Karanlık

DR. CONSTANTIN DULCAN: FORȚA INIMII E MAI PUTERNICĂ DECÂT FORȚA GÂNDIRII | Fain & Simplu Podcast 034

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 1 476 805
100% 34 000 0

O discuție esențială. Un podcast esențial - iată cum ar putea fi descris, pe scurt, noul episod Fain & Simplu, al cărui invitat este autorul celebrei și actualei cărți „Inteligența materiei”, prof. dr. Constantin Dulcan. „Aveam sentimentul că anul 2000 va însemna ceva pentru omenire”, afirmă acesta în timpul discuției despre una dintre cele mai citite și apreciate cărți chiar și din zilele noastre, publicate, inițial, într-o formă cenzurată, în perioada comunismului. De altfel, multe dintre ideile fundamentale prezentate în cadrul operei sunt valabile și în zilele noastre.

Iar multe dintre ideile pe care prof. dr. Constantin Dulcan le discută cu gazda podcastului, Mihai Morar, pot fi aplicate de fiecare dintre noi în viața de zi cu zi: putem învăța să ne relaxăm, pentru a ne conserva energia; putem învăța să facem alegeri alimentare mai sănătoase și, esențial, putem învăța să ne gestionăm emoțiile, în așa fel încât să prevenim stresul, „boala secolului nostru”, dar și alte afecțiuni cronice. Cum? Înțelegând că „legea universului e legea binelui” și că iertarea celorlalți ajută vindecarea - și, după cum vei vedea, nu doar vindecarea emoțională, ci și pe cea fizică. Ghidându-ne după lumina interioară. Descoperindu-ne și urmându-ne propriul sens al vieții. Crezând în propria forță a inimii, forță care este de cinci ori mai mare decât forța creierului: „Inima are un câmp de cinci ori mai mare decât creierul”, arată datele științifice.

Ascultă podcastul Fain & Simplu în primul rând cu inima. Inspiră-te din el. Și „fă bine și numai bine în viața ta”.

Episod susținut de Avincis 👉 www.avincis.ro/magazin-online...SHOW NOTES

DESPRE CELEBRA CARTE „INTELIGENȚA MATERIEI”
4:44 - „Aveam sentimentul că anul 2000 va însemna ceva pentru omenire.”

PUTEREA FORMIDABILĂ A CUVINTELOR
10:58 - „Unele sunt cu o semnificație pozitivă, utilă, favorabilă longevității noastre, altele sunt nocive.”

STRESUL, BOALA SECOLULUI XXI
14:37 - „Trăim într-o vale a plângerii.”

CE ESTE, ÎN ESENȚĂ, CONȘTIINȚA
21:32 - Întrebat de Mihai Morar ce reprezintă, de fapt, conștiința, prof. dr. Constantin Dulcan răspunde: „Conștiința este vocea Universului.”

DESPRE AUTOLIMITARE
26:45 - „Noi am fost educați pe ideea că suntem ființe limitate. În momentul în care ne eliberăm de această idee, atunci folosim creierul cu ideea „pot”.”

DE CE E ESENȚIALĂ RELAXAREA ȘI CUM POȚI SĂ TE RELAXEZI
35:08 - „Stai cu ochii închiși, într-o profundă stare de relaxare și încerci să te situezi înapoia gândului.”

NOUA SPIRITUALITATE
44:30 - „Legea fundamentală a Universului este legea binelui.”

DE CE ESTE NECESARĂ IERTAREA
53:20 - „Dacă vrei să-ți vindeci o boală, trebuie să te împaci cu vecinul.”

DESPRE DIVINITATE
1:07:05 - „Nu poți să negi că există.”

FORȚA INIMII
1:13:37 - „Inima are un câmp de cinci ori mai mare decât creierul.”

CE DOREȘTE PROF. DR. CONSTANTIN DULCAN OMENIRII
1:25:49 - „Să înțeleagă că suntem rezultatul unui mare mister al Universului.”

VISE PREMONITORII
1:30:26 - „Când a murit mama mea, am visat cinci nopți la rând…”

DESPRE SENSUL VIEȚII ȘI GĂSIREA LUI
1:37:50 - „Venim fiecare cu un rost.”

POVESTEA ZIDARULUI ÎNȚELEPT
1:41:56 - „Știi ce-i viața?”

DEZVOLTAREA CREIERULUI COPILULUI
1:45:08 - „Există un moment de dezvoltare a creierului.”

CELE MAI MARI GREȘELI ALIMENTARE PE CARE LE FACEM
1:48:27 - „Nu știm să mâncăm.”

ÎNDEMNUL FUNDAMENTAL AL PROF. DR. CONSTANTIN DULCAN
2:05:13 - „Fă bine și numai bine în viața ta.”

katma

 

6 Eki 2021

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 2 713
Elena Tudorache
L - aș asculta, măcar, la 2-3 zile.
MCA GENNARI SRL
Podcastul asta ar trebui sa fie ascultat zilnic de fiecare om, pana intelege, fiecare, scanteia din sufletul sau! Multumesc Mihai!
Truica Celestin
Domnule Doctor Dulcan sunte-ti o adevarata bibloteca, daca 30% din oamenii din aceasta planeta ar gindi ca dumneavoastra, ar inseamna ca noi oamenii am trai in paradis. Sunte-ti deosebit si ne bucuram ca existati si ca avem ocazia sa va ascultam. Felicitari, multumim.
Gina Nicolae
Nu sunt un om intelectual, sunt doar o mamă. Am sorbit fiecare cuvânt .MULȚUMESC!
Dorin Angheloni
Mă bucur de fiecare dată când apare această personalitate și apreciez mult munca acestui mare om.Este o întreagă enciclopedie,o sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi.Vă prețuim f mult pe amândoi ptr întreaga activitate și vă urmărim cu mare interes. Vă mulțumesc pentru efortul depus în realizarea acestui broadcast.Mult succes în tot ce faceți!
Maria Mitrea
Imi dau seama,dupa cum bine zice domnul profesor,ca au trebuit sa treaca 54 de ani din viata mea ca sa ajung sa inteleg care este misiunea noastra pe Pamant:fa bine si numai bine,fii pozitiv,ignora actiunile negative din jurul tau,nu renunta niciodata la dorintele pe care le ai,gandeste-te mereu ca ele se realizeaza mai repede sau mai tarziu...Puterea GANDULUI este mareata Multumesc domnule profesor,multumesc Mihai!Totul e posibil numai doar daca ai vointa!Cu respect!
Mihai Morar
Am publicat acum un podcast esențial. Pentru vremurile pe care le trăim. Pentru ura, dezbinarea, stresul, mânia care domină umaniatatea. Cum să ne domine BINELE? Suntem pacienții unei lumi bolnave. Cum ne putem autovindeca prin forța gândurilor și, mai presus, prin forța inimii?
Teodora Harabala
Ne-ai intrebat cu ce stare am ramas.
Basulescu Valentina
Exceptional!!!
C.S Sarah
Doamne ,un suflet extrem de evoluat ,un om deosebit !! Sunt mândra ca avem astfel de oameni printre noi !! Mulțumesc cu recunoștință universului ! 🙏❤️
Manuela Meleandra
Hrana pentru inima și minte. Mulțumim, domnule Profesor. Mulțumim Mihai. 🙏
Adela Bruma
Este cel mai bun podcast! Informatiile oferite sunt invataminte pe care trebuie sa le pastram cu noi mereu! Este cea mai minunata imbinare intre stiinta si religie. Va multumesc!
Anda K
Va multumesc din inima, nu ma satur sa-l ascult pe Domnul Profesor Dulcan! Ati realizat un podcast de o valoare imensa, nu poate fi masurat in cuvinte! Recunostinta! <3
Cornel Eles
Cel mai bun podcast, care l-am ascultat!
Eugenia Constantin
Este un om extraordinar,l-as asculta zile in sir fara intrerupere,avem nevoie de oameni ca el.
Marius Bulica
M-am bucurat de cele peste 2 ore din acest Podcast într-un mod de nedescris si nu îmi doream sa se termine. Pe cât acumulez mai multă informație realizez cat de puține lucruri stiu. Universul are cai misterioase, sau poate nu😇🙏
Doina Hoban
Cu ce am rămas?Nu revenim la trăirile neplăcute
LILA & KAIS
EXCEPTIONAAAAAL ! NU AM NIMIC DE ADAUGAT , PENTRU CA DOMNUL PROF. DR. AS SPUS TOT. UN SINGUR LUCRU AS DORI SA SPUN MIHAI, CRED CA AR FI MINUNAT DACA AI REUSI SA FACI O SERIE DE PODCAST-URI CU ACEST GENIU...
Angela Cimpan
Ai intrebat Mihai cu ce stare am ramas dupa acest podcast. Am o stare de bucurie de viata, de fericire ca exist în aceasta lume minunata, ca sunt și fac parte din Creația Divina! Va mulțumesc!🙏
Eliza
Cat de extraordinar❤️ pentru mine acest podcast a întrat la inimă, a venit cu sincronicități, cu idei pe care le simțeam și nu știam cum sa le pun în cuvinte, superb superb, mulțumesc mult mult mult pentru acest podcast, ma simt recunoscătoare si sper sa ajungă la cât mai mulți oameni 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Sonraki
There's Phineas And Ferb GAMES?
16:47
görünümler 234 927
There's Phineas And Ferb GAMES?
16:47
görünümler 234 927