Karanlık

DOCU: DE RAPWERELD EN ONZE JONGEREN! 

Salaheddine
Abone ol 202 B
görünümler 154 B
99% 3 300 1

Documentaire over invloed van de rap en muziekindustrie op onze jongeren. RAMADANSPECIAL

Eğlence

katma

 

24 Mar 2023

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR : 765   
Johan cruijff
Johan cruijff 2 aylar önce
Ik ben blij dat er mensen zijn zoals salaheddine en broeder mourad van stichting najiba echte mannen die een voorbeeld zijn voor de kinderen.
Mimi Jari
Mimi Jari 2 aylar önce
Stichting najiba vraag ik me af wat zij van jalal Oba vinden aangezien hij hen heeft geholpen maar ook muziek maakt...
Johan cruijff
Johan cruijff 2 aylar önce
@Mimi Jari het gaat er niet om wat de mensen er van vinden Allah heeft gesproken wat haram is en halal simpel zat.
Amz hope
Amz hope 2 aylar önce
@Mimi Jari Jalal oba heeft recent aangegeven dat hij voorgoed is gestopt met muziek.
Ali Ali
Ali Ali 2 aylar önce
Als Allah swt ze maar gelooft. Of wij ze wel of niet geloven.. daar hebben ze niks aan.
Marisella .x
Marisella .x 2 aylar önce
Ik ben geen moslim maat toen ik in mijn jeugd (zn 15 jaar geleden) Nederlandse rap luisterde kende ik alle teksten uit mijn hoofd. Als ik nu alleen al het begin hoor van een liedje dat ik ruim 10 jaar niet geluisterd heb zing ik zo de hele tekst weer woord voor woord mee. Wat ik hiermee wil zeggen is dat als je kinderen de koran leert zij die jaren later nogsteeds zullen kennen en zij hier dus hun hele leven de vruchten van zullen plukken.
Rotterdammer 89
Rotterdammer 89 2 aylar önce
juist, klopt helemaal, helaas kennen de meeste ouders de islam zelf maar half. gaat allemaal om regels en verboden maar waar is de mystieke ervaring? dat zou het aantrekkelijkker maken voor jongeren. sinds ik me heb verdiept in andere geloven ben ik islam beter gaan begrijpen, maar dat doen de meeste niet.
Oum Zakaria
Oum Zakaria 2 aylar önce
Hele mooie advies Marisella. Hoe jonger hoe beter hun memorisatie. Moge Allah jou de schoonheid van de Islam laten zien.
Marisella .x
Marisella .x 2 aylar önce
@Rotterdammer 89 ik snap wat je bedoeld. Ik ben zelf opgegroeid met veel islamitische vrienden maar ook veel (vooral veel Antilliaanse) christenen. En voor mij was de islam ook een religie die eigenlijk alleen maar om regeltjes en angst draaide. Dat is wat ik terugzag bij mijn vrienden. Zij en hun ouders wisten vaak nieteens waarom iets zo was, alleen dat het een regel was .. punt.. Maar zolang niemand zag wat je deed was het geen probleem, want ze kende hun geloof niet en hadden er daardoor ook weinig liefde voor. Dat is wat zich ook uitstraalde naar de samenleving en waardoor ongelovigen een bepaald beeld van de islam hadden/hebben. Inmiddels heb ik me flink verdiept in verschillende geloven en zie ik veel liefde terug in de islam. Dat is wat de islamitische kinderen mee moeten krijgen ipv alleen de regels en angst voor bestraffing. Dan zullen zij die liefde ook weer meegeven aan hun kinderen.
i.p.
i.p. 2 aylar önce
Als je gewoon normen en waarden mee krijgt van thuis, hoef je geen geloof aan te hangen.
Marruecos '16
Marruecos '16 2 aylar önce
Waargebeurd verhaal: Ik had een tijd geleden een auto-ongeluk op de snelweg. Het had weinig gescheeld of het was écht verkeerd afgelopen, fataal misschien zelfs. Vlak voordat ik verongelukte was ik voornemens (letterlijk een aantal seconden ervoor) om muziek op te zetten. Het liedje Billy Jeans van Michael Jackson om precies te zijn. Ik stond op het punt om m’n telefoon te pakken. En toen klapte ik met volle snelheid (zo’n 100 per uur) op mijn voorligger, omdat ik niet oplette. In mijn cd-speler zat altijd een Quran-cd van Sheikh Al-Juhany. Toen ik uitstapte en de airbags wegdrukte zag ik hoe m’n auto in het puin lag. Achter me ontstond meteen een enorme file, en meteen na de klap galmde de Koran vol door de speakers. Het was de cd die ik erin had zitten. Een hele vreemde gewaarwording, een teken was het. Ik heb hier een aantal seconden ademloos naar staan kijken. Sindsdien heb ik nooit meer echt van muziek kunnen genieten, die ‘zoetheid’ van voorheen is er niet meer en komt hopelijk ook nooit meer terug.
Shewss
Shewss 2 aylar önce
SubhanAllah mooi verhaal
Youri Van zon
Youri Van zon 2 aylar önce
SubhanAllah
Allah’s Servants
Allah’s Servants 2 aylar önce
Alhamdulillah, de Koraan is het mooiste wat er is
oemzakariyyah
oemzakariyyah 2 aylar önce
SubhanAllah, je hebt een hele duidelijke les van Allah meegekregen waar menig mensen van kunnen leren
abcd efg
abcd efg 2 aylar önce
Kan je niet rijden ofso?
ToetieTV
ToetieTV 2 aylar önce
Die stem van zijn oudste zoon. PRACHTIG gewoon kreeg er gewoon tranen van in me ogen Subhannallah!!! ❤️❤️🙏🙏
lilie hou
lilie hou Aylar önce
Ja echt Allah oema baarik!!!! 😍
Jon Mag
Jon Mag 2 aylar önce
Ik ben zelf een opkomende artiest en heb dit met tranen bekeken omdat ik inzie dat het echt niks waard is. Allahoema barek salaheddine. Ik hoop dat ik ook na de ramadan me niet meer bezig ga houden met hiphop en meer ayats uit me hoofd ga kennen. Ik voel me nu al schuldig terwijl ik nog niet eens bekend ben. Die ex-rapper die een tip gaf aan de moslim artiesten heeft me echt laten zien dat zijn verleden met muziek alleen het slechte weg was. Ik hoop dat Allah ons gaat leiden en ons niet laat afdwalen in deze onwerkelijke dunya. Ik vraag me echt af of dit allemaal het waard was. Al die uren in de studio's en hopen voor meer vieuws op mijn nummers terwijl het alleen maar extra's zondes zijn.
Hanbali
Hanbali 2 aylar önce
Laat dit een teken zijn van Allah om jou ervan weg te blijven. Moge Allah jou erbij helpen.
Willem Durrin
Willem Durrin 2 aylar önce
Uuhm... je kan ook positieve muziek maken ipv een heel muziek genre afschrijven! Man man wat een logica weer.
Jon Mag
Jon Mag 2 aylar önce
@Willem Durrin positieve muziek is Nasheed ja. Zonder instrumenten en beat. Verhalen over islam of motivatie van islam. Heb je inderdaad gelijk in. Dat is wat ik ook wil doen. Niet daarvan
Oum Asinat
Oum Asinat 2 aylar önce
Moge Allah je belonen voor dit werk Salaheddine. In shaa Allah zal dit velen ogen openen net als alle documentaires van jou.
redouan T
redouan T 2 aylar önce
Ameen
Pietje Puk
Pietje Puk 2 aylar önce
Soufiane is een prachtig voorbeeld van een politicus. Bizar hoe hij alle vragen ontwijkt door inhoudloze antwoorden te geven.
A. Foen
A. Foen 2 aylar önce
😂😂😂😂😂😂
Loyal
Loyal 2 aylar önce
Als hij politicus wordt gaan zelfs de vogels achterstevoren vliegen
Bezem Veger
Bezem Veger 2 aylar önce
Wollahilaa😂😂😂
Khadija httit
Khadija httit 2 aylar önce
De
Bien Hout
Bien Hout 2 aylar önce
Bedankt voor dit!! Maak me echt zorgen over de kids die nu opgroeien met de social media die geluk koppelt aan materialisme/geld. Vroeger droomde we ervan om piloot, kunstenaar of dierenarts te worden en werd zoeken naar je eigen passie gestimuleerd. Tegenwoordig is de droom om ''rijk'' en ''beroemd'' te worden zonder dat ze begrijpen wat het is. Rijk ben je in je hart en door de mensen om je heen en is niet te koop.
Jason Kelly
Jason Kelly 2 aylar önce
Dank je wel hiervoor geliefde broeder. Ik roep dit al jaren en onze jeugd is er nog vatbaarder voor helaas. Word ook tijd dat ouder en moskeeën hun plicht om kinderen op te voeden wat serieuzer gaan nemen. Onze jeugd is aan het door draaien.
r dd
r dd 2 aylar önce
En nu krijgen ze op hun school ook nog eens praatjes over lgbtq trangenders en les over `lentekriebels` ..
AitBaamrane Freedomfighter
Salaheddine broeder nogmaals.. Top top top Jazaka Allahu 3ana khaira !! Een echte wake up call zowel voor diegene die jong zijn als voor de ouders.. Dit zijn de onderwerpen die we willen zien broeder Barakalahu feek en Ramadan Moubarak Moge Allah ons allemaal leiden 🤲🏽
Samira
Samira 2 aylar önce
BarakAllahu feek Salaheddine, je docus blijven een eyeopener en ik hoop dat hierdoor de jongeren gaan beseffen! Mooi contrast in beeld gebracht en zelfs pijnlijk om te zien, dat de kinderen de teksten van boef wel kennen maar een van de kortste surahs van onze schepper niet!😢 moge allah swt ons allen leiden tot het rechte pad
Aura
Aura 2 aylar önce
Broeder moge Allah je bedanken voor deze mooie docu heeft mij ogen geopent als vader zijnde. Moge Allah je belonen voor deze mooie boodschap video.🤲
amna kalabic
amna kalabic 2 aylar önce
SALAHEDDINE! Yazak Allahou khairan voor al jouw leerzame filmpjes. Jij bent een grote voorbeeld en ik ben trots op jou! Moge Allah jou rijkelijk belonen en jannatul firdaws schenken ameen
LoveTech
LoveTech 2 aylar önce
Rappertjes blijven altijd recht praten wat ze doen. We moeten meer verantwoordelijkheid nemen over de staat waarin wij onze kinderen gaan achterlaten. Uitstekende video broeder.
Olrac Trooprev
Olrac Trooprev 2 aylar önce
Dit is iets wat me altijd al is opgevallen. Ik ben heel blij dat je dit aan het licht brengt en erover praat!
Veli Aydin
Veli Aydin 2 aylar önce
Oprecht een hele goede en buiten dat een leerzaam video broeder, bedankt voor je moeite en energie die je erin hebt gestoken. De boodschap is heel duidelijk.
HEM
HEM 2 aylar önce
Mashallah wat een prachtige gezin, ya Allah moge onze kinderen dit als voorbeeld nemen en onze kinderen de koran memoriseren 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Ameen Ameen Ameen
k. berkan
k. berkan 2 aylar önce
MashaAllah, respect voor deze vader en voor zijn kinderen ❤. Helaas zie je om ons heen dat veel vaders niet zo met hun kinderen omgaan. Jammer maar dit is wel de werkelijkheid in deze tijd. Moge ALLAH swt onze kinderen de goede weg laten leiden. En dat zij inzien dat dit niet zo kan en dat satan hun afleid. 😔 ☝️🤲🤲🤲
Aura
Aura 2 aylar önce
Moge Allah de vader van die drie kinderen rijkelijk belonen voor de kennis die hij zijn kinderen meegeeft. Een voorbeeld voor veel van onze moslim vaders.
M K
M K 2 aylar önce
Deze video komt echt binnen, moest paar keer een brok weg slikken. Wij zijn er allemaal schuldig aan,en moge Allah swt ons leiden , ameen. Verder wat zou ik een trotse ouder zijn zeg als mijn kinderen de Koran volledig, deels kunnen reciteren. Ma sha Allah ik hoop oprecht dat wij deze vader als voorbeeld nemen wat zou hij trots zijn (en terecht) ❤
MM Momar
MM Momar 2 aylar önce
Goeie spiegel heb je voor gehouden over hoe het echt gaat met onze jongeren. Hopelijk gaan mensen hiermee iets doen de kids zijn de future.
Dex van Duijn
Dex van Duijn 2 aylar önce
Fijn dat u deze video hebt gemaakt ben zelf niet islamitisch maar dit soort inspiratie is nodig.
Senzu Bean
Senzu Bean 2 aylar önce
Mooi dat je de jongeren niet uitbeeld om ze zo niet negatief openbaar in beeld te zetten. Kan vele gevolgen met familie en omgeving voorkomen.
alias la
alias la 2 aylar önce
Soufyan lijkt wel vast te zitten in die materialistische wereld. Het materialisme verkrijgt hij uit het muziek en de optredens die hij geeft ,wat leidt tot het tijdelijk geluk( afgifte van dopamine). Hij is volgensmij niet volledig bewust van het feit dat het niet alleen een slechte daad is op een individueel niveau, echter beïnvloedt hij hiermee een grote groep van mensen (grotendeels jongeren, de groep die juist heel beïnvloedbaar is). Soufyan als je dit leest, is het niet te laat tot het moment wanneer jou ziel in dit lichaam zit en nog ademt. Elk moment kan het laatste moment zijn. Ieder kind van adam as is een zondenaar. Paradijs zit vol met zondenaars. Met zonderbaar die vergifennis hebben gevraagd voor hun zondes en zijn vergeven. Nogmaals je beseft niet hoeveel invloed een tekst en muziekclip op iemand heeft. Zoek is eens wetenschappelijke artikelen over invloed van influencers/rappers etc.
Sillah
Sillah Aylar önce
29:23 zelfs de grote kinderen (waaronder ik) vinden onze kleine ukhti een groot voorbeeld Subhan’Allah 💕🥺
Jamila Saghrouchni
Jamila Saghrouchni 2 aylar önce
Salahdine top eindelijk iemand die iets nuttig uitzend met inhoud en gebaseerd op realiteit!!!nog meer video’s ✅🙏🏻👌
TheOne
TheOne 2 aylar önce
Subhanallah, de jeugd is echt aan het verdwalen. Als Soufian praat, spoel ik gelijk door. Komt echt niks zinnigs uit zijn mond. Moge Allah swt ons leiden
Sellyke
Sellyke 2 aylar önce
Soufian praat maar zegt echt precies niks.
L vG
L vG 2 aylar önce
😂😂😂😂
Arama Kuypers
Arama Kuypers 2 aylar önce
Het ergste is, is dat het niet de jeugd alleen is maar vooral ouders :(
Artiqoflife
Artiqoflife Aylar önce
Wij als oudere generatie zorgen voor bewustwording naar ons nalatenschap. Zorg, maak bewust en alle beetjes zorgen voor een sterk collectief. Een zegen dat ik mij niet laat verdoezelen in illusie, een zegen dat ik graag een steen bijdraag naar ons nalatenschap. ♥️
Mimi Ag
Mimi Ag 2 aylar önce
Broeder Salaheddine ik was net mijn kinderen aan het leren over muziek. Je hebt me oprecht geholpen met mijn opvoeding nu barak Allahu feek. Dit legt alles uit subhanAllah. En de kinderen van dat prachtige gezin? Allahouma bareek lahoum vooral dat kleine meisje zij zal zo'n invloed hebben op mijn kinderen inshaAllah Allahouma bareek laha 🤲🏻 wat een schatje tbarkAllah ik ga dit morgen inshaAllah met ze kijken
Bas H
Bas H 2 aylar önce
Salahadinne is de enige persoon op youtube die ik 100000 advertenties gun in 1 video. Ga zo door broeder. Moge allah je alle geluk schenken In Sha Allah
Houda
Houda 2 aylar önce
Soubhanallah dit raakt je hoe dan ook. Aan. Soufiane.. Het is nooit te laat om berouw te tonen. Een eerste stap is reflecteren en erkennen. Zolang je ontkent zit je vast geketend. Salahedine bedankt voor je inzet en deze docu
Moisty paper
Moisty paper 2 aylar önce
Dit zeg ik al 15 jaar! Heel die rap cultuur sloopt normen en waarden
Rotterdammer 89
Rotterdammer 89 2 aylar önce
De kapitalistische cultuur bedoel je. Rap is een antwoord op de samenleving. Niet andersom.
jayjaynouma
jayjaynouma Aylar önce
MashaAllah Salaheddine. Mooie docu👌🏼 Djazakallahu ghair
Kenza
Kenza 2 aylar önce
Weer een goede video allahoema barak. Laten zien wat er in de maatschappij onder de jongeren speelt. Is voor mij weer een eye opener.
TomleyRcCarsFan
TomleyRcCarsFan 2 aylar önce
Barakallahou Fiikum Salaheddin, voor je documentaires in belang van de muslimeen. MASHA'ALLAH TABARAKALLAH, Hafidh Muhammad op zo een jonge leeftijd, wat een prachtige stem.
Heyyo!
Heyyo! 2 aylar önce
Respect voor jou @Salahedinne, Moge Allah je rijkelijk belonen voor het goede werk dat je doet.
Taoufik M
Taoufik M 2 aylar önce
Ma sha Allah kleine dochter. Moga Allah hun familie zegenen, beschermen en alle moslims leiden. Ameen!
Mimi M
Mimi M 2 aylar önce
Salaam Salahdinne, zou jou graag weer in gesprek willen zien met Jalal Oba. Juist omdat hij vanuit de muziekindustrie komt en een mooie verandering heeft gemaakt. Ik kan mij nog heel goed herinneren dat hij destijds al zichtbaar struggelde om te stoppen met muziek en nu op dat punt elhamdoulilah is gekomen. Wellicht dat dit ook ogen kan openen voor anderen in de muziek wereld.
Meester Larbi
Meester Larbi 2 aylar önce
Ontzettend triest om te zien wat kinderen ambiëren door de invloed van hun rolmodellen. Barak Allaahou fiek voor het verduidelijken van de impact van de muziek / rapwereld.
Uv Hv
Uv Hv 2 aylar önce
Blijf aub filmpjes maken zolang je leeft. Heb hier echt veel aan en denken andere ook!
Nissrine hollanda
Nissrine hollanda 2 aylar önce
Moge Allah je rijkelijk belonen voor deze realiteit check voor ons allen. Moge Allah alle ouders kracht geven hun kinderen de Koran mee te geven ❤
Y L
Y L 2 aylar önce
Ik heb zelf 3 kinderen. 7, 5 en 3. En dit is zo herkenbaar. Ik en mijn partner zijn dagelijks aan het strijden aan de invloeden van dat verdorven wereldje en dagelijks bezig met onze kinderen akhlaaq en Koran te onderwijzen. Maar vrienden en vriendinnetjes op school en tv hebben zo'n grote impact. Tv kan men nog filteren maar vaak komt mijn dochter naar huis met liedjes en teksten van klasgenoten waar we soms echt van omvallen. Hoe kan je als ouder je kinderen naar schaamteloze filmpjes op tiktok kijken en muziek beluisteren en vulgaire woorden laten uitspreken? La hawla wala quwatta illa billah.
Um Mu
Um Mu 2 aylar önce
Het is te triest subhanAllah. Wij als ouders zijnde hebben een zware taak en grote verantwoordelijk op onze schouders rusten, moge Allah eenieder bijstaan
r dd
r dd 2 aylar önce
Hoe ben je omgegaan met "lentekriebels" , ..
Moejahi3d
Moejahi3d 2 aylar önce
​@r dd kids op een islamitische basisschool school zetten. Anders sowieso kapot..
Oum Zakaria
Oum Zakaria 2 aylar önce
Prachtige advies van Ameen en moge Allah sofian en ons leiden. Zijn surah fatiha klonk goed Allahoemma baarik. Nu nog met de juiste tajweed regels erop toepassen en wie weet kan hij later jongeren inspireren om quran te leren. Een platform heb je al nu zorgen om een leider te zijn naar het goede. Ramdan mubareek allemaal. Moge Allah ons vergeven en ons standvastig maken.
Abd El-Kabir
Abd El-Kabir 2 aylar önce
Salahedinne je weet niet hoe belangrijk jouw kanaal is. Moge Allah je belonen voor je inspanningen
Dr.Rwiena
Dr.Rwiena 2 aylar önce
Goeie timing deze mini-docu. Zodadelijk rustig kijken tijdens iftar.
The Groove Group
The Groove Group 2 aylar önce
As salaamu 3aleikum Salaheddine, dank voor deze documentaire. Ik leer er veel van. Bedankt en tbarakAllahu feeq.
Said
Said 2 aylar önce
Goede content Salaheddine ! de ouders hebben islamitisch gezien een grote verantwoordelijkheid als het gaat om hun eigen kinderen en daar buiten.
S B
S B 2 aylar önce
Ik krijg lett hartpijn van deze uitzending. K vind t eng als mensen gewetenloos kunnen praten. Je kan ook zeggen wat ik doe is niet goed te praten maar ik ben er nog niet ipv steeds blijven ontkennen. Ar-Raheem vergeef ons en schenk ons hidayat, amin. Stuk over (mis)leiding kwam gelijk in me op bij t eerst stukje interview. Perfect hoe het uiteindelijk ook in een specifieke boodschap naar voren werd gebracht door deze broeder. Zo zijn er genoeg andere voorbeelden. Bij ons moslima’s bijv op t aansturen van koopziekgedrag en cosmetische chirurgie.
Nora Vaders
Nora Vaders 2 aylar önce
Wellicht is het een mooi idee om met imams te praten over hoe dat we met verschillende situaties moeten omgaan in het opvoeden van kinderen. Van baby af aan tot aan ze volwassen zijn. Hoe we moeten handelen als zebaby en dan ook echt het dagelijks leven welke stappen wij ouders kunnen zetten om echt vrome kindjes op te voeden en hoe we moeten omgaan met tv en social media wanneer ze nog klein zijn en wanneer ze groter zijn. Moge Allah ons ouders bijstaan om onze kindjes op te voeden.
Gilardinho gomiz
Gilardinho gomiz 2 aylar önce
Ik vind dat de video n beetje opdringerig overkwam, tot het moment dat de oudste zoon buiten werd geïnterviewd.. Wat een top gozer! Ben echt benieuwd hoe hij het zou doen later.. uiteindelijk een hele mooie video en boodschap vanuit de jongeren generatie die heel creatief een middenweg hiervoor moeten realiseren
Ismet Dilekci
Ismet Dilekci 2 aylar önce
MasaAllah hoe mooi hij die Fatiha Surah aan het einde zegt...kon ik dat maar... Moge Allah hem lijden naar het juiste pad 🤍 Mooie broeder van me. Selamun aleykum...je Turkse broeder
K1LL3R
K1LL3R 2 aylar önce
Dankjewel salahedinne dat je de keiharde waarheid en de toestand laat zien van de ummah vandaag de dag , wollah echt waar de shaytaan heeft vele van ons helemaal doen afdwalen , moge Allah ons genadig zijn en ons leiden naar het rechte pad
Mienier Chio
Mienier Chio 2 aylar önce
Zou interessant zijn als je iemand interviewt die iets beter uit zijn woorden komt. Lijpe of Ismo, veel jongeren kijken echt naar hun op. Nog meer dan naar Boef of soufian. Ik ben heel benieuwd naar hun gedachte en waarom zij dingen doen die ze doen.
Slice
Slice 2 aylar önce
@Sara onzin
Slice
Slice 2 aylar önce
Lijpe gaat nooit interviews doen
Um Mu
Um Mu 2 aylar önce
BaarakAllahu feek broeder Salahedinne, dit heeft ook mijn ogen geopend als moeder zijnde.
Jetpa2020
Jetpa2020 2 aylar önce
Goed gedaan Salahadinne eindelijk maak je broeders wakker op een goede manier! Ga zo door! 👍🏼
Mootje Jootje
Mootje Jootje 2 aylar önce
Mashallah dat gezin .moge allah ze belonen met het goede in sha allah 🤲🏻
You Tube
You Tube 2 aylar önce
Deze mag wel uitgezonden worden op tv. Top filmpje Salaheddine.
Ali Cheff
Ali Cheff 2 aylar önce
Eerst en vooral Salaheddine tbarkellah 3liek voor de content die je voor ons hebt. Je berichten komen altijd diep binnen. Enkel over het stukje van Soufiane, met hem kan je geen conversatie voeren. Hij weet zelf niet wat die zegt en probeert mooie woorden te gebruiken waarvan hij zelfs de betekenis weet. Zoals Amir zei je moet controle hebben over je kinderen, zoals met het downloaden van apps. Moge Allah swt ons leiden
F Aracha
F Aracha 2 aylar önce
Hij is zelf nog aan het struggelen. Hij is nog niet zover als Amir. Hopelijk dankzij dit interview is het nog meer aangewakkerd in zn hart om voor de juiste weg te kiezen.
Ali Cheff
Ali Cheff 2 aylar önce
@F Aracha In shaa Allah voor ons allemaal🤲
jakop sliert
jakop sliert 2 aylar önce
Mashallah echt intressant dit, inshallah maak je meer van zulke afleveringen👌🏽
Halima El Hamdioui
Halima El Hamdioui Aylar önce
Wauw ma sha allah, wat een broers zeg allahuma bareek. Dit is pas een voorbeeld voor de jongeren Dit soort jongens moeten een eigen kanaal gaan krijgen en de koran promoten tussen de jongeren.. Petje af voor hun ouders. Se3daat hoem yarabee zullen mijn kinderen en alle andere kinderen hafid koran worden Ameen
Dounia e
Dounia e 2 aylar önce
Assalāmu alaykum Salaheddine, Allahoema Barik: dit is een zeer treffende video. De boodschap komt duidelijk naar voren. Moge Allah u rijkelijk belonen en onze jeugd leiden. Ik twijfel aan één zaak: en dat is de keuze om de comments vrij te laten. Ik lees veel vervelende berichten die naar onze broeder in de video zijn gericht. Dit lijkt mij niet de bedoeling... Ik zou willen voorstellen om de comments uit te zetten. De video staat op zichzelf sterk genoeg en heeft de commentsectie niet nodig om de boodschap te versterken. Bij deze ook een herinnering om een du'aa te verrichten in plaats van het reageren met een neerbuigende comment. Moge Allah ons leiden naar Zijn Tevredenheid... Amien.
Hannan Webshop
Hannan Webshop 2 aylar önce
Ameen!
Jahrell Delgado
Jahrell Delgado 2 aylar önce
Het gaat blijkbaar alleen om het maken van geld, niet om het maken van goede rapmuziek #theartofrap "Naar welke rappers luister je?", de belangrijkste vraag. Als jeugdige wilde ik net zo goed worden als de rappers naar wie ik luisterde (en soms nog steeds naar luister). #KRSOne #Rakim #BigDaddyKane #MastaAce #PublicEnemy etc.
C Liy
C Liy 2 aylar önce
Mijn hart huilt. Het gaat echt niet goed met de ummah. Door deze video (saabab) stop ik per direct met muziek luisteren. In sha allah zullen meer mensen volgen!!!
Kaoutarseline
Kaoutarseline 2 aylar önce
Subhanallah ik zou me als ouder verwaarloosd voelen als mijn kind meer muziek kan rappen en zingen dan de koraan kan lezen 😢😢 ik vindt dit heel erg:(
Willem Durrin
Willem Durrin 2 aylar önce
Lekker oordelen over anderen, jij hebt de koran ook nog niet uit 😂
bob de bouwer
bob de bouwer 2 aylar önce
​​@Willem Durrinaat er niet om om je t uit je hoofd kent. Maar als je de kortste verzen van 3/4 zinnen niet eens kent Maar wel liedjes van boef. Dat kan gwn niet als moslims zijnde
Idris Arold
Idris Arold 2 aylar önce
Prachtig dat je broeder Amir (Loon) hebt kunnen bereiken. Jazakallah khair❤
Realest
Realest 2 aylar önce
Echt top video ! ❤
lilie hou
lilie hou Aylar önce
Subhan Allah, dit is echt te erg voor woorden! Die zanger Soufiane is echt vreemd Subhan Allah, hij doet alsof hij niks weet, maar gair moge Allah swt hem en ons allen lijden tot het goede. Het gezin die zo intensief bezig is met de qoran vind ik echt een groot voorbeeld voor ons allen. Allahoema baarik! ❤️
Yass
Yass 2 aylar önce
SubhanAllah als iedereen zo een vader had zou dit een andere wereld zijn
MM Momar
MM Momar 2 aylar önce
Je had paar somalische kinderen moeten interviewen die zeggen uit hun hoofd met gemak. Ben geschrokken hiervan inshallah gaan ze het leren. Ten eerste moet elk kind als eerst aangeven dat muziek haram is maar dat ze het wel luisteren maar dat stadium zijn we al voorbij en is zo genormaliseerd dat ze met trots vertellen wie hun favoriet is.
nayaa
nayaa 2 aylar önce
Nou tegenwoordig zijn ze niet meer zo faanka na ka daar dee
tom fritz
tom fritz 2 aylar önce
pak dat inderdaad aan, stel kritische vragen. succes. ben blij dat je nu dit soort content maakt en niet weer een vraag aan een marokkaan wat een van NL'ers vind en daar dom om lachen.
Muncibeddu
Muncibeddu 2 aylar önce
Ik heb altijd al gezegd dat ze educatie in liedjes vorm moeten geven. Liedjes ken je 50 jaar later nog.
Abu Abdurrazzaaq
Abu Abdurrazzaaq Aylar önce
Ik had meer dan 10 jaar geleden een lezing bijgewoond in Brussel van broeder Amir Muhadith (Loon) betreft zijn bekering, alvorens hij kort nadien, letterlijk na de lezing werd opgepakt richting Wallonië. Zelf na al die jaren in onterechte hechtenis (9 jaar), en aldus een groot stuk te hebben verloren van zijn leven met zijn gezin en andere persoonlijke zaken, straalt hij ontzettend veel rust uit maa shaa Allaah. Moge Allaah één ieder die heeft bijgedragen aan deze video belonen, en ons bewust maken van deze grote ramp binnen de gemeenschap, en ons vergeven omwille van onze huidige staat (waar wij onrechtstreek of rechtstreeks aan bijdragen).
What's This
What's This 2 aylar önce
Niet alleen de rapscene is een slechte invloed, maar het begint bij de opvoeding!! Meeste kinderen worden gewoon op straat gegooid de hele dag, zonder dat de ouders weten wat er daadwerkelijk gebeurd. Respect, normen en waarden krijg je van je ouders. Zo simpel is het.
Dusbahcesi Blog
Dusbahcesi Blog Aylar önce
Je kan idd makkelijk afschuiven op de rapscene, maar de verantwoordelijk ligt toch echt bij de ouders. Opvoeding komt vanuit huis. Als een kind dit niet meekrijgt en de meeste tijd op straat doorbrengt moet je dan ook niet al te veel verwachten. Op de dag des oordeels zullen deze ouders het zeer moeilijk krijgen. Hun kinderen zullen de ouders als schuldige aanwijzen. We leven in zo'n moeilijk tijd waar verleiding naar haram zo groot is. Moge Allah swt ons helpen onze kinderen juist op te voeden, dichtbij Allah swt.
Gogi grk
Gogi grk 2 aylar önce
Niet de muziek schuld geven. Ouders!! Zijn verantwoordelijk!!
Marocaine Et fierté
Marocaine Et fierté 2 aylar önce
Salaheddine jij bent echt een strijder💪🏼💪🏼
MrPortland
MrPortland 2 aylar önce
Wat een top docu, dat zou je op ned 1, 2 of 3 moeten laten zien, die Amerikaanse rapper heeft het alleen over mannen, denk dat vrouwen meer naar voren moeten komen!
Taybi Taybi
Taybi Taybi 2 aylar önce
ALLAH OUMA BAREK!! BEN ZO JALOERS ( POSITIEF) TBARKELAH EN HULDE VOOR DEZE VADER MET ZIJN INTILIGENTE KINDEREN ALLAH I HFADHOUM
MsSecretlady
MsSecretlady 2 aylar önce
Mah boy Loon!!! AYEEEEE 😂❤ Love him!!! Alleen Loon is/was een echte artiest, de rest is een joke. 😂😂
Kawtar Bouali
Kawtar Bouali 2 aylar önce
Ik snap de intentie van dit onderwerp wat zeker bespreekbaar moet worden onder onze moslim gemeendschap. Alleen is het best dapper dat soufian dit gesprek durft aan te gaan. Hoogst waarschijnlijk ook een van de weinige die ja heeft gezegd. Ik vind het alleen heel erg jammer dat hij wordt aangevallen. De rol van een interviewer hoort naar mijn mening niet uit emotie aangevallen. Moge Allah ons leiden en onze kinderen beschermen van al het slechte.
Toufik
Toufik 2 aylar önce
Boef moet zich realiseren dat deze kinderen zijn clips zien en dus zijn teksten horen. Boef, maak ‘s een kind verantwoordelijke clip waarbij je deze kids adviseert school af te maken en dat geld en materiële zaken niet gelukkig maken.
Ba.Z
Ba.Z 2 aylar önce
Triestig, samenvatting van de video: begint bij de ouders, ouders kunnen beslissen of kinderen dwalen of op het rechte pad blijven. Natuurlijk zal je kind te maken krijgen met muziek en andere verleidingen. Maar met de juiste opvoeding zal je kind altijd terug komen.
Khalid Aglaoui
Khalid Aglaoui 2 aylar önce
Breekt echt mijn hart dat ze geen simpele verzen konden opnoemen... 😞💔
Max Mustermann
Max Mustermann 2 aylar önce
Danke für deine Videos Brüder 😊
F K
F K 2 aylar önce
Mashallah 20:19 tranen over zijn wangen bij het reciteren van de Koran, prachtig
SEEDORF DINHO
SEEDORF DINHO Aylar önce
Muziek is een van de mooiste dingen die er zijn. Danku🤲🏼
DayTona
DayTona 2 aylar önce
Loon with the fresh jordan’s and spitting gems. 💎
ADNAN UMMATI
ADNAN UMMATI 2 aylar önce
Wat goed van die jongen dat hij zijn zondes niet openbaart, Alhamdouillah sterk opgevoed
anisraiss
anisraiss 2 aylar önce
Beste Salaheddine, Laat me beginnen met het uitspreken van enorme waardering voor je inzet om de duistere kant van de muziekscene aan het licht te brengen. Want laten we eerlijk zijn, het is toch wel opmerkelijk hoe de kracht van muziek wordt ingezet om de samenleving te verleiden tot moreel verwerpelijk gedrag. Een ware staaltje psychologische manipulatie, vooral in de rapscene, die zijn oorsprong vindt in het land van de onbegrensde mogelijkheden: Amerika. Ironisch genoeg wordt dit fenomeen zelfs door de Amerikaanse overheid gesteund, waarbij de platenmaatschappijen een cruciale rol spelen. Die artiesten enorme bedragen bieden om vervolgens een 360 deal te tekenen. Hierin bepaalt de platenmaatschappij wel even wat er in de teksten moet worden gezongen. En dan nu mijn vraag aan jou, mijn gewaardeerde vriend: wat is jouw mening over de Koning van Marokko, Mohamed de zesde, die zichzelf de leider der gelovigen noemt en beweert afstammeling te zijn van de profeet? Ik bedoel, het is toch wel lachwekkend hoe hij zich omringt met rappers en zangers zoals Maitre Gimms en Said Lemjarred, terwijl hij tegelijkertijd claimt een religieuze leider te zijn? ps: google "Homeston cia Lyor Cohen" om de roots van dit fenomeen te begrijpen.
A R A B
A R A B 2 aylar önce
Salahedinne maakt al 20 jaar filmpjes over Marokko en Marokkanen, maar over de koning zwijgt hij liever.
qez bez
qez bez 2 aylar önce
Hahaha denk je dat je antwoord krijgt?
Cindy Dolion
Cindy Dolion 2 aylar önce
Ik ben Surinaamse en bekeert alhamdulillah en ik ken dat de rap wereld is niet goed,vooral Surinamers doen het ,en je moet weten het is een schijnbedriegde leven,alles is schoonschijnend gemaakt,het is een leven vol ellende,vooral vreemdgaan.het geeft een cirkel van onrust,we moeten onze kinderen leren dat het niet goed is,moge Allah ons leiden naar zijn barmhartigheid en genade ameen
Sofyan Aamraoui
Sofyan Aamraoui 2 aylar önce
Meer en meer rappers beginnen te refereren naar het geloof. Nee het verpest kinderen niet. Het is juist een middel om nieuwschierigheid te creëren naar het geloof. Hoe dankbaarder ze allah zijn in hun muziek, hoe meer nieuwschierigheid er uit eindelijk komt🙏
Rotterdammer 89
Rotterdammer 89 2 aylar önce
Precies dat, maar dat snappen de meeste niet. bv manu - vloek op de overvloed, rapte over Palestina bijvoorbeeld. Appa - Beste mr balkekende over Nederlandse politiek en armoede. Er zijn meer goeie rappers.
speed of link
speed of link 2 aylar önce
Jullie hebben het over 2 druppels water in een zee van verderfenis
Sofyan Aamraoui
Sofyan Aamraoui 2 aylar önce
@Rotterdammer 89 thanks, zal manu is checken heb niet eerder van hem gehoord. & inshallah komt imam mahdi vlug.
Google Account
Google Account 2 aylar önce
Of je nu over geloof of Palestina zingt, Muziek is gwn haram punt.
Sofyan Aamraoui
Sofyan Aamraoui Aylar önce
@Google Account heb je gelijk in, maar als ik mij niet vergis zijn 2 van de tekenen dat mensen in de muziek het meest betaald kregen. En De koran zou worden gereciteerd in zingende tonen. Ik zou het kunnen haatte omdat het haram is, maar ik heb het einde niet bedacht. Dus ik ben er persoonlijk heel dankbaar voor, zonder de rapscene zou ik er nooit naar gekeken hebben. Ik zou zoiets hebben gehad van achja zo erg kan hell niet meer zijn!
Marouane
Marouane 2 aylar önce
Respect dat Soufian de discussie aan ging. Maar hij is echt Teflon-Man. Alle argumenten glijden zo van hem af
Hicham Hachim
Hicham Hachim 2 aylar önce
Mooie onderwerp Machalah. Wijn zijn Lhamdolilah gewend van u broer salah eddin .
Gazda
Gazda 2 aylar önce
Eddyani zou netzo goed over 3 taarten en dozen sushi kunnen praten, netzo veel inhoud
Zainab Bokharouss
Zainab Bokharouss 2 aylar önce
Prachtige document. Moge Allah swt jullie rijkelijk belonen. Heb het met pijn in mijn hart bekeken. Muziek is van Saytaan en het maakt de harten verdorven. Moge Allah swt iedereen leiden naar wij HIJ van houdt. En ja wat moet ik zeggen over Soufiane.. alle vragen ontwijken om de waarheid niet onder de ogen te zien. Hij weet dondersgoed wat de impact van muziek/rappers heeft op onze jeugd. Moge Allah swt hem leiden voordat het te laat is! Echt triest om dit te zien!
ok
ok 2 aylar önce
Muziek heeft meer invloed op de volwassennen dan jongeren. Proberen jullie nou de schuld af te schuiven op de jongeren haha lol🤣🤣
Bintfoulaan
Bintfoulaan 2 aylar önce
Ibnul-Qayyim (rahimahullaah, d. 752H) stated, “Whoever pays no attention to teaching his child that which will benefit him and he leaves him to waste away without care then he is extremely sinful. Most children are corrupted (and led to failure) due to their parents. They pay no attention to them and leave off teaching them the obligations of the religion and the Sunan. So they ruin them whilst they are still children. And they (the children) are not able to benefit themselves and their parents do not benefit them.” [Tuhfatul-Mawdood fee Ahkaamil-Mawlood, p.80]
Amiricano 🤠
Amiricano 🤠 2 aylar önce
2pac heeft me meer positieve dingen geleerd dan de meeste mensen in het normale leven.
Freeky2050
Freeky2050 2 aylar önce
Grappenmaker. Die hele rap wereld = duivel
Abou Najmudin
Abou Najmudin 2 aylar önce
Wollahi beste broeders en zusters leven in in dorp ver vandaan de stad is beter. Met Medemoslims leven in dorp is een van de beste dingen waar we over moeten denken. In de dorpen is het rustiger en vreedzamer. De mensen zijn lief en aardig en hebben goede normen en waarden. Je kunt je kinderen goed opvoeden kwaadaardige dingen zijn moeilijk te bereiken.jammergenoeg is er steden fisq en facad meer dan in een dorp Wasalamu'alaikom
Aicha Amgoun
Aicha Amgoun Aylar önce
😢 dit is echt zorgwekkend en gaat de verkeerde kant op voor de volgende generatie. Waar zijn die ouders? Slapen ze ofzo?
Abd Akar
Abd Akar 2 aylar önce
Triest om te zien. Moge Allah ons standvastig houden in ons geloof en ons kinderen ver behoeden van het kwade. Ik smeek Allah om ieder te leiden naar het goede.
R Zomer
R Zomer 2 aylar önce
Er zijn teveel afleidingen voor onze kinderen in deze tijd is het moeilijk om onze kinderen te beschermen tegen slechte invloeden moge allha ze beschermen amin
Sonraki
Wie Is Allah? I Podcast #26
59:06
görünümler 22 B
BIDDEN TIJDENS UITGAAN?
14:26
görünümler 82 B
Neden korktu ki 😅
0:31
görünümler 248 B
Ouch.. 🙈
0:28
görünümler 21 Mn
SİZCE KİM HAKLI? :D
0:21
görünümler 920 B