Karanlık

MANUAL DE UTILIZARE A CREIERULUI. PROFU MINȚII, PAUL OLTEANU | Fain & Simplu Podcast Mihai Morar 014

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 1 216 765
99% 35 000 1

katma

 

6 Nis 2021

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 1 184
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
Episodul acesta e recunoștința mea pentru primii 50.000 abonați ai canalului de TRvid “Fain & Simplu”. Va mulțumesc. Sufletul meu de poet stă la masă cu un Mind Architect. Restul e... Școala Minții. Vă mulțumesc pentru 2 ore pe care ni le acordați pentru aceasta materie obligatorie. 🧠🫀
Aglaita Listariu
Aglaita Listariu 2 aylar önce
A!!!😚
oana oana
oana oana 5 aylar önce
am innebunit cu totii, zilnic ne informam dar gata, hai sa practicam 😃, voi realizati cat suntem de penibili, ca cele mai basic lucruri, primitive, cum ar fii miscarea, hrana , somnul, au ajuns sa fie scrise in mii de carti de motivatie si bla bla, practic lipsa acestora sunt cauza anxietatii, depressilor si bolilor, si desi au inteles toti ca este vorba despre actiuni simple, nimeni nu le face sau poate doar 20 la suta, si nefacandu le ajung in acelasi ciclu, cumpara carti, fa terapie si bla bla.. ce patetici sunteeem😁.
Olimpia Zamfir
Olimpia Zamfir 8 aylar önce
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888⁸⁸⁸⁸⁸⁸⁸⁸8⁸88888888lire 888de ani 88888888⁸8888si
Carmen Muresan
Carmen Muresan 11 aylar önce
Ar fi de mare ajutor sa adaugati si o lista cu recomandările de carti ale invitaților.
Doina Fili
Doina Fili Yıl önce
Qqqq
David Having Fun
David Having Fun Yıl önce
Băi, omul asta si ce spune, ar trebui sa fie predat in scoala, si sa fie si materie de bac!
Aurelia Grosu
Aurelia Grosu Aylar önce
Guvernanții au dezsvoltare personală? Ministrul educației avea dezvoltare personală? Nicidecum!
George Alexandru
George Alexandru 4 aylar önce
Nu se vrea asta. Intentiile conducatorilor de la cel mai inalt nivel , sunt sa ne tina prosti si usor de manipulat
Rep Tille
Rep Tille 5 aylar önce
@Florin Dan nu de asta "am ajuns unde am ajuns". Mai documentează-te și poți sa afli de ce.
Rep Tille
Rep Tille 5 aylar önce
De ce? Vrei sa se deștepte lumea? Ce-ai..?!
Elena Boboaca
Elena Boboaca 7 aylar önce
@Lidia Eke Pai daca insusi mascaricul asta care se da cunoscator in neurostiinta vorbeste doar cu „băi”, cei care comenteaza cum să vorbească? Acest măscărici nu are nici în clin nici în mânecă cu neuroștiința, nu are nici un titlu academic în domeniu, nici măcar o amărâtă de licență în subiectele pe care le abordeaza. Are niște certificate cu care ne ștergem la fund! Știința lui e o spoială cu care ia ochii proștilor!
Adina T
Adina T Yıl önce
Doamneeee, cum vorbește omul ăsta.. Paul e demențial! Podcastul ăsta e tot ce trebuie, e ireproșabil . Felicitări Mihai pentru alegerea făcută!
Giorgeta Mandici
Giorgeta Mandici 5 aylar önce
Felicitări ! O emisiune de nota 10 !
Elena Boboaca
Elena Boboaca 7 aylar önce
@Oprea Dumitru Acest măscărici nu are nici în clin nici în mânecă cu neuroștiința, nu are nici un titlu academic în domeniu, nici măcar o amărâtă de licență în subiectele pe care le abordeaza. Are niște certificate cu care ne ștergem la fund! Știința lui e o spoială cu care ia ochii proștilor!
Ciprian Stefan
Ciprian Stefan 11 aylar önce
Din păcate am ajuns rău de tot în tara asta daca un neica nimeni fara nicio expertiză a ajuns etalon. După tine înseamnă că dacă ai citit 4 cărți de NLP și câteva de neuro științe ești cel puțin laureat pt un Nobel. Mișto cum se "uda" oamenii la niste vorbe goale găsite în primele pdfuri de pe Google. 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Oprea Dumitru
Oprea Dumitru Yıl önce
e inspirat din NLP si Cognitive Behavioural Therapy oarecum daca stii engleza si ai si ceva timp liber studiaza gratis ce gasesti pdf uri online etc si materiale video si ai economisit mii de lei pe sedinte la fel de fel de psihopupu putini pe bune multi altii sarlatani
Lady Valerie
Lady Valerie Yıl önce
@mugur mateescu pai arata-i tu:)
Daniela
Daniela Yıl önce
Când îl ascult pe omul ăsta, mă simt mândră ca avem asemenea oameni în România. Ce importantă este educația! Un om incredibil! Felicitări din Baia Mare! ❤️
Elena Boboaca
Elena Boboaca 7 aylar önce
Acest măscărici nu are nici în clin nici în mânecă cu neuroștiința, nu are nici un titlu academic în domeniu, nici măcar o amărâtă de licență în subiectele pe care le abordeaza. Are niște certificate cu care ne ștergem la fund! Știința lui e o spoială cu care ia ochii proștilor!
Camelia P
Camelia P Yıl önce
În general , esti " mândru" de ceeace faci/ai facut tu însuți.
Cezar Alexandru
Cezar Alexandru Yıl önce
Chiar este bun, și ce energie are
Mariana Baluta
Mariana Baluta Yıl önce
Il suo ok perfetto o
alex silviu
alex silviu Yıl önce
M
Cristina
Cristina Yıl önce
Cu cat ascult, citesc mai multe materiale de acest gen, cu atat mai mult realizez ce responsabilitate mare este sa ai un copil. De multe ori aud ca oamenii ajung sa faca copii doar pentru a-si umple un gol, adica din egoism, fara a gandi “oare ce fel de bagaj am si ce fel de parinte o sa fiu?”
Camelia P
Camelia P Yıl önce
@iulia dogaru & Cristina: fetelor , nu vreau sa va dezumflu, dar teoria cu practica sunt doua lucruri distincte. Aveti grije , cand o sa aveti copii, sa nu cădeti in partea " teoretica" . Sunt riscuri destul de mari sa" traumatizati" copilul. Văd ca acest tip, deși ne explică ce " traume" a avut, in final, i- au ieșit pasențele. Si- a găsit nevastă, are copil - de care se ocupă mai mult nevasta-sa ( deși stie ce inseamna sa fi " abandonat" de tătic - go figure ! - ) , are succes, si fetele pe net îl gasesc... super demential ! Așa că...ascultati- l , dar faceti după capul vostru !
iulia dogaru
iulia dogaru Yıl önce
Sa stii ca si pe mine ma bantuie aceeasj intrebare. De asta m_am apucat de citit serios pe aceasta tema si s_a deschis o etapa foarte interesanta a vietii mele, de raspunsuri la multe intrebari. Paul Olteanu este clar o mare revelatie!
Doina Agafitei
Doina Agafitei Yıl önce
Am ascultat acest Podcast de 3 ori, cap-coada! De unde a venit omul asta? M-am uitat atent si la fata lui, care exprima un soi de fericire permanenta, chiar si atunci cand vorbeste de lucruri mai putin placute! Mi-a placut enorm!
Luna.
Luna. 8 aylar önce
Intrebarea este: cei cu voi,cei ce va intrebati de unde vin oamenii vii😊
Camelia P
Camelia P Yıl önce
@ozeneu18 : și...una peste alta , ti- au folosit ? Ai schimbat ceva din atitudinea/comportamentul/ felul de a fi... in urma ascultării acestui ...podcast ? Fi sinceră. Nu cu mine. Cu tine .
ozeneu18
ozeneu18 Yıl önce
Eu i-aș da Like de câte ori dau de el... L-am urmărit și eu de trei ori, Doamne, câte informații utile, și ce frumos prezentate!
Ana Maria Harsan
Ana Maria Harsan Yıl önce
Urmariti pod castul lui mindarchitect
Konnstantin Claudiu
Felicitari pt ca ai adus asemenea om. Atatea de invatat... de asemenea, felicitari ca nu il intrerupi sau vorbesti peste. Ca nenea Buhnici, care nici dupa atata timp nu si a dresat elefantu sa nu mai intrerupa oamenii :)
Rep Tille
Rep Tille 5 aylar önce
Ce elefant? Crocodilu'... 😄
arina andreas
arina andreas Yıl önce
like like like like etc..... ca nu pot sa-ti dau mai mult de unul, dar ti le dau aici pe celelalte o mie, pentru comentariul referitor la buhnici, ca asta ma omoara si pe mine cu interventiile lui enervante in discursul invitatilor sai
V Ros
V Ros Yıl önce
:))
Anxious Reader
Anxious Reader Yıl önce
Nici nu a inceput clipul, sunt inca la reclama, dar sunt extrem de fericita sa il vad si sa il ascult pe Paul Olteanu. Nu ma mai satur de omul acesta si ma bucur sa vad atatea reactii pozitive si in comentarii.
SixStringsCovers
SixStringsCovers Yıl önce
Nu am mai văzut reclame pe TRvid de doi ani, ce bine e cu TRvid Premium :)
Anxious Reader
Anxious Reader Yıl önce
@Constantin Marilena Mă refeream la cea de la început, când intri pe clip. Pe parcursul podcastului nu sunt reclame.
Constantin Marilena
Reclamā? L-am privit si nu mi-a intrat nicio reclamā ! Tot clipul !
andreirau
andreirau Yıl önce
Privesc, din nou, un podcast unde După ce Mihai întreabă, Îl lasă pe om să răspundă Și să-și vadă singur de treabă :-)
Adriana Maria
Adriana Maria Yıl önce
@75duku la cum vorbeste dupa ce asculta, ce intrebari.pune si concluziile pe care le emite nu pare sa fie cum crezi tu. Dar, e dreptul tau sa crezi ce vrei... eu am alta parere. Mihai Morar e un om care are niste cautari mai profunde decat urmaritorii emisiunilor de genul " puterea dragostei" de ex si alte porcarii, nu pot da alte ex ca nu urmaresc dar dau de secvente pe youtube
maria lepadat
maria lepadat Yıl önce
Mihai, alt om decât la TV; bucuroasa sa l descopăr, astfel
Sorina Bochis
Sorina Bochis Yıl önce
@Alex Soll
Alina Bitea
Alina Bitea Yıl önce
Bine punctat! Subscriu !
75duku
75duku Yıl önce
Da nu întrerupe ca am impresia ca este pe lângă subiect
Bunescu Design
Bunescu Design Yıl önce
Am ascultat o dată, si reascultat de 4 ori, deci am ascultat ce zice Paul de 5 ori. Si cred că mai reascult de incă 5 ori ca să imi rămână in memoria elefantului informațiile acestea.
Rep Tille
Rep Tille 5 aylar önce
O dată ai ascultat de 5 ori 😄
Dumitra Caplan
Dumitra Caplan Aylar önce
Doamneee, omul asta mi se pare G.E.N.I.A.L. Felicitari, dl Mihai pentru acest invitat!
Zrinyi Erzsebet
Zrinyi Erzsebet Yıl önce
Un podcast care mi-a deschis mintea, și m-a ajutat să mă descopăr pe mine. De aici mă mut la mind arhitect. Eu de când a început pandemia încerc să introduc meditația de 10 minute în grupă de grădiniță unde sunt educatoare. Am observat că scade agitația copiilor, și au un focus mai mare după.
Luna.
Luna. 8 aylar önce
10 min cu portia? Vai Doamne.
123456789 11
123456789 11 Yıl önce
Si ai cerut acordul părinților? Aaa, ei habar nu au, pai atunci la pușcărie cu tine. Sau cel puțin asa e in afară, in romania încă mai faci ce vrei tu.
Fai Da Gio
Fai Da Gio Yıl önce
felicitări pt introducerea meditației la copii super tare
Elena Sandor
Elena Sandor Yıl önce
Vă felicit că puneți în practică ce auziți! ☺
Cecilia Alaqaele
Cecilia Alaqaele Yıl önce
Bravoooo
Catita Mihalcia
Catita Mihalcia Aylar önce
Super!!! O persoană pe care poți să o asculți ore.... ore!! Educativ din toate punctele de vedere!! Felicitări dl. PAUL, felicitări Mihai Moraru!!
Camelia Balan
Camelia Balan Yıl önce
Mi-a scurtcircuitat creierul🧠acest podcast! Incredibil ce sta ascuns in noi inca de cand suntem copii...Multumesc pentru aceste informatii!!!
Simona Calustian
Simona Calustian Yıl önce
Paul Olteanu. Omul asta e dimineața mintii! Impecabil. Cata cunoaștere, coerenta, claritate. Wow!!! Ce regal!!! 🎩 Mihai, respect pentru flow, nivelul discutiei și felul în care "ajungi" la interlocutor. Well done!!! 👍👍👍
Alina Bitea
Alina Bitea Yıl önce
Perfect de acord cu fiecare cuvant!
Lavinia Wlost
Lavinia Wlost Yıl önce
A trebuit sa pauzez cand a fost vorba de a primi un „manual de instructiuni“ la nasterea copilului, spre exemplu. Spre marea mea surprindere, lucrul acesta chiar se intampla! Orasul in care locuiesc (Germania) mi-a trimis un astfel de manual la scurt timp dupa nasterea fiului meu. Este vorba despre o culegere de informatii sortate dupa varsta, in care se explica ce se intampla la nivel fizic, mental, importanta controalelor medicale, alegerea jucariilor, sfaturi legate de crestere si educare si nu in ultimul rand: datele de contact ale unor organizatii care iti pot veni (gratis) in ajutor ptr diferite probleme legate de propria persoana si/sau cresterea copilului.
Elena Pop
Elena Pop Yıl önce
Super !
Voichita Bacuieti
Nemtii sunt tot nemti!
Royal princessDI
Royal princessDI Yıl önce
Fantastic!😍
peanut
peanut Yıl önce
Crezi ca poti sa mi-l trimiti si mie? Ma ocup eu de traducere, ma intereseaza foarte tare informatiile. Las aici adresa mea si-ti multumesc tare mult! ana.baicu@gmail.com
Lavinia Wlost
Lavinia Wlost Yıl önce
@aliona raileanu nu este o carte in adevaratul sens al cuvantului, ci un dosar plin cu un fel de pliante. Este publicat de catre biroul de asistenta sociala bavarez.
Dor
Dor Yıl önce
Am ascultat salivand acest interviu. E fascinant Paul, il ador. Un ocean de cunostinte si are un mod de a povesti si a vorbi care te captiveaza. Ma bucur atat de mult ca devine faimos si in sfarsit avem pe cineva in Romania care impartaseste informatii de calitate cu noi si care ne poate ajuta sa fim mai sanatosi emotional. Mi-as dori sa-i strang mana o data si sa-i multumesc pentru tot ce ne invata. HUGE like 🙌🙌
Camelia P
Camelia P Yıl önce
Chiar crezi ca esti/ devi mai sănătos emotional după ce îl asculti ? Ce schimbari extraordinare s- au produs in viata ta de cand l- ai ascultat ? Nu îmi raspunde mie. Ci ție. Cu onestitate .
ICHIM MARIA MAGDALENA
Ce episod!!!!!!! Daca dura 4 ore nu ma dezlipeam de ecran. Atatea lucruri utile spuse intr-un mod extrem de atractiv. Felicitarile mele infinite! Sper sa repetati intalnirea asta si sa nu ramana un eveniment unic! Multumesc! 🙏
Buggy
Buggy Yıl önce
1:35:44 - despre alergare 1:43:25 - despre fericire 1:55:35 - meditatie
Anca Froicu
Anca Froicu Yıl önce
Felicitari pt alegere! Paul Olteanu mi-a deschis mintea catre intelegeri esentiale. A fost o incantare cand l-am gasit! Bravo!👏👏👏
Mariana Eni
Mariana Eni Yıl önce
Va multumesc, dupa ani si ani de emisiuni, carti si terapii, aud esentialul si adevarul despre mintea noastra, e pur si simplu FORMIDABIL! Bravo Paul Olteanu, esti genial! Conectarea este atat de mare, fara limite, in aceste podcasturi, autenticitatea exista! Felicitari Mihai Morar! La cat mai multe.....!
Doina Wittner
Doina Wittner Yıl önce
🥰💥💗 APRECIERI SI FELICITARI INFINITE, AR TREBUI SĂ SE PREDEA IN ȘCOALĂ ASEMENEA MATERIAL,,CUNOASTE-TE PE TINE ȘI PE ALȚII " !!!
Diana Ivan
Diana Ivan Yıl önce
Superb, am “devorat” acest podcast plin de informatii pretioase. Daca am avea mai multi oameni ca el in tara asta, altul ar fi nivelul! Felicitari Mihai, multumim 🙏
AndreiM94
AndreiM94 Yıl önce
Ieri si azi am ascultat podcastul asta de 2ori pe zi numai sa-l inteleg si sa-mi și rămâna in cap. Reprogramarea creierului ✌️
Mariuta Barbaros
Mariuta Barbaros Yıl önce
FELICITARI !!!
Clarity
Clarity Yıl önce
Ca o persoană care a fost în psihoterapie de ani de zile, ma bucur sa vad ca in sfârșit conceptele din psihologie sunt explicate și în România. Sper ca sănătatea și dezvoltarea mentală sa nu mai fie așa taboo
Mirela Trivago
Mirela Trivago Yıl önce
Mulțumesc Mihai, nemaipomenit acest OM - Paul Olteanu, extrem de inteligent și extrem de bine pregătit în ceea ce expune. Oamenii ar trebui să-l asculte !!!
Gabriela Petrea
Gabriela Petrea Yıl önce
Intr-adevăr absolut înzestrat cu capacitatea de a extrage informațiile si a le transpune intr-o forma atât de clara si de structurata, ca sa nu mai mentionez felul cum se exprima si dicția! Faptul ca se raportează si la propriile sale experiențe îl face încă si mai credibil! Pe de alta parte, e foarte lucid si matematic, diseca emotiile si trairile foarte rational si obiectiv/ detasat. :)
Camelia P
Camelia P Yıl önce
Acum imagineaza- ti sa trăiești zilnic cu cineva asa de rece/ detașat/ fara afect / monocord. Stă pe putin 2 ore zilnic sa discute cu nevasta- sa / sa isi povestească ziua ? Pe bune ? Chiar credeti ? Si cine se îngrijește de copil in timpul ăsta? Peste 30 de ani , o sa îl ascultați pe fiisu povestind " traumele" sale din copilărie !
Alina Bitea
Alina Bitea Yıl önce
Inzestrat omul, intr- adevar!
Nicoleta Costache
Felicitări Mihai pentru invitați, cunoștințele lor și de naturalețea prin care povestesc, ne învață de fiecare dată cate ceva! Esti f tare si te apreciez pentru tot ceea ce faci!
aura verona baciu
aura verona baciu 11 aylar önce
Imi pare foarte rău că nu erau oameni ca el când aveam 20 de ani. Acum am 40 și simt ca mi-a mai rămas prea puțin timp, ca să ma bucur de ceea ce spune el. Reverente!
Lorena E
Lorena E Yıl önce
De acord cu cine a mai zis-o, esti un moderator excelent, lasi invitatii sa vorbească. Foarte putini rezista tentatiei de a incerca sa demonstreze invitatului si publicului cat stiu ei despre ce se discuta.
Popa A&N
Popa A&N Yıl önce
Inteligenta,simplitate,devotament.Felicitari,oameni faini la trup și suflet!
Alina Lungu
Alina Lungu Yıl önce
Doamne, Mihai, ce bun ești in a face podcast! Ascult/vizionez mult TRvid, deci multe emisiuni /podcast - uri, dar al tău e așa.....de suflet....hrană pentru suflet. Să fii sănătos și să găsești și puterea interioară să mai faci! Mulțumim!
maria macaneata
maria macaneata Yıl önce
Eu nu cred așa ceva, ziua asta nu se putea încheia mai bine. Vis. Omul asta e un miracol
Mariana Maftei
Mariana Maftei Yıl önce
,,Miracolul"a survenit urmare a unor ani de interes,exerciții, pregătire.....dacă el poate și noi reușim 😊.....nu la nivelul Paulin😊
Yza Samson
Yza Samson Yıl önce
@Sebastian Olar genial:)))
Sebastian Olar
Sebastian Olar Yıl önce
Cum ți-ar răspunde Paul: Hey, Maria, nu crezi pentru că elefantul tău e condiționat sa aștepte lucruri negative, de fapt e total probabil să îți închei ziua într-un mod favorabil:P
Corina Murgulet
Corina Murgulet Yıl önce
De acord!
Blet Maria
Blet Maria Yıl önce
Video de azi chiar a venit ca o surpriză. Aceste clipuri merita sa fie cele mai vizionate, Paul Olteanu un om deosebit cu o inteligenta aparte, care ne captivează si ne face sa intelegem mai bine cum functioneaza această masinarie, numită creier. Va multumesc pentru video.Va doresc mult succes! 🤗
Mihaela Toma Enciu
Dooooamne! De la podcastul cu Buhnici, am ajuns la podcastul lui Buhnici cu Paul Olteanu și mi-am dorit extraordinar de mult sa il vad și aici! Felicitări din suflet!
Ioana Vesa
Ioana Vesa Yıl önce
Ma lasat fără cuvinte podcastul aceasta, foarte informativ, nu auzisem de Paul până acum, wow, wow, fan numărul 1 de acum încolo. Mulțumim Mihai de așa content!!!
Emilia Dinescu
Emilia Dinescu Yıl önce
Podcasturi mind architect in licee e mana cereasca. As fi dat un regat sa fi stiut toate astea când eram adolescenta. Felicitari pt munca si multumim! 🙏
Mitică M33
Mitică M33 Yıl önce
Un adevărat doctor și profesor al minții iar faza cu predarea podcast-urilor MindArchitect pe stick-uri în școli,GRATIS, e o idee nemaipomenită și ar trebuii să se facă ceva cât mai urgent în sensul ăsta, mulțumesc Mihai și Paul, să trăiești cel puțin o sută de ani
Mihai Ureche
Mihai Ureche Yıl önce
Un podcast bun. Știți de ce avem doua urechi și o singura gura? Sa ascultam mai mult și sa vorbim mai puțin Când vorbim, vorbim din ceea ce știm deja. Când ascultam, avem șansa să învățăm lucruri noi. Felicitări Mihai și Paul!
Rep Tille
Rep Tille 5 aylar önce
Avem două urechi ca să auzim stereo
Dana Popescu
Dana Popescu Yıl önce
Corect spus! 👍🙂
Darius C
Darius C Yıl önce
foarte bine spus! si cu o referire fina la..... stim noi cine ;)
Mihai Cataraga
Mihai Cataraga Yıl önce
Fraza a doua e un citat a lui Dalai Lama.
Future Trunks
Future Trunks Yıl önce
Foarte frumoasa vorba.💯
andreea dascaliuc
Extraordinar, Paul Olteanu respect!Mulțumim Mihai Morar! Cred ca de 5 ori am ascultat, Paul este un fenomen!
Maria D.
Maria D. Yıl önce
Bună ziua. Felicitări din inimă, pentru invitat, pentru emisiune. Am ascultat integral conversația, fascinant e Putin spus. Acesta e un moment în care mă gândeam că cei care nu înțeleg limba română au mult de pierdut, sunt mai "saraci". Mult succes in continuare. Salutări din Italia
Valentina Lazar
Valentina Lazar Yıl önce
Tare rău acest Paul Olteanu, balsam pentru suflet și 🧠! Bravo Mihai!!! Mi-ați gâdilat neuronii calaretului!! 🙈😘😘👍👏
Paterau Narcisa
Paterau Narcisa Yıl önce
Il ascult pe Paul de ceva vreme, l-am recomandat si a fost recomandat mai departe 🍀. Sa ajunga informatia la cat mai multa lume.
Romanici Flavia
Romanici Flavia Yıl önce
Invitat super dar si dl Morar ptr felul în care îl lasa sa vorbeasca ....minunat !!! Respect!!
MARIANA APETREI
MARIANA APETREI Yıl önce
Un om excepțional. Pot sa-l ascult ore in sir și nu ma satur.Felicitari!
lore ciocoiu
lore ciocoiu Yıl önce
în timp ce ascultam mi-am dat seama ca nu l-am mai urmărit pe mihai de câțiva ani.....nu-mi mai plăcea. odată cu podcast-ul acesta....esti supeeeer, mihai!! știi sa fii o gazda minunata, ai oaspeți de seama, iar paul e uimitor cum explica lucruri dificile, făcând sa para simple...fain și simplu, ce sa mai zici? ma-nclin, având grija la respirație 😉🤩🤩🤩
madalina c
madalina c Yıl önce
M.am ferit de acest podcast cateva zile. Nu stiu de ce nu voiam sa ma uit. Dar... Mindblowing.... Super... Acest podcast e de vazut si revazut... Super.... Felicitari and.... breath
Andreea Nicoleta
Andreea Nicoleta 7 aylar önce
Cred ca e primul podcast la care Mihai mai mult a ascultat, decat sa intrebe. Minunat interviu.
Magda Dan
Magda Dan Yıl önce
Am fost colegă de clasă la generală cu Liviu,tatăl lui Paul. Confirm! Liviu era foarte liniștit și puțin comunicativ. Dar un băiat deștept.
Carmen Andreea
Carmen Andreea Yıl önce
M-am îndrăgostit 😍. Oare dc nu am știut până acum de existenta domnului Paul Olteanu 🤷‍♀️
Adelina C
Adelina C Yıl önce
Hm, Paul Olteanu a fost și este în continuare pentru mine o descoperire de care nu știam că am nevoie.
Bozosan Bianca
Bozosan Bianca Yıl önce
Inca nu mi pot explica de ce il ador pe Paul 😂, vocea lui , expresia fetei, inteligenta... inca cuget. Mihai, iti multumesc din suflet ca mi ai implinit acest vis pe care recent il vizualizam, pe voi 2 la aceeasi masa, 🔝 of the best, love u guys 🤗🤗
Ana M
Ana M Yıl önce
....si dictia lui excelenta.
Florentina Negara
Ce fain!! Fetita mea e o norocoasa.vinerea ultima “materie” la scoala, este meditatie. Am aflat din nou informatii pretioase! Multumesc ❤️
Roxana Tarpan
Roxana Tarpan Yıl önce
Butonul Like nu descrie indeajuns valoarea pe care o aduce Paul si Mihai in acest podcast.
Laurențiu Alexe
Laurențiu Alexe Yıl önce
Adevărat!
Roxi F.
Roxi F. Yıl önce
Absolut superb, inspirational! Ah, ce m-a bucurat episodul asta! 👏 Felicitari Mihai si Paul!
Catalina Botezan
Catalina Botezan Yıl önce
Efectiv fara cuvinte! Cu adevarat inspirational si poate cel mai folositor podcast la ora actuala. Jos palaria! #FAINSISIMPLU
Rodica Ionescu
Rodica Ionescu Yıl önce
Il asteptam pe Paul,ce surpriza frumoasa!!E super om!!
Lidia T
Lidia T Yıl önce
Îmi pare interesant ce povestește Paul despre mutarea familiei și impactul simțit de el ca adolescent. Mi-a amintit perfect de Inside Out, unul din filmele mele preferate.
EM. KP
EM. KP Yıl önce
Dus cu apa rece! Facepalm, sau cum vreti sa-i mai spuneti, a fost podcastul asta!!! Ma uit a doua oară la el si o sa ma mai uit mult si bine pana imi intra in căpățâna cum sa joc cu elefantul :)
Elena H
Elena H Yıl önce
O placere sa asculti asemenea om,are ceva in glas care te face sa te deconectezi si sa asculti ceea ce vrea sa ne invete.Ai putea sa il inviti si pe prof.Dulcan,am avea din nou multe de invatat si de la el.multumim Mihai Morar
Catir Tatiana
Catir Tatiana Yıl önce
Ma pus pe ginduri,ce sa zic de cind am inceput sa ascult podcast urile lui Mihai cu invitatii lui,am devenit dependenta!Imi place ca cunosc si invat lucruri noi!Bravo !Si un multumesc mult 🎧☕️🤗
Răstoacă Mădălina
Tare plăcut. Te-am descoperit și pe tine, Mihai, prin aceste videoclipuri și îmi place ce urmăresc, iar domnul Paul...excepțional, next level. Felicitări, domnilor!
Lavinia Predoiu
Lavinia Predoiu Yıl önce
Foarte frumos, se vede cat de educat este Paul, cate cunostinte are, dar si faptul ca el crede in ceea ce vorbeste. Am inceput sa ascult Mind Architect si e fabulos. O sa recomand si prietenilor. 👍
angela sebi
angela sebi Yıl önce
Exista un singur nume pentru astfel de persoane,GENIU,respect si recunostinta.Romania are nevoie de aceste persoane,succes
Lia Babici
Lia Babici Yıl önce
Draga Mihai, a fost foarte fain, nu simplu dar fain, pe tine te-am simtit foarte in elementul tau. Felicitari si Multumesc !❤️🍀
Athina's Care
Athina's Care Yıl önce
ma faceti sa ma simt mandra din nou pentru ca sunt romanca, cand va ascult. Valabil si pentru Paul si pentru tine Mihai. Am plecat din Romania acum 10 ani aproape pentru ca niciodata nu m am simtit parte din comunitate, niciodata nu am fost ca restul si mereu am fost judecata gresit. Ce bine era daca acum 10-15 ani, tot ce ati vorbit voi acum era in scoli, licee, in familie si asa mai departe. Poate, din cauza voastra si din cauza minunatului podcast al lui Paul, in cativa ani mentalitatea romanului se va schimba, nu vor mai fi preocupati de capra vecinului mai mult decat de capra lor, vor inceta sa mai faca comparatii iar parintii vor fi mai atenti la cum educa si la ce valori trasnmit copiilor. Ma regasesc in fiecare secunda din cele 2 ore petrecute aici cu voi.....
Alexandra El Khatib
La fel simt si eu!
Dorina Ciocea
Dorina Ciocea Yıl önce
Ce mai poți spune după un asemenea podcast decât ca-l mai vrei,îl mai vrei ascultat și trăit! Multumiri și felicitări!
Florea Natalia
Florea Natalia Yıl önce
Pfoaiii, ce minunatie!! Nu te saturi sa-l asculti! ❤️
Lavinia-Nicoleta Grecu
Uhuuu, s-au adunat "podcasturile" mele favorite la aceeasi masa. Abia astept sa va ascult!
Adriana Voda
Adriana Voda Yıl önce
Also here 😍
Alexandru Perian
Alexandru Perian Yıl önce
@Lavinia-Nicoleta Grecu same here ✌🏻
Lavinia-Nicoleta Grecu
🤍🤍🤍
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
Sincer, și ale mele :))) Mulțumim tare!
Faby Abby
Faby Abby Yıl önce
Nu, deci nu, podcastul ăsta nu e de vizionat doar o singură dată. E foarte multă informație pe toate planurile și cel puțin pe mine m-a băgat în ceață. Trebuie investigat mai profund. Sărut-mâna pentru prețioasele informații. Mihai, jos pălăria! 🎩 Ca de obicei podcast-uri excepționale cu invitați excepționali.
V Ros
V Ros Yıl önce
Paul esti asa pasioant si smart . Ma linistesc logica si claritatea ta si mi-ai facut pofta sa dorm . Nu de plictiseala. :)
Stefania Moaca
Stefania Moaca Yıl önce
WOW!!! Atât de multă informație dezvăluită în așa de puțin timp...un om extraordinar, cu o cultură nemaipomenită. Balsam pt minte și suflet..m-am pierdut în denumirile în engleză, dar ideea pe care o explica m-a luminat. Extraordinar! Felicitări Mihai Morar
Mihaela C
Mihaela C Yıl önce
Un invitat extraordinar. Este o bucurie sa va ascult/ vizionez.
Anina Anina
Anina Anina Yıl önce
O super descoperire omul asta💖💖 Emotii,adevar,realitate 💖💖 Felicitari pt super invitatul tau! Multumesc 😘
Mihaela Terzea
Mihaela Terzea Yıl önce
Felicitări!! Am ascultat cu mare interes, mi-am luat chiar și notițe!!😁 Am totuși o întrebare. Paul, cum reușește creierul tău sa retina atâtea detalii? Pe lângă grija ptr somn și sport...
Andreea Leonte
Andreea Leonte Yıl önce
Felicitări! Acestă conversație mi-a dat multe răspunsuri la diverse întrebări adunate in decursul vieți, totul e mai logic și are sens! Mulțumim, puteau fi și 4 ore! 😁🤩
Sandu Gigi Cristian
Super tare Paul,Mihai esti extraordinar as fi foarte curios de un Podcast cu Prof. Constantin Dulcan!Mult succes.
doris iantoc
doris iantoc Yıl önce
Nu am mai ascultat cu atâta aviditate un video de nici nu mai știu când! Efectiv am sorbit fiecare cuvânt! Felicitări! Cel mai bun Podcast de pana acum, și cum zicea și cineva mai jos, videoclipul asta ar trebui sa fie materie la bac!
Adriana Stan
Adriana Stan Yıl önce
Paul Olteanu cel mai misto si destept OM! Mulțumesc fainilor!
Cristina Toma
Cristina Toma Yıl önce
Genial podcast! Exact ceea ce aveam nevoie ca sa avansam impreuna in 2021! Lucrez si va ascult cu mare interes! Fiecare episod aduce lectii pretioase! Felicitări!
Bogdan Brindusa
Bogdan Brindusa Yıl önce
Multumesc pt acest podcast! E prima data cand il aud pe dl Paul Olteanu dar ma uimeste, ai ce invata de la dansul. Spre sfarsitul materialului cand vorbeste despre meditatie si masticatie(ca nu mai stim sa mestecam) se aseamana cu ceea ce vorbeste maica Siluana cu privire la rugaciunea lui Iisus(meditatia) si dansa propune sa mestecam bine, sa fim prezenti in ceea ce facem in fiecare moment. Diferenta dintre cei doi e ca unul prezinta dpdv neurologic iar maica Siluana dpdv spiritual. Ma bucur ca l-am descoperit si pe acest domn care explica atat de bine. Zi frumoasa!
Gabriel
Gabriel Yıl önce
Nu aveam noi în anii 90 'cînd eram copii,astfel de oamenii care sa te ajute cu asa sfaturi,informații,foarte frumos explicat!👍👏
Storytripper
Storytripper Yıl önce
Super podcast! Extraordinara observatia asupra serialului Sex and the city, am constatat acelasi lucru cand l-am revazut dupa 10 ani, am identificat mai multe patologii ale celor 4 eroine si nu intelegeam de ce mi-a placut atat de mult la inceput...fiindca eram eu insami suma patologiilor constatate la cele 4 personaje ! Pfffff...bine că am scăpat de ele!🤗
Any Body
Any Body Yıl önce
Melodia de pe fundal se potriveste de minune cu conversatiile din podcast! Ma linisteste, o iubesc! Va rog sa n-o schimbati. 🙏❤
Roxana Simona
Roxana Simona Yıl önce
Subscriu!
perfect angel
perfect angel Yıl önce
Și mie imi place 😍
Gabriel Constantin
Fantastic ! Ma uit iar si iar la podcast si cred ca o sa incep sa imi iau notite :) .... parca revad conversatia a altor doi oameni celebri : Einstein:„ Ceea ce admir cel mai mult la arta ta este universalitatea ei . Nu spui niciun cuvânt, si totuși lumea te înțelege! ” Chaplin: „Adevărat. Dar slava ta este și mai mare! Întreaga lume te admiră, deși nu înțelege nici un cuvânt din ceea ce spui ... '"
Fit Mom Healthy
Fit Mom Healthy Yıl önce
Extraordinar, am crezut ca doar Americanii au Podcasturi de valoare doar pentru ca nu am stiut de existența unor surse de informație atât de minunate și la noi in țara. Cu siguranța au fost mereu dar mai greu accesibile Mulțumesc Mihai Morar pentru expunerea cunoștințelor acestor oameni minunați de la care învățam și cu care “creștem” 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Diana Mc
Diana Mc Yıl önce
tipul este super smart! Unul din cei mai buni invitați! 👏 👏 👏 💚 the best!
Florina Pintilie
Florina Pintilie Yıl önce
Mihai, te admir și surprinzi de fiecare dată. Multumesc! În ceea ce il privește pe Paul...il caut peste tot pentru a-l asculta, însuși, descoperi.. Chapeau, domnilor!
Ionut Calugaru
Ionut Calugaru 5 aylar önce
Tras podcastul pe telefon, făcut audio, pus pe repeat. Genial. E ca o carte de Self improvement. Ascultat cu mare atenție, scos notițe, făcut habbits
Cristian Raduta vlog
Atât timp cât un om se va schimba în bine, va fi bine pt toți din jurul lui!
sigrid383
sigrid383 Yıl önce
Mai vrem!!! Omul e genial!!! L-aș asculta continuu!!👏👏👏👏👏
kikirikimiki
kikirikimiki Yıl önce
A mers la suflet acest podcast ❤️ Jos pălăria 😁
Digital Business SEO - SERP - Marketing
Un ghid util tuturor! Felicitari! De aceste sfaturi (si apoi aprofundari) are nevoie toata planeta, ar trebui sa ne consideram privilegiati ca avem un Paul Olteanu contemporan! Alaturi de Biblie poate fi inclus in materia scolara!
SisiBeijo
SisiBeijo Yıl önce
Suupper! Ma bucur foarte tare de acest episod. Cred ca punctul lui forte pe langa faptul ca stie cu siguranta foarte multe😊 este ca explica extrem de frumos, curat asa pe intelesul nostru! Felicitari!
Alex Canto
Alex Canto Yıl önce
Vad ca sunt doar comentarii positive asa ca vin sa imi spus si eu parerea. Dupa un atent studiu al CV-ului acestui baiat ma intreb cum poate sa vorbesca despre minte, pshihologie, creier si neurostiinta cand el abia acum face facultatea de psihologie? El mai are in primul rand de terminat o facultate, un masterat si un doctorat inainte de a vorbi despre orice legat de psihologie, sa nu mai zic de neurostiinte unde este total paralel. Va recomand pe viitor sa cititi CV-ul invitatiilor inainte de a-i chema sa isi dea cu pararea, nu de alta dar asa e frumos fata de cei care chiar ar putea avea ceva avizat de spus.
Carmen Rotaru
Carmen Rotaru Yıl önce
Un baiat destept, de asa oameni avem nevoie.FELICITARI !
Cera Cera
Cera Cera Yıl önce
Felicitări pentru invitatul Dv. Cel mai bun OM al vremurilor noastre, merită ascultat non sop !!!
Georgiana Gheorghe
Ma bucur ca l-ai avut invitat pe Paul! :) Este super fain omul ,si ai de învățat o groaza de la el. Dintre toate cursurile de training pe care le-am avut, cel cu Paul despre "process communication model" este On The Top!😊
Mihaela R
Mihaela R Yıl önce
Draga Mihai, esti bravo! 👏 Dr Mihail, Urania si acum Paul Olteanu .. nici ca se putea mai bine :-) Mi nu nat! Pavel Bartos ? Andreea Esca? Horatiu Malaele? Fiecare dintre ei ar fi o mare bucurie. Mult succes si felicitari!
Ica Radu
Ica Radu Yıl önce
Super!!!Multumesc,Mihai,o mare placere sa-l ascult pe acest tanar exceptional!Felicitari pentru Fain &Simplu
Aga Hanna Calina
Aga Hanna Calina Yıl önce
Pur & simplu nu am simtit cum au trecut doua ore si un sfert. Extraordinar material !! Am descoperit lucruri noi ce sigur ma vor ajuta pe viitor.
Constanta Popa
Constanta Popa Yıl önce
Câte lucruri poți afla despre “tine” ascultând așa ceva! Mulțumesc! Am înțeles foarte multe lucruri despre mine doar ascultând acest Podcast. Va fi pe repeat in perioada următoare, parol!
Sonraki