Terim'e saygısızlık etmek istemem, onunla büyüdüm ancak, ADAM BIRAKSAN 4 HAFTA SONRA KENDİSİ BIRAKACAK diye Galatasaray yönetilmez. Kötü gitme ihtimali, görünen ışıktan çok daha yüksekti. Ve bu takımın hala hedefi var: İLK 4. aradaki puan farkı 7-8. avrupaya gitmemiz lazım, bunu riske edemeyiz. Ben de çok üzüldüm ancak, yönetim basiretli davranıp, taşın altına elini sokmuş ve zor bir karar almıştır. Umarım hayırlı olur
@Wiever 34 3 yılda 58 tane getirdi oyuncu yetti mi yetmedi, bu devre arasında yetmeyecek gelecekde, çünkü taktik yok, kerekm kontrasından ibaret herşey, korner çalışması bile yok bi golümüz var komedi resmen
Bu sene FATİH hocayla final oynayıp seneye Avrupa'ya gidememek yerine yeni hocayla Avrupa'da çeyrek görüp seneye Avrupa'ya gitmeyi yeğlerim. Çok doğru bir karar verildi bu sene için biraz kötü oldu ama gelecek seneler için çok doğru bir karar verildi.
Fatih hocanın iki hafta sonra zaten kendiliğinden bırakacağını düşünenler için çok uygun kelepir köprüm var. İnsan bu kadar sporun içinde olup karşısındakini nasıl süzemez bugüne kadar gerçekten inanılmaz.
sinan kardeşimizi severim, düşüncelerine saygı duyarım ama bu sezon iyi oynadığımız tek maç içerdeki marsilya maçıydı. ligde kayserispor'dan 3 tane gol yedik ki oynadığımız şeyin adına futbol demek mümkün değildi. karagümrük maçında da çok kötüydük. ligde sadece 7 galibiyet var ve bir tanesini bana söyleyin ki 'şu maçı çok rahat kazandık, yanlış düşünüyorsun' hocayı çok severiz, kendisi efsanemizdir ve yeri ayrıdır ama artık yeter. değişim şart.
Bülent Korkmaz, hikmet karaman, farioli, hakan keleş ve fatih tekke Fatih Terim'in oyun şablonunu ve sınırlı taktik anlayışını bir çırpıda çözüp ders verip gittiler. Bunu da 10 da 15 de 1 bütçelerle yaptılar. Fatih terimin 5. Dönemini gözlemek futbol cahilliğinden başka bir şey değil.
Adam ekiple geldi ve günümüz futbolu bir çok uzmanın bir arada çalışma başarısı göstermesine bağlı.Fatih hocada bunyoktu, ekip dediği biatçı eski topçular, antrman yok sistem yok gelişmiş yok.Neymiş çiçekten böcekten her şeyden sorumluymuş..Onlarla ugraacagına 3 senedir takımla uğraşıp top oynatsaydı..Değişim çok iyi oldu.
Sinan abi zamanlama konusunda şunu kaçırıyorsun bence, eğer kırılma maçlarına kadar sabredilseydi transfer dönemi de aradan çıkmış olacaktı. Bildiğiniz kadarıyla hocanın yönetittme 6-7 isim verdiği söyleniyor. Bu oyuncuları yönetim -büyük bir ihtimalle- almak istemiyordu. Zaten bir anda 'satmadan alamayız' moduna girip ekonomik durumu öne çıkarmışlardı. Transferleri yeni gelecek olan hocanın tercihlerine göre yaptırmak istedikleri için kararı hızlandırmış olabilirler.
Fatih hoca kendisi birakirdi diyosunda,bence tam tersi..hoca ligi bosvermis bir sekilde mart ayindaki avrupa macini bekler haldeydi..3 4 mac daha kaybedilseydi tribünlerdeki homurtu hocayada dönecekti buna eminim..
@allen iverson aga harbiden hocanın istifa edeceğini düşünen varsa hocayı zerre tanımıyordur. Kesinlikle dediğin gibi olacaktı haziranda farklı bi gs göreceksiniz falan diye diye sezonu tamamlardı muhtemelen
ve o noktaya gelince panikle belki daha fazla maç kaybedecektik. torrent konusunda umutsuz olmamak lazım. kötü hoca çıkabilir. ama ya iyi olursa? yaşı büyükler iyi bilir. lucescu geldiğinde her gün hakaret işitiyordu. sonra tüm takımlar 15 sene peşinde koştu.
Sinan abi seni bugüne dek çok severek takip ederdim, bu olaya çok sübjektif yaklaştın haksızlık ettin. Senin de o trollerden farkın kalmamış ayak uydurmuşsun tebrikler. Denizliye kadar hangi maç iyi oynadık ya Allah aşkına akıl yoksunu insan mı var senin karşında?
@Abdullah Derbazlar Denizli maçı asıl önemli olan kaçırdığın goller değil, gol üretmede 1.Ligin en vasat takımlarından biri olan Denizli’den 3 gol yemek. Kaçırılan goller oyuncuların hatası ama bu kadar plansızlık bu kadar sistemsizlik bir planının olması bu sonucu doğurdu.
@White Soldier ne alaka ya? Guardiola'nın dediği gibi; ben topu defanstan orta sahaya ve oradan hücuma çıkaracak taktikleri çizerim topu kalenin içine sokmak oyuncuların işidir.
denizliye kadar oynadığımız her maçta kaçan gollerden 1 tanesi içeri girse oynanan futbolu yere göğe sığdırmazdınız. futbolun teknik tarafı sadece tabelaya bakarak yorumlanmaz.
Çok merak diyorum acaba Galatasaray kümede kalmaya oynasaydı hala Fatih Hoca savunulacak mıydı? Dünyanın herhangi bir organizasyonunda bu sonuçlar teknik direktör ile yolların ayrılmasına sebep olur. Ortada ikincli lig sonuncusuna elenen bir Galatasaray var. 44 yaşındayım, 38 yıldır bu takımı izliyorum. Bu kadar duygusallığı gereksiz görüyorum. Saygılarımla.
Uzun zamandır takip etmeye çalışıp analizlerinizi severim ancak bu kadar saçma bir yorumu gerçekten yakıştıramadım, bıraksan 4 maç sonra kendisi gidecekmiş, bunu nasıl garanti edebilirsiniz ayrıca bu 4 maci da kaybetmenin sonunda Terim'in gitmesi yeterli mi, taraftar bunu hakediyor mu, tercihin yanlışlığı şudur, terim in gönderilişi gecikmistir
Yonetim bence dogru bir karar verdi ve basarisiz olan td nin gorevine son verdi . Ben taraftarim , benim icin Gs , td un de yonetimin de ustunde . Ben olana bakarim yoksa gonderim sekli , entrikalar vs benim umrunda degil . Umarim yeni hocamiz butun taraftari mutlu eder, hepimiz takimdan , oynanan oyundan keyif aliriz.
abi yönetim kendileri için kötü bir yaptı dğru diyosun ama gs için iyi birşey yaptılar takımın toparlanmaya başlaması lazımdı terim toparlıyamadı gönderildi yönetimi sevmiyodum ama şuan sevmeye başadım gs nin geleceği daha önemli
Valla Sinan kardeşim sen en inandığım bilgisine guvendigim adamsın ama sana 10 dan fazla maç sayariz çok kötü oynadığımız nsl Denizli maçına kdr kötü oynamadı diyorsun bu konuda katılmıyorum sana,he Terimden sonra bu riske bu adamla girilirmiydi asla yanlış karar olduğu kesin,taraftarı kutuplastirdi bu karar malesef
katılmıyorum sinan. Hocanın bırakacağı olsa çok pozisyon bulduğunu söylediğin ama 10 tane adamı kadroda olmayan(sakat, covid vs) denizliden 3 gol yediği maçın ertesi bırakırdı. Hoca karakter itibariyle koltuğu bırakıp gidecek bir insan değil önce bunu kabul edelim. Zaten hep aynı gerekçeye sarılıyor "ben kariyerimi tehlikeye attım." Bu takımın kadrosu puan kaptırılan kayseri, malatya, sivas, başakşehir'den kötü değilken bu derece gerideyse sorumlusu bellidir. Yönetim çok ağır bir sorumluluk aldı ve kararlarında sonuna kadar haklıydı bu dakikadan sonra taraftarın yapması gereken torrent'in başını "imparator fatih terim" diye yemek değil destek vermektir.
Galatasaray denizli maçına kadar iyi oynuyordu o yüzden 12.idi. 3 maç daha kalsa takım küme düşecek ne bir oyun var ne bir plan. Fatih Terim gs efsanesi olsada burası Galatasaray. Kendisi dünde gelmedi 3 yıldır takımın başında.
Ulan Tudorun yüzüne tükürdünüz, adam ligde 2.ydi 1 puan farkla, FT son 10 macta 1 maç kazandı, kusura bakmayin bizler Galatasaraylıyız, Terimsporlu degiliz, Burak Elmas geldi geleli ilk kez Başkan olduğunu kanıtladı
Sinan Yılmaz'a teşekkürler yorumları için. Lakin mancini vs torrent işi bence hatalı. Orada fatih terim'in görece iyi bir dönemi vardı. Bu dönemde savunanlar bile, kötü gidiyordu ama en azından sezon sonu görmeliydi vs. deniliyor. Yani, fatih terim çok çok iyiydi de aysal'ın gibi bir dönemi yok burada. Ama emeğine sağlık.
Abi şu adamlar Galatasaray taraftarını yönlendiriyor ya ona deliriyorum. Hem oyuncuların özgüvenlerini kaybettiğini söyleyip, hem de “bıraksan 4 maç sonra hoca kendi bırakırdı” diye yönetim eleştirmek! Bir şey yanlışsa yanlıştır, yöneticilik de yanlış giden şeyi gerekirse tepkilere rağmen çözmektir. Sırf hocanın kendisinin bırakmasını beklemek için 4 maç boyunca “özgüvenini yitirmiş” gençlere işkence çektirip, taraftarın medyanın önüne atalım ve adına da yöneticilik diyelim.
Fatih Terimin gonderilme zamaninin yanlis oldugu yorumuna katilmiyorum. Zaten 2 mac sonra kendisi gidecekse niye simdi gitmesin. Ayrica ben Terim"in gitmeye sicak bakacagini da dusunmuyorum. Muhtemelen Mustafa Cengize yaptigini Burak Elmasa da yapacakti. Yonetimi gunah kecisi ilan edip kendini aradan siyirmaya calisacakti.
Uzun zamandır izlediğim en saçma, en boş, en gereksiz, en duygusal Sinan Yılmaz programı. Demek ki konu Fatih Terim olunca sadece saha içini konuşan adam bile böyle saçmalayabiliyormuş. Menajer oyunları bilmem ne, insanları zan altında bırakmak bu kadar kolay olmamalı. İlk yarı iyiymişiz de, en kötü maç Giresun maçıymış da. İzlemesek kandıracaklar. Alanya, Konya, Kayseri, Bjk, Göztepe, Malatya, Ads. Bir çırpıda aklıma gelen rezil maçlarımız. Ki bu durum sadece bu seneyle alakalı değil. Fatih Terim'in geçen sene bırakması lazımdı. Dislike'ımı verdim. Hiç izlememiş gibi yapıp bir sonraki Sinan Yılmaz yayınını bekliyorum.
Daha gecen program,ters ayakli ic oyunculari kötü oyunun sebeplerinden biri falan diye konusurken,şimdi konuyu aslinda fena oynamiyodu takim kivamina getirmesi ilginc..biraz daha zorlasa,hocanin gönderilmesiyle gs nin sampiyonluk şansi iyice azaldi falan diyecekti.....
Fatih Terim kariyeri boyunca hiç istifa etmemiştir benim şahsi fikrim hocanın sportif başarısızlığının yanı sıra tavırları bu kararı öne almış olabilir. Hoca 3 sezondur çok başarısız özellikle iki sezon da iyi kadroları vardı kendi hataları yüzünden şampiyonlukları verdi gönül böyle olmasını istemezdik çook üzüldük ama bir değişim şart.
Fatih Terim ayriliginin dogru oldugunu dusunuyorum,zamanlama yanlis olabilir,bence cok daha once ayrilik olmaliydi. Yerine gelen Torrent soru isareti,Flamengo'da oynattigi maclara baktim,oynatmak istedigi oyun kaliteli oyuncu ister,o oyunu bu mevcut takimla oynatmasi zor ama zaman tanimak icin. Benim icin en onemli ve sevindirici haber takimin gunde 2 idman yapip, gunu tesislerde gecirecegi haberiydi,eger bu sistemi oturtabilirse tipik bir Man City modeli olur. Ama bunun icin oyuncu grubuna maasini vaktinde yatirip ekstra prim vermeniz gerek,yoksa tembel grup muhtemelen bu sisteme baskaldirip hocayi yemek icin herseyi yapacaktir.
@Kutalmış TÜRKSOY Maaslarin vaktinde odenmedigi ortamda tum sucu zaten teknik heyete yukleyemezsin. Ama bu sezon ozelinde degil son 4 sezonda Fatih Terim'in oynattigi bir futbol yoktu zaten, surekli kisa araliklarla bir cikis donemleri oldu ama genele bakarsak kotu futbol vardi.
Elmas 5 aydir futbolcu maaşını odemezken futbolcu nasıl sahaya konsantre olsun F.Terim ne yapsaydi o mu para bulup verseydi!Sen çalışanının parasini zamanin da ver bak bakalim ne oluyor olmazsa hesap sor olmasi gereken bu ama burasi Türkiye..
3 yılda 50 civarı oyuncu getirdi, yetti mi yetmedi, bu devre arasında yetmeyecek gelecekte de, çünkü taktik yok, alt yapıyı unuttu, yunus nerde bizdeki kanatlara bak, keremin kontrasından ibaret herşey, korner çalışması bile yok, yönetim çok doğru bir iş yaptı
Yöntemi ne kadar yanlış olsa da alınan karar bence doğru. Fatih hocayı ailemin bir ferdi kadar çok severim. Ancak artık değilim bas bas bağırıyordu. Şimdiden yeni hocaya karşı cephe almanın mânası yok. Bırakalım adam rahat çalışsın o kadar kariyerli adamlar geldi birşey çıkmadı, belki buradan birşey çıkar
@Im_just_a_randomguy : en düşman adamlar bile. Fatih hocayı tebrik etti gruptan çıktığı için. Özetlerin altındaki yorumları oku istersen. İnanılmaz heyecanlı geçecekti maçlar.
@Im_just_a_randomguy : abi çeyrek finali bile bazıları hayal edemiyor. Fatih hoca Avrupa maçlarında devleşiyor. Tecrübe ve kazanma hırsı tavan yapıyor. Heyecan ne kadar büyükse Fatih hoca o kadar kaliteli işler ortaya koyuyor. Bence yazık oldu. Tüm Türkiye Avrupa maçlarına kitlenecekti. Başlarında Fatih hoca. Bak gör ne titretirdik.
Öncelikle ağzına sağlık Sinan Reis! Torrent hakkında okuduklarımdan daha fazla bilgim yok ama Lahm'ın bek pozisyonundan alınıp orta sahaya çekilmesi fikrini Guardiola'ya veren oymuş. Ayrıca MLS ve Brezilya'daki kariyerinin çok net bir gösterge olamayacağını düşünüyorum. MLS zaten eski veteran yıldızlar serpiştirilmiş vasat takımlarla ve takımına aidiyet hissetmeyen taraftarlarla dolu bir lig. Brezilya'da ise her şeyi kazanmış ve rehavet yaşıyor olması muhtemel, belki de yeni şeyler öğrenmeye pek hevesli olmayan yıldızlarla dolu bir takımın başına geçmiş. Flamengo'dan ayrıldıktan sonra yeni gelen teknik direktör Ceni de Torrent ile aynı puan ortalamasını tutturmuş zaten. Galatasaray'da nispeten genç; Kerem, Marcao, Morutan, Nelsson, Boey, Berkan, Barış Alper, Mohamed, Halil gibi kariyerinin başlarında sayılabilecek, öğrenmeye ve gelişmeye aç bir oyuncu topluluğu ile çalışacak. Taktiksel bilgi birikiminin yanında insan ilişkilerini iyi tutarsa iyi bir takım izletebilir herkese. Önemli olan taraftarın 3-4 maçlık kötü serilere nasıl tepki vereceği.
Domenec Torrent, Turk takimlarindan birinden kovulup Dunya kupasi ya da Avrupa kupasi almaya gelmis. Bireysel kariyeri icin harika bir karar. Avrupali teknik direktorler arasindaki yeni trend bu. Low, Mancini, Del Bosque gibi ornekler ortada.
fatih terim gönderilmemesi gerekirdi ama madem gitti acısını yeni hocamızdan cıkarmamız gerekir çünkü görüyorum ki hocaya twitter ve instagram kötü yorumlar yapılıyor bunun önüne gecilmesi gerekiliyor 21 puan farkı gerideyken geldiğini herkes unutmamalı ...
Tadın tuzun yoksa yapma bu işi. Fatih Hoca gitti diye yeni teknik direktör yorumlayacak enerjin ve isteğin yoksa bırak daha iyi yapacak olanlar çıksın ekranlara.
Sinan Yilmaz'a katilamadigim nadir konulardan oldu sanirim. Gonderilis zamani ve bicimi tartisilabilir. Yonetimin onumuzdeki sureci yonetebilecek kapasiteye sahip olup olmadigi tartisilabilir. Ama bir TD'nin, kulup efsanesi bile olsa, su tabloda gorevinden alinmasi kadar dogal bir sey yok futbolda.
Sinan kardes seni gibi bilgi birikimli biri, yorumlarin hep objektif. Ama neden duygusallik var diyorsun bu ayriliga anlamadim. Daha son iki bolumde Hoca nik cok yakinda gidecegini sen de tahmin ediyordun.. Medyada cogu yorumcu Hoca gitsin artik diyordu, simdi gidince ‘boyle olmadi’ deniyor. Yahu baska turlu nasil antrenor gonderilirki??
Gönderiliş tarzı. GS camiası içindeki dinamikleri son bir hafta takip ettiysen demek istediğim daha anlaşılır olur✍️ Burak Elmas' ın yalan beyanları, Işıtan Gün menajer ortakları vs
Yorumlarda da göreceğiniz gibi şu video sizi takip eden izleyicilerin aklına hakaret. Tabii ki her konuda aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz, ama bir futbol yorumcusu bu kadar hayalperest ve varsayımlara dayalı yorumlar yapınca da tepki kaçınılmaz oluyor.
Hocaaam hocam adam ben gitmem pes etmem diyor. tünelin ucundaki ışığı görüyorum diyor. Sen yönetim hata yaptı 2 hafta daha beklese giderdi diyorsun. Yönetim çok geç kaldı bunu kovmakla.Yanlış analiz yapmışsın malesef !!!!
@Serkan Uyar aynen katılıyorum dostum 3 5 galibiyetin arkasına yada uefada tur geçtikten sonra yem edecekti yönetimi , can çıkar huy çıkmaz demiş atalar , karakteri ortada 25 yılı geriye sarıp bakabilir gözlemlemek isteyen
Kabadayı lik küfür devri bitti türk futbolunua eğitici insanlar lazım Galatasaray in projesi çok güzel Halil Dervişoğlu Van han hold Trabzon Spor a istiyoruz dillerdeyiz Edin viska puchacz koassi vakayeme cornellus Uğurcan dorukan denswil Berat bakasetas bizde çok özledik sizi gelecek sezon Trabzon Spor adanademir Spor Giresun Spor İlk İlk üç te olur bu zamanlar
Fatih Hoca ile sezona başlanmaması gerekiyordu zaten, çok doğru karar oldu. Son 4 senedir bu takım hiçbir şey oynamıyor 2019 şampiyonluğu dahil hicbir sey oynamıyorduk. FT kendi bıraksın falan demek çok saçma, kaybedecek 1 dakikası yok Galatasaray'ımızın.
Fatih Terim 4.döneminde 4 senede 4 Kupa kaldirdi, 2 Sampiyonluk ve ücüncü sampiyonluk averaj ile kacti - az kaldi 3 Sampiyonluk olucakti. Ama 4 senededen beri Tas üstüne Tas konulmadi - her sezon futbol felsefesi geriledi. ilk Terim döneminde 4.Senenin sonunda uefa kupasi gelmisti cünkü bir gelisme vardi - bu dönem sil bastan - sil bastan edildi - takim birsey oynamiyor - yeni teknik direktör de yetistirmedi - sonucta hic bir eser birakmadi - ve Galatasaray Tarihin en kötü sezonu yasatti - genclestirme de ümit vermiyor - yemin ediyom takim da isik gözükse yine kizardim - ama tamamen bi fiasko.
Arkadaş şu yalakaligi bir bırakın artık. 3 sezondur oynattığı hiçbir şey yok takım taktik olarak zaten zayif fizik olarak bile ligin en kötüsü... Takım her türlü dibe vurmuş yönetim geç bile kaldı kovmak için. Ömer ile sözleşme uzatan adamı bir dk tutmam takımda diğer faciaları saymaya gerek yok. Proje genclestirme diyip Babel i izlettiriyor bize. Eskiden taktik maktik yok bam bam bamdi. Şimdi o bile yok
Fatih Terim haşa ilah mı oldu da Fatih Terim'i göndermek nerdeyse günah oldu. Başka hocalar olsaydı kaç kere gönderilmişti. Takım futbol oynuyor da biz mi göremiyoruz. İşin komik yanı Fatih Terim'in taraftarı açıklamalarıyla keriz yerine koyması. Rezil oynanan maçlarda çok iyi oynadık, 1 ocağı bekleyin falan filan...
Ya birakmasaydi. O zaman ne olurdu. İyice yönetim hedef olurdu. Bence zararın neresinden dönülse kâr denecek fırsattı. Aslolan bundan sonra yeni hocaya uzun imkan tanımak. Pat diye göndermemek.
5 başkan adayı vardı.Beşide gelirsek Terimle çalışırız diyorlardı.Vizyonsuzluk buradan belli.Madem altyapıya yatırım yapacaksın.Neskens,Riikerink gibi birini alsaydın.İspanyolla olmaz bu iş.Adam zaten 60 yaşında şimdiye kadar bişey olsa çoktan olurdu
Fatih terim 4 yıldır istifa etmemiş, sen neyin kafasındasın 2 haftaya bırakacak diye... Fatih terim 40 yıldır ne zaman istifa etmiş.. Klup küme düşecek neredeyse, hayırdır... 5 sene sonra dediğin olur, kötü giderse Fatih diye bağırırız ama 2 haftaya bağırmayız...
Kardeşim hoca Giresun'a kaybetmiş takımı kupada tutamamış sen diyorsun ki Trabzon Alanya Kasımpaşa maçlarına da çıksın kendi istifa etse ne olur bence doğru bir ayrılık oldu
sinan abicim unuttun galiba galatasarayın sezon başından beri amacı bambaşka bir yapılanmaydı hatta gerekirse gençleşmek için ilk yıllar başarısız olur lafları geçiyordu yani bu sene ne kadar kötü olursa olsun fatih terim gitmeyecekti zaten kendi dedi bu gençleşme operasyonu için kariyeri mi tehlikeye attım ama yalnız bırakıldım diye
4 mac bekleyelim, yenilelim kendisi biraksin o kadar kotu bir yorum ki Sinan reise yakistiramadim. Tekrar kendini izlediginde ne kadar sacma bir fikir oldugunu kendisi de anlayacaktir.
Sayfa geçişlerinde çıkan sesten çok rahatsız oldum. Yoruma gelirsek Sinan’ı kendi fikrimi doğrulatmak için değil onun ne düşündüğünü öğrenmek için izlediğim için gayet faydalı buldum.
ne olursa olsun, tüm galatasaraylılar yeni hocaya destek vermeli. başarısız olursa hep birlikte yuhalarız ama daha en baştan mancini'ye yapılan üvey evlat muamelesini yeni hocaya yapmamalıyız. sabret galatasaray taraftarı, zaten tam 3 senedir hiçbir kupa yok, güzel oyun zaten yok. gerekirse yeni hocaya 3 ay sabret...
Aynen fatih hocayı haziranda gönderselerdi de bi dahaki sezona da terimsporluların gereksiz ağlaması ve kaosla girseydik. Ya da hoca sportif direktör olsaydı da transfer edeceği çöpleri falan kendi belirleseydi. Belki 1-2 hafta beklenebilirdi okey ama bence hoca 3 mağlubiyet daha alsak yine gitmeyecekti. Torrentin çok doğru bi tercih olduğunu düşünmüyorum ama terimle yolların ayrılması artık şarttı.
Ne kadar kötü bir sezon geçirilse de ligde Avrupa iddiası devam ederken(5-6 puan fark var) ve takım Avrupa'da son 16'ya kalmışken Fatih Hoca'nın gönderilmesi yanlıştı. Torrent İspanyol ekolünden geldiği ve teknik direktörlük tecrübesi fazla olmadığı için başarılı olamaz bence. İşin kötü yanı Galatasaray kariyerine de kredisi çok düşük şekilde başlayacak. Yönetim, yapılanma, gençleşme hepsi duman oldu bence. 5-6 ay sonra Galatasaray'ı seçime gitmişken bile görebiliriz
Yeni teknik direktöre ben olumsuz bakmıyorum. Torrentin bundan sonra kariyeri için GS onun için fırsat başarılı olmak isteyecektir ve en önemlisi aç bir tenik direktör. Ama şöyle bir gerçek var GS nin mevcut oyuncu kadrosu özellikle orta sahası çok düşük seviye transfer yapılmadan toparlamak zor gibi. Bizim ligde ortasaha ne kadar iş yaparsa takımın geneli de gerçekten iş yapıyor. Transfer gelmezse yeni hocanın işi zor bence. Umarım başarılı olur. Bana heycan veriyor. Fatih hoca uzun zamandır GSnin başında en ufak örnek neden bu takıma profesyonel duran top antrenörü ve taç antrenörü alınmadı veya istemedi kendisini sorgulaması lazım dicem ama sorgulasa alırdı. Takımı kötü oynarken duran top golleriyle skor aldıkça ve maç kazandıkça mevcut oyuncu gurubu gelişim gösterir. Olumsuz skorlar oyuncuları geriye götürdü hep. En ufak bak duran top antrenörü olsa belki her şey farklı olacaktı.
Torrent elinde bir sihirli değnek var gelecek hepsine sürecek hepsi dünyaca ünlü takım olcak FT yirmi beş milyon Euro harcadı diyorlar bu adamın çalıştığı takımda bir oyuncuya yüz milyon veriyorlardı sanki bu adam yabancı diye bizler dahi görüyoruz
Sinanla hatay maçı sonrası 3 lü çıkanlar bu yorumları okuyup kendisine söylemezseniz ayıp edersiniz İyi oyun oynamışız lafını duyunca sinirden elim ayağım titredi Taraftar bu kadar saf yerine koyulmaz Bu laflar bölünmeyi artıırır Galatasaray a zarar verir Duygusallaşma zamanı değil Akıl ve vicdan ile karar vermek gerek Bu insafsızca lafları yediremiyorum
Programın yarısından fazlası belki şöyle olur belki böyle olur. Analiz videosu adı altında Terim'i neden kovdunuz bu adamı neden getirdiniz diye yapılan bir program olmus. Gidip de adamın kovuldugu 2 macı izleyip analiz yapıyorum demek de torent'e hakaret. Sinan'a tavsiyem Terimspor'lu olmayı da Galatasaraylılığı da bir kenara bırakıp gerçek işini yapması.
Yonetim zayıf mali açıdan zayıfsan olmuyor takim genç takımdı genç takımın içine üç yıldız şarttı teknik direktör değişti futbolcular golmü atacak takımın sorunu net golcüsü olmaması hocayı gönderdin bari Okan buruğu getirseniz ülke futbolunu tanıyan isim fatih terim hocanin yanlışları oldu tamam sezon sonu gönderin genç takim kurulurken yonetim den onay aldı bana yıldız isim yazın yok inşallah yenı ekip başarılı olur olmazsa gitme sırası yönetimde parası olan güçlü yonetim gelsin başkada diyecek birsey yok...
1 günde 2 mac izleyerek analiz yapildigini ilk defa görüyorum. Tüm yorumlar tarafli, yeni hocanin basarisizligi umut edilerek yapilmis. Biraksaydin 3 4 mac sonra adam kendi istifa edecekti nasil bir zihniyettir? Gs basarisi ve alacagi her puan herseyden üstün tutulmalidir. Dinlemek zaman kaybi tavsiye etmiyorum
Abi Denizli maçına kadar iyi oynadik diyorsun da hangi maçta iyi oynadık Galatasaray maç 0-0 iken atak yapamiyordu bakın açın izleyin ne zaman maç 1-0 geriye düşüp rakip kendi yarı alanına cekilrse ozaman pozoyonlara giriyorduk yani takımin bir oyunu yoktu Fatih Terimin gidişi doğru ama gönderiliş biçimi yanlışti.
6:09 abi bu konuda sana hiç katılmıyorum. Fatih Terim'in artık Galatasaray da hocalık dönemi bitti. Burak Elmas seçilmemiş olsa zaten devam edemeyecekti kimse onla çalışmak istemiyordu. Burak Elmas seçime gitse karşısında Eşref hamamcıoğlu ve Metin Öztürk olacak. Eşref Hamamcıoğlu hocayı hiç istemiyor, Metin Öztürk ise sportif A.Ş'nin başında istiyor. Kısacası yakın gelecekte Fatih Terim ile çalışmak isteyen bir başkan adayı olmayacak. Hocanın yaşını da göz önünde bulundurduğumuzda artık Fatih Terim devri sonsuza kadar bitti. İyi de oldu çok önceden bitmesi gerekiyordu.