Karanlık

DESPRE VULNERABILITATE, CU GINA PISTOL. LUPOAICA ÎMBLÂNZITĂ DE IUBIRE | Fain & Simplu Podcast 032

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 454 332
99% 9 500 1

Gina Pistol a devenit deja un nume emblematic pentru „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, emisiuni TV care i-au oferit oportunitatea să se remarce prin carismă și autenticitate, calități care, după cum afirmă chiar ea, au ajutat-o, încă de la început, să pătrundă în lumea showbiz-ului. O lume nelipsită de provocări, presiune, imagini distorsionate despre sine: „Presa mi-a construit o imagine care n-avea nicio legătură ca mine ca om.”

Dar cine este, de fapt, Gina Pistol - Omul? Care este povestea ei de viață? Care sunt experiențele prin care a reușit să se descopere, să învețe să fie curajoasă, puternică și, în cele din urmă, să-și dea voie să fie, inclusiv în spațiul public, și vulnerabilă? Care este călătoria de transformare și de îmblânzire a „lupoaicei singuratice”, după cum se numește chiar ea, în Omul care simte că are, în sfârșit, un umăr pe care să-și așeze astăzi capul? Cum și-a găsit lupoaica echilibrul? Și ce rol joacă relația cu Smiley, partenerul ei de viață, și cu micuța Josephine, fiica lor, în găsirea echilibrului personal?

Descoperă toate aceste răspunsuri în podcastul Fain & Simplu. Un podcast despre vulnerabilitate, cu sinceritate, cu Gina Pistol.

Episod susținut de Delonghi 👉 www.delonghi.com/ro-roSHOW NOTES

Provocările din lumea showbiz-ului
3:17 - „Le-am permis tuturor să dea cu mine de pământ.”

Greutățile din perioada adolescenței
4:51 -„Eu am fost un om care a muncit de la 17 ani.”

Calitatea care a ajutat-o să se remarce în carieră
10:10 - „A contat foarte mult cum am fost eu, că așa, erau fete mai frumoase decât mine. Eram frumușică-n neam, dar nu mă bazam pe asta.”

„Fata de casă”
15:45 - „Eu nu mă știu altfel. Eu asta am făcut. Eu aveam grijă de fratele meu, care avea câteva luni.”

„Lupoaica singuratică”
18:18 - „Sunt genul ăla de lup singuratic. Așa am fost toată viața.”

Cea mai liniștită perioadă din viață
21:14 - Întrebată de Mihai Morar care a fost cea mai liniștită perioadă din viața sa, până la nașterea fiicei, Gina răspunde zâmbind: „Când mi-am luat casa mea.”

Lupta pentru supraviețuire
25:00 - „Dacă, Doamne-ferește, mâine s-ar întâmpla ceva cu lumea, eu pot să mă descurc singură.”

Momentul din copilărie în care s-ar reîntoarce
27:00 - Întrebată de gazda emisiunii Fain & Simplu care este momentul din trecut în care s-ar reîntoarce, Gina Pistol răspunde cu lacrimi în ochi: „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind, și m-aș îmbrățișa.”

Dinamica relației cu Smiley
33:32 - „N-am încercat să-l schimb. Nici el n-a încercat să mă schimbe.”

Ce și-a dorit dintotdeauna să-i ofere copilului său
35:39 - „Cu siguranță nu vreau să repet povestea mea.”

Copilul, esența dragostei
41:59 - „Eu abia acum iubesc.”

Provocările din viața de mamă
43:02 - „E foarte greu să fii mamă.”

Bucuriile autentice din relația de cuplu
48:50 - „Noi suntem fericiți cu viața asta simplă.”

Frumusețea fiecărei dimineți
54:44 - „Zâmbetul copilului e cafeaua mea de dimineață.”

Minunea din viața Ginei Pistol și a lui Smiley
1:02:24 - „Toată sursa universului era la mine-n pântece. Parcă făceam parte din tot și totul făcea parte din mine.”

Liniște și echilibru
1:12:10 - „Acum simt că am echilibru. Acum simt că pot să-mi așez capul pe umărul cuiva.”

ABONEAZĂ-TE PENTRU MAI MULTE CLIPURI FAINE:
🟠 bit.ly/Subscribe_FainSiSimplu

FAIN & SIMPLU ONLINE:
🟠 CLUB PENTRU MINTE, TRUP și SUFLET - fainsisimplu.ro
⚪ SPOTIFY - bit.ly/FainSiSimplu_Spotify
⚪ APPLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_ApplePodc...
⚪ GOOGLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_GooglePod...
🟠 TRvid - trvid.com/u-fainsisimplu
🟠 FACEBOOK - facebook.com/fainsisimplu
🟠 INSTAGRAM - instagram.com/fainsisimplu

MIHAI MORAR ONLINE:
🟠 FACEBOOK - facebook.com/mihaimorar
🟠 INSTAGRAM - instagram.com/mihaimorar
🟠 TIKTOK - www.tiktok.com/@mihaimoraroff...

katma

 

22 Eyl 2021

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 497
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
Podcastul Fain & Simplu de săptămâna asta e un monument de vulnerabilitate. Îi mulțumesc Ginei pentru puterea de a vorbi cu sinceritate despre propria poveste. Despre cum iubirea poate îmblânzi o lupoaică singuratică. Despre momentul când a simțit tot Universul în pântecele ei. Despre drumul până la punctul în care a putut să își îmbrățișeze vulnerabilitatea. Despre “atunci când mi-am dat seama că nu trebuie să fiu perfectă pentru nimeni…” Mulțumesc, Gina! E atâta vulnerabilitate în tine, câtă putere… Cu 💫❤️, Mihai
Lucretia Lazăr
Lucretia Lazăr 5 aylar önce
Gina o dulce 😘😘😘
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu 10 aylar önce
0
Maris Corina
Maris Corina 11 aylar önce
Ok
HaHaHa Production
Iubirea învinge tot, cred că cel mai puternic mesaj folosit în industria muzicii 🙏
Grand Ralph
Grand Ralph 11 aylar önce
si Idolii influenterii gloatei..
Raul22 Bican
Raul22 Bican Yıl önce
Vad ca majoritatea sau aproape toate comentariile sunt facute de femei . Eu tin sa va marturisesc ca am ascultat cu mult drag si ma facut sa lacrimez si sa pot sa imi dau seama inca o data cat de multe face si ce greu e pentru o femeie si ma facut sa imi doresc sa ajung mai repede acasa sa imi iau sotia in brate si bebele nostru de 5 luni si sa ii pup ,sa mai multumesc o data lui Dumnezeu . Doamne faina ii viata asta... si simpla.
Alma from England
Alma from England 11 aylar önce
Raul draga, este cel mai frumos mesaj pe care l-am citit pe youtube in ultimii ani. Sunt in Anglia de peste 20 de ani si m-ai facut fericita cu acest mesaj cald, uman, plin de iubire si respect. Sunt sigura ca sunteti 2 oameni minunati si sotia ta este fericita si mandra de tine. Felicitari pentru ceea ce esti si pentru ceea ce daruiesti prin gesturile si cuvintele tale.♡♡♡♡
Alexandra Nicoleta Stere
Un mare bravo! ☺️
Daniela Andrei
Daniela Andrei Yıl önce
@Leoaika Leo exact, același lucru făceam eu acum 😁
Raul22 Bican
Raul22 Bican Yıl önce
@Alexandra Albertz Multumesc frumos! Sarut mana!
Leoaika Leo
Leoaika Leo Yıl önce
Mă crezi că "derulam" comm urile în căutarea părerii unui bărbat?...
Sorina Encica
Sorina Encica Yıl önce
Gina a fost o doamnă, de mult timp, dar intradevar dupa spune si ea toată lumea s-a grăbit sa ii puna o etichetă si gata. Este o femeie minunată muncitoare, care s-a zbatut pentru tot ce a obținut in viață, o adevărată luptatoare. Cu siguranță va fi o mama minunată si o iubită si parteneră de viață pe măsură. Bravo ei, bravo vouă ca si cuplu, si bravo Mihai încă o data pentru un podcast pe măsură 👍👍👍
Aurica Alexa
Aurica Alexa 20 gün önce
Gina ești super puțin spus Rămâi așa cum ești
anna maria
anna maria Yıl önce
Cred ca din toate pod-cast-urile de pana acum pe acesta il pot numi cu adevarat "fain si simplu "....de ce? Pentru ca asa e Gina - faina si simpla. Am ascultat tot, fiecare cuvant si fiecare emotie!! E atat de faina femeia asta!!! Ceea ce voi pastra in suflet este ca nu trebuie sa fiu perfecta pentru nimeni !!! Multumesc Gina! Multumesc Mihai! ❤❤❤🙏🙏🙏
iliu
iliu Yıl önce
M-ai convins , chiar ești o lecție de viață pentru fetele care trăiesc in Romania ;până a te asculta, #dobitoaceledinmedia , mi-au creeat o altă impresie (...așa te-au vrut ei....!) . Fetelor (femeilor tinere .....) invățați ceva de la Gina ! Gina ești o femeie OK !
Mioara Petre
Mioara Petre 11 aylar önce
Bună ziua Este primul comentariu pe care-l scriu , și se datorează în primul rând Ginei, ești minunata și asa să fi toată viata, autentică, ascultandu-te mi -am dat seama cât de mizerabila este presa ,de unde ne veneau informațiile ,acum lumea o cunoște cu adevărat pe Gina . Te felicit Gina ,meriți să fi iubită ,ești un suflet mare. Felicitări Mihai ,acum avem sursa si ocazia de a cunoște Omul autentic din spatele ecranelor sau din articolele de presa ,care ne murdăresc mintea și le pun intr-o lumina proasta mulți oameni publici .O zi faina.
Lucia Platon
Lucia Platon Yıl önce
Gina pentru mine a fost o descoperire in acest Podcast ..un suflet atât de nobil ❤️. Mă regăsesc in povestea ei .
Andreea Kenley
Andreea Kenley Yıl önce
O ador pe Gina si pe Andrei! Ii respect tare pe amandoi! O inteleg pana in cele mai mici detalii! Gina, esti minunata! Sa fiti sanatosi!
Moldovan Daniela
Moldovan Daniela Yıl önce
Om sincer și modest ! O personalitatea de admirat. Mulțumim ! Mihai, foarte fain cum îți construiești podcasturile, întrebări pertinente, lași invitații să se exprime... îi descoperim într-un mod foarte lin. Bravo și succes în continuare !
Mada
Mada Yıl önce
Doamne de cand o asteptam! O iubesc pe femeia asta, e faina si simpla! Să fii fericită alături de familia ta frumoasa! Love you, Gina! 💗
ADINA ANITOIU
ADINA ANITOIU Yıl önce
Asa om bun Gina …fain si simplu! Ce bucurie sa aiba o familie cu Smiley! Felicitari!
Florina Georgescu
Gina👏Corect! Pt mine este cea mai mare nesimțire să intrebi o femeie: când te căsătorești sau când faci și un copil? Unii chiar mor de grija altora 🤮 Lipsă de educație!
Andra M
Andra M Yıl önce
Gina este un om tare frumos! Am descoperit-o de câțiva ani, dincolo de imaginea creată de media, dar acum prin podcastul tău am văzut-o chiar faină ca niciodată! Felicitari!
neo
neo Yıl önce
Sincer ,niciodata nu am avut o parere buna despre Gina ,dar nici una rea,pur si simplu nu o judecam,dar acum dupa ce am urmarit acest podcast,imi sau seama cat de gresiti suntem cand avem tendinta de a ignora persoane fara a cunoaste detalii,FELICITARI Gina,chiar esti o persoana dintre cele RARE.
Radoi Roxana
Radoi Roxana Yıl önce
Gina, o femeie puternica, calda si sincera iar tu Mihai ca de obicei stii sa intelegi oamenii, nu doar sa-i asculti.Superb
Violeta Alupei
Violeta Alupei Yıl önce
Inteligenta, frumoasă , diplomata și subtilă am înțeles-o și cunoscut-o mai bine și mi-a făcut bine ascultândo. Felicitari si ție Mihai ai reușit sa scoți în evidenta esența și esentialul.
Stefania Moaca
Stefania Moaca Yıl önce
Felicitări, om frumos!!! Am plânso datăcu ea, atât de sinceră atât de naturală. Momentul în care a povestit despre sarcină, și despre întregirea ei ca om și femeie cred că cuprinde toată esența femeii. Minunat! După podcastul cu Paul, acesta a fost al 2 lea pe care l-am urmărit cu sufletul la gură. Felicitări Mihai, pt alegere, pt toate alegerile!
Maria Manea
Maria Manea Yıl önce
Gina, sinceritatea si inocenta ta, cât si vulnerabilitatea... sunt absolut adorabile. O persoana "100% genuine" afica veritabilă!❤❤
#LaCãşti
#LaCãşti Yıl önce
Fainã fatã,partenera si MAMA!Felicitãri🌈
Liliana Sirbu
Liliana Sirbu Yıl önce
Astazi, 27 septembrie 2021 , a fost momentul cand am ascultat acest podcast - le-am ascultat pe aproape toate pana acum...fiecare dintre ele mi-a adus un "plus valoare"; la unele am plans, la unele am ras, la unele am zis "AHA"... la podcastul cu Gina m-am saturat de plans! mi-am dat seama ce greseala majora am facut in legatura cu fiul meu! Sunt divortata! am divortat in 2010 - pe hartie- noi fiind in continuare impreuna - noi trei!!! Am fost de acord cu divortul cu singurul amendament si anume ca fiul meu sa nu fie audiat si sa nu stie de "aceasta hartie de separare" dintre noi! Am sperat ca lucrurile vor fi la fel cum au fost pana atunci! cu iubire multa, cu respect, cu intelegere, cu compasiune....tot ce este mai frumos intr-o relatie! dar nu despre asta vreau sa discut acum!..din pacate pentru pronuntarea divortului, baiatul meu a trebuit sa fie audiat! Avea 11 ani atunci! Eu i-am zis tatalui sau ca eu nu pot sa vorbesc cu el-cu fiul meu- sa ii explic in asa fel sa inteleaga despre ce este vorba si sa nu fie ranit (mi-am dat seama de atunci ce monstrii va avea in mintea si sufletul lui)!!! In schimb el - tatal - considerandu-l "barbat" a vorbit cu el, l-a dus la audiere. Singura discutie pe care am avut-o cu tatal sau despre audiere a fost o "asigurare" din partea lui - "copilul meu are incredere in ceea ce i-am spus si in mine!"....aceasta "asigurare" a mai durat 2 ani si un pic...dupa acest timp a plecat!...sa isi traiasca viata! Copilul a ramas cu mine....nu am vorbit niciodata pana la capat despre plecarea tatalui sau! dar imi vuiesc aceleasi cuvinte in cap spuse de copilul meu la 14 ani - spuse catre sora mea....." DACA ERAM IMPORTANT PENTRU EI - VORBEAU SI CU MINE!"... "CU MINE NU VORBESTE NIMENI ...NU IMI EXPLICA NIMIC"!!!! Si vorbele Ginei ...m-au durut asa de tare....inca rana este deschisa - mi-au amintit cat am fost de lasa, ca nu am avut puterea sa vorbesc cu COPILUL MEU - CU SUFLETUL MEU!!!!....MULTUMESC Mihai, MULTUMESC Gina...mi-ati adus aminte ca am ceva de facut...SA VORBESC CU COPILUL MEU!!!! ESTE FOARTE IMPORTANT!
Benea Adriana
Benea Adriana Yıl önce
E minunata, am rezonat cu ea in toate punctele de vedere! O placere sa va ascult!
Dj Alina Aly
Dj Alina Aly Yıl önce
Cel mai fain si cel mai simplu om,Gina Pistol.E cel mai bun interviu luat de tine,felicitari Ginei! Sa ramai faina si simpla toata viata,te ajuta sa evoluezi.❤
Veronica Pereverzii
Podcasturile lui Mihai sunt diferite!
gabriela popa
gabriela popa Yıl önce
Felicitari pentru tot ce realizezi, este absolut senzational ca am putut sa urmaresc acest interviu. Ma regasesc in copilaria Ginei . Da este o femeie cu o putere supranaturala , tot ce iti planifici si gandesti se transmite catre univers iar universul iti da inapoi ce ai transmis.Chiar daca nu a fost primul podcast totusi a fost Gold podcast. Felicitari❤❤❤❤👍👍👍👍
Cristina Kohler
Cristina Kohler Yıl önce
Super fată Gina , făină și simplă exact în "linie " cu emoția ce o transmiți mereu în interviurile făcute de tine Mihai , vă mulțumesc sunteți o companie plăcută mereu 💜🙏🌸😌
Mereuta Ionică
Mereuta Ionică Yıl önce
Te salut Mihai.Saptamana trecută te-am întrebat cu ce ne surprinzi,astăzi nu te mai întreb nimic,sunt ferm convins că invitată ta o să ne surprindă .👏👏👏
Cova Alin
Cova Alin Yıl önce
🙏
Gabriela Miu Rinja Nutritionist
Superb , intotdeauna am simtit latura asta sensibila a Ginei. Este un om special si valoros. Felicitari pentru acest podcast. ❤❤❤❤
Alexandra Sandu
Alexandra Sandu Yıl önce
Emotionant... acesta este cuvantul cel mai potrivit pt toate momentele descrise de Gina ,chiar si atunci cand spune ceva simplu sau o intamplare banala, emotia pe care o pune atunci cand povesteste te face parca sa simti exact ce a simtit si ea... Multumim pt acest podcast, Mihai!
Diana Georgiana
Diana Georgiana Yıl önce
Minunata! Are suflet de copil! Este aproape de negăsit asa ceva. Empatia este o trăsătură a copilului. De asta în casa unde este un copil exista și un animăluț :).
Alexandra Enache
Alexandra Enache Yıl önce
De foarte putine ori am reusit sa ascult un podcast pana la capat. De data asta nu-mi doream sa se mai termine. Felicitări, Mihai! Felicitari, Gina! Astazi te-am cunoscut altfel decat credeam ca ești. Mi-ai transmis foarte multa emotie! ♥️
**
** Yıl önce
O ador pe Gina! Abia astept sa o revad pe micile ecrane! Miss you! :*
Iulia Ciuraru
Iulia Ciuraru Yıl önce
Gina esti super femeie, te am apreciat mereu si acum mi am dat seama ca nu m am dezamagit!😘
Lexi Beqiri
Lexi Beqiri Yıl önce
In primul rand iti multumesc pt acest podcast, foarte frumos si cu foarte multe lectii 💜 O stiam pe Gina doar ca persoana publica, nu aveam o imagine a ei, mai ales ca la un moment dat am lucrat in Media, stiu ca toata lumea are o poveste si nu (mai) judec. O inteleg intr-un fel la treaba cu a nu avea sanse pt a avea un copil, insa ma bucur extraordinar de mult pt ea! 💜 Eu m-am nascut cu un sindrom despre care incerc sa vorbesc cat mai mult si sa aduc awareness despre infertilitate printre romani, pt ca eu nu am nicio sansa de a face un copil biologic din cauza sindromului MRKH. (Lipsa uterului, lipsa menstruatiei etc) Si da, mi-as dori ca oamenii sa nu mai puna intrebari stupide, despre cand vei avea copii sau te vei casatori. Esti un om fain si simplu, Gina si ma bucur sa te cunosc prin acest podcast! Mihai, mereu am avut ceva acolo in suflet, inca de la inceputurile radio Zu, prin care am simtit cat de frumos este sufletul tau. Iti multumesc nespus pt aceste episoade de calitate! 💜 Lumina si iubire tuturor 🤗
Alina Tache (Banti)
Extraordinar acest podcast, Mihai!🙏❤️ Asa mi-am început ziua de vineri, 24 Septembrie, ascultandu-va pe nerăsuflate. M-am regăsit în cele povestite de Gina, am înțeles de ce rana abandonului ne face sa fugim la prima suferinta declanșată, și "mai bine las eu, decât sa fiu lăsata", ca e greu tare sa fii lăsat și abandonat. "Scoala Zeilor", da, are mare dreptate, este ca un fel de Biblie, și ar trebui citita fără sa stam pe gânduri. Revelatoare cartea, iar atunci când e greu, e suficient sa-mi amintesc "Nu există nimic acolo, afară...Nu vine niciun ajutor din altă parte..." timp în care ma remontez și revin cu picioarele pe pământ. Recunoscătoare și mulțumesc din suflet pentru încă un episod real de lecție de viata. ❤️
LarissaGojgar
LarissaGojgar Yıl önce
O femeie faina, calda, blândă, care m a facut sa mi pun multe intrebari despre mine si despre viata si sa mi doresc sa fiu mai buna! Multumesc! La mai multe episoade de genul ❤️
goron nicoleta
goron nicoleta 11 aylar önce
Minunata Gina! O iubesc pentru simplul fapt ca este ea mereu, sincera si adevarata! Doamne ajuta sa-i mearga bine in relatia cu Andrei si crestere frumoasa fiicei voastre !
Marilena Horobet
Marilena Horobet Yıl önce
Vai ce fain a fost! Bravo Mihai! Gina esti minunata!❤
Munteanu Marina
Munteanu Marina Yıl önce
M-am regăsit în mare parte! Mulțumesc mult de tot, Mihai Morar! Fain și Simplu, clar, 100%
Ancuta Bosioc
Ancuta Bosioc Yıl önce
Cel mai frumos podcast! ❤️ Gina e superba din toate punctele de vedere!
teodor zugravu
teodor zugravu Yıl önce
@Mihai Morar, ti-am urmarit episod dupa episod, insa de data asta, atat prin intrebarea ta adresata Ginei legata de revenirea la un moment al copilariei, cat si datorita reactiei ei, ati reusit sa ma faceti sa lacrimez si sa suspin. Ador stilul in care iti "descosi" interlocutorii. Imi doresc sa nu termini niciodata acest podcast, sau macar sa il cresti pana la majorat. WOW!
Mihaela Rosu
Mihaela Rosu 11 aylar önce
Pe langa faptul ca stii sa conduci discutiile, MORAR ai o calitate f rara: stii sa asculti! Felicitari!
Mioara Carnuta
Mioara Carnuta Yıl önce
O iubesc tare pe Gina!!O doamnă in adevăratul sens al cuvântului.Mă bucur tare pentru ea.🙏
Livia Savu
Livia Savu Yıl önce
Mulțumesc Mihai! Reușești sa ne surprinzi de fiecare data! Felicitări ! Gina ești o dulce ! 🤗❤️
HannaElle8812
HannaElle8812 Yıl önce
Esti minunata!!! Meriti sa fi fericita!!! Bucura-te ca meriti!!!!❤❤❤
Francisca Laura Bonea
Imi era dor sa te ascult din nou! Bine ai revenit 😍
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
Oricând 🙌
Mariana Almas
Mariana Almas Yıl önce
Mi-a fost asa de dor de podcasturile tale , Mihai ! Obișnuiesc sa le devorez. Cața dreptate are Gina : am descoperit-o datorita celor 2 emisiuni și am fost surprinsa de ce grozava e. Sunt un cuplu frumos, ea și Andrei. Le admir discreția și umorul sănătos. Sunt sigura ca au în fata mulți ani frumoși. Felicitări, Mihai , pentru un nou podcast frumos , de suflet.
Gsm Tips
Gsm Tips 9 aylar önce
Nu am ajuns inca la jumatate dar, simt nevoia sa te felicit Mihai! 👏 Ginei sa ii cer iertare ca poate in trecut am fost si eu printre cei care au catalogat-o gresit. Cu toate ca in ultimii ani am realizat ca e un om superb. Mult succes in continuare! 🤗
Gianina Petre
Gianina Petre Yıl önce
Ce Femeie! Nu ma așteptăm să fiu asa plăcut impresionata! Felicitări Gina!
Jeni Barbulescu
Jeni Barbulescu Yıl önce
Mulțumesc Mihai Mulțumesc Gina
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
Mulțumesc că ai ascultat-o…până la capăt.
Denisa Mihaela
Denisa Mihaela Yıl önce
Ești o femeie minunată Gina! Am retrăit, ascultându-te, amintiri din copilărie. Am trăit o poveste asemănătoare și m-am luptat să îmi îndeplinesc visele. Încă mai lucrez, la mine și la vise 😊 creștere frumoasă fetiței!
Inga Zolotushka
Inga Zolotushka 6 aylar önce
Gina ești o minune!❤️ Sunteți o echipă faină mulțumesc ❤️
oana hatmanu hatmanu
Mama simte absolut tot , minunea a venit exact când trebuia și cu omul potrivit , Andrei este minunat 🙏 sănătate la toți dragilor . Superb podcast și f sensibil pentru o femeie cu trei fete care vor avea copii , sublim ❤️
Ciupeiu Laura
Ciupeiu Laura Yıl önce
Wow....piele de gaina si lacrimi. Astea sunt lucrurile pe care le-am trait ascultand acest podcast. Gina, esti o minune de om si o femeie foarte frumoasa , sensibila. M-ai topit cu vulnerabilitatea ta si iti multumesc pentru asta !!!! Iti doresc tot binele din lume si o viata cu multe reusite!!🤗
Gabriela Idita
Gabriela Idita 11 aylar önce
Ești o femeie minunata Gina!Ai lăsat sa se vadă cum ești tu un om frumos la suflet și totodata puternica .Un Podcast minunat !👏
sorina madalina maria
Pur și simplu minunata! Dintotdeauna preferata mea.. Frumoasa familie, oameni simpli și plăcuți ❤️
Elena-Mirela Piciorus
Multumesc Gina, multumesc Mihai!Podcast chiar "Fain si simplu"
Cosmina-Cristina ipate
Cosmina-Cristina ipate 11 aylar önce
Respect Gina , ești o femeie împlinită , superbă , și onestă! ❤️🇷🇴
mihaela catargiu
mihaela catargiu Yıl önce
Este un mare dar sa poti gestiona momentele in care emoțiile invitatului sunt exprimate in lacrimi, este un har sa poti modera podcastul in asa fel incat sa fii deasupra situațiilor si sa poti pastra echilibrul, sa stii ce întrebări sa adresezi invitatului si sa il lași sa vorbească! Experiența, echilibrul propriu si maturitatea se observa! Sunt momente in care aceste discuții, aparent libere, par sesiuni de psihoterapie. Este sensibil si frumos totul!
kikiroanta26
kikiroanta26 Yıl önce
Super Mihai Morar !!!! Multumesc pt invitat chiar imi era dor de Gina.😘
Adina
Adina Yıl önce
Multumesc Ginutei pentru deschidere. M-am regasit in povestea ei si da, rana de abandon e dureroasa, dar cand vezi oamenii ca incearca sa lucreze cu ea( rana de abandon), ca si mine, nu poti decat sa multumesti si sa apreciezi.Iti dai seama ca nu esti singur/a. Fain si simplu.
Maria Denisa Horvat
Gina, bunatatea si blandetea se vad in ochii tai superbi ❤
Violeta Pipelea
Violeta Pipelea Yıl önce
Doamne, cât de mult mă regăsesc în povestea Ginei💕🤗🥰! În altă ordine de idei, Mihai Morar, cât de bine este că faci aceste podcasturi, sunt o inspirație continuă ❤🤗🥰.
Iordache Cornelia
Gina ești o femeie extraordinară! Mulțumesc pentru razele blânde ale soarelui pe care le trimiți spre noi oamenii! Îți mulțumesc și Te iubesc Gina! Să te binecuvânteze Dumnezeu cu multă sănătate și liniște sufleteasca! Să fiți binecuvântati toți trei! Să vă bucurați de viata împreună cu toată familia dumneavoastră!
Anita
Anita Yıl önce
Gina, ești minunată și ai reușit sa transmiți foarte bine tot ce ai vrut.Ma regăsesc în multe din cele spuse de tine. ❤️ Mulțumesc mult, Mihai!
Adina Bunea
Adina Bunea 11 aylar önce
Felicitări! Este un om deosebit, multă sănătate și multe bucurii alături de cei dragi ție!
Andreea Maria Pîrvu
Podcastul tău pentru mine este terapie. Iar în acest episod am descoperit o Gina pe care nu 9 cunoșteam. Mulțumesc 🙏❤️
Simona
Simona Yıl önce
O femeie minunata, reala, faina si simpla. Pupici. M-am bucurat de ora asta ascultand doi oameni dragi sufletului meu.🙂🥰😚
Virginia Oprea
Virginia Oprea Yıl önce
Gina ești minunată, Dumnezeu te iubește, esti un om fain la suflet, 💓💓💓💓
Elena Cale
Elena Cale Yıl önce
Cel mai frumos OM, cu sufletul cel mai deschis catre lume...lume care ar trebui sa inteleaga ca fiecare dintre noi, indiferent de pozitia sociala, avem trairi, slabiciuni, dorinte...!!! Felicitari Mihai Morar, pt felul in care ti faci invitatii sa si deschida sufletul...!!!👏👏👏 Felicitari Gina, fata draga, pt cum ai reusit sa ramai omul care esti, in ciuda greutatilor din viata ta!🤗🤗😘
Camelia Gheorghe
Camelia Gheorghe 11 aylar önce
"...esenta dragostei si a iubirii este copilul" cat de frumos a spus-o 💟. Sunteti faini si simpli, felicitari😍
Oana Roman
Oana Roman 11 aylar önce
Iti multumesc pentru aceste podcasturi si pentru persoanele si subiectele abordate. F importante pentru noi toti. Pentru evolutia noastra si pentru te intoarcerea cu fata la noi insine. Ma plec in fata ta Morar pt ca te unesti acestei schimbari importante a omenirii. Fiecare daca ne facem partea avem toate sansele sa reusim. Imi da-ti curaj sa merg si eu pe drumul meu. Felicitariiii
Alexandra Nicoleta Stere
Felicitari pentru curaj, Gina! Ascultand acest podcast am descoperit un om tare fain si am simtit multa incredere in viata si in ceea ce ne este dat ❤️ Foarte bine punctat topicul legat de femeile care sunt mame, de emotiile prin care trec, de femeile care isi doresc sa fie mame si nu pot, de emotiile pe care le experimenteaza ☺️ Multe felicitari!
clau syekler
clau syekler Yıl önce
Extraordinar interviu !! M-am regasit in povestea ei. Multumim amandorura pentru 1h si 30 min atat de faine.
Serfezi Alina
Serfezi Alina Yıl önce
Fain, fain fainnnnn! O placere sa va ascult! Gina e un om tare fain si ma bucurat tare mult sinceritatea ei.
andrei MWAHAHAHAH
andrei MWAHAHAHAH 10 aylar önce
Gina ma face fericit doar cand o vad. Pana si un story de-al ei ma face sa zambesc :)
Luminita Dorina
Luminita Dorina Yıl önce
Felicitari !!!! O poveste de viata, minunata, ma regasesc in multe intamplari si trairi ale Ginei !!! Multumim frumos si Domnul sa va rasplateasca jertfa si rabdarea cu belsugul harurilor ceresti!!! :)
maria burlacescu
maria burlacescu Yıl önce
Aveți mare dreptate dragilor! Pe mine m-a "băgat" în seamă pe stradă, imensul actor Ștefan Iordache și îmi aduc aminte toată viața cu bucurie, deși m-am întrebat mereu, oare de ce?
Maria Ungureanu
Maria Ungureanu Yıl önce
Gina este o fată incredibil de frumoasă și la suflet și la chip! Felicitări și ție Mihai!
Mire Lupu
Mire Lupu Yıl önce
Superb podcastul, o adevarata placere sa asculti 🙏
Marinela Ursachi
Marinela Ursachi Yıl önce
M-as întoarce în copilărie si m-as imbratisa ! Ce frumos !
Starbox
Starbox Yıl önce
Mihai felicitări, Gina este o femeie puternica, frumoasă și minunată! ❤🤗❤
Mihaela Ifrose
Mihaela Ifrose Yıl önce
O super femeie"faina si simpla"felicitariiMihai.👏👏👏👏
Vass Florica
Vass Florica Yıl önce
Gina,o super doamnă adevărată și fericită!Vă ador!❤❤❤
Mady Petre
Mady Petre Yıl önce
O apreciez si o admir foarte mult pe această femeie pentru felul ei de a fii și pentru modul cum gândește! Felicitări pentru tot ceea ce ești și pentru ceea ce țintești sa devii ! Eu te îmbrățișez sufletește !🤗💞💫
Ancuta Grigore
Ancuta Grigore Yıl önce
Felicitări pentru acest minunat podcast!💫💗⭐🦋❤
Ana Patricia
Ana Patricia Yıl önce
Ce imi place la acest podcast cel mai mult este sa vad fata autentica si umana a invitatilor tai, nu impresia creata de mass media. Mi-a placut sa o descopar pe Gina :) PS: mi-ar place un episod cu Emaa. Poate chiar si cu Carla's dreams desi ar insemna sa dezavluie lucruri personale, ceea ce ar fi interesant.
Monica Buricea
Monica Buricea Yıl önce
Mulțumim din suflet Mihai pentru ca ai invitat-o pe Gina o fata de un mare bun simt cu un caracter de milioane
Mirela Delcea
Mirela Delcea 11 aylar önce
Minunat interviu!...M am regasit mai ales cand ai spus despre relatia cu mama ta si apoi relatia ta-copil!🥰
Cristina
Cristina Yıl önce
Foarte drăguță 😍😍😍 Cred că e borderline, și eu sunt cam ca ea, abandon, nerăbdare, emoții intense, auto sabotare, urâtul rutinei (chiar la borderline e asta cu rutina), în fine, te înțeleg, și eu mă regăsesc și ești super frumoasă 😘😘😘
Sasu Daniela
Sasu Daniela Yıl önce
Foarte fain acest podcast cu Gina din toate punctele de vedere !! Felicitări Mihai Morar !!
Camelia P
Camelia P Yıl önce
Chiar un invitat fain si simplu! Superb cuplul Andrei si Gina! Superb podcastul!👏
Zamfi Ra
Zamfi Ra Yıl önce
O fiinta frumoasa, Gina! Fiecare din noi avem o poveste trista sau mai putin trista...cred ca a primit de la viata ceea ce merita! ❤️
Tatiana Gutu
Tatiana Gutu Yıl önce
Bună ziua Mihai! Mulțumesc mult pentru acest interviu, o admir pe Gina, o femeie frumoasă la chip și suflet. Mult succes în tot ce faceți.
Gabriela Maxin
Gabriela Maxin Yıl önce
Waaau Gina, esti minunata! Curaj 😁 foarte tare cum ai descris instinctul, dus isteric... foarte bine sa apelati la ajutor, e o vorba, "e nevoie de un clan sa cresti un copil" sau de tot clanu (familiaa) foarte frumos descrii sentimentele prin care trecem noi ca mame. Felicitari!
Cristina Stoian Cimpoesu
Multumesc pentru sinceritate, e de mare ajutor, sa stii, felicitari pentru curaj! Si povestea mea e similara. Ce faine sunt momentele cand putem lepada un pic haina de lup singuratic autosuficient, nu? Si in cazul meu, si vad ca si in cazul tau, a venit o data cu copilul, cand Doamne Doamne a dat un semn clar de sa nu am nici un dubiu: fetito ai un tata, nu esti singura, nu ai fost niciodata singura, eu am vegheat, conteaza pe mine. E fain tare sentimentul asta si ma bucur pentru tine ca a venit prin Andrei si legatura lui cu Dumnezeu. De obicei e invers, femeia mai duhovniceasca si el mai pe langa :) Maicuta Domnului sa va ocroteasca, multa sanatate.
Simona P
Simona P 10 aylar önce
Ma regasesc total in ce povesteste Gina! ❤
Maria-Cosmina
Maria-Cosmina 11 aylar önce
M-am regasit mult in povestea Ginei si am plans si eu odata cu ea ♥️
Hero Lond
Hero Lond Yıl önce
Sunteti faini si simpli amandoi! Ati dat multe lectii de viata pe care multi ar trebui sa le pretuiasca in zilele astea Mult succes in schimbarea mentalitatilor oamenilor Cu respect, Alina
Maria Lungu
Maria Lungu Yıl önce
Gina este un om extraordinar! M-am regasit in stilul ei, de a ajuta oamenii neconditionat, de a aduce bucurie in sufletul lor, de a le usura viata atunci cand totul pare potrivnic sau nerealizabil. Uneori, sunt bulversata pentru ca nu stiu daca ajutorul pe care eu il vad (este aproape palpabil) este perceput corect de receiver. Desi am indoieli, nu contenesc prin a ajuta. De-asta povestea Ginei, povestea ta Mihai, sunt povesti care inalta suflete. Si cu siguranta, intr-o lume a energie, vom primi ceea ce oferim. Super fain si felicitari pentru aceste minute minunate daruite noua....ascultatorilor.
Marinescu georgeta
Felicitări pentru acest podcast,un exemplu pentru multe femeie 👏👏
Ionela Yoni Ella
Ionela Yoni Ella Yıl önce
Știam că Gina Pistol este un om cu suflet frumos, un om care a reușit prin forțele sale, a muncit de la o vârstă fragedă. Gina, mă bucur că ai acceptat invitația, ești un exemplu pt generația tânără.
Sonraki