Karanlık

Krap bij kas? Saldodipje leent je geld met een addertje onder het gras 

Radar AVROTROS
Abone ol 9 B
görünümler 23 B
99% 136 1

Soms heb je aan het einde van je geld een stukje maand over. Saldodipje lijkt dan de uitkomst door even een klein bedrag te lenen. Helaas blijkt de oplossing van Saldodipje al snel je problemen te vergroten. Fons zoekt dit voor Radar uit!
Meer Radar vind je op:
Instagram: radar.avrot...
De website: radar.avrotros.nl/
Facebook: avrotrosradar
Twitter: avrotrosradar
Meld je ook aan voor onze gratis nieuwsbrief: radar.avrotros.nl/nieuws/nieu...
Meld je aan voor het Radar Testpanel en geef je mening: www.radartestpanel.nl

katma

 

28 Mar 2023

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR : 78   
Mr H
Mr H Aylar önce
Goede uitzending 💪🏼
willem soeren
willem soeren Aylar önce
een lening voor je energie afsluiten, handig, de volgende maand is er weer zo, nooit aan beginnen bij dit soort schimmige bedrijfjes.
Serdar
Serdar 18 gün önce
Gelijk naar de rechtbank want er staat niet vermeld “Let op geld lenen kost geld” en daarop kun je ze heel simpel terug pakken meerderen keren al gedaan bij zulke oplichters het werkt :)
Jerome Jerome
Jerome Jerome 8 gün önce
Heb ik ook gedaan. Heb 1000 euro "geleend" van hun en geen cent terug betaald. Ze hebben niks kunnen incasseren omdat het boete bedrag wat ze vragen illegaal is hier en daarom geen rechtzaak kunnen beginnen. Sindsdien is het stil geworden. De oplichter opgelicht 😂
knieter
knieter 8 gün önce
​@Jerome Jerome kan je meer uitleg geven ik ben namelijk heel dom geweest en heb dus van hun geleend maaaar ik sta nu op t punt om in de problemen te komen. Heb je misschien advies voor me?
Marshall Mathers the 7th
Nooit geld lenen (tenzij hypotheek) heeft geen zin, als je de energie-rekening niet kan betalen, dan betaal je hem gewoon niet en klop je bij instanties aan voor hulp. Ze sluiten vanzelf je stroom/gas af, en vragen iniedergeval geen rente van 7% of meer.
Jacqueline Steltenpool Seinen
"mensen in de schulden maken als verdienmodel, dat is toch misselijkmakend" ... Hoi Den Haag, hoor je het?
Joooooe
Joooooe Aylar önce
Staat er niet duidelijk bij 😅 Ik heb helaas dit ook gebruikt. Dus ik weet waarover ik praat. Het wordt wel aangegeven , je moet eerst alles lezen voordat je wat afsluit.
Tech by Jermaine
Tech by Jermaine Aylar önce
wow! dat is niet normaal!!!!!!
Jezus of Nazareth
Jezus of Nazareth Aylar önce
Ben ik toch blij dit soort keuzes dit niet hoef te maken. De naam Saldodipje sowieso al 😂
Soef 030
Soef 030 18 gün önce
Maar wat als je gewoon netjes een garantsteller hebt dan betaal je gewoon 13€ 7% lijkt me
Sh@dyD@nny
Sh@dyD@nny Aylar önce
Gewoon bij de bank aan kloppen zetten de printer wel aan 😂 want men leeft in schulden zelfs de bank maar dat vind de mens niet erg betaald graag in tax haven nederland 😂😂😂😂😂😂😂 Dom Dom Dom
SjorsKoevoets
SjorsKoevoets Aylar önce
Dat heet loan sharking, typische maffia praktijk
Jerome Jerome
Jerome Jerome 8 gün önce
Gewoon niks terug betalen aan die gasten. Heb 1000 euro "geleend" van hun en geen cent terug betaald. Ze hebben niks kunnen incasseren omdat het boete bedrag wat ze vragen illegaal is hier en daarom geen rechtzaak kunnen beginnen. De oplichter opgelicht 😂
Dory Bleijswijk
Dory Bleijswijk Aylar önce
Meteen Juridische Hulp inschakelen!
Maartje Goede
Maartje Goede 11 gün önce
13,- zou mij sws verdacht overkomen... Ze lenen je 1500,-, dat is een flink risico voor 13,-...
Robert Zwier
Robert Zwier Aylar önce
Alleen de naam al, beetje in de war als je hier een lening afsluit.
Bernhard Lagetuin
Bernhard Lagetuin Aylar önce
Praat met familie en vrienden over schulden. Ga nooit geld lenen! Ook niet bij een bank. Rood-staan is makkelijk maar zorg dat je spaargeld hebt om uit het rood te komen. Je betaald namelijk geld bij rood-staan. Je kunt beter geld lenen bij familie of vrienden en dan hun tuin bijhouden of een computer repareren, koken, het hele huis stofzuigen en de ramen poetsen of hun auto wassen. Voor wat, hoort wat.
Komtiedan hé?
Komtiedan hé? 25 gün önce
van je vrienden en familie leden lenen, vind ik al een zeer slecht advies. Waarom? Als je geld problemen hebt, dan is er structueel iets mis met de inkomsten tegen de uitgave. Lenen is geen oplossing, om dat probleem op te lossen. Dan ga je er ook voor het gemak maar uit, dat mensen die geld problemen hebben kunnen sparen. Als we even het basis inkomen nemen van een uitkering, wat zo rond de 1000 euro per maand ligt. We gaan ervan uit dat er huur en zorgtoeslag is, wat zo op de 6 á 700 per maand kan zijn. 1.600/1.700 euro klinkt leuk maar is geen inkomsten waarmee je een cirkel doorbreekt. Als je dus elke maand opnieuw bij je familie of vrienden moet aankloppen, word je wereldtje vanzelf zo groot dat je met zulke schimmige bedrijven in zee moet gaan om je hoofd boven water te houden. Als je tijd hebt voor een wederdienst, dan heb je naar mijn visie ook de tijd om dat betaald te doen? Daarmee breek je die cirkel, meer inkomsten genereren. Als je niet weet waar je het over hebt, knikker het dan ook niet online. Je noemt allerlei opties om te werken voor het geleende geld, sla je dan geen stap over?
Maartje Goede
Maartje Goede 11 gün önce
Zijn veel mensen die niet de luxe hebben van aankloppen bij ouders of vrienden.
Bernhard Lagetuin
Bernhard Lagetuin 11 gün önce
@Komtiedan hé? De stap die ik oversla is dat mensen dan wel eerlijk moeten zijn over hun financiële situatie. Ik zou nog geen euro uitlenen aan iemand met een gat in de hand. Maar als een vriend zonder werk komt (bijv, corona-tijd) help ik hem met een paar tientjes per maand. En hij zat toch thuis en kon makkelijk mijn tuin onderhouden. Het is misschien zwart-werken maarja, je moet wat. En nee, je leent ook geen duizenden euro's uit aan een bodemloze put. En al zeker niet als je het zelf niet kan missen en binnen afzienbare tijd terug moet hebben. Maar dat mag duidelijk zijn.
Bernhard Lagetuin
Bernhard Lagetuin 11 gün önce
@Maartje Goede Andere vrienden zoeken. Toen het met mij slecht ging, financieel, had ik altijd wel een bordje te eten van de voedselbank maar ook eens een biefstukje bij vrienden. Een geleende auto bij vrienden. Een zakcentje om wat te ontspannen. Maarja, ik geef het dan ook niet uit aan een koop,drugs,drank,game,gok-verslaving. Voor serieuse hulp kun je altijd bij vrienden aankloppen. Speel dan wel open kaart.
sander wisman
sander wisman 15 gün önce
Hij is in de schulden gekomen door Saldodipje....? huh
Ness Berg
Ness Berg Aylar önce
het is 30 euro
John Roekoek
John Roekoek 2 aylar önce
Kan je bij de bank geen lening afsluiten?
APPI
APPI 2 aylar önce
Zonder onderpand of vastcontract wordt dat heel lastig.
John Roekoek
John Roekoek 2 aylar önce
@APPI Willen ze dit voor 1500 euro hebben?
Sh@dyD@nny
Sh@dyD@nny Aylar önce
Een bank 😂 en die hebben heus geen schuld met mensen die maar lenen 😂 printer draait over uren en is niets waard 😂😂😂😂
John Roekoek
John Roekoek Aylar önce
@Sh@dyD@nny Dus, als iedereen morgen zijn eigen geld van de bank uit de machine haalt, dan kan de bank gewoon blijven bestaan. Begrijp ik dit goed?
Sir Goosey
Sir Goosey Aylar önce
Jammer genoeg zitten er voorwaarden aan, je mag geen uitkering hebben. Moet minimaal 1100€ (Wettelijk) verdienen. Uiteraard 18+ zijn, en met een negatieve BKR kom je volgens mij ook niet ver.
Uplink X
Uplink X 10 gün önce
Het gaat al mis bij het opsturen van je ID kaart naar een wildvreemde op het internet. Sommige mensen moet je echt alles uitleggen.
abc def
abc def 4 gün önce
Dat is gewoon standaardprocedure bij financiële instellingen omdat ze daartoe wettelijk verplicht zijn
Uplink X
Uplink X 4 gün önce
@abc def Bij alle financiële instellingen waar ik kom, kom ik de eerste keer sowieso gewoon binnen via de voordeur.
Gijs gijs
Gijs gijs Aylar önce
Dit is bij het programma "Kassa" al meerdere malen aan bod geweest (twee jaar geleden al!) Dit zegt overigens meer over de slagkracht van de AFM (en het OM) dan over mensen die wat lenen bij saldodipje.
MrBlehr
MrBlehr Aylar önce
Probleem met macht en tegenmacht in dit land. In Amerika betaalt een simpel onderklasse gezin in 3 jaar bv 58.000 aan kosten voor een lening van $4000. Is ongelofelijk fout systeem.
Gijs gijs
Gijs gijs Aylar önce
​@MrBlehr Toch valt het me op hoe slecht de AFM functioneert. En ik kan niet 100% begrijpen waarom niet. De AFM heeft niks te verliezen. Is het een parkeerfunctie voor ministers die ook niet functioneren? Wordt de AFM 'teruggefloten' door reguliere (lees: meer machtige) banken? Je zou zeggen dat een goede AFM voor iedereen beter is: voor de consument, voor de banken zelf, voor de maatschappij. Ik vermoed dat 'schulden' een verdienmodel voor ELKE bank is (Rambobank, ABN-Amrovers, Ik-niet-goed, etc) en zij AFM onder de duim hebben.
HS Rick
HS Rick Aylar önce
Ik heb al eerder van deze dit schimmige bedrijf gehoord, en reeds ook nog advertenties voor ontvangen.
Ness Berg
Ness Berg Aylar önce
30 geen garantiesteller
ikwilkijkenverdomme
Dit is echt oplichterij zeg.
derkhaslol
derkhaslol Aylar önce
Oké 660 euro ingetrapt, kan gebeuren. Maar hoe heeft hij er 7000 van gemaakt??
Gijs gijs
Gijs gijs Aylar önce
Doordat hij na 62 dagen opnieuw met een gat zit (zo mogelijk nog groter) en wederom iets bij saldodipje heeft geregeld (want enigste alternatief, gok ik zo) en dan wederom 660 euro boete moet betalen. Dom inderdaad om opnieuw in dezelfde valkuil te stappen, maar ik denk dat hij geen alternatief zag.
Marcus Wennekes
Marcus Wennekes Aylar önce
@Gijs gijs kun je niet gewoon de schuldsanering in als je je schulden niet kan betalen ?
Gijs gijs
Gijs gijs Aylar önce
@Marcus Wennekes Hij had beter de energieleverancier (of wehkamp of de gemeentebelastingsdienst of CJIB) kunnen bellen om een betalingsregeling te treffen. Dat is sowieso beter, dan zo'n saldodipje. Maar "men" is naief en denkt het even snel zelf op te lossen en/of willen dat niet uit schaamte. Moet ik bij zeggen (been there, done that) dat bedrijven niet altijd even vriendelijk zijn als je een betalingsachterstand hebt opgelopen.
Gijs gijs
Gijs gijs Aylar önce
@Marcus Wennekes Met "enigste alternatief" bedoelde ik dat saldodipje de enige korte termijnfinanciering is in Nederland. Dus je enige "oplossing" als je niet een regeling met het bedrijf zelf wilt regelen, je de familie niet wilt belasten en je bank moeilijk doet.
Nitrogen Gen
Nitrogen Gen 26 gün önce
europa geen nederland
Ayesha Diamond
Ayesha Diamond Aylar önce
Wie kan mij helpen zit er nu in
ShaCaro
ShaCaro Aylar önce
Rechtsbijstand lijkt me zo.
Stealthy NL
Stealthy NL Aylar önce
Ik heb bij hun nog nooit me id of paspoort opgestuurd, heb je geen garantsteller betaal je sowieso iets meer. Staat er duidelijk bij. Op tijd terugbetalen niks aan de hand.
APPI
APPI 2 aylar önce
Tja je bent jong en je moet en zal die nieuwste iphone als eerste bezitten.
Some guy
Some guy Aylar önce
Ja kan toch?
Florian van Dillen
Florian van Dillen Aylar önce
@Some guy En dan klagen dat je geen huis kan kopen..
pieter Post
pieter Post Aylar önce
@Florian van Dillen ik heb van de lening van saldodipje mooi mijn onafhankelijkheid opgebouwd heb 1200 geleend en heb het 1000x winst geboekt met traden valuta en doe het nog altijd heb geen uitkering meer ook geen werk maar maak 5 dagen in de week flip ik 15 duizend en saldodipje heeft geen cent terug gehad van me krijgen ze ook niet
pieter Post
pieter Post Aylar önce
75 duizend in de week 3 ton per maand heb ook geen nederlandse rekening meer ik heb rekening van dubai belasting paradijs
Fred Puntdroad
Fred Puntdroad Aylar önce
"Ze zijn er niet duidelijk over!" ging de voiceover, terwijl het beeld scrollt over de tabel waaruit precies blijkt dat het veel kost en het een vaag buitenlands bedrijfje uit Spanje is. Sorry hoor, maar wie hier in tuint is er zelf bij en kiest er zelf voor om schulden aan te gaan.
Partyfreaker
Partyfreaker Aylar önce
Uhhh, dat gaat over de rente, niet over de voorwaarde dat je een persoon moet hebben die garant moet staan binnen 5 dagen.
Ness Berg
Ness Berg Aylar önce
ik heb geen.problemen bjj hun
Doubledeepfried
Doubledeepfried Aylar önce
Is aan je taalniveau te zien
Kjeld Schouten-Lebbing
"dan kom je in een soort fuseuze circel" Dat valt wel mee en meneer is niet helemaal eerlijk. Als je elke keer voor de boete een nieuwe lening moet afsluiten, waarvoor je weer een boete krijgt en extra rente moet betalen, Dan kom je op ca. 1000 euro aan bijkomend boetekosten en een paar honderd rente. Laten we voor de vorm zeggen 1500-1750 euro bijkomende kosten. Meneer's 7000 euro aan boete kosten kan alleen als hij meermaals het volledig bedrag opnieuw is gaan lenen. Niet "enkel voor de boete", maar omdat meneer moeite heeft om met geld om te gaan. Dat kan natuurlijk en de boete bedragen zijn zeker niet acceptabel, maar zijn 7000 euro aan kosten komen niet louter door de boetebedragen.