Karanlık

CUM SĂ FII FERICIT ÎNTR-O LUME NEFERICITĂ. ANDREEA RAICU, PAUL OLTEANU. PARTEA 1 | Fain & Simplu 025

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 586 786
99% 15 000 1

În acest episod, Andreea Raicu și Paul Olteanu vorbesc despre fericire și despre cum mintea și trupul trebuie să lucreze împreună pentru a o obține. O discuție nu numai despre partea poetică a fericirii ci și despre știința din spatele ei. Pentru ca mintea și trupul să funcționeze armonios ele trebuie să comunice în permanență și să își înțeleagă, reciproc, nevoile.
Un episod aniversar Fain & Simplu în care Mihai (Morar) se întreabă dacă putem să ne naștem predispuși la fericire și totuși să nu o atingem niciodată. Ce este fericirea? Un drum sau o destinație? Un moment singular sau o înșiruire de experiențe? O stare sau o tranziție?
(Andreea și Paul încearcă să ofere un răspuns pentru această întrebare veche de când lumea pornind de la un lucru esențial. Acela că trebuie să fii conștient de cine ești și ce vrei să obții. Să te asculți pe tine.)

Show notes:

03:52 - Cum poți să fii fericit într-o lume nefericită?

07:56 - Capcana fericirii. Când ai tot ce-ți dorești și descoperi că nu ești fericit.

11:10 - ”Cum”-ul fericirii. Care sunt cei trei factori care influențează fericirea.

16:10 - ”Aleg să mă uit la tot binele din viața mea.”

17:43 - Poți fi născut predispus la fericire și să ajungi să fii nefericit?

18:57 - Despre când NU se face un copil.

21:10 - Există ”normalitate”? Dacă da, ce este ea?

28:45 - Trăim într-o cultură a răspunsurilor, nu a întrebărilor.

30:48 - Primul pas este să fii conștient de ceea ce trăiești.

41:22 - Cum te conectezi cu corpul tău? Învață să îl asculți, nu să îl ignori.

47:30 - Ce este, totuși, mintea, depre care vorbim atât de mult?

49:35 - Care este capcana gândirii pozitive?

56:09 - Te uiți în direcția potrivită? Sigur este ceva bun în viața ta înspre care merită să privești.

1:00:03 - Cum folosea Michael Phelps ”vizualizarea activă” și cum l-a ajutat să fie cel mai premiat atlet la Jocurile Olimpice.

1:08:23 - Gândirea „pozitivă” este bună. Are ea, totuși, și un aspect toxic de care ar trebui să ne ferim?

1:14:24 - Din ce e compusă fericirea? Care este echivalentul chimic a ceea ce noi numim, generic, fericire?

1:20:56 - Cum ne aducem în momentul prezent? Cum devenim conștienți de ceea ce trăim?ABONEAZĂ-TE PENTRU MAI MULTE CLIPURI FAINE:
🟠 bit.ly/Subscribe_FainSiSimplu

FAIN & SIMPLU ONLINE:
🟠 CLUB PENTRU MINTE, TRUP și SUFLET - fainsisimplu.ro
⚪ SPOTIFY - bit.ly/FainSiSimplu_Spotify
⚪ APPLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_ApplePodc...
⚪ GOOGLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_GooglePod...
🟠 TRvid - trvid.com/u-fainsisimplu
🟠 FACEBOOK - facebook.com/fainsisimplu
🟠 INSTAGRAM - instagram.com/fainsisimplu

MIHAI MORAR ONLINE:
🟠 FACEBOOK - facebook.com/mihaimorar
🟠 INSTAGRAM - instagram.com/mihaimorar
🟠 TIKTOK - www.tiktok.com/@mihaimoraroff...

katma

 

22 Haz 2021

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 541
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
Pentru acest SPECIAL, ne-am adunat în jurul mesei de podcast, într-o ”treime” pe care am numit-o Corp-Minte-Suflet. Andreea, de la care am învățat cum să-mi ascult corpul. Paul, de la care am învățat atât de de multe despre creier. Și eu, prezent în moment, cu tot sufletul. Mulțumesc Corpului și Minții pentru că am avut o altă întâlnire care mi-a mers la Suflet. Și vă mulțumesc vouă pentru că găsiți drag și folos în Fain și Simplu.
Oana Ceausi
Oana Ceausi Yıl önce
@Bogdan Ma de acord. Și îl mai și întrerupe.
Oana Ceausi
Oana Ceausi Yıl önce
Atat de multe lucruri frumoase spuse de Paul; și Andreea îl întrerupe de atât de multe ori. Frustrant.
Alina Barbu
Alina Barbu Yıl önce
@Bogdan Ma bine ca tu ai rămas primul utilizator de Linux si Paul Olteanu schimba vieți si mentalități. Chiar si Andreea Raicu .Ce urat e ca nu putem sa ne bucurăm de succesul unor oameni si sa ii apreciem ai mereu tb sa le găsim ceva de comentat .Exista o vorba din popor:Daca nu ai ceva bun de zis ,mai bine taci .
Carmen xyz
Carmen xyz Yıl önce
Căldura cu care vorbeste Paul, simplitatea si felul lui de a asculta si a interveni în discuție in mod omogen, fara sa intrerupa, este exceptional. Are o modestie atât de plăcută, il ascult cu drag si pe Mind Architect. Are acelasi mod de a comunica cu colegii lui, fara sa fie agitat, fara sa intrerupa incomfortabil. Acest om inspira prin setea lui de cunoaștere și de a împărtăși. Felicitari, Mihai !
Elena Draghia
Elena Draghia Yıl önce
Paul Olteanu....nu se poate descrie in cuvinte ce face acest om, merita sa fie pe ecrane non stop. Este pastila de bine pentru oameni. Andreea Raicu, completeaza bine .
Raluca Andreea
Raluca Andreea Yıl önce
Foarte diplomat ai spus-o hehe. Da, pot spune cu mana pe inima ca Paul mi-a imbubatatit calitatea vietii, cea mai importanta fiind totusi ascultarea autentica, cu mintea si inima deschisa. Eu am ascultat toate episoadele Mind Architect si la fiecare reascultare invat ceva nou. Avem nevoie de aceste informatii ca de oxigen, mai ales in societatea asta care e aproape de colaps.
msfawcette
msfawcette Yıl önce
Paul cu calmul si bunatatea lui imi da senzatia aproape fizica de a-mi pune viata in ordine si a ma intelege mai bine, Andreea vine parca si da cu buldozerul peste tot ce am construit in mintea mea. Diferenta de la cer la pamant intre cei doi invitati... Agitatia Andreei ma tulbura incredibil. Isi si intrerupe foarte nepoliticos partenerii de conversatie.
Ann aa
Ann aa Yıl önce
Mi-as dori ca un material de genul asta sa ajungă și la populația care nu sta pe TRvid. Tare fain și tare simplu ar fi sa avem asa episoade pe TV. Poate s-ar trezi o țară- zice speranța din mine.
Andrada Pop
Andrada Pop Yıl önce
Toata prostimea e pe youtube, dar in trending poti sa vezi ce asculta. Speranta mea in ceea ce-i priveste pe ceilalti nu exista pt ca e o lupta cu morile de vant, asa ca ma ocup doar de mine si cei apropiati in acest sens.
Oana P
Oana P Yıl önce
Putem distribui noi materialele interesante, iar cine e pregatit să asculte, v-a asculta! Simplu! Nu e datoria noastră să schimbăm pe ceilalți. Fiecare ajunge "acolo" la timpul lui, când e pregătit!❤
Maria Florentina
Maria Florentina Yıl önce
Toata lumea sta pe youtube, cu f putine exceptii, dar unii stau degeaba. Speranta moare ultima dar pana si ea moare. Important e sa ne schimbe macar pe noi cei care ne uitam, acest tip de informatie. Sa fim fericiti!
Elena-Veronica Biris
Ascultandu-va imi dau seama cat de putine lucruri cunoastem despre noi si mintea noastra. Paul este minunat! Are acest "dar" al vorbirii pe "limba" tuturor. Vorbește chiar "fain si simplu".
Otilia Moldovan
Otilia Moldovan Yıl önce
Foarte frumos
Dan Bargan
Dan Bargan Yıl önce
@Adriana Ruse oamenii ăștia mint încontinuu , voi realizati ? S-a făcut vreo cineva bine din ăștia care stați cu Gurile căscate ? Răspuns : nu ! Tare tare
Adriana Ruse
Adriana Ruse Yıl önce
Și acoperă ce vorbește mai puțin bine partenerul de conversație. A salvat multe dintre ieșirile Andreei. Nu o cunoașteam prea bine,dar aici... Interesantă informația însă și tema 👍
Mirela Rusu
Mirela Rusu Yıl önce
Mi se pare geniala partea in care Paul spune că genetică contează 50%, circumstanțele 10% iar 40% pe ceea ce îți focusezi atenția, deci șansele ca să schimbam idei nocive din subconștient sunt foarte mari 😇 Eu in ideea asta prefer ca dimineața după ce mă trezesc sa nu pornesc telefonul și să îl țin în Modul "restricție aplicații" și astfel îmi îndrept atenția spre ce îmi place. Mi se pare genial că expuneți lucruri faine atât de simplu. Binecuvântări divine să aveți! 🙏❤️💚
Mirela Rusu
Mirela Rusu Yıl önce
@Guitar.enjoyer tehnic vorbind, Modul Focus (unde îți setezi aplicații restrictionate și orele) și Modul "Ora de culcare" pe telefon Redmi de la Xiaomi...sigur au și alte telefoane.
Alina Mihaela
Alina Mihaela Yıl önce
Tu insuti!
Guitar.enjoyer
Guitar.enjoyer Yıl önce
Ce aplicație folosești pentru a restricționa aplicații ?
Cristina Rosu
Cristina Rosu Yıl önce
l-am descoperit pe Paul Olteanu recent si este adictiv, imi place enorm cum explica si isi sustine ideile cu exemple concrete si simple.. Andreea ai multe calitati si felicitari pentru toata munca pe care ai depus-o pana acum. Tocmai de aceea iti recomand, daca ai timp, sa revezi podcastul o data sau de mai multe ori si sa te gandesti daca observi un pattern in comunicarea ta (verbala si non verbala). In cazul in care ajuta: are legatura cu ceilalti, sau mai specific tu versus altii. Mai apoi intreaba-te ce este in spatele acestui pattern? Am senzatia ca raspunsul este important pentru calatoria ta.
#LEJI
#LEJI Yıl önce
Sincer în acest moment la 22 de ani,am izbugnit în plâns,de ce? Pentru că atat de tare m-am descarcat,încat acuma sunt foarte fericit. Am înțeles foarte multe aspecte despre mine,acel bec aprins. Multumesc frumos pentru aceste content!❤De acuma este datoria mea să îndemn și pe alte persoane să consume acest video si să citeasca acele cărti! Sustin pentru o mentalitate buna in tara noastră❤
Tom Devman
Tom Devman Yıl önce
Paul Olteanu 🤩🤩 as vrea sa vina la fiecare episod!!
Anica Stancu
Anica Stancu Yıl önce
🙋‍♀️🆗👉🍀🍀🍀Paul⭐🕊️
Nicoleta Blandu
Nicoleta Blandu Yıl önce
Are propriul lui Podcast. Paul Oltenu.. Mind architect se cheamă. . Caută-l. E deja la al 4sezon..si e super fain si simplu..
Paul Chele
Paul Chele Yıl önce
E è era 3e e il suo primo romanzo, sa gru è un po' più facile da utilizzare e non ce
Anca Elena Goleanu
Abia asteptam sa vad acest podcast minunat... un podcast Exeptional, multumesc din suflet. Sper sa vedem si partea a doua 😁
Adrian Markus
Adrian Markus Yıl önce
Bai da Paul asta ce băiat extraordinar e, tare mult m-a regăsesc explicațiile lui, merita multă atenție
Ct B
Ct B Yıl önce
Andreea este un om extraordinar cu o energie pozitiva. Ar merita lunar o emisiune numai cu ei doi. Incredibila puterea de educare a acestor oameni minunati. Felicitari tuturor!
only atnight
only atnight Yıl önce
inseamna ca nu ai ascultat pana acum oameni cu adevarati educati.
Alexandra B
Alexandra B Yıl önce
De acord!! Terapie pentru suflet ❤️
Roua
Roua Yıl önce
:)))) :* :*
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
Sa te audă Corpul și Mintea 🧘🏻‍♀️🧠. Sufletul vrea. ❤️
Andrei Stoica
Andrei Stoica Yıl önce
Apai si eu eram mega happy si vorbeam super relaxat daca aveam banii celor 2 :))
Adriana Claudia
Adriana Claudia Yıl önce
Un episod de milioane! Felicitări Mihai! L-am descoperit pe Paul Olteanu datorită ție, îti multumesc!
Roxana-Elena Bulgaras
Felicitări Paul Olteanu , o reala plăcere sa te aud din nou și din nou ; Felicitări Andreea Raicu. , o surpriza plăcută ; Felicitări Mihai Morar pentru tot ceea ce faci ! Meritați toate aprecierile 👏🏻👏🏻👏🏻 🙏🏻♥️
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
Treimea îți mulțumește.
Mari B
Mari B Yıl önce
"probabilitate sa nu ai nimic bun in viața ta este zero". Wow. Așa că ar fi bine sa ne regândim viețile.
Ant Ol Blogg
Ant Ol Blogg Yıl önce
Da, sunt absolut de acord cu ceea ce ziceti. Bravo. Sper ca fiecare dintre noi sa intelegem acest lucru cat mai curand. Dar, paradox, chiar si cand cei apropiati noua... parintii, prietenii buni etc sunt intrebati de exemplu: cum sunteti, cum va sunt copiii - se raspunde de obicei : sunt bine, muncesc, si-au cumparat casa, apartament, etc, masina... este doctor, sau nu stiu ce.... si asta inseamna ca wow hmm, au reusit. Nu se zice ca de ex: sunt fericiti. deci, vreau sa zic cliseele ne provoaca sa facem ceea ce noi de fapt de multe ori nu vrem sa facem ori nu vrem sa devenim.
Viorika Moldovan
Viorika Moldovan Yıl önce
Felicitări pentru podcast, nu ma satur sa l ascult pe Paul un om super fain!!! 👍👍Mihai tot respectul!!
Delia Katsipanos
Delia Katsipanos Yıl önce
Ca si celelalte episoade cu Paul si cu Andreea, am sa il ascult si pe acesta de multe ori.❤ Si ce faina e si imaginea din spatele lui Mihai ,,Nu maine, Nu poimaine"🤗 Multumim pentru acest podcast❤
Victor D.
Victor D. Yıl önce
Misto podcastul. Totusi, as vrea sa aduceti pe viitor sfaturi pragmatice si concrete. Teoria e buna dar cum o punem in practica? LIKE!
jean jean
jean jean Yıl önce
Mi a placut discutia, mi a facut bine...Eu cand eram stresat, cand puneam presiune asupra mea ca TREBUIE sa fac ceva musai ca daca nu...e bai, m am ingrasat si mi am suparat inima...Atunci lovindu ma mi am dat un mindset, am dat jos 35 de kile, ma bucur de viata, desi am job care ma solicita, am timp pt tot ceea ce vreau si s relaxat si primesc in viata mea oameni frumosi de toate culorile...E ok ce faci, tin sa incurajez asta!
isabela dragomir
isabela dragomir 6 aylar önce
Chiar sunteti grozavi 👍 Andreea, chiar este inutil sa incerci sa epatezi mereu. Fii mai autentica, pe bune. E mai fain si simplu 🤗
Alina Tache (Banti)
Am adăugat deja clipul la favorite, fără să-l vad, intrucat știu ca îl voi savura pe nerăsuflate. Paul și Andreea, o bucurie pentru suflet cât și ptr. "calaret și elefant". ❤️ Mulțumim din suflet, Mihai, pentru acest cadou. 🤗🙏
Monica Preda
Monica Preda Yıl önce
0
Tatiana Botezat
Tatiana Botezat Yıl önce
L-am descoperit pe Paul la Fain și Simplu. Aștept cu nerăbdare interviul dvs. cu Dumitru Constantin Dulcan.
Dee Melinda
Dee Melinda Yıl önce
N9u
T David
T David Yıl önce
Sunt deja la minutul 3 si știu sigur ca aceasta întâlnire cu voi va fi o poveste din care vom avea multe de învățat, ni se va deschide neocortexul si elefantul va sta potolit. Andreea este un muzeu de liniște si speranța, Paul este un dresor de elefanți si un thinker incurabil, iar Mihai este un om al lucrului bine făcut si un promotor al celor faine si simple din viețile noastre!
Burean Vlad
Burean Vlad Yıl önce
un episod Paul Olteanu si Pr. Constantin Necula ? Cred ca ar fi unul interesant!
Florentina Loredana Gyan
Este o idee minunata!!!
George Ticala
George Ticala Yıl önce
👍🏻👍🏻👍🏻
CEMSC 2022
CEMSC 2022 Yıl önce
Disciplinele sunt diferite! Paul olteanu ar merge mai mult cu pr. Diac. Prof. Sorin MIHALACHE din privința întăririi in credința cu ajutorul neuroștiințelor!
Travel Foodie
Travel Foodie Yıl önce
@Nomad in UK daaaa
Nomad in UK
Nomad in UK Yıl önce
sau Paul cu Constantin Dulcan
Nicolle V
Nicolle V Yıl önce
Esti genial, Mihai! senzatie , acest episod ; daca iti spun ca e fabulos ,o sa crezi ca-i prea mult dar asa ee! inspirational, revelator si declansator! woow! daaa ❤️❤️❤️❤️❤️ Voi 3 ati facut fericite multe suflete, dand curs acestei initiative. Ma inclin, cu recunostinta❤️❤️❤️
milachyc88
milachyc88 Yıl önce
A fi fericit inseamna sa ai o stare emotionala echilibrata, nu te goni dupa toate lucrurile frumose si placute deodata... A spera, a iubi, a ajuta pe cineva care are nevoie inseamna a fi fericit. A vedea frumusete in lucrurile simple inseamna sa fii fericit. A fi sanatos te face fericit. Dragostea divina si pura de la Dumnezeu te face fericit. Fii fericit omule! Iubeste-te pe tine, iarta si pastreaza decenta umana- astfel vei fi fericit. Nu suntem nemuritori, de aia trebuie sa invatam ca nu tot ce este material te va face fericit!
Cristache Robert
Cristache Robert Yıl önce
In primul rand, vreau sa-i multumesc lui Mihai pentru ca a putut aduce 2 oameni extraordinari de la care am putut invata multe si pe care ii pot considera mentori. Andreea, iti apreciez efortul depus, lucrul pe care l-ai avut cu tine, orele investite pentru a te transforma in persoana care esti astazi, cineva care ne poate impartasi din propria poveste si care ne poate inspira pentru a deveni mai mult. Paul, mereu este o placere sa te ascult, mereu ma uimeate felul ma faci sa am anumite constientizari deapre mine, despre cei din jur, despre felul in care gandesc si ma comport. Sunteti 2 oameni genial si apreciez mult ce ati putut crea impreuna Dar! Este un lucru cu care nu sunt de acord si mi-as dori sa clarificam putin asta. Datorita lui Tony Robbins, pot spune ca acum traiesc viata visurilor mele, am scapat de toate formele de anxietate, durere, kg in plus si chiar am atras in viata mea oamenii de calitate langa care pot evolua, creste zilnic. Acum 3 ani Tony a aparut in viata mea si a fostul momentul in care totul s-a schimbat, am participat atata live cat si virtual la majoritatea seminarelor lui inclusiv la cel unde este realizat "i'm not your guru", si anume " Date With Destiny" . Tony niciodata nu a promis nimanui ca participand la un anumit seminar iti vei schimba viata, Tony ofera toate uneltele necesare pentru a ne putea imbunatatii viata, sa ajungem acolo unde ne dorim, este cel de la care am putut sa iau cea mai multa valore, nu degeaba ajungeam sa fac cate 14 ore zilnic de seminar deoarece nivelul de invatare este imens, exercitii peste exercitii care iti expansiona constienta si cu ajutorur carora ( aplicat pe termen lung cum spune si el) pot sa-ti imbunatateati orice aspect al vietii. Cat despre interventii, ceea ce se arta in "i'm not your guru" sunt niste secvente taiate, o interventie reala a lui Tony dureaza intre 90 si 120 de minute, iar pe parcursul ei NIMENI NU PROMITE CA ITI REZOLVI TOATE ASPECTELE VIETII. Tony ridica un om si apoi printr-o conversatie afla unde are nevoie de un ghid, in ce aspect al vietii. El foloseste "strategic intervantion skills" ceea ce include tehnici de nlp, terapie Ericksoniana, analiza tranzactionala si lista poate continua... Afrimatiile facute "te duci acolo si iti vindeci toata vita si traumele" , mie perosnal mi se par afirmatii facute pe baza unui documnatr de 2 ore, si nu un seminar de 6 zile in care vedem live ce stie sa faca acest om, Tony nu a promis niciodata ca te vindeci total, nu pune publicul sa strige numele celui care este in picioare doar pentru a se simti bine pe moment. Nu degeaba a fost coach pentru pentru personalitatii renumite precum Bill Clinton, Oprah, Printesa Daiana, Connor McGregor etc Pentru a nu conditiona oamenii cu credinte gresite despre un om fabulos din punctul meu de vedere, chiar va recomand sa participati la unul din seminarele lui, atata live si cat virtual, atunci veti putea vedea, simti pe propria piele ce poate sa faca Tony Robbins cu adevarat, si nu un simplu documentar unde 6 zile intense a cate 12-14-16 ore pe zi au fost taiate in 2 ore.
Claudiu
Claudiu Yıl önce
Excelent podcastul, felicitari! O singura intrebare am: dintre toti nimeni nu stie ca Felps in ziua de azi are probleme extrem de grave cu depresia? Stirea este peste tot...
Bianca Poiana
Bianca Poiana Yıl önce
Partea 1?? Deja mintea mea viseaza la o mie de parti😂 Abia astept sa va ascult!
Bea Roman
Bea Roman Yıl önce
Va ascult cu drag! Combinatia asta a fost super, teme pe corp, suflet, spirit, neurolingvistica fiind interesele si munca mea! Doar ca eu muncesc in limba germana si de la voi imi imbunatateasca exprimarea in limba romana! Va multumesc oameni dragi! Bea Roman
Ana Lefter
Ana Lefter Yıl önce
Am dat like instant! Andreea și Paul au fost printre preferații invitați la pot cast! Ești super tare, Mihai!😇
Elena Dumitru-Dimache
Un episod ce a intrecut orice asteptari. Ar fi super daca ar exista in descriere si lista de referinte.
adriana petre03
adriana petre03 Yıl önce
Cred ca asta este menirea sufletului lui Mihai Morar !Sa puna in lumina frumusetea
Claudiu Calaican
Claudiu Calaican Aylar önce
rw pw is the
Elena Jitari
Elena Jitari Yıl önce
Mângâiere pe suflet și pe creier! Bravo, Mihai! Respect, Paul și Andreea! 🥰
Daniela Petronela Duca
Foarte frumos, oameni de calitate, inclusiv tu.... Aceste podcast-uri sunt foarte folositoare. Multumesc!
Lia Alexandra Mogan
Astept !..Paul ! sa aud de la tine....ca genetica se schimba in functie de alegerile pe care le faci in functie de fericirea sustenabila. Suntem perfectibili si cu potential imens !
Dorina Ciocea
Dorina Ciocea Yıl önce
Excelent! M-a surprins plăcut Andreea,cât privește Paul Olteanu de mult îl admir, aplic și verific multe din ideile pe care le promovează.Ii mulțumesc în fiecare zi,pt fiecare zi.
deaa andreea
deaa andreea Yıl önce
Doamne ce frumos podcast. Extraordinar! L am ascultat pe cel al Andreei cand a aparut si mi-a placut enorm. Superb si acesta, o sa il urmaresc si pe cel al lui Paul ! Simt ca am invatat ceva pentru sufletul meu prin acest podcast. Multumesc mult Andreea, Paul si Mihai!
Xenia R.
Xenia R. Yıl önce
Vă dau big LIKE înainte să vă ascult, fiindcă știu cu siguranță că e ceva suuuper! 🥰
Marinka S
Marinka S Yıl önce
Si eu am facut la fel! :)))) Ce inseamna increderea...;)
Xenia R.
Xenia R. Yıl önce
Excelent! Abia aștept partea a 2-a 🤍
diasavu
diasavu Yıl önce
Haha.si eu am dat share inainte sa vad
Valen Tina
Valen Tina Yıl önce
Foarte interesant episodul 👍🏻 însă sunt anumite aspecte cu care aș putea spune că nu rezonez. Ce mi-a tras atenția cel mai tare a fost partea cu Tony Robbins. Eu am participat la un UPW și nu este deloc așa cum ați descris. Ține de fiecare om în parte ce ia din fiacre curs/seminar/terapie, etc și aplică în viața sa după terminarea lui. Așa putem spune că orice curs/seminar/terapie facem este cum ați descris seminariile lui Tony pt că de fapt, acolo înveți baza unor tehnici, colectezi niste informații, contează ce faci tu cu ele mai departe în viața ta și cum le aplici, zi de zi. Poate mă înșel, însă fiecare are perspectiva sa
Violeta Perjiu
Violeta Perjiu Yıl önce
Nu cred...😍 Preferatii mei impreuna...Super!👍👏👏👏💓
Carmen Tanasescu
Carmen Tanasescu Yıl önce
Paul este genial ! Știe sa sintetizeze informații prețioase ! Mulțumesc
Andreea M
Andreea M Yıl önce
Interesant episod. Mi-ar plăcea să o inviți și pe dna Niculina Gheorghiță sau pe dl Constantin Dulcan🤩
Roua
Roua Yıl önce
Niculina ❤
Roua
Roua Yıl önce
Daaaa
Alina Codleanu
Alina Codleanu Yıl önce
Sunteti bestiali!! Oameni frumosi si simpli🙏 Ca sugestie Mihai, mi-as dori tare s-o inviti pe Connie Larkin.
Popa A&N
Popa A&N Yıl önce
Mulțumim,pentru "cadou"!Sunteți geniali,cu toții!!!💙❤️💙
Valentina Beju
Valentina Beju Yıl önce
Invitatii,doi oameni minunati! Inca o data...Felicitari !
Carmen D
Carmen D Yıl önce
Extraordinar de interesant si util acest podcast! L-am salvat, sa-l mai vizionez de câteva ori (fara gluma, fara exagerare). Sper sa-mi "intre bine în cap".
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
🙏 din suflet.
emi
emi Yıl önce
Paul Olteanu este absolut minunat! Îmi face mare placere sa va ascult discutand calitativ.
CRINA Alexandroaia
Wow,preferații mei intr un podcast! La cat mai multe cu voi! Învăț,ma inspir si incerc sa aplic de la voi! Felicitări!
Silvia Nedelcu
Silvia Nedelcu Yıl önce
Va iubesc, oameni frumosi!❤❤❤Va imbratisez cu sufletul!🤗🤗🤗
Luna Agape
Luna Agape Yıl önce
Va multumesc din ❤ cu recunostiinta pentru toate lucrurile frumoase si constructive pe care le-am învățat. 💐
Mariana Ianculescu
Superinteresant!Vă îmbrățişez cu drag pe toți trei pentru că îmi sunteți foarte foarte dragi!💗💗💗😘😘😘
Elena Calin
Elena Calin Yıl önce
Daaa, fain cadou. Sunt doi oameni minunați, pe care nu te mai saturi sa-i asculti ! Totul pare foarte simplu , doar ca , realitatea este mai complicata!!! Mulțumim, Mihai!!!🤗🤗🤗
lummy7774
lummy7774 Yıl önce
Empatizez cu Andreea in universul asta de trairi si nu stiu obligatoriu daca tien de genul feminin ca gandim prea mult, empatizam prea mult, devenim mult prea subiective cu situatii si ne afundam asa in propria prapastie. Insa Paul are o ambilitate de a simplifica totul, de a linisti gandurile si apele si a lua de pe umeri unele poveri prin faptul ca le atribuie unor chestiuni stiintifice si nu le lasa sa ramana in aer
Paula Ursache
Paula Ursache Yıl önce
Un epidod genial!Felicitări!E o plăcere să vă ascult!
ecaterina rusu
ecaterina rusu Yıl önce
Excepțional ❤️❤️ ar fi genial să adăugați o subtitrare în engleză pentru a putea da share și prietenilor străini😁🤘
Andreea Daniela s
Andreea Daniela s 11 aylar önce
Lasă să nu vadă și ei greșelile românilor 😂
Denisa Costea
Denisa Costea Yıl önce
Podcastul asta e aur!👏🏻👏🏻❤️
delia bodor
delia bodor Yıl önce
Este o super emisiune, felicitari Mihai pentru ca ai ales asa invitati ,la tot mai multe, santeti super toti trei 🥰
Valentina Poenaru
Am dat like inainte sa il ascult :) De abia astept sa imi hranesc creierul si sufletul cu acest podcast. Mi am facut un ceai si lumina este la minim si sunt pe listening mode on! Let the adventure begin
Rareș Gabriel
Rareș Gabriel Yıl önce
M-a binecuvantat acest podcast! Geniali invitatii alesi!!❤
Iuliana Beches
Iuliana Beches Yıl önce
Vă iubesc, vă mulțumesc sunteți balsam pentru suflet 🤗 toți 3!
Romaniuc Loredana
Super emisiune! Super invitati, super moderator! Constientizari la greu. Felicitari!
Gabi Stoichici
Gabi Stoichici 11 aylar önce
Va salut. Meritati tot respectul pentru ceea ce faceti. TREZIREA SUFLETULUI.
Tina cristiana
Tina cristiana Yıl önce
Felicitări, Mihai! Foarte faini cei doi invitați. Îi ascult cu foarte mare plăcere.
Corina Zavade
Corina Zavade Yıl önce
Super super ideeeee. La cat mai multe astfel de episoade!!!! Nu ma satur sa il ascult pe Paul!!!
Geany Paraschiv
Geany Paraschiv Yıl önce
Te-am descoperit dintr-o întâmplare și acum pot spune că mă bucur enorm. Felicitări pentru tot ceea ce faci !!! 🙂
Gratziela Nicolescu
Mihai ești un geniu în a cataliza aceste persoane!!! Scriu acest mesaj în momentul în care am văzut invitații!!! Hedonismul e la superliv absolut!!!
Adriana Nitu
Adriana Nitu Yıl önce
Am gasit drag si folos in Fain&Simplu si va multumesc mult !!! Astept partea a doua !!!
Bianca Maria
Bianca Maria Yıl önce
Nu am destule cuvinte sa exprim ce stare iti poate da ascultarea acetui podcast ♥️♥️♥️simt ca in momentul asta nu gasesc cuvintele potrivite aa descriu starea produsa si informatiile acumulate...jos palaria pt podcastul Fain& Simplu si abia astept epispdul urmator
Irina Loghin
Irina Loghin Yıl önce
Interesanta discuția, are cineva o lista cu toate cărțile referite? Mi-ar placea sa citesc toate sursele citate ☺️
Elena Elena
Elena Elena 10 aylar önce
Si eu as vrea
Universul Iubirii
Ar fi bine sa ne punem un motto undeva la vedere sa zica cam asa Intelepciunea este modul in care interpretam lucrurile. Frumoasa emisiune ! Va ascult pe toti 3 cu drag oricand ! 🤗🤗❤❤
Mihai Morar
Mihai Morar Yıl önce
Mulțumim Universului… Iubirii 🙏❤️
Gina Stoianovici
Gina Stoianovici Yıl önce
Bună seara! Vă iubesc! Sunteți minunați! Mulțumesc 🌺💜🙏💕
Simona Casian
Simona Casian Yıl önce
O idee tare ar fi ca acești invitați sa fie parte din pod cast de câteva ori pe an. Super!
Stefan Denisa
Stefan Denisa Yıl önce
Minunat podcast. O placere sa ascult😊
Andreea Maria Pîrvu
Vă mulțumim din suflet pentru ceea ce faceți! Sunteți terapie pentru suflet ❤️🙏
florentina madalina
Cum??s-a terminat?mai vreauuuu🥺 V-as asculta la infinit,atat de multe invat de la voi,de la informatie,pana la a fi Fain si Simplu !!Nu am cuvinte!!Jos palaria!!Andreea,Paul si Mihai❤️😇💐
Maria Cherestes
Maria Cherestes Yıl önce
Multumesc mult pentru acest podcast extraordinar !!! Nici nu știți voi cât bine face un astfel de podcast și câtă vindecare ,conștientizare și normalitate aduceți.
Silvia Dunca
Silvia Dunca Yıl önce
Ideea este că noi oamenii am fost creați cu necesități spirituale ,acestea ne aduc adevarata fericire si un scop real în viață iar daca aceste necesități nu sunt satisfăcute rămânem cu un gol pe dinăuntru care nu poate fi umplut cu nimik altceva(lucruri materiale,divertismente, etc.)
Sidonia Sas
Sidonia Sas Yıl önce
Multumim de cadou,Mihai!!Sunt ochi si urechi!😉😊
Carmen Popovici
Carmen Popovici Yıl önce
Super episod!! Mi-ar placea sa il aduci si pe Gaspar Gyorgy🔥
Georgi Anna
Georgi Anna Yıl önce
Și eu!!
Alexandra Pop
Alexandra Pop Yıl önce
Da!!
me
me Yıl önce
Da!! E o idee foarte buna!🤗
Mariana Vaduva
Mariana Vaduva Yıl önce
Felicitări pentru emisiune 👏👏👏
Andrada Pop
Andrada Pop Yıl önce
Mihai, cred ca ai inteles putin gresit. Sa fii genetic fericit, nu e acelasi lucru cu a avea o copilarie fericita.
Emilia Tiriteu
Emilia Tiriteu Yıl önce
V-am așteptat cu sufletul la gura ! Nu mă mai satur sa va ascult ! 💗💗💗
Adrian Ratiu
Adrian Ratiu Yıl önce
Felicitari pentru acest gen de Podcast! 👏👏👏 Paul Olteanu este super tare! Il ascult de ceva timp de cand l-am gasit pe TRvid! Poate un membru din echipa o sa vada si acest comentariu in care va recomand trei persoane mai modeste care inca nu au aparut la un Podcast asa de vizionat cum este Fain si Simplu cu Mihai Morar! Zoltan Veres - Inteligenta emotionala Lorand Soares Szasz - Educatie financiara Andy Szekely - Dezvoltare personala Mult succes pe mai departe! 🖐🤝
Andreea Avram
Andreea Avram Yıl önce
Mai vrem așa ceva ! Sunteți extraordinari și faptul că împărtășiti cu noi aceste lucruri nu poate decât să mă bucure. Felicitări!!
Ciuperca Bogdan
Ciuperca Bogdan Yıl önce
Felicitări!!!! Meriti din plin aprecierile noastre👏👏👏👏👏👏👏♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
adela nicu
adela nicu Yıl önce
Nici nu a trebuit sa ascult ca sa imi dau seama ca este genial acest podcast, am ascultat si sunt impresionata. Va multumesc din suflet si cu recunostiinta la toti trei!
And Mih
And Mih Yıl önce
genial , e asa o placere sa va ascult, nici nu stiu cand au trecut cele 2 ore.
Edouard Berariu
Edouard Berariu Yıl önce
Foarte frumos ❤️! Sunteți niște oameni minunați… Felicitări !!!
Carmen Muresan
Carmen Muresan Yıl önce
Superbă emisiunea, felicitări ,mulțumesc !
black.smile
black.smile Yıl önce
Excepțional! Nu ma satur sa vă ascult, sa mă descopăr și ma redescopăr!
Ana-Valentina
Ana-Valentina Yıl önce
Ce binecuvântare sa te uiți la un asa podcast, cu 3 ființe pur și simplu super faine. Mulțam fain 🙏
Gimo G
Gimo G Yıl önce
Omg am savurat la maxim acest podcast!!! EU sunt foarte passionata de neuroscience si de yoga si de meditatii💙💙💙💙💙🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏🙏
Olguta Paceagiu
Olguta Paceagiu Yıl önce
Nu avem cu ce să-ți MULȚUMIM noi cei care vrem să ne cunoaștem pe noi insine
New Earth Vibes
New Earth Vibes Yıl önce
E simplu, iti crezi realitatea ta! Iti urmezi fericirea ta, și ce e mai important pentru tine.
Laura Zamfir
Laura Zamfir Yıl önce
Este pur si simplu terapie, un moment in care asculti ce este real, defapt!
GN Channel 18
GN Channel 18 Yıl önce
Un mare LIKE acestei realizari. Dati Share ca sa poata lumea intelege ceva din experienta lor de viata. Multumim Mihai si invitatilor tai.
Andreiu Costel
Andreiu Costel Yıl önce
Fericirea este naturală, neprogramata. Există doar momente de fericire. După un moment de fericire apare dorința de a retrăii acel moment, aceasta este plăcerea.
Mina Enciu
Mina Enciu Yıl önce
Felicitări!, super invitați și emisiune!👍💐
Sonraki