Karanlık

Erori mentale. 10 moduri daunatoare de a gandi - Raluca Anton, psihoterapeut 

Realizator Mirela Vasadi Blasius
görünümler 526 B
99% 13 000 1

Ai de cele mai multe ori tendința de a gândi în extreme: totul sau nimic, faci doar predicții negative despre viitor, elimini aspectele bune din viață, ai reacții emoționale în orice situatie, etichetezi oamenii si situatiile, iei totul în manieră personală și sari imediat la concluzii?
Înseamnă că ai un stil dăunător de-a gândi. Iar acesta îți poate provoca dezechilibre majore in timp.
Raluca Anton este doctor în psihologie cu numeroase formări profesionale.
În emisiunea “Arta Fericirii”, Raluca îți va spune cum poți corecta aceste erori mentale și cum să ai un control mai bun al emoțiilor.
Așază-te câteva minute în liniște, ia un caiet și notează. Azi vei învăța multe despre tine.

katma

 

22 Eki 2021

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR : 166   
Dorina Ciocea
Dorina Ciocea Yıl önce
Doamna Mirela Vasadi sunteți un om sensibil și profund și invitații dvs ii găsiți după același model de gândire.Va admir,va felicit și nici nu bănuiți cât ajutor aduceți multora dintre cei care va asculta,va urmăresc emisiunile! Multumiri și viata lunga cu podcasturile dvs!💞🌹🌹🌹
Georgia2021
Georgia2021 Yıl önce
Vă mulțumesc pentru că dați timp acestor emisiuni care sant atât de încărcate de tot felul de amănunte care ne ajută atât de mult, pe noi cei care ne aflăm în acest nivel de căutare .... mulțumesc pentru ca ma educați să știu că in ceea ce simt, gândesc, experimentez , nu sant singura.
Alexandra Pintea
Alexandra Pintea Yıl önce
1. Gandirea totul sau nimic 7:04 2. A sari la concluzii 9:10 3. Filtrul mental negativ 12:04 4. Suprageneralizarea 14:47 5. Minimizarea sau maximizarea 16:15 6. Gandirea emotionala 19:25 7. Etichetarea 24:25 8. Discreditarea pozitivului 30:15 9. Personalizarea 34:07 10. Trebuie cu necesitate 36:32
ddd1dorin
ddd1dorin Yıl önce
Mulțumesc!
Andreea Moraru
Andreea Moraru Yıl önce
Excelenta discuția! Foarte bine alese temele de discutie! Am avut câteva momente de conștientizare în timp ce va ascultam, sunt elemente care m-au trezit și cu siguranță voi reasculta pentru a-mi lua notițe. Mulțumesc pentru informațiile transmise și felicitări pentru continuarea acestui proiect, Arta Fericirii!
watashinoiubitul
watashinoiubitul Yıl önce
Ca sa rezumam totul: nu reactiona imediat,inainte de toate(rele,bune) ia o pauza,asculta ce iti spune interiorul tau si apoi : 1.raspunde celorlalti 2.gaseste solutia pt a reactiona corect la situatiile de zi cu zi. Ce iti spune interiorul tau si nu reactia de moment a mintii,este persoana ta,ceea ce esti tu azi. Multi nu stim sa ne controlam reactiile de moment,si apoi regretam lucrurile care le am spus,facut si ranim inconstient si ne -necesar in jur pe ceilalti. Antreneaza ti mintea in fiecare zi pt o gandire pozitiva,doreste ti sa faci bine, si toate se vor aseza cum trebuie.
Constantin Rotaru
Multumim frumos!
Nicoleta Mihaila
Nicoleta Mihaila Yıl önce
Cat de mult conteaza educatia emotionala! Si putini oameni vor sa stie ca starea de bine vine si de la emotii constructive. Multumim. 🌼🍂
Doina Cojocaru
Doina Cojocaru Yıl önce
Mulțumesc cu bucurie!Super emisiunea!Niciodată nu e prea târziu,sa devenim flexibili in gândire. si atitudini,asa ca....e bine sa luam aminte si sa acționăm in cunoștință de cauza!
anca ioana
anca ioana Yıl önce
Totul ca gândire pleacă din copilărie,din educație ,din mediul in care trăim și muncim ,însă ..cu noi trebuie să începem schimbarea și să o cerem și de la ceilalți !
Nicoleta Nafureanu
Mulțumim mult, amandorura!Eleganța, rafinament și profesionalism!Așteptăm cu nerăbdare și alte emisiuni!❤
Anisoara Leonte
Anisoara Leonte Yıl önce
Interesantă emisiunea , menită să ne ajute pe noi înșine la autocunoaștere. Avem tendința să spunem că adevărul e la noi și evaluăm subiectiv anumite situații sau persoane Chiar dacă unii termeni de specialitate sunt mai puțin accesibili , subiectul e fascinant , educativ și un pas înainte spre înțelegerea semenilor noștri .Felicitări !
Cristina Stanca
Cristina Stanca Yıl önce
O emisiune cu două persoane frumoase în suflet care ne dăruiește din prea plinul sufletului
Balteanu Ioana
Balteanu Ioana Yıl önce
Ne construim în armonie cu dorința , voința, credință ! Lumina și iubire tuturor ! 💗
Lena Ailenei
Lena Ailenei Yıl önce
Omg 😱 ar trebui sa se facă cât mai auzita aceasta emisiune. Toți oamenii trebuie sa asculte aici, vorbe mari👌🥰
Diana Elena Iacob
Este absolut extraordinară invitata dvs. Prezintă lucrurile atât de clar și de frumos, se vede că este o profesionistă. Felicitări!!
Tatiana Mătăsaru
Mulțumesc mult,o emisiune excepțională, mă ajută enorm să mă regăsesc în perioadele mai dificile, succese și realizari frumoase în continuare!
Adela Ștefanida
Adela Ștefanida Yıl önce
Bună seara! Îmi dau seama de unele șabloane,îmi aduc aminte de anumite ziceri din familie. Acum îmi dau seama ca unele sunt nocive. Spre sa le înlocuiesc! Sa aveți spor în tot ce faceți! Sunt emisiuni utile!❣
NOSTALGII SRL
NOSTALGII SRL Yıl önce
trauma este cea care ne schimba relatiile sinaptice pe viata pana ne apucam sa resetam si sa schimbam tiparele de comportament, reactie prin neuroplasticitate. Niciodata CPTSD nu ramane doar la nivel emotional ci ramane in sistemul nervos
roxana mates
roxana mates Yıl önce
Frumos subiectul abordat! La mine e foarte bine conturata si greu de “reparat” gandirea emotionala! Reactionez cu multa furie in majoritatea situatiilor mai atipice.
Mihaela Olariu
Mihaela Olariu Yıl önce
Felicitări pentru emisiune!!! Mi-a adus multă înțelegere și revelații! La cât mai multe emisiuni de acest fel pentru că ne sunt de mare ajutor! 🤗
EuropeanGuy87
EuropeanGuy87 Yıl önce
Fix problema mea, cat de mult ma regasesc 7:48 :( Multumesc pentru videourile astea foarte educative si informative, chiar ajuta. Eu am ajuns sa imi evaluez tot, fara sa mai las anumite lucruri sa isi urmeze cursul lor firesc.
Elena Morari
Elena Morari Yıl önce
Va mulțumesc frumos. Foarte adevărat, mă regăsesc în foarte multe. Mi-ar fi prins foarte bine aceste sfaturi importante, acum multi ani in urmă când m-am lovit de foarte multe probleme, dar nu-i târziu nici de acum încolo. Niciodată nu este prea târziu să învățăm ceva nou și să ne schimbăm gândirea.
Adriana Vasile
Adriana Vasile Yıl önce
Mirela,jos pălăria pt emisiunile realizate! Nicio emisiune n_ar fi atat de reusita,daca tu la randul tau,n_ai fi un om pregatit.Calitatea emisiunii depinde in egala masura,de calitatea invitatului dar si a moderatorului.Sa stii sa asculti,sa vorbesti,sa pui intrebari de calitate.Iar tu,Mirela,esti extrem de buna pt asta.Felicitari! Iubesc emisiunile tale.
Realizator Mirela Vasadi Blasius
Adriana, multumesc pentru apreciere! Uneori apare cate un mesager ca tine, care ma determina sa nu abandonez acest proiect :)
Mihaela Cărămidariu
@Realizator Mirela Vasadi Blasius și eu fac parte dintre cei care poate nu lasa feedback atât de des însă admira și se bucură de pe urma acestor emisiuni extraordinar de educative și ajutătoare pt sănătatea mentală. mulțumesc pt eforturile care le faci și pregătirea pt găsirea unor subiecte atât de interesante și practice pt noi! Mulțumesc 🙏 ( i hope you don't give up) ✌️🤗
Realizator Mirela Vasadi Blasius
Mihaela, multumesc mult pentru aceste ganduri si pentru fidelitate! :)
Ioan Marian
Ioan Marian 6 aylar önce
Doamna doctor Raluca multă lume din țară au fost refugiații din Basarabia.Parintii noștri care erau copii pe atunci ne-au transmis noua aceea frica,acel pesimism.Fara voia noastră am dat la fel copiilor nostri.Singurul lucru benefic a fost ca am devenit mai patrioti .Este nemaipomenită inițiativă cu o astfel de emisiune.Va multumesc.Pacat ca generația mea atunci când trebuia nu au avut un asemenea om valoros ca dvs.Sa stiti ca după pierderea soțului a trebuit exact un an.Abia după aceea reușești să te desprinzi. Va multumesc o să fac pașii dvs.ca tehnica.
Laura Morarescu
Laura Morarescu Yıl önce
O emisiune atat de frumoasa si educativa!🤗🤗
Codruta Balla
Codruta Balla 4 aylar önce
Ascultându-i vorba magică, sunt convinsă din experiențele mele, este așa! Trăind prin țări diferite, am ajuns la o flexibilitate, nu spun, maximă, dar o am. Filtrez! În muncă, mult deschisă. În relațiile mele? Am învățat să iau pe fiecare cum este. Dar nu am relație profundă. Poate rezultatele experiențelor de viață!, sau semnul unei mulțumiri interioare care m-a împăcat sufletește, fără să simt o lipsă, un gol. Completând în munca de zi cu zi, probabil sunt bine, echilibrată. Deși singură ( am ales eu) Nu am flexibilitate în relația de cuplu! Nu necesit! Este greșit?
Laurențiu Ambrus
Laurențiu Ambrus 8 aylar önce
Felicitări pt tot ceea ce faci tot ceea ce ești și impactul deosebit de limpede clar sincer și luminos care îl ai asupra noastră , de acționare la țintă pe problema pe situații și în dozajul care trebuie .....
absolut simple
absolut simple Yıl önce
Nu exista imposibil 😄 Nu limitați oamenii. Din acest motiv sunt unele persoane in situații neplăcute pentru ca sunt limitați și pentru ca gândesc negativ. Orice lucru care ți L dorești îl poți avea dacă vrei și dacă faci ceva pentru asta. Va doresc mult succes 😁
Georgiana Georgiana
Foarte placuta doamna psihoterapeut .O placere SA o asculti.
Manta Gabriela
Manta Gabriela 2 aylar önce
Reascult aceasta emisiune si revin la ea,iar si iar,la informatia pe care o ofera,strict la obiect.Multumesc doamnelor!
Andreea Belciu
Andreea Belciu Yıl önce
Super exemplificarea doamnei pe propria persoana. Exact asa fac si eu. Multumesc. Foarte util.
Dorina Ciocea
Dorina Ciocea Yıl önce
Ce bine prezentat subiectul! Cum să nu gândești emoțional în cazul asta?! Felicitari și mulțumiri!
Grazziany - Cristian Petrescu
Va multumesc ! Este o placere s-o ascult pe doamna dr. Anton, indiferent de subiect. O emisiune utila pentru care multumesc si doamnei Vasadi Blasius. Respect si Recunostinta !
Monica Dragan
Monica Dragan Yıl önce
Cred că fiecare trecem sau am trecut macar o data prin astfel de etape ale gândirii și nici măcar nu ne.am dat seama astfel că nu am ajuns sa ne punem întrebări nouă înșine așadar să conștientizăm.In momentul in care ne așezăm din mers și ne cercetăm cu siguranță corectam înregistrand progrese uluitoare pentru binele nostru și al celorlalți deopotrivă.De aceea mi a plăcut mult subiectul dealtfel foarte complex pentru spațiul unei emisiuni însă atât de bine punctat și explicat pe fiecare mod eronat de gândire.Felicitari pentru munca depusa in general și pentru fiecare subiect abordat în special cu oameni minunați și profesioniști adevărați.Va mulțumesc cu recunoștință și iubire😍🙏💐
Raluca
Raluca Yıl önce
Mirela, stilul tau vestimentar este deosebit, impecabil, te superi daca, in descrierea episodului, ne impartasesti si fiecare piesa de la ce magazin/designer este?
Ojog Costi
Ojog Costi Yıl önce
Uau! Raluca Anton ce frumoasa expunere! Mai vrem , mai vrem , mai vrem.......a fost prea putin...... Iar despre Mirela doar cuvinte la superlativ! Bravo Mirela , sa nu abandonezi!
Realizator Mirela Vasadi Blasius
Continuarea emisiunii este aici: trvid.com/video/video-kh3cm54AgZI.html
Milinka Handmade
Milinka Handmade Yıl önce
Atât de util! Vă mulțumesc pentru munca depusă
Adrian Chelaru
Adrian Chelaru 8 aylar önce
Imi place aranjamentul camerei. Interesanta perspectiva. Ma intreb daca se poate face o descriere a tehnicilor cognitiv-comportamentale care sa includa si notiunea de transfer si contra-transfer. Plus diverse probleme de intarziere a feed-back-ului care cred ca de multe ori sunt puternic demotivante.
Roxana Gheorghita
Adevărat ! Adevărat ! Adevărat !!!! Superba emisiunea și foarte evolutiva pentru noi toți !🙏🏼🤍
Ecaterina Rotaru
Ecaterina Rotaru Yıl önce
Multumim pentru tot ce ne învățați.Aceste emisiuni sunt de folos pentru noi toti.
nicolae
nicolae 5 aylar önce
exact asta inseamna fericirea, flexibilitatea in gandire si pozitiva ,buna explicatia doamnei ,felicitari
Allesandro Giovani
Fericirea este sora cu mulțumirea, și mai depinde și de cea ce consumi (citești)
Mircea Orasanu
Mircea Orasanu Yıl önce
Frumoasă emisiune, câte avem de învățat. .
Rhea
Rhea Yıl önce
Foarte interesantă emisiunea. Din păcate, m-am regăsit în multe din erorile mentale prezentate. 40 de minute parcă nu sunt de ajuns, mi-ar plăcea ca aceste emisiuni să dureze mai mult, pentru că avem ce învăța. Mulțumesc pentru efortul și munca depusă în realizarea acestor emsiuni minunate.
Alexandra Albertz
In engleza se numesc mental distortions. In terapie can eram foarte bolnava am aflat de ele si in cate cazut din cauza bolii. Sunt multe carti pe acest subiect. Uitate la categoria de dezvoltare personala
Leontina Monica
Leontina Monica Yıl önce
Felicitări pentru aceste emisiuni ,,,,
Manuela Militaru
Manuela Militaru Yıl önce
Si euu.. dar nimeni nu ne-a prezentat asta in scoala
Cristina Burciu
Cristina Burciu Yıl önce
Prea mult timp împreună, ajunge sa fie sufocant,mai ales sa ai un partener căruia nui place munca.
Dorina Musea
Dorina Musea Yıl önce
Felicitări! Mulțumesc mult pentru sfaturile prețioase ce ni le dați! Multa sănătate și numai bine!
Mihaela Damian
Mihaela Damian 5 aylar önce
Adorabila, formidabila doamna psiholog Raluca. O urmaresc cu atata drag oriunde o vad. O altfel de perspectivă asupra gandirii omului, o ador. Va îmbrățișez cu drag din Madrid🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Dr.beauty Be beautiful in Tokyo
Super professionalism super Dictie ❤
Saulea Viorica
Saulea Viorica Yıl önce
Din păcate mulți nu ne dam seama de aceste erori mentale. Interesanta emisiune. Mulțumesc
Georgiana Spataru
Genial!!! Multumim 🤗🤗🤗. Acum ar fi frumos cate un episod dedicat pentru fiecare din cele 10. Ca slava Domnului sunt atatea de spus si de invatat...
Marius Precub
Marius Precub Yıl önce
Raluca are o voce superbă!!!
Aneta Valceanu
Aneta Valceanu Yıl önce
Multumesc frumos pentru emisiune! Numai bine va doresc! Sa fiti iubite!
Millena
Millena Yıl önce
Totul provine din famile, copiii sunt ca un burete, absorb tot ceea ce vad/simt/percep de la adulti luandu-i ca model neconstientizand raul la care sunt supusi sistematic. Sablonarea, incadrarea in tipare a existat intotdeauna intr-o familie pentru ca oamenii isi raporteaza viata fata de cei din jur: vecini, rude, colegi, etc. Aceasta este cel mai negativ mod de a educa un copil. Abia mai tarziu cand ei capata o oarecare independenta in gandire, vor putea rezolva aceste traume. Ca de obicei, superba invitata dvs, foarte interesanta tema emisiunii, felicitari!
mikaz
mikaz Yıl önce
Mi-a plăcut foarte mult expunerea. E adevărat. Mă regăsesc 😊. Am să încerc să aplic.
diana sorescu
diana sorescu Yıl önce
O prezenta,putin spus minunata .Multumim! 👍😘😊
Simona Tîrnoveanu
Simona Tîrnoveanu 5 aylar önce
Mulțumesc! O emisiune extraordinară!
Cosmetică by Daniela
As băga OBLIGATORIU ȘEDINȚE DE PSIHOTERAPIE...E VITAL PT SĂNĂTATEA VIEȚII, A SUFLETULUI...🤗😇🙏...
Adelina Bubulina
Adelina Bubulina Yıl önce
Felicitări! Modul/programele de gândire este cheia !! 👍👍👍👍
Alexandru Cimpoer
RALUCA , AI AJUNS ÎNTRADEVÃR UN BUN DICTOR PSIHOLOG . FELICITÃRI!.
Elena Stratila
Elena Stratila 6 aylar önce
Frumos explicat! Vă mulțumesc! 🌹
Dusan Visatovici
Dusan Visatovici Yıl önce
Foarte frumos și corect să fie o educație sănătoasă din familie și țara noastră va progresa lucru bine făcut.. Prețuiți viața și sănătatea.
Maria Zanfir
Maria Zanfir Yıl önce
Multumim cu mult respect si cu multa iubire.Sunteti niste doamne extraordinare .
Cecilia Rus
Cecilia Rus Yıl önce
Minunate emisiuni 😊
Sirbu Nela
Sirbu Nela Yıl önce
Felicitări, cu mulțumiri pentru detalii interesante și adevărate!
mariana stir
mariana stir Yıl önce
Va multumesc..ca asa voi face ordine în viața mea .....Multumesc..la cate mai multe emisiuni...🙏
Ioana Stanescu
Ioana Stanescu 3 aylar önce
Mulțumesc cu recunoștință și iubire pentru toate informațiile extraordinare!
Liubovi Soric
Liubovi Soric Yıl önce
Cita informatie utila!!! Multumim 😘
Diana Reder
Diana Reder Yıl önce
Minunate amândouă!!💋💋❤💖
Mihaela Danielopolu
Mihaela Danielopolu 8 aylar önce
Multumesc , si apreciere pt tot ce faceti..
Gabi Gabriela
Gabi Gabriela Yıl önce
Respect ..👏⚘
Duma Duma
Duma Duma Yıl önce
FELICITÄRI !
Boboc Nicoleta
Boboc Nicoleta Yıl önce
Mi a plăcut fr mult.... Felicitari din inima... Mult succes si va așteptăm si cu alte subiecte 🤗🤗👋👋
Seed ManRo
Seed ManRo Yıl önce
" Arta Fericirii " ? Poate ar trebui să definim întâi " fericirea ". Fericirea fi ultimul nivel de satisfacție conștientă. Probabil ar urma " exaltarea ". Ce ar fi o satisfacție ? Un " target " realizat. Un țel implinit. Ce este un " țel " ? Ar fi probabil acea " dorință mică-mică" de a avea ceva. Și acel " ceva " va fi mereu tactil. Va avea gust, miros și o imagine supraevaluată. Deci un lucru. Am putea concluziona că fericirea este palpabilă. Ridicarea Fericirii la rang de Artă, este pură ficțiune. Arta, în adâncul etimologiei sale, este gradul de perfecțiune al modelării unui lucru. Ori fericirea nu este un lucru ci un sentiment, destul de efemer în natura existenței umane. Atunci putem duce efemeritatea la rang de artă ? Nu. Putem însă, să ne stabilim prioritățile. Să ne facem un plan de rezolvare si să-l respectăm. Asta ne va face, fără să ne dăm seama, fericiți. Pentru că vom avea la final senzația de " toate lucrurile sunt bune și la locul lor ". Altfel vom alerga după " cai verzi pe pereți" căzând în agonie și așteptând extazul.
Uruf Hfufi
Uruf Hfufi Yıl önce
Mulțumesc! Va ador pe amândouă!
Rodica Nicolaescu
Psihoterapeutul meu preferat e prietena mea cea mai bună ce o cunosc de zeci de ani; ea este psihoterapeut renumit in Franța și face și voluntariat la o linie de ajutor SOS Détresse.
Cosmetică by Daniela
Nu am avut răbdare sa ascult pana la capăt..dar va felicit..extraordinar..atâta binefacere simt pt ca ascult aceste explicații..f adevărat..ma regăsesc..va îmbrățișez..
Teofana Bojan
Teofana Bojan Yıl önce
Eu cred că numai iubirea ajută în orice situație Inima omului este pământul sufletului Iubirea care trebuie să o naști să o simți în fiecare secundă din inimă față de Dumnezeu și cei din jur trebuie să se învârtă în jurul înțelepciunii și Iubirii lui Dumnezeu precum se învârte pământul în jurul soarelui pentru a se lumina și a se încălzi Și orice durere sufletească sau trupească are orice soluție În concluzie omul trebuie să iubească permanent să nu i se răcească sentimentul de iubire compasiune față de Dumnezeu prima dată iar Dumnezeu și numai El ajută Inima omului în continuare să iubească aproapele că îi prieten dușman smd Nu cred că mintea care se găsește în eșec mai trebuie comentată Iubirea se simte se naște se practică e foarte necesar Iar Dumnezeu se simte și omul este în armoniei cu Creatorul cu universul Mintea în eșec nu e necesar să fie discutată când Iubirea lucrează în suflet omul are puterea să rezolve orice situație
Diana Pamfilie
Diana Pamfilie 10 aylar önce
Foarte adevărat! . Însă iubirea ..din oameni se pierde... Si când ești singur ..si nu simți iubire de la nimeni din jur ..foarte greu ..sa mergi ..înainte .sa fi optimist ... Se poate sa încerci. ..sa lupți...dar la un moment te prăbușește..te usuci ...in singurătate și..nesimțind nici un gram de iubire din partea cuiva ..
Mirela Lupsac
Mirela Lupsac Yıl önce
Mulțumim! ❤
Mihaela Cretu
Mihaela Cretu 7 aylar önce
Felicitari! Felicitari d-nei Doctor Raluca Anton, pana si vocea ei e un balsam de pus pe rana, nu mai spun de continutul prelegerii!
Georgeta Marin
Georgeta Marin Yıl önce
Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! 🙏❤️🌹
evamefun
evamefun Yıl önce
M-am regasit in descrierea de introducere. frumos explicat. Multumim.
Adina Marc
Adina Marc Yıl önce
Foarte interesant și adevărat totul incepe de la un psihic sănătos
Edith Szasz
Edith Szasz 6 aylar önce
Multumesc frumos!❤
Psihologul și autismul înalt funcțional
24:27-27:39 Etichetarea "Creierul uman functioneaza pe baza de economie cognitiva. Adica avem capacitate limitata de procesare, si traim intr-un mediu hipercomplex cu multe lucruri pe care le avem de procesat. Atunci creierul vrea sa consume cat mai putine resurse. Si construieste foldere, dosare pentru orice. Etichetarea asta este. Daca de-a lungul timpului eu am trecut de mai multe ori printr-o anumita experienta, unde eu m-am simtit inconfortabil, voi avea tendinta sa spun: >> Si asta e acelasi lucru!>Oare de ce am zis lucrurile pe care le-am zis? De ce am facut lucrurile pe care le-am facut?>Asta fac o sa ridic tonul si o sa ne certam acum! Sau o sa fiu critica si cinica si ironica pentru ca ma gandesc ca o sa ma ataci in anumite momente. E un comportament care deriva dintr-o experienta repetitiva pe care am avut-o de-a lungul timpului cand in situatii de performanta de exemplu, oamenii nu ca se indoiau de mine ci ma intrebau: >>Da, esti sigura ca ai facut bine?
Andreea
Andreea Yıl önce
Excelent! Multumesc!🤗
Coca Bobarniche
Coca Bobarniche Yıl önce
Va multumim frumos...jnteresant si adevarat.felicitari .sa fiti binecuvantate.va imbratisam .bucurie sj sanatate va dorim!
Eva Hubert
Eva Hubert 8 aylar önce
De acord cu comentariul.
Nicoleta Lupu
Nicoleta Lupu Yıl önce
Multumesc pentru informatiile acestea.
Elena -
Elena - Yıl önce
Wow , mulțumesc frumos 🙏
Aura V
Aura V Yıl önce
Foarte frumos imi place invitata dumneavoastra. Foarte explicit. Eu ma regasesc in toate. Ce sa fac daca de 20 de ani am un psihic slab😭😭
Maria Ganj
Maria Ganj Yıl önce
Dumnezeu să vă ajute avem ce învăța de la dumneavoastra vă mulțumim
Silvia Neagu
Silvia Neagu Yıl önce
Multumesc!🙏
JESSICA B.
JESSICA B. 11 aylar önce
Great information👍🏻
Gaspar Monica
Gaspar Monica Yıl önce
Mulțumesc! 🥰
duman daniela
duman daniela Yıl önce
Multumesc foarte frumos!
Storm
Storm Yıl önce
In ghena asta de TRvid in sfârșit cineva care oferă o educație asupra problemelor de actualitate. Suntem prinși între a face mult și a ne plânge ca nu facem de ajuns . Ne umplem capul numai cu așteptări și reproșuri și ne spunem des ca nu suntem de ajuns . Veșnic nemulțumiți chiar dacă suntem intr-o fuga continua de a face ceva . Toate bolile actuale sunt pe fond nervos . Plin de tineri întrați in depresii ca nu pot tine pasul cu o societate tot mai bolnava și materială . Și uite așa trec anii pe lângă noi și realizam ca am fost tot intr-o fuga care ne-a distrus la nivel psihic și ne a consumat .
Alexandra Albertz
Cand studentul e pregatit, profesorul va aparea spune un proverb japonez. Autoeducatia trebuie cautata nu astepa sa ne cada in brate
victor dragos
victor dragos 7 aylar önce
Lol...ghena de TRvid...despre tine a fost interviul
Lala Si
Lala Si 7 aylar önce
Ce Ghena de TRvid? Vorbesti despre tine cumva ?
Adina Pintrijel
Adina Pintrijel 21 gün önce
😢🙏❤
Milinka Handmade
Milinka Handmade Yıl önce
Distribui neapărat mai departe 🌷
Veronica Pop
Veronica Pop Yıl önce
Forte interesant si canstructiv!
Gabriela. Stoita .
Gabriela. Stoita . 7 aylar önce
Respect ..Multumesc frumos ...👏👏👏🍀🍀🍀
SanchiEvents
SanchiEvents 8 aylar önce
Felicitari pentru binele asta informativ.
Maria Chis
Maria Chis Yıl önce
Ma ajuta f mult am nevoie. Multumesc.
Cezar Alexandru
Cezar Alexandru Yıl önce
Minunate subiectele
Constantina Tania
Esti apt in gândire, nu gândești eronat fără a avea o justificare *
Roxana georgiana Popa
Roxana georgiana Popa 7 aylar önce
Eu nu ma regăsesc În nimic .. adică ceea ce creierul meu/elefantul... a perceput dealungul vieți.. poate ca ma ajutat ultimi 14 ani de Heorina ,și metadona ..m-am lasat acum ,dar costul este mai mic decât ce s-ar fi putut întâmplă după copilăria mea zbuciumata .. abandona, etc
Raluca Gorban
Raluca Gorban Yıl önce
Un subiect foarte interesant!
Sonraki