! No, cand o sa fie un astfel de podcast, atunci o sa putem vorbi de Homo Sapiens. De ala care si stie, nu doar de ala care merge cu virusul maimutei :) . O zi buna!
Viata Vazuta Altfel
Viata Vazuta Altfel 3 aylar önce
Si inca ceva, incearca sa ai contacte reale cu personaje care au facut orice in viata ca sa obtina doar succesul si sa evite negativul. Ei bine, vei vedea ca sunt cele mai nefericite fiinte. De ce? Pentru ca tot ceea ce au evitat s-a adunat ca forta distrugatoare la interior. Apoi, acesti doi tineri vorbesc de Eckart Tolle. Si de acel traieste prezentul. Pai, este de rasul curcilor sa mentionezi ca mentor Tolle si sa vrei sa ai totul programat pentru ziua de maine. E adevarat ca pot spune orice, sunt liberi sa gandeasca cum vor. Dar nu sa fie considerati ca exemplu de urmat. Pentru ca plange Eckart Tolle ;) . Sau moare de ras.
Viata Vazuta Altfel
Viata Vazuta Altfel 3 aylar önce
@Mike M uite, eu nu vad greseala in modul in care acest tanar isi ia toate masurile ca sa ii iasa lucrurile bine. Este doar o modalitate prin care viata ii va arata ca oricat o vei controla, ea va face orice ca el sa evolueze, insa acest "orice" va fi exact ceea ce el nu poate tine sub control: in primul rand evolutia fetei. Cu cat iti tii frica in frau sau cu cat incerci sa fugi de ceea ce ti-e frica, cu atat mai mult acele lucruri vor "lucra" mai mult, fie la exterior, fie la interior. Nimeni mai mult decat mine ;) nu a incercat sa "controleze" ceea ce putea sa imi faca rau mie si copiilor mei, si nu a fost greseala. In acest fel am invatat ceva: de ceea ce fugi, aceea se va inmplini. Cum? Intr-un fel neasteptat. Viata are infinitatea de posibilitati la bataie. Si o va folosi. Si ma "chinui" sa iti raspund nu ca sa iti arat ca am dreptate :) . Te "vad" inteligent. Tot ceea ce iti doresti sau ceea ce temi iti va ajunge in viata. Oricui. Pentru ca vietii (sau sa o numim inteligenta cosmica ?) i se rupe de bine sau rau. Ea are un singur interes: evolutia. A ta, a mea, a lui, a oricui. Si functionam si cu legea entropiei: cand lucrurile ajung la echilibru atunci se produce moarte. Nu? Deci dezechilibrul este cel care te impinge inainte si interactiunea dintre pozitiv si negativ. Suntem corpuri care functionam prin electromagnetism, prin legea gravitatiei si prin interactiunea dintre fortele puternice si slabe( din interiorul nucleelor). Deprogramarea este doar a lasa ca viata sa isi continue evolutia fara sa ai totul sub control. Baiatul acesta incearca sa dreseze fata, ca ea sa nu mai aiba negativul, conflictul, neprevazutul, ca posibili inamici. Ei bine, toate acestea trei sunt necesare ca ea sa evolueze. Asta e tot. Asta e "deprogramarea". Sa nu incerci sa controlezi viitorul in fel si chip. Pentru ca nu suntem dumnezei. Si bine ca nu suntem. Apoi, creierul nostru nu suporta efectiv doar starea de bine. Exact cum organismul nostru nu suporta doar noaprea sau doar ziua. O zi buna :) .
Mike M
Mike M 3 aylar önce
@Viata Vazuta Altfel Oricat as vrea sa nu ma chinui cu programari, deprogramarea asta e tot un fel de programare in alte moduri. Practic cablezi diferit creierul ... Intrebarea este, care e "programarea corecta" ? Degeaba incerci sa elimini ideea de programare cand creierul si tot mecanismul in care functionam e construit sa se cableze in fel si chip, indiferent de situatie. Acele "greseli" pentru altii pot fi normalitate. Eu in acest podcast nu vad "acele greseli", in schimb tu le vezi ... asa e cu restul oamenilor. E greu sa-ti validezi propria realitate cand in jurul tau sunt milioane de realitati diferite (aka "programarile" :) )
Mike M
Mike M 3 aylar önce
Este de ajuns sa intelegi ca trebuie sa accepti partile negative/pozitive a fiintei tale ca dupa sa incepi sa vezi unde poti controla si unde nu. Si asta nici nu e control, e echilibru. Deprogramarea e cool, dar care este programarea corecta dupa ce te deprogramezi? Daca tot te-ai chinuit sa scrii atat, macar nu baga lumea in confuzie.
Sipping Lemonade
Sipping Lemonade 3 aylar önce
Ladies and gentlemen..... The future Elon Musk..... Il stiu pe Levi de pe TRvid de cand era un puștiulică care avea pe fundal un poster rotund.... cu morcovi si mazare 😂 Mi a plăcut mult de el de la primele video uri pe care le am vazut. Era f matur pt varsta lui si vorbea atat de frumos despre tot cu atât de multă maturitate. 👍🏻 Ma bucur sa vad ca in toti acești ani care au trecut,a continuat sa evolueze si nu s a rătăcit pe drum
Ioana Ioana
Ioana Ioana 3 aylar önce
Buna,Mihai!Mira și Levi sunt speciali și minunați!❤️❤️
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
Contáctame⬆️⬆️👍.....❤️❤️
Mihail Novac
Mihail Novac 3 aylar önce
Foarte tare podascatul ! Vă ador pe toți trei !! 🥰🥰🥰
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
Andreea Ioana
Andreea Ioana 2 aylar önce
Vai cat ma bucur pentru Miraaa💗💗💗
Doina Musina
Doina Musina 3 aylar önce
Esti un om fain si simplu si urmaresc cu drag toate podcasturile tale..super, super tare 🤗❤
+1⁶¹⁷87⁰²54⁰whatsapp me 👈
More updates on SHIBA,XRP, NFT's, BTC
Alina Jan
Alina Jan 3 aylar önce
Pe cat de simplu, atat de complicat! Multumesc, am de exersat😊
Mariana Iordache
Mariana Iordache 3 aylar önce
Oameni minunați!
Simona Butnaru
Simona Butnaru 3 aylar önce
E mult ma regăsesc in vorbele Mirei. Ft frumos cuplul 🥰
Sonraki