Karanlık

CUM SĂ CREȘTI DE LA 500 EURO LA 4 MILIOANE EURO ÎN 3 ANI? DENISA TĂNASE. | Fain & Simplu Podcast 042

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 616 598
99% 11 000 1

În spatele unui business în care s-au investit, inițial, 500 de euro și, în timp, multă sănătate, care a avut o creștere spectaculoasă în perioada pandemiei și care, într-un timp foarte scurt, s-a extins la nivel internațional, se află povestea unui om fain și simplu care a decis să-și urmeze pasiunea pentru parfumerie, după ce ani la rând s-a dedicat carierei muzicale. Povestea unui om care a avut parte de mai multe eșecuri, atât profesionale, cât și personale, eșecuri care l-au dus într-o situație-limită: uitase să se iubească și își pierduse echilibrul lăuntric.

Dar și l-a recâștigat. Mai ales cu ajutorul iubirii și sprijinului necontenite primite de la partenerul său de viață. Și mai ales cu ajutorul lui Dumnezeu, după cum povestește chiar ea: Denisa Tănase, fondatoarea brandului „My Geisha”.

Acest podcast Fain & Simplu nu este doar despre o afacere românească de succes, care a crescut în pandemie datorită faptului că a transformat amenințările și dezavantajele în oportunități. Nu este doar despre o cifră de afaceri impresionantă mai ales pentru anul 2021, cifră pe care invitata ne-o dezvăluie.

Acest podcast Fain & Simplu spune povestea construirii, consolidării și creșterii unui vis: visul în care Denisa Tănase crede cu tot ce este. Denisa Tănase își dorește să-i crească visului său aripi și mai mari, ducând magazinele „My Geisha” și în alte țări.

Acest podcast Fain & Simplu e despre mindsetul de învingător, cea mai importantă resursă - da, mai importantă decât cea financiară! - de care ai nevoie dacă vrei să pornești pe căile antreprenoriatului, un univers, după cum vei vedea, nelipsit de riscuri, provocări, grele încercări. Dar și de o mulțime de lucruri valoroase care contribuie inclusiv la evoluția ta personală.

Dă play și găsește-ți inspirația și motivația în povestea Denisei Tănase!

👉 www.mygeisha.ro/

SHOW NOTES:

PROVOCĂRILE VIEȚII DE ANTREPRENOR
21:13 - „Timp de 8 luni, n-am avut niciun angajat. În primele 8 luni, eu am făcut tot.”

CEA MAI MARE INVESTIȚIE FĂCUTĂ
35:23 - „Să știi că investești și sănătate. Poți să ajungi într-un nivel de stres și de oboseală… Poți să ajungi foarte ușor la burnout.”

DESPRE RISCURILE DIN BUSINESS
51:29 - „La început, e ușor să riști, pentru că nu ai ce!”

DORINȚA DE A EXTINDE BUSINESSUL CÂT MAI MULT
1:10:02 - „Sunt atâția designeri care nu s-au născut în Statele Unite. Ei cum au putut? De ce ei au putut și noi n-am putea?”

PRIMUL EȘEC DIN BUSINESS
1:23:04 - „Se spune că n-ai cum să fii un antreprenor desăvârșit, până nu ai la activ cel puțin un faliment.”

DESPRE MINDSETUL DE ÎNVINGĂTOR
1:26:18 - „Dacă vii după multe eșecuri, este foarte greu să-ți găsești echilibrul și să-ți iei sursele astea de motivație, astfel încât să-ți stabilești un mindset de învingător.”

CEA MAI MARE TEAMĂ
1:48:05 - „Pe mine, mediocritatea m-a speriat dintotdeauna!”

CE N-AR MAI FACE NICIODATĂ
1:57:22 - „N-aș mai accepta proiecte sau situații în care n-aș fi confortabilă (...) sau care depășesc limitele mele legate de principii.”ABONEAZĂ-TE PENTRU MAI MULTE CLIPURI FAINE:
🟠 bit.ly/Subscribe_FainSiSimplu

FAIN & SIMPLU ONLINE:
🟠 CLUB PENTRU MINTE, TRUP și SUFLET - fainsisimplu.ro
⚪ SPOTIFY - bit.ly/FainSiSimplu_Spotify
⚪ APPLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_ApplePodc...
⚪ GOOGLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_GooglePod...
🟠 TRvid - trvid.com/u-fainsisimplu
🟠 FACEBOOK - facebook.com/fainsisimplu
🟠 INSTAGRAM - instagram.com/fainsisimplu

MIHAI MORAR ONLINE:
🟠 FACEBOOK - facebook.com/mihaimorar
🟠 INSTAGRAM - instagram.com/mihaimorar
🟠 TIKTOK - www.tiktok.com/@mihaimoraroff...

katma

 

1 Ara 2021

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 630
Mihai Morar
Mihai Morar 10 aylar önce
Podcastul acesta s-ar putea numi “The Romanian Dream”. 🇹🇩 Și nu e o întâmplare că îl lansez în preajma Zilei Naționale. E o poveste care te inspiră, nu te pune pe gânduri ci te pune pe fapte. Denisa e “românul” care nu de plânge, nu urăște, nu omoară “capra vecinului”. Nu e perfectă, își recunoaște greșelile, nu îi e rușine să spună că nu știe, nu îi e teamă de eșec. Sper să îl vezi până la capăt. Și, la final, să simți “puterea din tine”! Și sa o poți dezlanțui!
adriana roxana
adriana roxana 4 aylar önce
Foarte frumoasă și această poveste! Mi-a plăcut mult și acest episod! 🥰🥰🥰🥰🙏♥️♥️
Elena Fulger
Elena Fulger 8 aylar önce
1
Nicolae Barbu
Nicolae Barbu 8 aylar önce
@Alexandru Varganici "s-a dublat de 5 ori!" 😂
Ecaterina Cana
Ecaterina Cana 9 aylar önce
Asa
EBY
EBY 9 aylar önce
Felicitari pentru podcasturi! Acesta mi a placut in mod deosebit pentru ca am recunoscut valoarea, ambitia, sinceritatea Denisei! Ma bucur foarte mult pentru reusita ei! Felicitari!
nicoleta mihaela ignat
nicoleta mihaela ignat 10 aylar önce
Incredibil cat de mult a crescut fata asta, cand facea muzica parca era total nepotrivita in peisaj, acum zici ca asa s-a nascut, felicitari din toata inima, emana simplitate prin toata fiinta ei, exact cum ai spus “ iti vine sa te ridici de pe scaun si sa mergi sa deschizi un business “, super podcast Mihai!
Veronica P
Veronica P 4 aylar önce
@RR :))))))))))))
Veronica P
Veronica P 6 aylar önce
Mihai Morar sterge raspunsurile care nu ii convin, nu exista libertatea de opinie in Romania , exista doar promovarea unei realitati false. Daca ar fi asa usor sa pornesti cu 500 euro in buzunar, sa zbori cu ei in Dubai , India, sa cumperi stoc si sa distribui in 8 tari toata lumea in Romania ar fi milionara. cu zero experienta in retail si parfumri nu ajungi la cifra de afaceri de 4 milioane in 2 ani. e mai mult in spate de care nu stim noi. Estee Lauder , Jo Malone , Lancome au petrecut ani gasind parfumuri noi, ea sta 6 ore in fabrica si deja are formula fermecata, stit ce concurenta e la parfumuri in Dubai? Gasesti parfumuri cu 15-20 lire , nu trebuie nimeni sa dea 50 lire pe un parfum dezvoltat de o romanca in 6 ore care cu 2 ani in urma canta la microfon, ei au parfumierii lor cu multi ani de experienta. Fabrica de parfumuri de la care cumpara ea au magazinul lor care vinde parfumri cu 15-20 lire. Imi spuneti voi de ce trebuie sa dam noi 50 lire pe un parfum doar pentru ca a fost visat de Denisa care are un curs de 2 saptamani la paris? Supplierul ei este Ansar Perfumes si exista din 1950 , ei de ce vand la 15-20 lire iar Denisa la £50? Pentru ca a cantat la Bambi? Spuneti-mi daca are sens comercial
Andrei Cărburean
Andrei Cărburean 9 aylar önce
Chiar așa și este..
Delia Tamas
Delia Tamas 9 aylar önce
Îți vine să te apuci să studiezi cu calm și răbdare și apoi să mergi mai departe cu ÎNCREDERE ! 👌🤗👏👏👏
Alina Cordunianu
Alina Cordunianu 9 aylar önce
Întrebare Mihai: Ai putea dupa fiecare podcast sa ne lași în descriere fiecare carte precizata? Dealungul podcast-urilor am auzit de multe cărți, e o bogăție si sigur s-ar bucura toata lumea sa le vadă și sa se întoarcă la podcast pt a-si lua informația necesara❤😍
Alexandra Moise
Alexandra Moise 10 aylar önce
Ce frumos a evoluat Denisa , foarte placut podcast-ul , si inca o data imi confirm ca barbatul sau femeia potrivita aparuta in viata ta, iti poate schimba directia total. Felicitari Mihai !!!
László Andrei
László Andrei 9 aylar önce
în ce sens a evoluat?? România e plină de fete tinere și frumoase,dar care nu lucrează nicăieri.ce lucrează fetele astea??faptu că vă place să țonțăiți la microfon,să stați 24 din 24 numai în cluburi chiar și în perioadă de pandemie și să vă faceți de cap pe banii lu' mami și tati asta nu este MUNCĂ!!..
Vicky Sun
Vicky Sun 9 aylar önce
Contează enorm că cel de langa tine sa te susțină și să creadă în tine...
Isa Steliana
Isa Steliana 9 aylar önce
Clar!
Diana Moldovan
Diana Moldovan 9 aylar önce
Subscriu
Mihaela-Cristina Ghiță
WOW! E posibil să fiu încă sub vraja celor două ore de serotonină însă simt să spun că este de departe unul dintre cele mai bune podcasturi pe care le-am urmarit vreodată. Mă aflu printre cei care nu o cunoasteau altfel pe Denisa Tănase decat după piesa doi ochi caprui. Femeia asta este incredibilă transmite atat de multa blandețe, încredere și putere în același timp în mod natural făra prea mult efort. Reprezintă cu adevarat un exemplu pentru toate femeile care doresc să despașească zona mediocritații și să facă cu adevarat ceva măreț în aceasta lume pornind de la un vis oricare ar fi el. Iar pentru a ajunge să atingem suceesul de orice fel ne reamintește că este nevoie atât de sprijinul unui om potrivit cât și al divinității. Și da o cred pe cuvânt că nu este doar despre un parfum sau despre un brand ci despre o poveste care reușește să egaleze sau chiar să întreacă experiența aromelor. Am testat niște esențe my Geisha în urmă cu ceva timp la recomandarea unei prietene și senzația simțită m-a făcut ca a doua zi să-l cumpăr. Acest podcast si-a atins scopul este cu adevarat inspirațional din toate punctele de vedere. Mulțumesc!
EusuntAnca
EusuntAnca 9 aylar önce
Doar ca nu e serotonina... este dopamina 😀
Mihai Morar
Mihai Morar 10 aylar önce
Unul dintre cele mai faine review-uri de când am început podcastul. Mulțumesc pentru sinceritate.
Little Knits
Little Knits 10 aylar önce
Denisa pe care am descoperit-o in aceasta seara si datorita acestui interviu mi se pare fascinanta si atat de usor de ascultat si urmarit. Felicitari, toate interviurile sunt speciale.
Elvira Cebotari
Elvira Cebotari Aylar önce
​@Ionela Geanina
Ionela Geanina
Ionela Geanina 10 aylar önce
Superba,n.am cuvinte Ce mult s.a schimbat fizic și felul de a vorbi,atitudinea tot Înainte nu îmi plăcea de ea deloc,mi se părea foarte vulgara d.t.p.d.v. Acum este o finețe și i se potrivește de minune tot ce face .
Cătălina Arapu
Cătălina Arapu 10 aylar önce
Denisa e senzațională, atât de inteligentă și echilibrată, sofisticată dar și modestă în același timp. Exact așa e și brandul ei, My Geisha.
Ami De
Ami De 10 aylar önce
Mi-a dat o stare de bine extraordinara acest podcast! Senzationala Denisa - deloc aroganta, pozitiva, matura si este un exemplu minunat ca poti ramane fain si simplu chiar si cand atingi culmile succesului!
Loredana Georgeta
Loredana Georgeta 10 aylar önce
Intr-o perioadă în care suntem înconjurați de frici, nesiguranța zilei de mâine și dezechilibre, acest podcast este ca o sămânță de speranta care ne arată că se poate orice, si dacă “am uda” zilnic aceste informații, cu siguranță am avea mai mult curaj sa ne urmăm fiecare visele. Felicitări Denisei pentru evoluția personală cât și profesională și mulțumiri lui Mihai Morar care a gândit acest episod, si care ne-a dat acces la aceste informații. 👏🏻🙏
anca vasile
anca vasile 10 aylar önce
Adorabila invitata. Expunerea ei este atat de clara, de simpla de coerenta. Felicitari si pentru tine, Mihai, pentru ca esti un moderator care ofera spatiu invitatului si , in egala masura, intrebari stimulatoare plasate la momentul potrivit!
Ioana Olar
Ioana Olar 9 aylar önce
Foarte bine punctat. E ușor de urmărit
Irina Dragoman
Irina Dragoman 10 aylar önce
Podcastul acesta m-a facut sa imi doresc sa merg intr-un magazin MyGeisha, sa miros parfumurile, desi nu sunt o fana a celor orientale, dar ma gandesc ca ceva o sa imi placa. Prea vorbeste cu pasiune despre ele❤️
Sisi Sisi
Sisi Sisi 9 aylar önce
Exact asta am facut si eu.
Cristina M
Cristina M 9 aylar önce
Dulce floral e Sakura, creaza dependenta ❤👍
Laura B.
Laura B. 10 aylar önce
Sincer... am intrat crezând că stau câteva minute. Am rămas până la final. Impresionantă metamorfoza fetiței Denisa- Bambi! 🥳😍
Spiderman X Deadpool
Spiderman X Deadpool 10 aylar önce
Am rămas extrem de plăcut impresionata de Denisa, , de cum gandeste, de cum s-a transformat! O știu de pe vremea Bamby însă acum este o femeie remarcabila și am sa merg în umul din magazine sa testez și produsele de care vorbește! Felicitari amandurora❤️
Viola 1 Vio
Viola 1 Vio 9 aylar önce
Cel mai bun podcast! Felicitari!
Dockzy
Dockzy 10 aylar önce
In timp ce unii promoveaza "cantitatea", Mihai Morar promoveza calitatea! Felicitari si tine-o tot asa!
Veronica P
Veronica P 6 aylar önce
@Dockzy perfect de acord, nu este usor sa te impui cu un brand nnou, stim si noi asta, dar considerand ca brandul ei se vinde prin magazine si in 2020 toate mangazinele au fost inchise intrebarea este cum a ajuns la 2,2 milioane de euro cand toata lumea statea acasa si nu aveai cum sa iti promovezi brandul in magazine si toate magazinele de pe strada principala au dat faliment fara clienti. Ea vorbeste ca a muncit mult la aranjat rafturi in magazin, Trebuie mult mai mult decat talent la aranjat rafturi sa impui un brand nou;.E nevoie de mult mai mult decat munca pentru a impune un brand nou pe piata cand nu ai experienta in retail sau parfumerie . nu se ridica nimeni spectaculos doar in 3 ani pornind cu 500 lire in buzunar si lipsa de experienta. Sunt mult mai multe lucruri in spate de care nu stim si nu sunt pomenite . te rog sa t e uiti la interviul ei despre Dubai cand o intreba Teo: putem sa ne mutam in Dubai fara carte de munca? Si ea spunea , cum sa nu , te poti muta. Este raspunsul unui om care nu are nici un habar despre ce tip de viza ai nevoie ca sa locuiesti in Dubai si ce acte sunt necesare. Este total aeriana, Nu intra nimeni sa se stabileasca acolo fara viza de munca in Dubai sau alt tip de viza. Se cunoaste ca Denisa nici macar nu a completat un formular de viza in viata ei, nu ar vorbi cu atata usurinta. Sunt multe lucruri de facut si completat ca sa poti sa te stabilesti in Dubai,se fac si controale medicale si se iau amprentele, nu oricine se poate stabili acolo . Daca nu ai slujba asigurata sau mii de euro de cheltuit in firma nu te lasa nimeni sa intri . Din experienta oamenii care vorbesc cu atat usurinta sunt oamenii carora le-a rezolvat altcineva problemele de genul gasit bani pentru amenajare magazin, rezolvat viza de sedere in Dubai. Cand primesti totul in cont sau gata facut pe email e usor sa vorbesti
Dockzy
Dockzy 6 aylar önce
@Veronica P Denisa a muncit foarte mult pentru a dezvolta acest brand. Nu este deloc usor sa te impui pe piata cu un brand nou (vorbesc in cunostinta de cauza).
Veronica P
Veronica P 6 aylar önce
pai de ce calitate vorbim cand designerul parfumului are experienta de cantat in Bambi, cursuri de 2 saptamani la Paris si stat 6 ore intro fabrica pentru a crea un parfum si a folosit ca packanging o sticla care era deja acolo la fabrica pe raft, standard? Eu credeam ca e calitate la Chanel, Dior, Armani care au petrecut ani intregi studiind formule si facand teste la parfumri si produse cosmetice, platesc specialisti sa studieze piata si sa faca design de ambalaj care nu se gaseste standard intro fabrica de parfumuri indiana.Toate produsele ei de skincare sunt cumparate fara cercetare de la fabricile din China in masa.
dtf. Eternal
dtf. Eternal 9 aylar önce
ca si calitatea aia cand la intervievat pe Robbie Williams
dascalu corina
dascalu corina 10 aylar önce
As propune-o la Tedx pe Denisa!!!Felicitari,dragilor!Numai de bine despre podcast si discutia voastra!Astept cu nerabdare episodul despre spiritualitate cu Cristi Onetiu. Chiar nu reusesc sa imi amintesc la ce biserica spuneau ca merg antreprenorii ca sa se mentina cu picioarele pe pamant.Poate aflu data viitoare 😉.MULTUMESC, Mihai!🙏👏🔝
Alina
Alina 10 aylar önce
Ce simpla e, ce frumoasa, ce putine accesorii are la vedere, e minunata! Apreciez pana si asta la ea. Cel mai savuros podcast! Felicitari Denisa! Superb!
Milici Aurelia
Milici Aurelia 10 aylar önce
Are un vocabular bogat, transmite caldura,stabilitate,determinare. Ca a inceput cu 500€, ca a inceput cu 5000€ nu mai conteaza, cine sintem sa ii numaram banii. Important e ca a avut viziune si un partener care sa o sprijine. Ma bucur ca a invitat-o Mihai, o sa inspire multe femei 👏
Adrian Iorga
Adrian Iorga 10 aylar önce
Wow, surprinzător de ,,Smart" Denisa ! Și uite așa îmi reamintesc că nu e bine să pui etichete, felicitări încă odată pentru podcast,o zi faină!
Mihaela Parvulescu
Mihaela Parvulescu 10 aylar önce
Jos palaria! O reala placere sa auzi oameni care vorbesc despre lucruri constructive, care isi urmeaza visurile, care nu inceteaza sa viseze. Felicitari pentru astfel de podcasturi minunate!
Maria Golban Șomlea
Maria Golban Șomlea 10 aylar önce
O lecție cu adevarat demnă de urmat! O fată deșteaptă care își merită împlinirea viselor! M-a impresionat maturitatea la care a ajuns! Și modestia! Bravo ei! Felicitări, Mihai Moraru!
Andreea Brunetta
Andreea Brunetta 9 aylar önce
Câte comentarii frumoase am văzut aici, nu am mai văzut niciodată pe TRvid. Felicitări Denisa si Mihai, totul a decurs perfect pe parcursul acestui podcast ! ❤ M-a uluit calmitatea si calitatea Denisei! ❤
Mariana Rusu
Mariana Rusu 10 aylar önce
sincer mi'au dat lacrimile când ai vorbit de oportunitatea găsită cu umbrelele. de apreciat curajul tău!
Eles
Eles 10 aylar önce
Cel mai bun Podcast al tău de pana acum! Nu avea cum sa nu reușească fata asta la cât de lucida și capabilă este! Incredibila transformare a unui om! Bv !
ALINA TILIBAN
ALINA TILIBAN 10 aylar önce
Plăcut impresionată,cu o evoluție pozitivă ,de nerecunoscut, ma bucur mult că a ajuns la acest nivel. O apariție ravisanta. Felicitări si succes pe mai departe. Felicitări, Mihai pentru interviu. Toate cele bune!
Bela A
Bela A 10 aylar önce
Cand stii incotro mergi, e greu sa fii doborat. Nimeni nu reuseste singur in aceasta lume, tot ce face Denisa este team work si are oameni in jurul ei care au crezut in idea ei si in EA. The power of someone believing in you and the power of knowing where you are going it is indestructible. Unstoppable! The best is yours, woman!
Maria Cristina Popescu
Maria Cristina Popescu 10 aylar önce
O cheama Denisa😄
Antoaneta Costescu
Antoaneta Costescu 10 aylar önce
Admirabil! Este minunat timpul pe care l-am petrecut împreună cu voi. Sunteți doi oameni excepționali! Mulțumesc pentru inteligență, emoție, exemplu, OAMENI cu care noi, romanii, ne mândrim. Cu admirație și respect. 🌹
Antonela Curelaru
Antonela Curelaru 10 aylar önce
Subscriu...cu adevărat o poveste de viață extraordinară! Un exemplu demn de urmat! Admirație și felicitări! Mă bucur mult pentru tine, Denisa! Ești un om simplu și minunat! Te-am ascultat cu mare drag! Felicitări! Felicitări! Mult succes în continuare! 👏🤗💞🙏
Elisa M
Elisa M 10 aylar önce
Inspirational dialog! A evoluat f frumos Denisa si am apreciat ca este alaturi de sora ei! A avut si sansa de a intalni un partener potrivit, alaturi de care sa construiasca! Multa bafta in tot ceea ce isi propune!
AnMa 📚CARTI ORTODOXE
Am mai vazut interviuri cu ea de cand a intrat in aceste afaceri si o cred ca a muncit foarte mult. Fara sa incep inca acest podcast zic #respect pentru felul cum isi spune povestea,cum o transmite,atat de real si credibila. Mind&Fain si acest invitat !!
AnMa 📚CARTI ORTODOXE
Ce urecheala faina !! Dar cu rost ! Toti invitatii tai inspira foarte mult. #RESPECT Doamne ajuta !
Mihai Morar
Mihai Morar 10 aylar önce
mind & fain să îți fie! Și sa te pună pe fapte, nu doar pe gânduri!
Simona Baciu
Simona Baciu 10 aylar önce
Cel mai bun podcast de pana acum ! Denisa ești SENZATIONALA, deși nu te-am urmărit în mod special, m-ai cucerit iremediabil.
Maria-Cosmina
Maria-Cosmina 9 aylar önce
Multumim Mihai! La fiecare podcast spun ca “asta e preferatul meu”, pentru ca din fiecare invat ceva nou sau ma simt mai motivata, mai inspirata. De departe acesta este preferatul meu!
Elena Gangu
Elena Gangu 10 aylar önce
Felicitari mult succes , foarte bine dezvoltat si intelectual , este o persoana sociabila , iar in timpul discutiei ascultind ,transmite f, multa emotie .
Manuela Moldoveanu
Manuela Moldoveanu 10 aylar önce
O singura greșeală in discursul tău: ești super smart. Știam asta de mult, încă de când erai adolescenta si cântai, iar acum ai demonstrat. Felicitări!
DORA
DORA 10 aylar önce
Extraordinar acest podcast! Denisa este de admirat pentru dorința de a se dezvolta constant. Umanul din ea este impresionant. Felicitări!
fashion 2021
fashion 2021 10 aylar önce
Denisa, esti minunata! Felicitari pentru tine ca OM. Te-ai transformat total. Am empatizat total cu tine si cu tot ceea ce ai vorbit, simtit si explicat. Doamne Doamne sa fie cu tine mereu!
Petruta T
Petruta T 10 aylar önce
Domneeee cat de la fix vine podcastul asta! Chiar eram intr-un impas cu startup-ul meu si ascultand-o pe Denisa mi-a dat un boost nou.
ANA-MARIA NICOLAE
ANA-MARIA NICOLAE 9 aylar önce
Mult succes!!
Larisa Teşcan
Larisa Teşcan 9 aylar önce
Mult succes!🤍
Petruta T
Petruta T 10 aylar önce
Multumesc tare mult tuturor! ❤️
Mihai Morar
Mihai Morar 10 aylar önce
Curaj! 💫🌪
Petronela Iancau
Petronela Iancau 10 aylar önce
Mult succes, Petruta! 💙
SORYN Soryn
SORYN Soryn 10 aylar önce
Foarte frumoasa povestea,dar greu de realizat inclusiv pentru un antreprenor cu experienta. Norocul Denisei in acest business, a fost Cristian Onetiun un antreprenor de succes si cu multe relatii.Oricum, felicitari pentru business si pentru implicare!
Cute Orange
Cute Orange 9 aylar önce
Exact. Da energia ei, studiile si lupta ei pro realizare dar si cu putin noroc si ajutorul de care a beneficiat si publicitatea din spatele carierei din muzica. Felicitări .
Romanita Deringa
Romanita Deringa 10 aylar önce
Foarte frumos si inspirational. Mi-a placut maxim poscastul cap-coada si ce discurs are Denisa, peste 2 ore fara sa te plictiseasca o secunda. Dar si moderatorul jos palaria ca de fiecare data👏
Lucia Drînd
Lucia Drînd 10 aylar önce
Dragă Denisa, deși nu te urmăream in mod special in mediul online, si nu eram vreo fana de-a ta, întâmplător am dat "play" la acest podcast, si pot sa-ti spun ca am ramas placut impresionată (si n-am fost singura, din ce spun comentariile) si acaparată de tot acest interviu, pe care l-am urmarit până la final. Si deși nu sunt genul care lasa comentarii, am ținut să-ti transmit un gând bun. Am avut multe de învățat de la tine, si cel mai mult am reținut faptul ca o stare pozitiva, atrage si emana energii pozitive, ceea ce s-a și întâmplat in cazul tau, faptul că, daca esti bine cu tine, si faci ce-ți place, ai multe de oferit celor din jur, si nu in ultimul rând, să nu stai blocata acolo unde sunt semne ca ceva nu mai merge, pentru că de cele mai multe ori încercările repetate de reparare sunt de fapt o pierdere de timp. Felicitări pentru acest video, care ne-a transmis un feedback pozitiv! Și promit sa fac o vizită magazinului tău din Bruxelles. 🤗
Petre Ifrim
Petre Ifrim 10 aylar önce
Absolut minunata Denisa ,câtă maturitate,ce discurs!! felicitări👏👏 pentru curaj si pt ce ai creat în România și mai nou prin Europa cu brandul tău ...
Maria Paulet
Maria Paulet 10 aylar önce
Mi-a facut placere sa ascult acest podcast minunat. Felicitari Denisa pentru tot ceea ce ai realizat în toti anii tai! Cand ai inceput sa vorbești sincer mi-a venit cheful de treaba într-un moment cand nu eram bine si nici cgef de nimic nu aveam! Mult succes în continuare! Oricum suntem mândri unde ai ajuns!
Oana Sacalean
Oana Sacalean 10 aylar önce
Astazi mi-am împodobit bradul pe acest podcast exact la fix am terminat o data cu el,esti minunata Denisa,am crescut cu piesele voastre.Ai evoluat atat de frumos,ai un limbaj foarte frumos ,mai mare dragul sa te ascult❤❤esti minunata💐😘🤗 Iti doresc sa ajungi pe cele mai inalte culmi ale succesului si cel mai mult iti doresc sa fi implinita sufletește ❤🙏❤Doamne ajuta 😇🙏🤗💐👏👏👏
Maria Drutu
Maria Drutu 10 aylar önce
Bravo Denisa,o dezvoltare spectaculoasa,o inima curata si o educatie aleasa,pt toate acestea este nevoie de o inteligenta peste medie,bravo copil destept.
Ştefana Radu
Ştefana Radu 10 aylar önce
E primul Podcast pe care îl ascult cap coadă, pe care îl simt, pe care îl macin și care mi-a dat o energie cum nu pot explica în cuvinte! Bravo Denisa pentru realizările tale și pentru acest brand (P. S. Chiar și acum am în casă produse My Geisha)💪🏻 Bravo Mihai pentru material! Sunt sigură că va inspira oameni! 👏🏻
Mariana Pascal
Mariana Pascal 10 aylar önce
Felicitari, Mihai Morar! Imi place sa ma uit la podcasturile tale cu oameni faini. In ce o priveste pe invitata, am descoperit o Denisa simpatica, volubila si se vede ca a evoluat frumos.
Dockzy
Dockzy 10 aylar önce
Felicitari Denisei pentru ce a reusit sa realizeze prin munca si daruire! Sper ca povestea ei sa inspire cat mai multi tineri!
Mirela Delcea
Mirela Delcea 10 aylar önce
O adevarata inspiratie! Te felicit ,esti foarte smart si faina🥰Sunt sigura ca vei ajunge sa inspiri la nivel mondial
Ina Flavia Șorop
Ina Flavia Șorop 10 aylar önce
Este fantastic acest interviu! De obicei fac multe alte lucruri când ascult podcasturi, dar efectiv sunt fascinată de povestea și de drumul ei alături de echipei ei 🤍 câtă inspirație! 🙌🤍
Ina Flavia Șorop
Ina Flavia Șorop 10 aylar önce
Asemenea! Mi-am adus aminte că am cumpărat niște cursuri despre uleiurile esențiale acum ceva timp și după ce termin de ascultat mă apuc de ele. Că am ținut prea mult ascunse niște dorințe ce-mi fac sufletul și creativitatea să tresară. Nimic nu ne iese în cale întâmplator. Mulțumesc!!!🙌🙌
Mihai Morar
Mihai Morar 10 aylar önce
Eu am avut de câteva ori instinctul asta, in timp ce vorbeam cu Denisa…sa ma ridic de la masa și sa merg sa ma apuc de treaba!
Monica Jurcan
Monica Jurcan 10 aylar önce
minunat ! Bravo Denisa pentru tot ! la cat mai multe realizari! Mulțumim Mihai pentru fiecare podcast!
InnaEysan
InnaEysan 10 aylar önce
Foarte frumos si inspirational acest podcast. Imi place felul frumos in care vorbeste Denisa. Mi-ar placea ca urmatorul invitat sa fie cel care a initiat Emagul. Succes mai departe la podcasturi!
Nistor Marilena
Nistor Marilena 10 aylar önce
Mihai faci o munca minunata si tine-o tot asa!!!Te apreciez
Gabriel Chircu Speaker-motivațional
Ieri, acum 21 de ani ascultam Bambi, două adolescente pline de viață și de a începe un viitor pe tărâmuri necunoscute. Azi, vizionez un podcast, cu o femeie, acea adolescentă de acum 20 de ani care visa la ceva... Denisa, fata cu ochii căprui de la care i-au notițe..., notițe inspirationale de la oameni care inspiră. ❤🙏 Mulțumesc Denisa, Mulțumesc Mihai!❤
Elena Vasiliu
Elena Vasiliu 9 aylar önce
Denisa spune ca prima carte de business pe care a citit-o este “Cei care schimba jocul” - cartea este scrisa de Andreea Rosca ❤️, care are si un podcast genial, iar newsletterul de la ea este fantastic!!!
DyB
DyB 10 aylar önce
Felicitări, Mihai Morar, pentru cultura generală și capacitatea extraordinară de la lua interviuri unor persoane care lucrează în domenii total diferite, de la artiști la medici și oameni de afaceri! Nu mulți sunt capabili să susțină conversații atât de lungi pe diverse teme și, mai mult, să facă discuția să curgă atât de lejer, atât de firesc...Simți că ai învățat atât de multe din fiecare podcast! Mulțumim!
Mirela R
Mirela R 10 aylar önce
Desteapta, inteligenta, modesta, sincera........se simte pasiunea pentru ceea ce face....nu o face doar pentru bani. M-a convins sa merg in parfumeria lor sa miros aceste parfumuri.
Claudia Fracea
Claudia Fracea 9 aylar önce
@Ema10 Da acela este,merita va zic sincer.Are un betigas inauntru de sticla si doar il treci usor pe gat,pe incheietura,chiar si pe par.Este foarte practic,datorita celor cu dimenisiuni mici le poti lua si in bagaje,geanta de mana,etc.Pare mic dar tine foarte mult.Prietena mea aplica maxim 2 baghetute.Eu aplic si 4,imi place sa ma simt ca miros a parfum ceva mai mult...mult😂❤️Dar per total tine mai mult decat un parfum obsinuit la 80-100 ml,deoarece acela se raspandeste in aer mult si nu stagneaza pe piele dupa 3-4 ore.Uleiul acesta tine 24 de ore pe piele iar pe par daca nu iti daci baie la cap in prima seara dupa ce l-ai aplicat pe parcursul zilei,se poate simti si a doua zi,circa 48 de ore. Eu il am din luna februarie pe al meu si nu am consumat nici 1/4,aproape abia de 1/4.Va recomand din tot sufletul. Mergeti in magazin,mirositi,testati pe piele.Lasa ti l chiar si in ziua aia acolo pe piele mai multe ore,ca sa fiti sigura ca se aseaza si vi se potriveste si dupa un interval mai mare de timp.Si dupa ce o sa alegeti aroma ce va atrage,o sa vedeti ca nu o sa va mai puteti desparti de el,ceva divin.Probabil sa va atraga 2-3 maxim mai mult,fiind nise parfumuri foarte diferite,toate miros frumos,dar nu toate sunt pe gustul nostru total. Parfumurile de genul armani, versace,kenzo,in general au in miros foarte frumos dar nu este un miros unic,sa zici altcnv despre ele asta e parfumul cu care se da "...",recunoscibil asa.Cele de la my geisha sunt.Sunt ceva aparte.Avand note ff diferite si zone departate un ulei fata de altul.Gurmande,puternice sau citrice,foarte multe variate pe langa ele.Am zis.Va recomand.Merita micuta investitie.Un parfum de calitate si prietenos cu pielea,nu mi a provocat mancarimi,nu m a inrosit si sincer cea mai frumoasa si mai puternica din lume ma simt cand ma dau cu acestea. Stiu ca unele persoane nu suporta sa se simta pe ele ca miros a parfum,eu daca ador un parfum as vrea sa l simt si mai incolo,daca aplici o picatura probabil nici aici nu simti dar eu prefer sa miros mai mult mai ales ca stiu cum si cat de bine se aseaza acest ulei pe mine. Va doresc o seara frumoasa si spor la cumparaturi❤️
Ema10
Ema10 9 aylar önce
@Claudia Fracea despre uleiul de 12 ml la 239 lei, vorbești? de ce-o fi așa scump?! și cum se folosesc uleiurile esențiale?
Claudia Fracea
Claudia Fracea 10 aylar önce
Uleiurile ei esentiale miros divin❤️Cu fiecare miscare pe care o faci mirosul se raspandeste,nu dispare in timp,nu stagneaza doar pe bucatica de piele pe care ai aplicat.Am si parfumuri clasice acasa de la firme cunoscute Givenchy,Armani,Kenzo dar dupa 2-3 ore se duc cel putin pe pielea mea.Eu am Reinnescance de la My Geisha si este ceva wow❤️Cand il voi termina mi-l voi recumpara.My Geisha "va rog sponsoriza ti ma"😂❤️
Roxana Radoi
Roxana Radoi 10 aylar önce
Dacă mi-ai fi spus acum ceva vreme ca o sa ma tina o discuție cu Denisa prinsa cu ochii de telefon, nu as fi crezut....o percepeam altfel... Felicitări!Sincere felicitări! Un podcast care te impulsionează!
Ana Sindie
Ana Sindie 10 aylar önce
Acest podcast este mega fain și simplu ! Am descoperit-o pe Denisa cu totul altfel de cât o percepeam înainte de acest podcast ! Am rămas atat de plăcut impresionata și este o tipa atat de faina, smart și frumoasa ! M-a inspirat modul în care vorbește, pasiunea pentru ceea ce face și sinceritatea ! Iar despre ceea ce faci tu Mihai aici, la Fain și Simplu este o adevărată bucurie pt mințile și inimile noastre ! Multumesc !
Carmen Ava
Carmen Ava 10 aylar önce
Felicitări pentru evoluție! ….și da ,o femeie mută munții când se simte iubită ❤️.Să aveți viață lungă și să nu pierdeți verticalitatea în tot și în toate 🤗MORAR valabil și pentru tine alături de FEMEIA din viața ta .Să aveți doar bucurii de la picăturile voastre de ROUĂ
Sarolta Crisan
Sarolta Crisan 10 aylar önce
Sinceritatea ta mi-a schimbat percepția despre tine ,,,în toate încerci să găsești un echilibru!!! Succes in tot ceea ce faci ,,,,mersi mult Mihai Morar,,,,esti The Best
pinkk dragon
pinkk dragon 9 aylar önce
Niciodată sau foarte rar pot să spun că am găsit un model de urmat atât de frumos din toate punctele de vedere, din România. Mulțumiri pentru acest podcast, mă simt încurajată de cuvintele și liniștea Denisei, de care chiar aveam nevoie această perioadă.
Nicoleta
Nicoleta 10 aylar önce
Intotdeauna te- am apreciat ptr dictia ta , simplitatea ta , inteligenta ta ...esti minunata , iar alaturi de jumatatea ta ati atins cerul cu mana ....Felicitari!
Maria Covaci
Maria Covaci 9 aylar önce
Bravo, Mihai, ai adus o femeie demn de urmat pt multe tinere. Bravo Denisa, succes în tot ce faci. Iar ție Mihai la fel îți urez. Fain și simplu. 👋👍👍🤗
Florina Yasmin
Florina Yasmin 10 aylar önce
Încă o poveste care demonstrează importanța persoana de lângă tine!
Maria Jurje
Maria Jurje 9 aylar önce
Mihai, Denisa" este o enciclopedie" este persoana inteligenta si are tot timpul raspunsurile care te uimesc " curajul si increderea pe care si-a capatat-o in ea" Iti doresc sa ai cat mai multi invitati ca ea si chiar sa mai vina la tine"E o minune de fata.E frumoasa, desteapta, inteligenta, curajoasa.Bravo ei.
Matematica explicată cu Roxana Lica
Nu știu în ce scorbură am trăit, dar credeam că My Geisha e brand turcesc - poate de la mirosul oriental . Acum că știu că e românesc, o să cumpăr cu drag! Succes!
Veronica P
Veronica P 6 aylar önce
Pai my geisha nu e nume inspirat pentru un brand, nu este romanesc, nu e din Dubai, e doar din capul unei fete care canta cântece de adormit copii. Lăsă i pe Estee Lauder sa gândească campanii si poveste de nume și de brand, romanii scot nume de brand pe ureche
Doina B
Doina B 10 aylar önce
Ce simpatic. "Scorbura"...am lesinat de râs.
Nina Terus
Nina Terus 10 aylar önce
E duminică,e unica zi liberă în săptămâna asta dar nu regret că am pierdut timpul urmarindu-va, fiindcă am avut de câștigat multă motivație și pozitiv de la voi 2
Loredana
Loredana 10 aylar önce
Oau ce emisiune fantastica cu i femeie fantastica. E atât de naturală și atât de făina și simpla ca femeie. Se vede ca are încredere in ea și nu e cu nasul pe sus. E făina. Felicitari pentru afacerea ta și pentru emisiune Mihai. Sunt plecata din țara de 15 ani însă prin intermediul vostru sunt conectata la țara care am lăsat-o in urma. Felicitari
Constantin Sabou
Constantin Sabou 10 aylar önce
Emani Foarte multa incredere Denisa.faci foarte bine celor ce te urmaresc.un impulso pozitiv.felicitari si crestere frumoasa!
Flaminia Flaviana
Flaminia Flaviana 10 aylar önce
O poveste de succes! Ma bucur ca duci peste mari si tari un brand romanesc!...... Musk este preferatul meu!
diana stefanov
diana stefanov 10 aylar önce
O poveste frumoasa si sincera. Cine viseaza si crede ca visele se adeveresc fara munca se inseala. Orice meserie presupune ani de scoala, debutul in meserie si evolutia ta profesionala. Un podcast realist pentru visători. Mai vrem invitati asa!
Marcela Badila
Marcela Badila 10 aylar önce
O fata plăcută si inteligenta. In aceste podcast mi-a placut. A apărut destul de multe ori la tv dar nu imi placea.Este o persoana total schimbată. Faza cu 500 euro nu cred. Fara sot nu reusea . El avea deja experienta in afaceri. Dar in concluzie este o fata autodidacta. Good luck!
LaLa B
LaLa B 10 aylar önce
@Marcela Badila Frustrare? Ca altfel nu cred ca vorbesti serios aducand in discutie casatoria. Vrei sa iti fac o lista cu gagici care s-au casatorit cu barbati banosi si nu sunt in stare de nimic? Eventual sa-si poarte posetele de firma, sa-si umfle boturile si sa etapeze cu lovelele pt care nu au muncit in viata lor (... sau ma rog, au muncit altfel) Fata asta a muncit pentru ce are, a crezut intr-un vis, a creat o poveste, a fost one man show, studiaza, se straduieste sa evolueze de la cantat la o veritabila femeie de afaceri...come one A explicat clar, nu ar putea cineva sa porneasca acum genul acesta de business cu 500€, pentru ca ea a avut si alte avantaje. Inclusiv ca avea intrare la toate televiziunile si a putut sa-si promoveze afacerea. Pfff genul acesta de comentarii puerile...🤨🙄
Marcela Badila
Marcela Badila 10 aylar önce
@Eliya Hoszu si plin de bani ....sa poata sustina. Casatorii ptr sustinere?!
Marcela Badila
Marcela Badila 10 aylar önce
@Romanita Deringa ca sa iti faci un site nu este o avere dar sa incepi o afacere in Romania si oriunde ai nevoie de capital! Afacerea fara capital este cea in constructii unde faci contract cu contractorii mai mari. Altfel fara bani nu poti! Vorbesc in stiinta de cauza ca tin contabilitate ptr mai multe afaceri in afara unde este mult mai usor sa iti deschizi o afacere. Ea de ani de zile se tot perinda pe la tv sa ne explice combinarea esentelor pe care le-a dobandit la un curs platit si sigur nu 500 euro. Fata isi promoveaza afacere! Ea primeste de la distribuitor ce comanda pe care probabil il impacheteaza frumos. Este un distribuitor de parfurmuri pana in 100 euro din cate am inteles de la ea . La 300 ron nu se asteapta nimeni sa cumpere un parfum super ! Dar nu este nici unul la care se duc cu sticluta sa o umple....deci ceva de la mediu in jos! Imi place ca stie sa nu mai fie aroganta si plina de ea. Afacerea cere sa fii placut cu clientii tai!
Marco Marco
Marco Marco 10 aylar önce
500 euro de la ea si 100.000 de la sot probabil
Miss irina
Miss irina 10 aylar önce
Are perfectă dreptate. Poți să fii bogat și să fii concomitent falit dacă nu ai cash. Și așa e, nu ai cum să înveți curajul și altele de genul acesta. Bravo!
Tina cristiana
Tina cristiana 10 aylar önce
Mi-a plăcut foarte mult invitata naturală, simplă dar în același timp smart și sofisticată. Te pune pe gânduri dar în același timp îți arăta că se poate, dacă crezi în tine, ești onest și serios apar și rezultatele. Este o poveste care inspiră. Felicitări pentru invitați, ascult cu mare plăcere acest podcast.
Ana Ana
Ana Ana 10 aylar önce
Îmi place maxim de ea! Un exemplu extraordinar de ambiție și munca spre un drum presărat cu succes👏👏👏
doboceanu
doboceanu 10 aylar önce
Felicitări intregii echipe MyGeisha. Denisa ești o draguta ca apreciezi bărbatul din viata ta si ii recunoști implicarea. Pentru mine este unul dintre cele mai frumoase postcasturi. 😘
me
me 10 aylar önce
Bravo, Denisa, ai toata admirația mea! Ești o inspirație!👋👋
elena bader
elena bader 10 aylar önce
Am ascultat cu mare drag aceasta poveste si am numai cuvinte de admiratie pentru ,,Voi doi oameni frumosi ". Mult Succes pe mai departe !!
dandy ryky
dandy ryky 10 aylar önce
Superb , ca de fiecare data,,toate aceste povesti ,experiente ale celor intervievati in acest podcast ,inspira si da o stare de optimism.
Simona Baltac
Simona Baltac 8 aylar önce
Nice guest! Nu ma așteptam să-mi placa atât de mult interviul cu Denisa, deoarece nu cunoșteam felul în care a evoluat după momentul 'Bambi'. Apreciez vulnerabilitatea cu care s-a deschis, dar în același timp emana multă putere și maturitate. Pare un mix reușit de feminitate, perseverenta și modestie. Chapeau !
ELI
ELI 10 aylar önce
A fost cu adevărat "fain și simplu"! Felicitări la amândoi și mulțumesc că mi-ați transmis o stare de bine.
Nelu Călărași
Nelu Călărași 10 aylar önce
Mulțumesc foarte mult pentru emisiune. Denisa FELICITĂRI. SUCCES ÎN Ceea ce faceți, să vă Meargă bine. Doamne ajută.
Stelutza Pahontu
Stelutza Pahontu 9 aylar önce
O femeie care te inspira! Nu am timp mult sa ascult podcast-uri; doar trec prin ele un pic. Pe acesta l-am urmarit cap-coada, pe bucatele, timp de 5 zile. Merita!
Alina Sp
Alina Sp 10 aylar önce
Morar esti senzational, o gazda perfecta ce ajuta invitatul sa se simta degajat
Mihai Morar
Mihai Morar 10 aylar önce
💫🙏
Toader Adi
Toader Adi 10 aylar önce
Superba discutia, limbajul Denisei e specific al unui marketer profesionist.
Andra Jo
Andra Jo 9 aylar önce
Mi-e somn de mor, îmi pica ochii în gura dar nu ma las pana nu ascult tot acest Podcast.V-as asculta așa la nesfârșit. Este unul dintre cele mai plăcute podcasturi pe care le-am ascultat vreodata. Felicitari!👏👏👏
Mihaela Prisacaru
Mihaela Prisacaru 10 aylar önce
Felicitări doamnei! Model de modestie, munca, perseverență.
Alina Sp
Alina Sp 10 aylar önce
Dintotdeauna am apreciato , razboinica, muncitoare si eram sigura ca intro zi o sa aiba izbanda; model de urmat
George Puscasu
George Puscasu 10 aylar önce
Super fain tot momentul, m-am uitat cu mare drag, si sper ca in viitor sa fiu la fel de APA in tot ceea ce voi face :)
Marilena Buterez
Marilena Buterez 10 aylar önce
Mă bucur că ai avut curaj. Abia aștept să merg in parfumerie să cumpăr un parfum. Nu sunt o femeie cu bani dar sper sa găsesc un parfum la un buget mic! La multi ani Mihai și la mai multe emisiuni!🙏💕
Ionela pintea
Ionela pintea 10 aylar önce
@lyi gorica din ce am auzit aici are si ea parfumurile ei create de ea dar nu toate sunt create de ea.
lyi gorica
lyi gorica 10 aylar önce
Vorbesc de parfumurile ei
lyi gorica
lyi gorica 10 aylar önce
@Doina Oprea In emisiunile de promovare spunea că sunt create de ea și sora ei
Doina Oprea
Doina Oprea 10 aylar önce
De la 300 în sus! Sunt parfumuri puternice! Nimic suav, fresh, delicat! Restul sunt doar niște,, firme,, gen Dubai, Arabia , aduse pe piață și consumate de cele care nu ies din țară ca să compare! E ambițioasă dar nu e originală!
Ellen
Ellen 9 aylar önce
Este primul podcast pe care il ascult cu mare atentie fara sa mai fac si alte lucruri concomitent, cu un pix si o foaie alaturi facind notite, felicitari Denisa pentru ca ai impartasit si cu altii trairile tale sa ai Sarbatori Fericite!
Marinela Ursachi
Marinela Ursachi 10 aylar önce
Am urmărit aceasta evoluție mai ales în timpul pandemiei unde totul era blocat și la deschiderile ei erau cozi imense,îmbulzeala,distanta care nu se păstra între oameni ,etc ! Cu siguranță au avut influenta ea și partenerul ei de au pus totul în mișcare ! Felicitări pentru acest succes ! Totuși dacă era o nimeni nu reușea!
World seen through the eyes of a sailor ⚓
Absolut .Sunt multe in spate. Nu e doar ceea ce se vede. Dar ideea e f bună.
Carmen's Workshop
Carmen's Workshop 10 aylar önce
Wow ! Pur și simplu wow! Povestea unui om care dovedește ca etichetele sunt puse la întâmplare,povestea unui om care arată ca poate și altceva! Felicitări Denisa !!!
Raluca Presecan
Raluca Presecan 10 aylar önce
Amazing, ce poveste frumoasa despre cum ocazia potrivita vine la momentul potrivit.De la omul de langa Denisa care a impins-o sa faca saltup catre afaceri, pana la oportunitatile oferite de pandemie. Mihai, o poveste romanesca de succes este si UI Path, un unicorn romanesc in tech industry care e super pe val si a avut un IPO superb la NY stock exchange. Ar fi minunat sa auzim despre povestea founderilor.
iubeste daruieste
iubeste daruieste 10 aylar önce
Felicitari, Denisa! Te admir si iti urez mult, mult succes in continuare! Iubesc oamenii ca tine!
Maria Odoroaga
Maria Odoroaga 10 aylar önce
Bravo Denisa ! Succes și spor sa ai in tot ce îți propui ! Meriti !!! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Catalina Iordache
Catalina Iordache 10 aylar önce
Impresionant! Un fel de “ visul american”, dar in Romania, cu o romanca, deja,de succes. Doamne ajuta!
Stefania Stefanescu
Stefania Stefanescu 9 aylar önce
Denisa este o femeie extraordinara, calculata, linistita. Vorbeste foarte frumos si este modesta. Noi oamenii de rand avem nevoie de aceste Podcast-uri pentru a vedem si o alta fata a vedetelor. Unele dintre ele sunt fascinante.
Nicu Petrut
Nicu Petrut 9 aylar önce
Fain & Simplu, parerea mea cel mai chill podcast din tara, atmosfera cool, invitatii, unul mai interesant ca celalalt, Mihai, imi place cum conduci sa zic asa toate episoadele. Bravo, respect si salutari din Irlanda.
Giana Stanciu
Giana Stanciu 9 aylar önce
Felicitari, Denisa !! Inca nu am ajuns sa aud cifra estimata pt 2021,dar cred ca dupa povestea asta, faina si simpla, spusa in cel mai fain si simplu loc, estimarile ei vor fi date peste cap. Inca o data bravo 👏👏👏
Fabian Fitoiu
Fabian Fitoiu 10 aylar önce
E clar ca nu mai e fata de la Bambi. Imi place gandirea ei, felul cum s-a maturizat. Bravo ei!
Claudia Tabarcea
Claudia Tabarcea 10 aylar önce
Singurul podcast la care am avut răbdare sa ma uit pana la ultimul minut. Minunat! Felicitari Denisa!
Sonraki
Sam Smith, Kim Petras - Unholy
4:36
görünümler 1 638 036
Sam Smith, Kim Petras - Unholy
4:36
görünümler 1 638 036