Karanlık

CUM SĂ VINDECI TRAUMELE CU IUBIRE TOTALĂ? PSIHOTERAPEUT ANCA MAFTEI. | Fain & Simplu Podcast 057 

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 654 B
99% 15 000

Promotoarea unei metode experimentale de psihoterapie, Anca Maftei vorbește cu Mihai Morar despre puterea iubirii și despre ce căutăm toți, cu adevărat.
Simți că metodele tradiționale de vindecare nu au atins reala ta problemă? Poate pentru că nu s-au adresat nevoilor tale. Pentru că, așa cum a simțit pe propria piele invitata de astăzi a lui Mihai Morar, psihanaliza clasică are limitele ei. Iar sufletul și iubirea sunt o parte reală din noi, care nu trebuie neglijate. Metodele propuse de Anca Maftei au fost deja experimentate cu succes de sute de pacienți care și-au găsit astfel alinarea sufletească.
Ce înseamnă să fii în armonie cu toate părțile din tine? Cum calmezi frica și care este rolul ei? Și nu în ultimul rând, ce căutăm cu adevarat toată viața? Aflăm într-un nou episod Fain și Simplu, cu Mihai Morar.
👉 www.ancamaftei.ro/
SHOW NOTES:
00:00 - Intro
04:22 - În căutarea adevărului și a liniștii
08:14 - Limitele terapiei clasice
12:10 - Lumea din noi, oglinda celei din afară
18:18 - Cunoaștere versus iubire
25:06 - Ce e mintea și cum funcționează ea?
31:15 - Mozaicul din noi
34:25 - In căutarea stării divine
38:59 - Experiența, calea succesului
41:56 - Ce înseamnă constelația
49:27 - Primim ce oferim
56:48 - Relația cu familia noastră
1:01:57 - Mintea se manifestă prin semne ale trupului
1:07:58 - Nu există trecut așa cum credem
1:09:10 - Să lucrăm zilnic cu noi!
1:12:25 - Corpul și mintea sunt un întreg
1:21:06 - Cum arată o ședință cu Anca Maftei
1:24:43 - Despre destinele identice
1:30:57 - Vindecarea funcționează în ritmul ei
1:34:21 - Despre karma
1:37:02 - Academia Regeneration - calea Ancăi Maftei
1:39:09 - Cea mai interesantă poveste
1:42:20 - Soluții pentru probleme în cupluri
1:43:49 - Cum ne controlăm mai bine
1:46:25 - Scopul suprem: să fim
#FainSiSimplu #MihaiMorar #AncaMaftei
ABONEAZĂ-TE PENTRU MAI MULTE CLIPURI FAINE:
🟠 bit.ly/Subscribe_FainSiSimplu
FAIN & SIMPLU ONLINE:
🟠 CLUB PENTRU MINTE, TRUP și SUFLET - fainsisimplu.ro
⚪ SPOTIFY - bit.ly/FainSiSimplu_Spotify
⚪ APPLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_ApplePodc...
⚪ GOOGLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_GooglePod...
🟠 TRvid - / fainsisimplu
🟠 FACEBOOK - / fainsisimplu
🟠 INSTAGRAM - / fainsisimplu
MIHAI MORAR ONLINE:
🟠 FACEBOOK - / mihaimorar
🟠 INSTAGRAM - / mihaimorar
🟠 TIKTOK - / mihaimorarofficial

katma

 

29 Kas 2023

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR : 714   
@monicafuro8417
@monicafuro8417 Yıl önce
In timp ce va ascultam am dat peste acest citat. La fix referitor la ce spuneti voi… multumesc! “Oboseala vine din lupta ființei cu viața. Când te opui vieții, judecând, criticând, mâniindu-te, pierzi viața din tine și obosești, și este și normal pentru că mergi contra curentului. Iubirea, este curgerea vieții. Pacea, liniștea, se obțin când lași viața să curgă prin tine și nu mai opui rezistență la ceva. Ai obosit vreodată în timp ce te bucurai, în timp ce iubeai, în timp ce te rugai? Atunci te lăsai purtat de curgerea vieții, nu opuneai rezistență. Atunci te deschideai prin inimă. Obosești când cauți cu mintea, inima nu te obosește vreodată. Și mintea caută neîncetat, mereu găsește altceva de care să se agațe, dar în esență mintea își caută liniștea. Deci lupta nu este între noi și cei din jur, sau întâmplarile din viață, ci este intre noi și noi, acea luptă interioară este cea care epuizează." Pr. Arsenie Boca
@corneliabalan2864
D
@marianlazar6378
@marianlazar6378 Yıl önce
Ceva super ce ati spus aici,multumesc!
@popmaria7544
@popmaria7544 Yıl önce
Nimic nu_i nou sub soare.
@marianlazar6378
@marianlazar6378 Yıl önce
Este ceva super ce ai spus aici,si cum ai spus ca MINTEA ÎSI CAUTA LINISTEA,am ramas uimit de acest text,pentru ca nu l-am mai auzit pana acuma,si asa este,mintea cauta linistea,si multi dintre noi nu stim ce vrea,Multumesc mult pentru mesaj,spor în tot ce faceti!
@cosminalecu8511
@cosminalecu8511 Yıl önce
esti un om fain Monica
@AnMaCARTIORTODOXE
Azi am auzit un raspuns intr-un podcast. Intrebarea era : Care e cel mai important lucru pe care il ai,ce ai cel mai important? Rapunsul invitatei a fost simplu : SUFLETUL !! Ce frumos sa gasesc si aici,azi,un episod despre iubire. Avem nevoie de iubire,sa oferim iubire...
@cineva0160
@cineva0160 Yıl önce
Fii atentă știința a demonstrat că din nimic nu poate apare nimic (altfel am fi văzut că în fiecare zi din nimic s-ar fi produs în fața noastră diverse lucruri sau ființe, dar nu merge așa) astfel vedem cu ochii noștri că totul are un ritm precis de dezvoltare, tot știința a demonstrat că la nivel microscopic toată creația de la cel mai mare astru până la cel mai mic protozor este format din aceeași atomi (diferă doar forma în care care se unesc acești atomi care dau ființă diferitelor planete, animale, oameni, lucruri - ceea ce indică o inteligență în spatele acestui design în tot ceea ce există), astfel toți acești atomi sunt ținuți laolaltă în diferite forme de o energie care nu este palpabilă sau vizibilă dar știința o recunoaște tocmai această energie este Spiritul Domnului. Acum la întrebarea de ce doar pe Pământ s-a întrupat Dumnezeu sub forma lui Isus Hristos și nu pe altă planetă, deoarece această planetă este o școală (viața fizică nu este un scop în sine ci doar un test pentru adevărata ființă care este încătușată în corpul fizic) adevăratul scop al vieții fizice este să-l cunoaștem pe Dumnezeu și să avem o relație cu El care este Tatăl nostru (este o mare diferență între a știi de Dumnezeu prin religie și a-l cunoaște pe Dumnezeu, prin religie facem doar idolatrie dar nu vedem deoarece suntem în întuneric spiritual) pentru a vedea adevărul trebuie să stabilim o legătura cu Isus, cum facem acest lucru începând să citim cuvântul Domnului noi singuri (Biblia) - pentru a înțelege biblia trebuie să ne rugăm ca Dumnezeu să ne ajute să înțelegem limbajul corespondențelor deoarece Dumnezeu este Spirit cuvântul Lui este de natură spirituală astfel citindu-l cum citești orice altă carte nu vei înțelege nimic. Orice ființă umană este o trinitate formată din trup-suflet-spirit, trupul arată exact ca sufletul, spiritul nu are formă este o emanație de lumină de la Divinitate care în esență este iubire, de aici ne dăm seama că Dumnezeu = Iubire. O zi binecuvântată îți doresc!
@beannaitheFI
@beannaitheFI 16 gün önce
Oare va avea curaj Mihai Morar sa recunoasca taxa incasata pentru promovarea "psihoterapiei alternative? 😆 Ce simplu si fain ar fi.
@yondclima
@yondclima Yıl önce
Acest podcast m-a facut sa incep sa ma scanez. imi voi gasi zilnic cateva minute doar pentru mine! Multumesc Anca pentru ca existi! Multumesc Mihai ca descoperi astfel de oameni!
@marietadusu1825
@marietadusu1825 Yıl önce
Bună! Mă bucur că în sfârșit s-a produs trezirea spirituală pentru care m-am rugat dintotdeauna. Am să vă povestesc ceva din experiența mea. Toată viața am fost însetată de cunoaștere și mi-am găsit timpul necesar pentru a mă informa .Istoria religiei, filosofie multă, viața sfinților și bineînțeles și despre biologia corpului uman. Am îmbinat religia cu știința. Da, este important să citești, să constați că rezonezi cu mai mulți oameni însetați de cunoaștere, dar este vorba la urma, urmei, de propria lor percepție . Eu , după ce îmi făceam plinul, luam o pauză. Mă întrebam: care este esența a ceea ce ai acumulat în urma acestei călătorii? Păi, concluzia este următoarea : este experiența lor , este călătoria lor, este meritul lor.Ce am înțeles eu? La un moment dat, este bine să pui stop căutărilor, să faci o pauză. Într-adevăr, există un pericol să aprofundezi prea mult necunoscutul. Consider că cel mai important lucru este să existe întotdeauna un echilibru, o balanță. Prea multă teorie! Temelia trebuie să fie "Iubirea". În momentul în care primești totul în viață cu bucurie, sigur ești pe drumul cel bun. Cheia care deschide calea spre lumină este : Acceptare și Detașare. Încredințarea totală, necondiționată în planul divin,pentru fiecare copil al său. Cu drag.🤗🙏
@aladelaradio
@aladelaradio Yıl önce
Ti-am citit povestea cu bucurie. Și ti-am simțit bucuria
@nicoletac1216
@nicoletac1216 Yıl önce
Minunat mesajul tau! Si iarasi minunat este ca starea de acceptare si mai apoi de iubire nu trebuie fortata, nu trebuie dobandita, invatata, cautata. Ea incepe doar cu putina curiozitate, conexiune cu partea care nu poate oferi iubire constienta (din prea multa iubire inconstienta si grija). Apoi toata iubirea vine natural, pentru ca ea deja este in noi toti.
@cineva0160
@cineva0160 Yıl önce
Fii atentă știința a demonstrat că din nimic nu poate apare nimic (altfel am fi văzut că în fiecare zi din nimic s-ar fi produs în fața noastră diverse lucruri sau ființe, dar nu merge așa) astfel vedem cu ochii noștri că totul are un ritm precis de dezvoltare, tot știința a demonstrat că la nivel microscopic toată creația de la cel mai mare astru până la cel mai mic protozor este format din aceeași atomi (diferă doar forma în care care se unesc acești atomi care dau ființă diferitelor planete, animale, oameni, lucruri - ceea ce indică o inteligență în spatele acestui design în tot ceea ce există), astfel toți acești atomi sunt ținuți laolaltă în diferite forme de o energie care nu este palpabilă sau vizibilă dar știința o recunoaște tocmai această energie este Spiritul Domnului. Acum la întrebarea de ce doar pe Pământ s-a întrupat Dumnezeu sub forma lui Isus Hristos și nu pe altă planetă, deoarece această planetă este o școală (viața fizică nu este un scop în sine ci doar un test pentru adevărata ființă care este încătușată în corpul fizic) adevăratul scop al vieții fizice este să-l cunoaștem pe Dumnezeu și să avem o relație cu El care este Tatăl nostru (este o mare diferență între a știi de Dumnezeu prin religie și a-l cunoaște pe Dumnezeu, prin religie facem doar idolatrie dar nu vedem deoarece suntem în întuneric spiritual) pentru a vedea adevărul trebuie să stabilim o legătura cu Isus, cum facem acest lucru începând să citim cuvântul Domnului noi singuri (Biblia) - pentru a înțelege biblia trebuie să ne rugăm ca Dumnezeu să ne ajute să înțelegem limbajul corespondențelor deoarece Dumnezeu este Spirit cuvântul Lui este de natură spirituală astfel citindu-l cum citești orice altă carte nu vei înțelege nimic. Orice ființă umană este o trinitate formată din trup-suflet-spirit, trupul arată exact ca sufletul, spiritul nu are formă este o emanație de lumină de la Divinitate care în esență este iubire, de aici ne dăm seama că Dumnezeu = Iubire. O zi binecuvântată îți doresc!
@corinadontu5324
@corinadontu5324 Yıl önce
Bună!Marieta Dusu subscriu!!
@alexandradragan5352
Marieta Dusu, povestesti asa de frumos si pare simplu de facut ceea ce spui …. Dar eu inca nu am gasit» cheia» pentru acceptare si detasare… nu stiu ce « metode» sa aplic…!? Tu cum ai reusit?
@ioanavesa9001
@ioanavesa9001 Yıl önce
Fascinat podcast ❤️ 🙌 am luat notițe - partea cu părinții, cum ne raportăm la ei. -imi place cum vorbește despre Dumnezeu foarte deschis și liber și îl implică în toate. - partea cu acceptarea destinului tău și a părinților, și să nu îi judecăm un sfat divin. - și partea cu cei plecați în neființă, din iubire pentru ei și dor se repeta destinul. Ii foarte adevărat. Overall foarte educațional podcastul, mi-a dat o revelație a vieții mele. In general sunt pasionată de psihoterapie și psihologia omului, moarte, Dumnezeu. Podcastul acesta îi cireașa de pe tort 🍰❤️❤️❤️. Pansament pentru suflet.
@cineva0160
@cineva0160 Yıl önce
Fii atentă știința a demonstrat că din nimic nu poate apare nimic (altfel am fi văzut că în fiecare zi din nimic s-ar fi produs în fața noastră diverse lucruri sau ființe, dar nu merge așa) astfel vedem cu ochii noștri că totul are un ritm precis de dezvoltare, tot știința a demonstrat că la nivel microscopic toată creația de la cel mai mare astru până la cel mai mic protozor este format din aceeași atomi (diferă doar forma în care care se unesc acești atomi care dau ființă diferitelor planete, animale, oameni, lucruri - ceea ce indică o inteligență în spatele acestui design în tot ceea ce există), astfel toți acești atomi sunt ținuți laolaltă în diferite forme de o energie care nu este palpabilă sau vizibilă dar știința o recunoaște tocmai această energie este Spiritul Domnului. Acum la întrebarea de ce doar pe Pământ s-a întrupat Dumnezeu sub forma lui Isus Hristos și nu pe altă planetă, deoarece această planetă este o școală (viața fizică nu este un scop în sine ci doar un test pentru adevărata ființă care este încătușată în corpul fizic) adevăratul scop al vieții fizice este să-l cunoaștem pe Dumnezeu și să avem o relație cu El care este Tatăl nostru (este o mare diferență între a știi de Dumnezeu prin religie și a-l cunoaște pe Dumnezeu, prin religie facem doar idolatrie dar nu vedem deoarece suntem în întuneric spiritual) pentru a vedea adevărul trebuie să stabilim o legătura cu Isus, cum facem acest lucru începând să citim cuvântul Domnului noi singuri (Biblia) - pentru a înțelege biblia trebuie să ne rugăm ca Dumnezeu să ne ajute să înțelegem limbajul corespondențelor deoarece Dumnezeu este Spirit cuvântul Lui este de natură spirituală astfel citindu-l cum citești orice altă carte nu vei înțelege nimic. Orice ființă umană este o trinitate formată din trup-suflet-spirit, trupul arată exact ca sufletul, spiritul nu are formă este o emanație de lumină de la Divinitate care în esență este iubire, de aici ne dăm seama că Dumnezeu = Iubire. O zi binecuvântată îți doresc!
@cosminalecu8511
@cosminalecu8511 Yıl önce
Ce fain ai spus!
@clararobu8433
@clararobu8433 Yıl önce
Mihai, e extraordinar ceea ce faci tu fiind! 🤗 te iubesc!!💚💜🧡 3 lucruri cu care rămân din acest podcast sunt constalatiile, lucrul cu părțile și conectarea cu mine prin acel exercițiu simplu de scanare. Si nu in ultimul rand expresiile: Da (vieții cu tot ceea ce aduce) Bine ai venit (Te văd) Te iubesc (iubirea e tot ce contează)
@nicoletac1216
@nicoletac1216 Yıl önce
Multumesc, Anca Maftei si Mihai Morar pentru acest episod minunat! Eu am facut programul "Calatorie catre Sine" cu Anca Maftei si pot spune ca ceea ce am invatat si experimentat se simte ca o bucla care a prins contur si si-a gasit integritatea. Tot ce voi experimenta de acum va fi in aceeasi zona, dar din perspectiva de plin, de sens, de suficient.
@tatianasemencov3459
Felicitări Mihai Morar🥇🏅, invitați de onoare și cel mai mult îmi place ca știi să pui întrebări înțelepte și scoți comori de la invitați. Și știi să asculți, este o artă asta. Toate aprecierile🙏💙
@carmenbilbie6144
Multumim Mihai pentru munca ta și pentru oamenii deosebiți pe care ni-i prezinți ! Mi-a intrat acest episod acolo unde trebuie și mi-a deschis un Orizont pe care îl căutam și pe care acum pot puțin câte puțin sa-l descopăr . Anca mi-a dat niște piste referitoare a ceea ce i se întâmpla unei minuni din viața noastră și sper să pot ajunge intr-o zi la un nivel de cunoaștere și de apropiere de Dumnezeu ca să pot fi de folos și eu celor dragi ! Mulțumesc Mihai ! Avem un popor inteligent dar înainte de toate Îl avem pe Dumnezeu de partea noastră și cum spunea parintele Necula , că de fapt de acolo am început să cresc , lipiți de Iisus învingem!
@sorinachiriac4492
Ascult cu mare drag toate podcast-urile tale, Mihai Morar! Acest Podcast a fost cel mai intens și interesant! Îți mulțumesc si sunt recunoscătoare pentru ghidare si îndrumare prin viața! 🌟
@oanavoicu2120
@oanavoicu2120 Yıl önce
Vai cum a fost podcastul asta: REVELATIE, WOW, MINDBLOW… Multumim pentru informatiile astea efectiv vitale!
@ramonab.u.7490
@ramonab.u.7490 Yıl önce
Draga Mihai, Nici nu puteai fi mai inspirat, fiindca ne-ai adus-o pe Anca la momentul perfect. De data asta mi-am luat direct caietul de notițe si am câștigat multe pagini de introspecție Am "reușit" sa termin podcastul tau in 4 ore, deci multumesc din suflet. Bineînțeles ca astept, la fel ca mulți alții, cu interes mărit și podcastul mai amanuntit despre relații, cu Anca. Mulțam fain!
@veraciubotaru7658
@veraciubotaru7658 6 aylar önce
Multumesc Mihai si Multumesc lui Anca! Foarte interesant.
@pinkd0nut666
@pinkd0nut666 6 gün önce
Mulțumim pentru acesta oportunitate de a alfa lucruri noi. Se vede cat de mult țineți la comunitatea dumneavoastră, deoarece ne prezentați cele mai bune proiecte si idei, începând cu NFTescu si terminand cu oportunitatea d-nei Matei. 👏
@cosmin.crt.
@cosmin.crt. 2 gün önce
E pe bune sau sarcasm..?
@2888cristina
@2888cristina Gün önce
banii vorbesc mai tare decat etica profesionala si omenia, la domnul Morar. un lingau.
@alexandralazar464
ma uit la fiecare podcast al tau cu gura cascata asteptand sa mai invat ceva nou! esti unicul care are invitati de specialitate care ne pot ajuta din fata unui calculator sau telefon sa mai adaugam o piesa la puzzelul nostru catre descoperirea sinelui ! Sunteti minunati si imi doresc sa va opriti niciodată din a ajuta oameni in acest fel! ❤️
@sandakis7531
@sandakis7531 Yıl önce
Mulțumesc din tot sufletul Mihai!!!! Sunt dependentă deja de podcasturiile tale..abia aseară am terminat podcastul cu Domnul Profesor Doctor Ciurea care a fost genial!!!Am învățat foarte mult și seninătatea dânsului este ansteckend!!!! Iar acum deja o iubesc pe această Doamnă care spune cu atâta iubire că Dumnezeu este in tot și în Toate!! Mulțumesc!!!!
@aladelaradio
@aladelaradio Yıl önce
🙏❤️
@danielaludwig4871
Ce invitată, ce subiect, câte resurse de vindecare. Nu am cuvinte de a va mulțumi amândurora pt acest podcast 🙏🙏🙏
@andreeaenacke2946
Anca e superba! Trei lucruri pe care le-am retinut sunt: sa nu judecam, sa iubim, sa ne stabilim intentiile.
@calinamadalina3907
In acest moment , care este după urmarirea acestui Podcast cu mici întreruperi datorate responsabilităților zilnice, simt nevoia sa-ți spun “Mulțumesc tie, Mihai Morar, mulțumesc invitatei tale și mulțumesc mie!”. După podcastul cu domnul doctor, care a venit in întâmpinarea mea ca o gura de aer proaspăt (mi-ar plăcea sa-ți povestesc vreodată de ce zic asta …) , acum a venit acest episod tot in întâmpinarea mea, pentru ca “sa fiu!”. Stii…am un sentiment de doua episoade încoace , ca parca îmi sunt adresate😅, totuși orice e posibil și nimic nu e întâmplator! Seara frumoasa! Astept cu nerăbdare, următorul !Cu iubire🙏🏻💐…
@alinagabriela6181
Mihai cred ca nu exista cuvinte care sa te descrie! Ne surprinzi cu fiecare Podcast!
@ildikodeak7942
@ildikodeak7942 Yıl önce
Mulțumesc pentru acest podcast minunat . 🤗 Mulțumesc pentru tot ceea ce faci, pt tot ceea ce încerci sa transmiti prin invitații tai . 🙏 Multumesc Anca pt tot ce ne-ai transmis prin aceast podcast . 🤗
@Crissangel2601
@Crissangel2601 Yıl önce
Un podcast destul de greut, la care am simtit nevoia sa imi iau notite, dar care mi-a placut foarte mult pentru ca mi-a dat o perspectivă complet diferita asupra relatiilor din familie. As fi vrut ca pe anumite parti sa explice mai bine dar probabil ca asta a fost tocmai pentru a ne stimula curiozitatea.
@anacosug748
@anacosug748 Yıl önce
Un podcast care merge direct la inima. Sper sa ajunga la cat mai multi oameni! Felicitari !
@ohananistor2438
@ohananistor2438 Yıl önce
Tare mult m.am regasit in explicatiile Ancai. Lucrez cu mine prin metode bazate pe iubire si am observat de fiecare data in timpul exercitiilor cum totul se linisteste si sunt in pace cand pun iubire si accept. Minunat episod! Multumesc, Mihai pentru ceea ce faci!
@eneandreea2768
@eneandreea2768 6 aylar önce
Bună ziua, citiți cărți prin care puneți în aplicare aceste exerciții. Dacă da, îmi puteți recomanda?
@GsmTips
@GsmTips Yıl önce
Ziceai intr-unul din podcasturi ca unii poate vizioneaza o parte si pleaca.. nu ai cum, aduci oameni atata de valorosi incat daca vrei sa cunosti, ramai pana la capat. Fain, simplu si heart-warming ❤️ 👏
@stelianamiclaus
@stelianamiclaus Yıl önce
Tot respectul Domnule Morar iubesc cea ce faceti,subiectele si invitatii! Mult succes in continuare!😘
@ioanacordis9153
@ioanacordis9153 Yıl önce
Am toată admirația pentru tine, Mihai ! Iți mulțumesc că-mi oferi șansa să invăt cum să trăiesc fain și simplu ! Te iubesc și te imbrățișez cu tot sufletul ! 🤗 😘❤
@simonaciobanu8514
Vă sunt recunoscătoare!🙏 Vă apreciez!🙏 Numai iubirea vindecă omenirea!❤ Oameni buni, vă iubesc!❤ Cu iubire și recunoștință, S.C.
@cineva0160
@cineva0160 Yıl önce
Dumnezeu = Iubire, Trinitatea lui Dumnezeu se explică astfel Tatăl = Iubirea, Fiul = Înțelepciunea, Sfântul Duh = Puterea, toate acestea sunt atributele unei singure persoane Isus Hristos și tu ești o trinitate formată din trup - suflet - spirit, corpul tău arată exact ca sufletul, sufletul ești tu, adică personalitatea ta, dorințele, cunoștințele. amintirile tale, spiritul nu are formă este o emanație de lumină de la Divinitate care în esență este IUBIRE, astfel dacă reușești să-ți trezești spiritul din tine atunci îl găsești pe Dumnezeu acest proces este ceea ce Biblia numește "a te naște a doua oară". De aceea când Anca Maftei vorbește despre iubire și spune că îi dă rezultate deoarece iubirea este Dumnezeu și când îl ai pe Dumnezeu atunci ai pace, liniște și fericire. O zi binecuvântată îți doresc!
@emmamocanu1650
@emmamocanu1650 7 aylar önce
Iti multumesc pentru intentia de a ajuta oameni prin aceste discutii. ❤️ Toti oamenii pe care ii aduci au informatii valoroase si se observa dupa fiecare podcast pe care il ascult! Iti multumim pentru timpul dedicat acestui podcast. Si acum, trei lucruri dobandite din discutie: sa accept, sa "dresez" emotiile si sa lucrez acele cateva minute pe zi cu partile care au ceva de spus. Multumesc!
@adelapasca8542
@adelapasca8542 Yıl önce
Mulțumesc pentru acest podcast uimitor! Relația cu părinții, iubirea și acceptarea, celălalt e ca o oglindă pentru noi... Astea mi-au rămas în minte și m-au pus pe gânduri.. cred că sunt cele mai importante conștientizări,pentru creșterea ta..interioară 🙂. Mulțumesc 🙏 Gânduri bune!
@anamariachioibas4031
Mulțumesc amândurora pentru încă un episod extraordinar!Felicitări,Mihai pentru acești invitați faini!
@bluelight39
@bluelight39 Yıl önce
Asa-i! Super- invitati! Eu si pentru asta am sa-ti multumesc Mihai: avem atat de multi oameni absolut geniali si deosebiti in tara asta; care fac lucruri importante cu si din dragoste pentru oameni… e frumos ca ii putem cunoaste cu ajutorul tau! Si tu esti unul dintre ei. Altfel nici nu i-ai observa! Multumesc!🙏🤗🍀
@mihaelamarin4066
Mulțumesc mult Mihai Morar, încă un podcast ,,fain și simplu ", sigur o sa îl ascult de mai multe ori.🙏🙏🙏💜🙏🙏🙏
@janacojocariu5169
Anca spune adevarul ! A trebuit sa treaca 35 de ani sa pot ierta moartea mamei care s-a sinucis.am purtat vina mortii de la 20 de ani pana la 54 ani.acum por sa o iert si sa vad cu sufletul tot ce am trait, avad si un tata alcoolic.;):).multumim frumos.Felicitari Mihai Morar !:):)
@nicoletaavram716
@nicoletaavram716 9 aylar önce
Cum ai reusit?Baiatu meu s a sinucis in iunie 2021 avea 30 de ani.Nu reusesc sa ma iert si il inteleg de ce a facut asta.💔
@elenaflorea5812
@elenaflorea5812 Yıl önce
Un podcast interesant, invatam zilnic ceva nou despre noi in calatoria asta numita viata…multumim, Mihai ptr podcasturile faine si simple pe care le realizezi.
@ana-mariaandreeaapostol6803
Felicitări pentru emisiune, invitați, întrebări și tot efortul depus pentru tot ceea ce faceți!
@C.Partenie0309
@C.Partenie0309 Yıl önce
Minunat acest episod! Am auzit de acesta metoda de vindecare a traumelor generaționale in urma cu mai bine de 10 ani cand încă acest concept nu era prea bine cunoscut in Rom. Ma bucur enorm sa văd persoane care au curajul sa exploreze aceasta zona neconvențională si mai mult decât atât, sa transmită intr un mod atât de frumos si celor care sunt deschiși sa primească 👏 IUBIRE si ACCEPTARE tuturor! 💛 I am one with God, I am one with All 💛
@Zania111
@Zania111 Yıl önce
Episodul meu favorit de pana acum! Mii de multumiri pentru aceasta invitata!
@cosminamilitrau
@cosminamilitrau Yıl önce
Fantastica esti ANCA, mi a adus o claritate la tot ce am citit pana acum si ceea ce e impresionant este că o spune o tipa care chiar a studiat, nu a facut un curs si gata este terapeut...felicitări amandurora pt ceea ce faceti, pt ceea ce dați. Va multumesc cu recunoștință!!!
@simonaverzea9203
Mulțumesc cu drag ❤️ pt.acest podcast !!! Hrană pentru trup și suflet!!!👏👏👏
@evaneagoe1190
@evaneagoe1190 Yıl önce
Va multumesc amandorura ! Deosebita si valoaroasa invitata si un om de televiziune care aduce oamenilor prin video cu adevarat informatii pretioase care ajuta atat de mult !
@vitaacoloriforevermarymis5226
Sincronicitatile sunt parte din viata,carora e nevoie sa le dam multa atentie...citesc despre subiect de ceva timp,iar acest podcast a asezat efectiv tot ce am acumulat pana acum ❤️pot doar sa multumesc In aceeasi zi in care,cu ajutorul unei meditatii,am facut involuntar ,o constelatie(fara sa cunosc f.bine subiectul)aud acest podcast 🙏❤️
@adeladanciu872
@adeladanciu872 Yıl önce
Încep prin cele 3 lucruri ramase după acest minunat podcast PACE, DUMNEZEU ȘI IUBIRE! ❤️ Încerc sa ascult toate podcasturile, deoarece simt ca prin acestea "fain și simplu" viata mea ( fiind într-o "furtuna") se va schimba radical! Dintre toate Anca Maftei este mi-nu-na-ta, rezonez 1000% cu tot ceea ce zice&face și cel mai important am descoperit-o prin tine, Mihai Morar! 🙏 Pentru asta mulțumesc și sunt recunoscătoare! Iar candva (poate si doar sufletul) sper sa va cunosc personal 💞
@violeta369
@violeta369 Yıl önce
Mulțumesc Anca,cu recunoștință,că exiști, dorința de a dărui din toată informația acumulată este minunată,la fel cum a fost setea de cunoaștere, exemplificând chiar este simplu,raportandu-ne la iubire, înțelegem puterea lui,eu sunt, înțelegem că divinitatea este în noi,și că suntem o creație atât de.minunata și nu poți,nu ai cum să nu comunici!
@anadolinschi1243
Dragilor vă mulțumesc mult, pentru ceea ce faceți!Dumnezeu să fie cu noi cu toti.
@catalinaiordan1664
Mihai! Toate episoadele tale sunt ca o terapie gratis pentru noi. Iti sunt extrem de recunoscatoare, nu-ti imaginezi ce mult m-am vindecat prin tine! Multumesc!
@mioaracomiza3879
Va transmit toată iubirea mea. Sufletul meu radiază de iubire! ❤️ Am trecut și eu prin multe in viața și am ajuns la aceeași concluzie după ani de munca cu mine, doar prin iubire și acceptare, reusim sa ne iertam atât pe noi cât si pe ceilalti. Mult succes tuturora in tot ceea ce faceți! 🤗☀️
@dianacuconu3240
@dianacuconu3240 Yıl önce
M-au luat fiorii pe alocuri ♥️ Superb, mulțumesc mult 😍 Bine spus, ați da voie să fii,🙏 Iubirea ne va salva 🥰
@littleforest1166
Am ascultat de 3 ori podcastul, cap-coada și nu ma pot sătura. Ce am aflat : cheia este acceptarea, hai frica ia un loc, ca toate au un loc și ca totul e bine exact asa cum e. Mulțumesc Anca, mulțumesc Mihai.
@zuzuale9851
@zuzuale9851 Aylar önce
și eu l am ascultat de 2 ori.. și cred că o să mai ascult.. parcă nu am notat toate informațiile 😅
@notme7285
@notme7285 2 gün önce
Imi vine sa vomit
@magdalenabrezeanu2928
Va multumesc pentru tot ce-am ascultat si invatat , si nu doar azi, ci la fiecare emisiune pe care o primesc in dar! ❤🙏
@ioneladragan1940
Esti minunat Mihai,atat tu cât și invitați tai,felicitări!
@denisacondescu5850
Wow ,super happy când am văzut podcastul .Îmi place mult și mulțumesc pentru el.Sunt recunoscătoare pt informațiile din el și toate aprecierile mele pentru invitat.A fost o bucurie sa va ascult !
@corbanflorin3220
Am participat si eu la o asemenea ședința(min47). Cu adevărat trăiești niște experiențe unice. Chiar se creeaza niste legături energetice cu celelalte persoane participante, care într-un final tot pentru tine sunt benefice. Recomand 👍
@danielapopa3885
@danielapopa3885 Yıl önce
Multumim,,felicitari !! Un episod pe care intentionez sa il revad periodic ca un refresh la iubire 🙏❤️
@biancaorzac2937
@biancaorzac2937 Yıl önce
Am savurat acest podcast ...daca ai organiza un congres al tuturor invitatilor tai faini si simpli s-ar ajunge la aceeasi concluzie...iubirea este totul....iubirea de sine , acceptarea si iubirea aproapelui este salvarea noastra... E atat de simplu si ce fain ar fi...Multa sanatate , Mihai🪷👏👏👏.
@successfulwoman1465
1. Acceptarea a tot ce vine spre noi 2. Înțelegerea existenței unei legături ce depășește fizicul între oameni 3. Soluția magica și simpla de fi în pace cu tot Pot sa spun ca am făcut o constelație acum mulți ani, probabil acum 10 ani. S-a lăsat cu lacrimi de crocodil din partea mea atunci conștientizând anumite lucruri. Am ajuns acasă, am povestit fostului soț care m-a făcut " nebuna" și m-a convins sa nu mai merg si sa bag sub preș ce am aflat, ca e împotriva lui Dumnezeu, ce aia constelație , șamanism... Acum după ani de zile, vă mulțumesc vouă Mihai și Anca pentru faptul ca mi-ati arătat ca totul e adevărat și în ajutorul sufletului meu și a ameliorării suferințelor rudelor mai apropiate sau mai îndepărtate , cu care suntem interconectati permanent în același timp în lumina și iubirea lui Dumnezeu. MULȚUMESC!!!
@valentinapoenaru1716
@valentinapoenaru1716 11 aylar önce
Minunat acest podcast 🙏 Anca este foarte inteligenta si explica atat de frumos. Am ascultat cu foarte mare atentie si am reflectat la multe aspecte din viata mea si sunt de acord in multe aspecte spuse de Anca asupra sufletului si cum ne raportam noi la aceasta lume. Ascult si citesc multe informatii de la Dolores Cannon si Joe Dispenza, Louise Hay, Gabor Mate, Dr Nicole LePera si foarte multe din ce ai spus tu ai aici am citit de la ei sau auzit. Imi place mult ce faci! Felicitari❤❤❤
@diamantin9365
@diamantin9365 Yıl önce
Multumesc Mihai, a fost luminant podcastul de azi. Ce am invatat azi: dedica ti catava minute scanarii corpului, ascultal, vorbeste i, intreaba l ca el ti a trimus raspunsul, MULTUMESTE I, ACCEPTA, Iubindu te pe tine de fapt ii iubesti pe ceilalti, doar asa puten raspandi lumina. Esti fain si simplu. MULTUMESC, MULTUMDSC, MULTUMESC
@lilianaripa467
@lilianaripa467 Yıl önce
Mulțumesc pt.linistea sufleteasca care a emanat din acest podcast minunat! Multumim lui D-zeu pentru acesti oameni prețioși si valoroși! Mulțumesc, Anca! Mulțumesc, Mihai!
@ltudose
@ltudose Yıl önce
Un interviu de mare folos, multumiri din suflet Mihai Morar si Anca! Fantastic! Anca imi pare sa fie un Dr. Joe Dispenza in spatiul Romaniei, pentru vindecarea si pentru daruirea aduse intr-o forma usor de inteles! Emotia frumoasa care transpare in timpul interviului aduce si mai mult la adevarul exprimat. Felicitari!
@feliciabrinzoi5380
Mulțumesc cu respect și admirației pt aceste postări ,pt invitații d-voastră,fiecare invitat este o carte utilă pt viața mea!
@user-xt4jo7hj1s
@user-xt4jo7hj1s Aylar önce
Iubirea si credinta mi au salvat viata💗 Imi place auto vindecarea pe care o promovezi cu sustinere si indrumare ❤ma regasesc total in vorbele tale, Anca 💕simt multa lumina in interiorul meu, pace si credinta in Dumnezeu...
@ioliluncan3286
@ioliluncan3286 Yıl önce
M-a impresionat extrordinar podcastul. L -am reascultat și sunt convinsă că funcționează. E fantastica d -na Anca, sunteți extraordinar, domnule Mihai. Mulțumesc frumos pentru ceea ce faceți. De-abia aștept fiecare podcast.
@constantamariagrigore3234
Recunoștință, admirație și un deosebit respect, oameni deosebiți, sufletiști , sunteți repere spirituale în drumul spre cunoaștere și autocunoaștere, sa ne recunoaștem în emoțiile negative fricile, negari le profunde. Din copilărie de la trauma inițială pana acum am tot strâns traume, frici, emoții negative, e timpul sa le recunoaștem, sa le dam afara prin terapii psihice, meditație psihologica, m-am cautat mai în profunzime pentru ca sunt un scormonitor. Primul ajutor credinta, Spiritul Suprem, Creatorul, rugăciuni, iluminarea spirituala prin filozofie, budism, terapii sufletești, meditații budista, yoga, meditația psihologica concept și metode Murphy. Discuțiile spirituale dintre invitații tai și tine Mihai, sunt de un real ajutor sa te redescoperi mintal, spiritual, descoperi micii oameni din alte vieți moștenite din familie, constelația , ii descoperim și luptam cu ei, ascult cu o deosebita atenție lucrez cu părțile nevăzute din mine, purificam sinele divin din noi. Terapiile cu iubire pentru fiecare frica în parte, reflexia mea de fapt e soțul meu, nu vreau sa recunosc dar încep sa vad cu mintea , sunt mai blândă cu mine, cu el, mai am pana o sa ma iubesc dar asa e, calea spre sinele divin nu e ușor de purificat dar măcar știi metodele terapeutice, eu și constelațiile interioare... Nu pot concepe viata fără discuțiile voastre terapeutice, experiente terapeutice, te liniștești, poți stăpâni fricile , ai puterea energetica sa-ti guvernezi fricile, constelațiile omuletilor soldați, e Grozava iluminarea, e o părticică din dumnezeire, trebuie sa ne ajutam sinele sa preia controlul, o zi buna, luminoasa, benefica pentru toți oamenii. Totul începe cu a fi bun, benefic, sa te iubești, sa te accepți cum ești, sa dăruiești oamenilor iubire, la iubire ți se răspunde cu iubire, e atât de fain și simplu...
@Violeta0725
@Violeta0725 Yıl önce
Excelent episod! O admir mult pe Anca, metodele ei mi-au îmbunătățit viața, mi-au schimbat perspectiva! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am învățat la de Anca, chiar funcționează! Felicitări Mihai, mulțumesc!
@marietadusu1825
@marietadusu1825 Yıl önce
Bună Mihai ! 🙏 Uite, datorită faptului că eu ți-am făcut un fel de radiografie (am acest dar de la bunul Dumnezeu) și te urmăresc de mult timp, îmi ești fr aproape de suflet. Mă refer la faptul că ești un căutător al adevărului și demonstrezi prin fapte bune. Te admir și te prețuiesc mult. Pentru tine Mihai . Eram în perioada când încercam să citesc Biblia și nu reușeam să înaintez datorită faptului că mă împiedica spiritul meu critic , practic și rațional.Au fost cam trei încercări. O glumă! Eu: cum adică doamne?Dacă ai două porții de mâncare, să dai una celui care nu are. Dacă ai două cămăși, una să o dăruiești celui care nu are. Comentam mult și mă amuzam de una singură. M-am confesat unui preot mai în vârstă, drag sufletului meu. Îi port o amintire cu multă recunoștință .El mi-a recomandat să încerc seara la culcare, într-o liniște totală , dar fără să-mi propun să citesc nu știu câte capitole. Așa am procedat.Minune ! Eu aveam probleme cu lipsa somnului și am constatat că nu reușeam să citesc prea mult fiindcă intram într-un somn profund.Vreau să specific faptul că eram într-o stare de prezența totală, fără să-mi propun asta. Am reușit de această dată să termin de citit Biblia , vechiul și noul testament. Ce crezi dragă Mihai? Mi-a părut rău când am ajuns la final.Am avut cele mai intense trăiri spirituale și tot în această perioadă, am fost chemată pe nume de domnul Iisus. Într-o dimineață când ești între vis și trezire, am ridicat telefonul și am auzit : ( vedeam cu sufletul) de trei ori spunându -mi pe nume. Nu găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie câtă iubire am simțit în felul în care îmi șoptea numele. Doamne dumnezeule! În ziua respectivă am simțit că plutesc .Eram iubire ! Și acum când îți povestesc, am văzut cu ochii minții tot filmul. O altă experiență fr profundă tot în perioada respectivă. Meditativă dar fără intenție cred că am accesat o stare, o frecvență superioară. Senzația a fost ca și cum eram cu sufletul sub o cupolă fr mică. Ce am simțit? O durere de nedescris , o apăsare copleșitoare. Am simțit că mă sufoc . Parcă toată suferința și durerea lumii era pe umerii mei.Am ieșit repede din transa. Atunci, în acele momente ,am conștientizat ce a simțit domnul nostru Iisus Hristos când a spus că a luat pe umerii săi toate păcatele lumii. Mihai, totul este pe bune.Eu nu mint , nu știu să mint . Da, sunt conștientă că poate fi doar percepția mea .Am multe experiențe spirituale, înțeleg și știu unele adevăruri , dar nu pot demonstra nimic. Este cadoul meu pentru tine. Țelul meu? În fiecare zi încerc, mă străduiesc, lucrez , cred că reușesc să pun câte o cărămidă la temelia piramidei.Nadajduiesc să ajung până în vârful piramidei. Sunt cam îndrăzneață! Îmi doresc să mă contopesc cu divinitatea și să pot spune și eu : eu cu tatăl, unul suntem. 😜😀❤
@ralucavicol4322
@ralucavicol4322 Yıl önce
Minune de fata! Felicitări! Tare faina și draguta! Timpul petrecut ascultând-o e un timp prețios!
@iustinlungu7261
@iustinlungu7261 Yıl önce
Anca e super! Am urmat programele ei, Roots, ReGeneration și sunt un mare wow! A fost o schimbare la 180° în viața mea. Încă lucrez și o fac cu mare plăcere și aș vrea ca traseul acesta să nu se mai oprească 🤩! Încontinuu mă descopăr și redescopăr, în continuare sunt uimită de cât de simplu e totul. Programul ei chiar vindecă, iar asta se simte în viața de zi cu zi. Un mare "mulțumesc" Ancăi pentru ceea ce face! Sper să nu se oprească aici!
@claudiaclaudia8599
Iustin,sunt interesata sa achizitionez programul Re-Generation.Poti sa-mi spui in ce consta acest program? Am intrat pe site-ul Ancai,dar ea descrie extrem de sumar programul.As vrea sa stiu daca sunt video-uri teoretice,practice,exercitii zilnice,cum de face(zilnic cate o ora sau mai putin),cat dureaza programul,cum stim ca ne-am vindecat.Scuze ca am atatea intrebari😢
@mirelaprunila3754
La fel si eu sunt interesată. Daca ai putea oferi cateva informatii din schimbarea ta ar fi de folos pentru a sti investiția care as face in mine. Am încercat si alte metode de terapie pentru mancatul compulsiv insa fara nici un rezultat
@mihaiacatrinei4281
@@claudiaclaudia8599 informatia costa!
@jolieo8173
@jolieo8173 Yıl önce
@@mihaiacatrinei4281 Nu a zis nimeni ca nu plateste. Chilll
@mirela6309
@mirela6309 Yıl önce
@@mihaiacatrinei4281 asta întreba si ea..ca sa stie pe ce da sau nu banii! Doar nu cerea aici ideile gratis !😠😡
@truemeaningful5161
Sunt foarte incantata de acest podcast. Mi-a raspuns la multe intrebari pe care le aveam si au aparut cateva piese de puzzle care imi lipseau. 3 lucruri cu care plec de aici: -existenta mai multor parti VII in interiorul nostru -comuniunea cu divinitatea -ideea ca toate partile din noi vor iubire. si sa fie vazute. si ca totul e iubire.
@mariarotari9689
@mariarotari9689 10 aylar önce
Doamne ce me-ia picat la inima Anca ❤️ te iubesc Mihai Morari cai invitat-o pe Anca la emisiune❤❤❤ Multumesc și ți-e Anca pentru cuvintele tale frumoase❤️🙏
@lenutamihaila6612
Foarte foarte profund! Ma înclin doamnei pentru căutarea ei si pentru ceea ce ne oferă! Este emoționant acest prodcast.🙏♥️😊
@anadolinschi1243
@anadolinschi1243 Aylar önce
Respect pentru ceea ce faceți! Va mulțumesc, va doresc multă sănătate!
@stefyblendea341
@stefyblendea341 Yıl önce
Mulțumesc cu recunoștința pentru clipa sfântă dăruită de voi , Mihai Morar și Anca Maftei și care are un numitor comun , extinderea iubirii ! " Dumnezeu este numai iubire și, de aceea , tot asta sunt si eu " si tu și fiecare dintre noi ! Toată transmisiunea am primit-o cu iubirea întrucât s-a desfășurat sub bagheta Grației Divine ! ✨🕊️❤️🙏♾️✨
@mihaelatrifan191
Felicitari pt.emisiune,pt.invitat și pt.moderator!
@luciaslabu7272
@luciaslabu7272 Yıl önce
Acest podcast e raspunsul la zecile de intrebari pe care mi le am pus in special in ultimile 5 luni.Si urmaream fiecare podcast al tau,Mihai ,sperand ca intr o zi le voi afla. Iti multumesc cu multa recunostinta si apreciere! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe amandoi! Lumea care vrea sa se vindece psihic si fizic ,are acum un drum pe care sa mearga. Multumesc Anca! Multumesc Mihai !
@mirela6309
@mirela6309 Yıl önce
Si asa ati salvat mii de lei pe care ii dadeati la specialiști! Inclusiv la această minunată doamna...fffff.scumpa ( găsiți datele pe net despre pretul astronomic al unei ședințe! )
@dumiungureanu6393
Un Podcast MINUNAT! L-am ascultat de 3 ori, cu pixul in mana. Iubire, compasiune, acceptare, conștientizare, Dumnezeu. Va mulțumesc! ♥️
@elenasaratanu4168
Fascinant acest podcast!V-am ascultat toate podcast mai puțin acesta,îl ocolisesem, simt că nu îmi trebuia atunci pentru că aveam alte trepte de cunoscut!Minunat,mulțumesc!🙏❤️
@carmencarmen6211
Multumesc Mihai Morar!!! Wow, este prima data cand aud un psihoterapeut spunand tare si raspicat cum noi ne pacalim mental psihoterapeutul dintr-un mecanism de aparare atat de bine dezvoltat (soldatii din noi!). Si asa este!! Multumesc Ana!!!
@danielapetrache9342
Multumiri ptr subiectele si invitatii alesi! Am trecut prin terapie cognitivä, la un moment dat in viata mea,cand multe träiri se adunaserä si nu am putut sä le mai gestionez. Moartea pärintilor m-a afectat enorm. Mama a murit prima ,apoi la 8 ani dupä ea tatäl. In acel moment am simtit cä sunt orfanä. In momentul acela din viatä eram divortatä si nu am avut nici copii deci nu aveam o "familie". Tot ce avusesem era familia mea de sange care numai exista. Am avut probleme de apartenentä, cui apartin, care mai este rostul meu, simteam singurätate si toate astea au fost rezolvate cu terapia cognitivä. Mergand la masaj intr-o zi, am fost intrebatä dacä m-ar interesa sätesrez terapie de luminä. O metodä shamanicä. Nu auzisrm si nu stiam nimic despre aceastä metodä dar am zis imediat da. Am intalnit persoana respectivä si asa cum invitata spunea, am incercat orice imi poate aduce bine. Am rezonat cu persoana nouä si m-am simtit bine si am ajuns sä simt si sä cred exact ceea ce spunea invitata in acest podcast. Adicä aceptantä a sortii, a bolilor a faptului cä poate dacä pärintii alegeau alte scoli, as fi fäcut altceva cu viata mea. Am reusit sä-mi gäsesc rostul in viatä si sä eliberez acele frici de absndon, necesitatea de a apartine. Mi-am dat seama cä familia mea eram eu, cä pärintii träiesc in continuare in mine si cä mä am pe mine, singura care nu mä poate dezamägi, dacä am grijä de asta si mi-am gäsit balansul. Important este sä avem rezonantä cu persoanele cu care facem terapie si sä dorim sä ne simtim bine. Totul vine din noi, puterea este in noi, creierul face ceea ce-i cerem noi. Curaj si indräznealä de a incerca orice ni se potriveste ptr a gäsi echilibrul si mai ales räbdare. Poate dura ani panä ajungem acolo dar cand am ajuns la eliberare, e minunat si meritä tot efortul si suferinta. Suferinta ne formeazä si ne face mai puternici. Invitä cat mai des persoane care pot discuta asemenea subiecte ptr cä nu stim cä defapt, uneori avem nevoie de f putin ca sä vindecäm dureri sau probleme de-o viatä🙏💞🌞
@corinauntaru5440
Vai cât ești de vie, cata energie emani.. Mulțumesc ca exiști și ai apărut în viata mea când trebuia 🤗🤗💗🌹
@monicageorgescu6671
Iubirea este Dumnezeu! Dumnezeu este iubire! Multă sănătate și putere de a ajuta pe ceilalți, Anca! 🙏🕊🦋
@v.b.4713
@v.b.4713 Yıl önce
Nu cred că am mai scris comentariu pe YT dar acest episod m-a determinat să o fac. Feedbackul meu in 3 cuvinte ar fi: deosebit, util, mulțumesc. Aveți un podcast foarte fain și simplu :) Doamne ajuta!
@csabanemes567
@csabanemes567 Yıl önce
Au fost de mare ajutor sfaturile tale Anca.Cell mai simplu a fost "nu este greu" .Îți mulțumesc din suflet și colegilor tai care mi-au dat sfaturi utile.🤗🤗🤗
@ivannaivan7895
@ivannaivan7895 3 aylar önce
Felicitări Mihai pentru un așa invitat! Anca e deschizător de minți și inimi.
@tabacualina4385
@tabacualina4385 Yıl önce
Va iubesc Oameni Minunati. Sunt binecuvantata sa fiu contemporana cu voi si sa experimentam aceasta viata minunata. Nimic nu e intamplator. Felicitari Mihai! Multumesc Anca! Namaste ❤❤
@ramonafelicia6550
Sunt onorată că mă aflu in Academie. 💙💙💙 Da.. este de lucru cu tine însuți dar pentru asta sunt pe acest Pământ. Nu sunt aici sa fie despre altii, ci despre mine însumi. Lucru fizic pentru mine...si copilașii mei interiori. Sunt aici pentru a le oferi iubire, înțelegere, acceptare. Mă bucur ca această informație va ajunge la inima tuturor, de fapt asta căutam in afară. Recomand din Suflet Constelatiile ..si programele Ancai sunt divine. Rezultatele se simt! 👏💚🌈 Mulțumesc lume frumoasă, vă IUBESC! 💙❤💜🌞🌍💚🥳
@hongheldon
@hongheldon Yıl önce
Am înteles că acel “Da” spus partilor noastre, e o farmacie întreagă💪 Am privit de trei ori acest podcast, si parcă… aș m’ai vrea 🫠👏felicitări!
@iuliana-gabrielaoprea5654
Adevarul se simte in interiorul nostru când este vorbit .Am primit răspunsuri in ascultându-vă si imi văd calea mai luminoasă. multumesc!
@anamariacsurkui4781
Sa fiu in iubire si acceptare! Ce conversatie plina de adevar si profunzime! Sper din suflet sa o mai inviti pe Anca. Multimim Mihai!
@mariam8126
@mariam8126 Yıl önce
Buna! In primul rand, superb podcast-ul, l-am urmarit cu mare interes, la fel ca pe multe dintre cele postate de tine! Ma gandeam daca ai putea aduce psihoterapeuti sau oameni de specialitate care sa vorbeasca despre tulburarile de personalitate narcisice si cum putem face fata oamenilor care sufera de asa ceva. Cred ca ar fi o tema de interes pentru toata lumea, avand in vedere cat de multi oameni avem in jurul nostru care sufera de asta, si cat de mult rau pot face, si de asemenea cat de putini oameni stiu ca exista astfel de patologie. Eu am crescut cu un tata narcisic si aproape ca mi-ar fi distrus viata daca nu as fi mers la psihoterapie. Mi-ar placea sa se ridice awareness-ul cu privire la asta, pentru ca narcisicii pot face extraordinar de mult rau, mai ales unui copil, dar nu numai. Cred ca ar fi de folos pentru multi. Multumesc anticipat, sper sa imi vezi comentariul si felicitari pentru toata munca depusa!
@dorinaciocea4614
Sunt uimita de Anca Maftei,de potențialul ei de iubire fata de oameni,de capacitatea de introspecție pt căutarea adevărului și relevarea lui sub diverse forme în fiecare dintre noi,de forța,,divina" pe care o are în echilibrarea sinelui celor care ajung sa-i treacă pragul.Multumim Mihai Morar,pt ca ne ajuți sa cunoaștem oameni de excepție,oameni ,,divini"!
@larisaletitiafandarac4242
Simt o mare recunoștință pentru acest episod!!❤️🙏cu adevărat folositor!
@liviapatras4292
@liviapatras4292 Yıl önce
Vă admir foarte mult, vă doresc să aveți parte de tot ce este mai frumos în viață alături de frumoasa dumneavoastră familie!!!
@georgianaciolmec3183
Dupa acest podcast am realizat si constienzat un lucru mare. De ce sunt eu cum sunt si mai ales cand am ales sa fiu cine sunt.
@diaconuvalentina2948
Buna ziua Mihai.renasc cu fiecare zi datorita invitatilor tai.Cele 3 lucruri elementare: Iubire, Iertare, Acceptare.va multumim ptr astfel de vindecari spirituale si sufletesti.Sanatate multa si Doamne Ajuta!
@marilenamarin557
O emisiune plina de informații interesante. Iubirea e in tot și toate! Iubirea vindeca. Acceptarea și onorarea trecutului și a părinților noștri sunt pași importanți în eliberarea bagajului emoțional
@olimpiapascalau8770
Mulțumim! Mulțumim pentru mesajul de iubire transmis! Mulțumim pentru emisiunea " FAIN ȘI SIMPLU"! Mulțumim... Seară bună să avem, o noapte liniștită și o dimineața senină cu o zi binecuvântată! 🤗 ❤️ 🌞
@ioanapopa9304
@ioanapopa9304 Yıl önce
Trebuie o parte a doua...trebuie ❤️
@gurzunaurelia2616
Fără cuvinte, pansament pt suflet ,nu alceva. O pot asculta, non stop!! Bravoooo!!
@matematicaexplicatacuroxan8649
Felicitări și mulțumiri atat invitatei tale cât și ție!
@belciuconstantin1928
Multi vor spune ca acest podcast e hrana pentru minte ! Dar nu , este mai mult de atat : Este apa ! Este soare ! Este viata !
@gabrielacostache6410
Oameni buni, cu suflet si intelegere vasta, unde va ascunde-ti toti, ca tare rar sunteti de intalnit, de fapt niciodata, daca m-as limita la experienta proprie.
@olgagandrabur7722
@olgagandrabur7722 Aylar önce
😮
@gabrielafortney3288
@gabrielafortney3288 10 aylar önce
SUPER PODCAST!!!! Foarte fascinant si multumesc Ancai pentru informatille pe care ni le-a adus. Very enlightening! Multumesc Mihai pentru podcast.
Sonraki
Dream house🏠💔 #cat #cats
00:13