Karanlık

Mediabedrijf trekt zakken zzp'ers leeg 

Radar AVROTROS
Abone ol 14 B
görünümler 35 B
99% 146 1

Je wordt als ondernemer gevraagd om mee te werken aan een tv-programma omdat je deskundigheid en expertise perfect aansluiten bij de uitzending. Prime time uitgezonden op RTL of SBS6. Na drie kwartier telefonische vleierij, blijkt het niet meer dan een ordinaire, veel te dure advertentieverkoop. Dat is de werkwijze van productiehuis Z-Works, dat overdag uitzendt op de commerciële zenders van RTL en SBS6.
radar.avrotros.nl/uitzendinge...
Meer Radar vind je op:
Instagram: radar.avrot...
De website: radar.avrotros.nl/
Facebook: avrotrosradar
Twitter: avrotrosradar
Meld je ook aan voor onze gratis nieuwsbrief: radar.avrotros.nl/nieuws/nieu...
Meld je aan voor het Radar Testpanel en geef je mening: www.radartestpanel.nl

katma

 

18 Nis 2022

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR    
Jari
Jari 3 aylar önce
Ik zat tijdelijk in het kantoorgebouw van Tribes in Rotterdam, en zat in een kantoorruimte naast z-works. Nog nooit zoiets bizars meegemaakt. Het zijn allemaal kleuters die daar werken. Harde muziek, voetballen/schreeuwen op de gangen, constant feestjes op kantoor en elke dag de meeste vage voortgangsgesprekken ooit (op de gang ook, zodat iedereen in het gebouw mee kon luisteren).
Joel Holtzman
Joel Holtzman 2 aylar önce
Ook gebeld voor mijn beroep als illustrator voor het programma ''Op de Zaak''. Ze lieten me belangrijk voelen en gaven me het gevoel alsof ze me hielpen ''want ik had geen filmpje van mijn bedrijf op mijn site'' en dat konden ze voorzien. Ik zou hun content geven, en zij zouden me van exposure voorzien op TV. Mooie transactie dus; Ik was voor. Daarna ruim een halfuur gepraat over het proces van cameraploegen, editen etc, en pas richting het einde kwam het geld ter sprake. Ik zou 3000 euro moeten neerleggen om ''basiskosten'' te moeten betalen, in plaats van de ''volle pond'' wat 15.000 euro zou zijn. Alarmbellen begonnen te rinkelen en hier ben ik dus niet mee in zee gegaan.
Michael de Vries
Michael de Vries 3 aylar önce
Ik heb dit volk ook een paar keer aan de lijn gehad. Exact zoals hier ook aangegeven wordt: ze maken dan inderdaad zogenaamd een of ander item over mijn vakgebied en willen mij daar graag bij hebben als expert. Gelukkig had ik het vrij snel door en toen ik zei dat wij dan een factuur zouden sturen begon die gozer aan de andere kant hard te lachen. Ik heb hem aangegeven niet weer te bellen omdat ik anders ook mijn tijd zou gaan factureren. Daarna nooit meer wat gehoord.
R L
R L 3 aylar önce
De overheid had hier allang moeten ingrijpen.... Pure oplichting. Z works, niet jullie moeten zich schamen....
VinnieFarsheds
VinnieFarsheds 4 aylar önce
Aangezien 2 minuten video om een mooi bedrijfsfilmpje volgens Z-Works al 3000 euro kost is een factuur voor 19.500 euro van Radar naar Z-Works wel gerechtvaardigd. Ik vond het in ieder geval een informatief filmpje en het heeft mij een goede indruk gegeven van het bedrijs Z-Works. Wel jammer dat ze zelf zo moeilijk telefonisch te bereiken zijn terwijl ze juist telefonisch zakendoen 🤣
Faatje
Faatje Yıl önce
Soms vraag ik me af waarom mensen zo naïef zijn? Vooral als ondernemer moet je toch gewoon enige algemene basiskennis hebben. Het is toch logisch dat niets gratis is? Het is toch logisch dat na een eerste gesprek alles nog vrijblijvend moet zijn en de bal bij jou ligt ipv de druk: ik moet het nu weten! Dan moet er toch al een belletje gaan rinkelen. Dit is gewoon niet eens meer naïef, maar gewoon stom..
Eddie Van Halen
Eddie Van Halen 5 aylar önce
Dat is het ook allemaal. Je hebt helemaal gelijk. Maar als je je guard zoals de meneer die op vakantie was even omlaag hebt dan trap je erin. Als er op de 100 1 intrapt verdienen ze er al genoeg aan. Edit: zeker zzpers die veelal de hele dag door aan het werk zijn.
Delta Novum
Delta Novum Aylar önce
Jij hebt vast en zeker veel inlevingsvermogen, maakt nooit fouten, hebt nog nooit een verkeerde inschatting gemaakt of hebt nog nooit je ego laten strelen? Ik vind het knap dat deze mensen die zich er toch voor schamen er wel open over durven te zijn, zodat dit soort louche bedrijven aan het licht gebracht kunnen worden.
frituurvlieg
frituurvlieg Aylar önce
@Delta Novum Daar sluit ik mij bij aan!
MrLeovanderMeer
MrLeovanderMeer 3 aylar önce
Wij doen nooit mee met iets wat via de telefoon moet en gaat. Daarnaast moet je weten dat als het echt voor de tv is dat het je alsnog geld kost. Dat weet ik nog uit van de verbouw programma`s toen met Jan de Boevrie.
HonkiePlonkie
HonkiePlonkie 3 aylar önce
Werd toevallig een maandje terug gebeld door z works, heb een eenmanzaak. Toen ik het bedrag hoorde en zei dat ik niet 3000 euro spaargeld had werd er niet eens gedag gezegd en gelijk opgehangen. Ze bellen dus nog steeds tot op de dag van vandaag met zzpers en eenmanzaken.
TheBraveOne
TheBraveOne 3 aylar önce
Iedereen die via een call center belt hang ik gelijk op. Als ondernemer hoor je wel iets slimmer te zijn lijkt mij
HanuNL
HanuNL Yıl önce
Deze partij heeft mij ook benaderd. Ze doen alsof je leuk een item krijgt in een programma.. mooi gratis reclame denk je dan.. maar na doorvragen en drammen krijg je de prijs te horen, ze wouden duizenden euro's hebben voor een filmpje van 3 minuten. Dit vertellen ze je dus niet in het inleidende gesprek. Opgehangen en nummer geblokkeerd
my name
my name 5 aylar önce
Ik ben een zelfstandige in een niche markt. Toen ze over een tv programma spraken direct afgekapt, totaal ongeloofwaardig in mijn situatie.
Mooshii
Mooshii 3 aylar önce
Duidelijk scam, was ook benaderd voor RTL7 ,vond dit zo vreemd en helemaal geen trek in, hij was verbaasd dat ik nee zei ook.
Wilco
Wilco Yıl önce
Waarom de televisie nodig zijn om reclame te maken voor je bedrijf? Je hebt toch gewoon ook de krant of je website? Stop met geld in de televisie reclame te stoppen.
Willem F
Willem F 11 aylar önce
Die relatiemevrouw heeft zelf óf geen relatie of is gescheiden... Da's vaak zo bij dat soort types😂😂😂
Piepkwiep
Piepkwiep 3 aylar önce
Paar jaar vast zetten dat gaaies. Zo niet dan op naar de volgende.
lollipupke
lollipupke 5 aylar önce
NU al probleem met al die deeltijd banen ! Je vraagt hypotheek aan? 2 dames werken eraan bij vragen?oje zij pas volgende week weer?etc etc of na paar mnd is persoon weer weg en weer nieuwe.tijd van vaste advies behandelaar persoon is voorbij! En dan iedere keer weer bij je vaste bank weer alles bespreken etc terwijl een vast personeel die meteen weet waarover gaat etc
Eke van der Zee
Eke van der Zee 3 aylar önce
“Normaal” of niet, Hoeveel nieuwe klanten moet je winnen om € 3.000 aan reclame terug te verdienen? Ooit eens het programma proberen te bekijken v’o’ordat je met hen in zee gaat? Hoe krijg jij, als kleine ondernemer, voordeel van een “ nationaal”. Programma? Gaan mensen uit Groningen bij jou lokale bedrijfje in Limburg bij jou inkopen?
Paulus Flipse
Paulus Flipse 6 aylar önce
Niks is gratis alles draait om geld alles