Karanlık

CĂLĂTORIA SPRE VINDECARE. PETRONELA ROTAR: “AM TRĂIT CA SĂ MOR…” | Fain & Simplu cu Mihai Morar 033 

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 276 B
50% 1

Viața ca un carusel - iată imaginea care ar putea surprinde esența poveștii Petronelei Rotar, una dintre cele mai cunoscute scriitoare de literatură română contemporană, psiholog și psihoterapeut în formare.
A avut parte de o copilărie nelipsită de abuzuri fizice și psiho-emoționale - atât în familie, cât și la școală -, a intrat, pentru prima dată, în cabinetul unui psiholog, la 10-12 ani, odată cu debutul simptomelor specifice depresiei și anxietății, simptome care au revenit, într-o formă mult mai gravă, în perioada adolescenței: astfel, la 17 ani a încercat să se sinucidă. Câțiva ani mai târziu, la scurt timp după nașterea primei fiice, a rămas mamă singură: „Unul dintre cele mai grele momente din viața mea a fost cel când a murit tatăl fiicei mele”.
În tot acest timp, dar mai ales în anii care au urmat, scrisul și ședințele de psihoterapie au ajutat-o să se vindece sau, după cum afirmă chiar ea, „să se întoarcă spre viață”, după ce se programase mental, în prealabil, să moară „undeva în jurul vârstei de 50 de ani”: „Mă uitam la ceas să văd cât mai am până acolo”, povestește - de data aceasta, cu zâmbetul pe buze.
Descoperă, în cadrul podcastului Fain & Simplu, călătoria către sine, către viață și către îmbrățișarea propriei vulnerabilități a unui om autentic, asumat, care, prin tot procesul de autodescoperire și dezvoltare, a reușit să-și schimbe „poziția cronică de victimă” și, mai mult, să-și rescrie povestea trecutului.
Episod susținut de Delonghi 👉 www.delonghi.com/ro-ro
#FainSiSimplu #MihaiMorar #PetronelaRotar
SHOW NOTES
VIAȚA CA UN CARUSEL
3:10 - „Cred că viața tuturor e, într-un fel sau altul, ca un carusel. Pe unii ne-a zguduit mai tare, pe alții mai puțin.”
AUTOCOMPASIUNE SĂNĂTOASĂ
4:38 - „Momentul în care scrii sau te referi la tine în perioade în care te-a durut foarte tare, plânsul ăla și senzațiile alea sunt, de fapt, o autocompasiune sănătoasă.”
„SCRIEM PENTRU A FI IUBIȚI”
5:34 - „Noi, ăștia care scriem, o facem și ca să fim văzuți, înțeleși, acceptați, iubiți.”
„UN SFERT DE CURAJ”
7:16 - „La un moment dat, mi-am făcut un sfert de curaj și, prin anii 2007-2008, mi-am făcut un blog anonim.”
ÎN TERAPIE TOATĂ VIAȚA
11:58 - „Eu am fost, cumva, în terapie toată viața. Prima dată am ajuns în cabinetul unui psiholog când aveam 10-12 ani.”
BULLYING ÎN COPILĂRIE
14:24 - „Am fost respinsă în moduri foarte brutale și nedreptățită în moduri foarte brutale, inclusiv de către profesori.”
PE FUNDUL OCEANULUI
22:24 - „Unul dintre cele mai grele momente din viața mea a fost când a murit tatăl fiicei mele.”
ATACURI DE PANICĂ LA TELEVIZOR
24:03 - „Am avut niște atacuri superviolente de panică, pe care le făceam în direct la televizor.”
RESCRIEREA PROPRIEI POVEȘTI
26:51 - „Trecutul nostru este o poveste pe care ne-o spunem.”
CĂLĂTORIA CĂTRE SINE
33:59 - „Una dintre cele mai grele chestii pe care le poți face în viața asta e să stai în oglindă gol, în mod real, în fața ta.”
MOARTEA PROGRAMATĂ
41:09 - „Eu, foarte mulți ani, mă programasem, cumva, ca undeva pe la 50 de ani să mor.”
EFECTELE ABUZULUI PSIHOLOGIC
47:44 - „Abuzul psihologic are exact aceleași urmări asupra psihicului ca abuzul fizic.”
A IERTA VS. A TE ÎMPĂCA
50:52 - „Iertarea presupune să te pui într-o poziție de superioritate. De ce am avut eu nevoie a fost să mă împac, nu să iert pe cineva.”
RELAȚIA CU TATA
53:10 - „M-am împăcat cu tata cu ajutorul terapiei.”
RELAȚIA CU MAMA
1:00:16 - „Eu nu știam cum s-o iau pe mama în brațe.”
ANALFABETISM EMOȚIONAL & RELAȚIA CU CORPUL
1:07:39 - „Majoritatea adulților sunt analfabeți emoțional.”
IMPORTANȚA VULNERABILITĂȚII
1:14:28 - „Când vorbesc despre autenticitate, eu mă gândesc mai ales la vulnerabilitate; este acel ingredient care permite oamenilor să se conecteze.”
CE ESTE BUNĂTATEA?
1:17:53 - „Sacrificiul nu este, de fapt, bunătate. Nici măcar filantropia nu este bunătate 100%.”
LISTA ÎNTREBĂRILOR ESENȚIALE
1:23:14 - „Prima întrebare pe care trebuie să ne-o punem este „cine sunt eu cu adevărat?”
CEA MAI MARE FRICĂ A PETRONELEI ROTAR
1:36:56 - „Și-acum stau și mă întreb: dacă aia a fost ultima carte pe care am scris-o? Dacă nu o să mai pot scrie niciodată ceva cap-coadă?”
ABONEAZĂ-TE PENTRU MAI MULTE CLIPURI FAINE:
🟠 bit.ly/Subscribe_FainSiSimplu
FAIN & SIMPLU ONLINE:
🟠 CLUB PENTRU MINTE, TRUP și SUFLET - fainsisimplu.ro
⚪ SPOTIFY - bit.ly/FainSiSimplu_Spotify
⚪ APPLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_ApplePodc...
⚪ GOOGLE PODCASTS - bit.ly/FainSiSimplu_GooglePod...
🟠 TRvid - / fainsisimplu
🟠 FACEBOOK - / fainsisimplu
🟠 INSTAGRAM - / fainsisimplu
MIHAI MORAR ONLINE:
🟠 FACEBOOK - / mihaimorar
🟠 INSTAGRAM - / mihaimorar
🟠 TIKTOK - / mihaimorarofficial

katma

 

29 Eyl 2021

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR : 364   
@cristinadobra6630
@cristinadobra6630 2 yıl önce
Mihai ,stii ce este frumos si in acelasi timp atat de placut la Fain si Simplu?! Rabdarea ta de a asculta impreuna cu noi ,la tot ce are si doreste invitatul tau sa ne transmita... ma uit cu foarte mare placere la toti invitatii tai ,si_mi place ca le dai posibilitatea sa duca pana la capat ideea ce vrea sa o spuna...nu_i intrerupi si asta este extraordinar de bine . Respect si mult succes in continuare.
@vasileroxana1276
@vasileroxana1276 10 aylar önce
Ma regăsesc în povestea ta! Felicitări! Mulțumesc mult Mihai!❤❤
@stefaniapadurean9598
Prin ce a trecut Petronela la varsta de 22 ani, trece si cumnata mea acum.......a ramas cu un baietele de 2 ani dupa ce fratele meu a plecat dintre noi in urma cu 3 luni. Este dureros pentru noi toti din familie dar pentru cumnata mea este sfasaietor. Ii voi recomanda sa asculte acest podcast, poate ii va fi folositor.
@gmx903
@gmx903 19 gün önce
Am trecut printr-o poveste asemanatoare, iti sant recunoscatoare Petronela pentru tot ceea ce imparti cu noi❤
@iosifgreblea8816
Superb interviu ! Omul care îsi cunoaste propriul sine, nu e limitat de rau si nici de bine. De saptezeci de ori câte sapte el revine, la punctul absolut al dragostei neconditionate si divine.
@dominicalexandruursu4790
Super interesant acest interviu, gândindu-mă la acea întrebare m-am oprit o secunda și m-am intrebat: oare cine sunt eu ? Deși știam de existenta ei,nu mi-am pus-o niciodată cu adevărat Acum la sfârșit de material,acel protest citit de Mihai, m-a făcut sa vad exact imaginea fostei mele soții și ceea ce devenisem eu pt ea,curajul pe care ea la avut sa facă pasul către eliberare merita tot respectul nu doar al meu ci al tuturor și din poziția actuala nu pot decât sa învăț ceea ce nu am putut,știut,văzut vreodată și anume ca toxicitatea masculina este reala și doar prin trezire ajungem sa putem sa ne regăsim bazele,care sunt de fapt iubire și dăruită dar cu timpul,fricile și emoțiile necunoscute ajungem sa devenim altceva decat ceea ce suntem la baza. Îți mulțumesc Mihai și îți mulțumesc Petronela Cu siguranță voi cauta cărțile ei și le voi citi Cu stima Cristi, un om (bun pt unii,rău pt altii) în drum spre regăsirea sinelui
@evelina2393
@evelina2393 2 yıl önce
Succes in regasire si va admir pt puterea de a recunoaste si de a vedea greselile proprii,nu toti suntem in stare sa ni le vedem.Toata stima mea.👏👏
@cristinastan1312
@cristinastan1312 2 yıl önce
Ce asumare frumoasa! Felicitari!
@marisandrei5918
@marisandrei5918 5 aylar önce
L❤😂
@oanacatan2912
@oanacatan2912 Yıl önce
Traim intr-o lume grea , dar si rea, in care avem nevoie de oameni care sa ne inspire! Va multumesc!
@littleexplorers6137
Suntem toti la fel, dar in acelasi timp atat de diferiti. Fiecare este o poveste in continua scriere pana la ultimul suflu pe acest pamant. Este uluitor sa asculti prin ce trec semeni de-ai nostrii, situatii prin care nici nu te-ai gandi.... Multumesc pentru acest podcast. Aduce oameni minunati pe care ii (re)descoperi din alte persepctive.
@adinat.749
@adinat.749 Yıl önce
Doamne , ce mult îmi place acest podcast! Felicitări Mihai , cât poți fi de delicat cu emoțiile invitatului! Ce frumos scoți la suprafață esența! Mulțumesc.
@adrianbela434
@adrianbela434 2 yıl önce
Petronela si Mihai doi oameni pentru care se poate spune ca Dumnezeu are preferinte. Este adevarat ca Petronela este o lectie de viata si exemplul viu ca niciodata nu trebuie sa renuntam la viata/sa luptam, sa nu renuntam sa devenim ceea ce suntem defapt. „Omul cu adevărat bun e cel care ar fi putut fi rău și n-a fost.” Nicolae Iorga Un podcast nu doar despre oameni faini si simpli dar si buni. Invitatul minunat. Felicitari Mihai si spor in continuare. ´´Unde este dragoste nu este frica´´
@andram4288
@andram4288 2 yıl önce
Îmi doream de multă vreme un Podcast cu Petronela Rotar. O urmăresc pe social media, ii citesc de mulți ani toate postările pe blog, i-am devorat toate cărțile. Petronela pur si simplu vindeca prin tot ceea ce scrie si te face sa îți pui întrebări despre lucruri la care nu te gândeai, dar care inconștient știai ca sunt acolo si au pus stăpânire pe tine! Iar acest Podcast este încă o lecție faina de viața! Felicitări!!
@roxif.2967
@roxif.2967 2 yıl önce
O conversație care te trece prin tot felul de stări, care iti da speranță, o oarecare liniște si multă bucurie. Multumesc Mihai , multumesc Petronela!
@dasa67
@dasa67 2 yıl önce
"Magia împărtășirii" e de fapt magia vindecării și efectul acesteia asupra noastră. Sunt aproape 100.000 de vizualizări; mă întreb dacă nu ar fi fost vindecată, am mai fi stat să o ascultăm? Cred că e vorba despre acea confirmare că, indiferent de rănile pe care "încercările vieții" ni le-au lăsat, există șanse să ne vindecam. Iar Petronela, în orice interviu o urmărești (sau in cartea autobiografică) îți dă această încredere & certitudine că fiecare din noi avem puterea sa vindecam urmările evenimentelor trecute, dacă suntem dispuși să lucrăm cu noi. Frumos! Mulțumesc.
@cristinacristian3711
Revelator! Îți mulțumim pentru temele și persoanele pe care le aduci! Petronela, toată povestea ta m-a emoționat atât de tare! Felicitari!
@simonamirellaolaru7173
Măi Morare ! Cum să-ți spun eu ție cât de drag îmi ești, cât de mult nimerești sufletul meu cu fiecare invitat pe care il aduci in colțișorul tău care defapt e un peisaj care mă poartă in văile întunecare ale ființei mele și apoi mă ridică in poienile luminoase și înverzite dându- mi speranță , arătându- mi că nu sunt singura pe lumea asta care a trecu prin greu. Aaa...cred că deja ți-am spus cât imi ești de drag. Sunt din Târgu Mureș și tare m-aș bucura dacă ai putea să imi recomanzi un psihoterapeut bun din zona noastră. Mulțumesc că ne arăți cât suntem de faini și simpli așa cum suntem cu adevărat!
@alinburta5230
@alinburta5230 2 yıl önce
Pot să te întreb ceva ?
@botangelamaria2362
@botangelamaria2362 2 yıl önce
Imi plac toate prodcasturile
@mihaeladamian5211
Petronela draga bravo pt reusitele tale. Esti o adevarata luptătoare. Dumnezeu sa iti dea liniște si pace sufletului tau.💖💖💖💖💖
@dorinaclichici6227
@dorinaclichici6227 2 yıl önce
Felicitari Petronela pentru tot ce ai reusit sa realizezi in viata, esti puternica si fenomenala! Multumim, Mihai, pentru acest interviu! Doar o recomandare as avea, era foarte frumos fata de Petronela, dar si util pentru spectatori daca era sa faci o scurta prezentare a cartilor scrise de ea, mai putin a cartii scrisa de dr. Shefali...
@adelamoldovan5322
@adelamoldovan5322 2 yıl önce
O imbinare perfecta intre frumos, smerenie, cunoastere, bunatate si compasiune. Felicitari Petronela pentru drumul tau!!! Mihai, vin cu o propunere de podcast in care sa il ai invitat pe Valeriu Panoiu:) Succes!
@maricicarusu2437
@maricicarusu2437 2 yıl önce
Am învățat mult,de la o persoana pe care nu o cunosc,multumesc!Multumesc ,Mihai!🙏
@gianinapetre1844
@gianinapetre1844 2 yıl önce
O femeie interesanta,luptătoare și mersi pt ca ai invitat o. Am ascultat o cu mult interes. Și mi a plăcut mult deși pana azi nu știam de ea și cu ce se ocupa.
@hoppcristina6838
@hoppcristina6838 2 yıl önce
Mă simt atât de fericită de fiecare dată când te aud/citesc/văd, Petronela! Ești ca preotul meu - catolic care, mi se pare mie, își face predicile duminicale pentru mine. Evident, că nu e așa, dar așa sim, că de fiecare dată tu și el vorbiți pentru mine. Minunat podcast și EXCEPȚIONALĂ abordare, Mihai! Na, când se întâlnesc doi oameni deștepti iese ceva deștept. Bravo!
@dianahirean7232
@dianahirean7232 Yıl önce
Petronela, ești un înger pe Pamant! D-zeu te-a salvat ca sa poți salva alti oameni, de ei înșiși. Sunt sigura ca știi asta, dar simt nevoia sa o spun aici. Mihai, ești minunat! Oameni ca voi arata lumii intregi ca "Dumnezeu lucrează prin oameni!". Va îmbrățișez cu foarte multa recunoștință și va doresc sa rămâneți la fel de frumoși și de generoși în îndeplinirea misiunii voastre!
@cameliababiuc3087
@cameliababiuc3087 2 yıl önce
Multumim, Mihai! Ceea ce faci e altfel decat ceea ce fac cei ca tine...Prin povestile invitatilor tai ne descoperim, cautam, invatam! E o terapie la care alegi sa fii parte. E STOP in tumultul vietii in care alegi sa fii mai mult decat ieri!
@karinaloghin6532
@karinaloghin6532 3 aylar önce
Mulțumesc din suflet pentru aceasta minunata intalnire cu un suflet frumos ca al Petronelei. Mulțumesc, Mihai pentru tot ce aduci bun in viața mea.
@iulianaalexe7428
@iulianaalexe7428 2 yıl önce
Mulțumim Mihai pentru că ne aduci astfel de oameni sinceri, mulțumim și pentru sinceritatea ta! E mare nevoie !😘
@gsgshgsgss5808
@gsgshgsgss5808 8 aylar önce
Urmărind această întâlnire dintre două suflete și doi oameni,,am înțeles că, nimeni nu-i perfect și că ,fiecare dintre noi avem nevoie de un maestru ,,ghid,, din exterior prima data m-ai mul și cu timpul acel ghid se depărtează de noi pentru că începem să ne descoperim și de un ghid din interior care suntem noi înșine care este totdeauna cu noi și nu pleacă nici o dată din interiorul nostru,,!❤️ Mulțumesc frumos pentru tot !❤️
@carmend5959
@carmend5959 2 yıl önce
Vă mulțumesc amândurora pentru acest podcast. O urmăresc de ceva timp pe Petronela și o admir pentru forța ei de a lupta și de a învinge; sper să reușesc și eu într-o zi. Scrie tare frumos, îmi regasesc trăirile in rândurile scrise de ea. Mihai, te rog să revii la vechea variantă de decor și lumina, erau mai calde si mai prietenoase, astea nu îmi plac.
@mariabutnaru2507
@mariabutnaru2507 8 aylar önce
Oh My God... ce poveste... sunt foarte impresionata! Cea mai mare frica a mea este frica de barbati si mai exact frica de intimitate. Nu stiu sau nu inteleg, de unde vine aceasta frica! Multumesc Petronela, multumesc Mihai!
@maricicadascalu7503
Foarte frumoasa emisiune mia placut mult cum a descris totul despre viata ei,nu usoara si pasiunea de a scrie. Felicitari Petronela!!!❤
@mihaela-ralucaparaschiv2036
A fost un podcast pe care l.am urmarit pe nerasuflate! Simt ca am atat de multe de invatat si de reparat la mine, si e o placere reala sa o ascult pe Petronela! Datorita ei si cartilor ei mi.am dat seama cat de multe am de vindecat si reparat! Iti multumesc Mihai pentru acest podcast!
@simonaoprean7350
@simonaoprean7350 2 yıl önce
Dumnezeu sa va binecuvanteze...foarte folositor !
@mayapop8737
@mayapop8737 Yıl önce
Multumim Mihai Morar, pentru toți oamenii faini si simpli pe care-i descoperi pentru noi! Multă recunoștință!
@alidum3451
@alidum3451 2 yıl önce
Educatie emotionala in scoli si gradinite! Bravo, da!👏🏻👏🏻👏🏻🤗
@juliandedu2578
@juliandedu2578 Yıl önce
Educatie emotionala in casa ,de la parinti educati emotional, la gradinita e mult prea tarziu....
@alidum3451
@alidum3451 Yıl önce
@@juliandedu2578 M-am referit strict la ce s-a propus in podcast! Si eu am copil si nu astept sa mi-l educe emotional, gradinita!
@juliandedu2578
@juliandedu2578 Yıl önce
@@alidum3451 gata,m-am liniștit 🥰
@beatricepanainte7446
Wow cata munca e in spate, Mihai! Se observa de la felul in care te implici in conversatii pana la descrierea si reperele pe care le notezi. E alt nivel, felicitari pentru ca iti desfasori activitatea cu cea mai mare seriozitate!❤️
@adelinastefan861
@adelinastefan861 2 yıl önce
Multumesc, Mihai, Petronela si echipa care nu se vede! Avem nevoie de continut de calitate, care sa ne apropie de noi si de ceilalti. Conversatii care conteaza, povesti care vindeca. Ce minunatie de vremuri traim!
@mihaelamarin4066
@mihaelamarin4066 2 yıl önce
Mulțumesc Mihai, ca întotdeauna ai invitați de la care mereu am ceva de învățat! Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc!!!🙏🙏🙏
@iuliapopel6263
@iuliapopel6263 2 yıl önce
Mi-a plăcut mult emisiunea, eu sunt in Italia și încerc sa ma tin mereu conectata la oamenii minunați de acasă. Mulțumesc mult pentru tot ce faci și pentru oamenii speciali pe care ii aduci in casa și in sufletul meu. Mulțumesc și ma înclin.
@ecaterinarotaru9549
Imi plac din ce in ce mai mult aceste emisiuni.Simt ca am gasit prieteni cu adevărat Multumesc mult si Doamne ajuta !
@bySilvia
@bySilvia 2 yıl önce
Am descoperit UN OM - Multumesc PETRONELA si MIHAI pentru ca ai adus la lumina aceasta valoare autentica! Pacat pentru energia acuzatoare si de dispret fata de cei nevaccinati ....
@vetutastangaciu2298
Mi-a făcut o deosebită plăcere să te ascult Petronela Rotar! Mulțumesc!!!
@silvanamaritescu7739
De fiecare data când te ascult pe tine sau invitații tai la final ma gândesc "ce fain și simplu a fost". Nu cred ca puteai sa alegi un nume mai bun și mai autentic decât acesta. Mulțumesc frumos pentru tot ceea ce faci!
@loleka1978
@loleka1978 2 yıl önce
Sunteti oameni minunati. Am ascultat aceasta inregiatrare seara tarziu la un ceai. Mi-as dori enorm sa specificati in scris cartile de care aduceti aminte in emisiune. As dori sa le cumpar. Mi-ar fi de folos sufletului. Continuati sa faceti Ce va este drag si sa aduceti in emisiuni oameni la fel de minunați . Va mulțumesc ca sunteți. Cu drag Loredana
@simonaconstantinescu-forev8303
Minunat podcast! Mulțumesc tare mult,Mihai!Nu o cunoșteam pe Petronela însă de aici în colo sigur voi lua cărțile ei și o voi urmări.😍
@bardeacarmeluta9496
Esti minunata Petronela. Dumnezeu sa te binecuvanteze!
@laurasandulescu512
@laurasandulescu512 2 yıl önce
Mulțumesc Mihai ! Mulțumesc Petronela, ești o inspirație!
@elenaflorea5812
@elenaflorea5812 2 yıl önce
Felicitari, ptr podcast! Interesant si capitvant. Iti da de gandit , motivational. Felicitari, Morar ptr tot ceea ce faci !
@IreneL
@IreneL 2 yıl önce
E o placere sa vad si o alta ''fata'' a romanilor. Fiecare episod urmarit pana acum, mi-a imbogatit sufletul. Sper sa ajungeti la cat mai multi oameni. :)
@julianapopa976
@julianapopa976 4 aylar önce
Sărut mâna mulțumim!! Da, m am regăsit în toate ce s a vorbit!
@ioanacretu1643
@ioanacretu1643 2 yıl önce
Fără cuvinte! Mulțumim!
@gabidoina9653
@gabidoina9653 2 yıl önce
Felicitări Mihai , o urmăresc cu drag pe Petronela , o iubesc 😘😘😘
@deliacarnariu3222
@deliacarnariu3222 2 yıl önce
Dacă ar știi cât bine îmi face, chiar și numai ascultând-o! O urmăresc de foarte mulți ani, relația cu tatăl ei seamănă atât de mult cu relația mea cu tata, încât mă sperie. 😔 Te îmbrățișez, Petronela! 💗
@enkidu001
@enkidu001 2 yıl önce
Mai bine ai mere la terapie for fu ck s sake. Fata asta e modelul perfect de asa nu. Are aproape 50 de ani si a nteles enorm de multe abia acum. Si alea șchioape. Doamne iarta ma
@adrianabaehr5779
@adrianabaehr5779 5 aylar önce
Am dat de Podcast ul acesta extrem de interesant dupa un an si l am ascultat cu mare interes!recunostinta mea doamnei Psiholog🙏
@sanctuaryofbeautybymonicas8139
Deep, pure, sincere, edifying. 🙏 MULTUMESC Petronela, multumesc Mihai. 🙏
@gabrielchircu
@gabrielchircu 2 yıl önce
Oameni extraordinari, toți invitații "fain și simplu". Te apreciez foarte mult Mihai pentru ceea ce ești. Există doar un singur lucru care este neplăcut, pe parcursul podcasturilor sunt extrem de multe întreruperi de publicitate, eu sper pe viitor sa avem parte de mai puține întreruperi sau deloc, pentru a savura podcasturi in liniște. Mersi mult Mihai, ești "fain și simplu".👍✌🙏
@emiporumb
@emiporumb 2 yıl önce
Mi a fåcut mare plåcere,så vå ascult!Felicitåri!👋👋👋
@msolga1770
@msolga1770 2 yıl önce
Multumesc mult Mihai pt acest interviu, am cunoscut inca un om minunat!
@mireladelcea7495
@mireladelcea7495 2 yıl önce
Wow,inca un om super fain!este prima oara cand o vad,insa voi cauta mai mult despre ceea ce face,merita studiat Multumim pentru acest podcast🤗
@grazziany-cristianpetrescu6272
Va multumesc ! Respect si Recunostinta !
@julianapopa976
@julianapopa976 4 aylar önce
Bravoooo,felicitări pt.acest extraordinar podcast domnul Morar!
@cristinavarvari1331
@cristinavarvari1331 8 aylar önce
Ești frumoasă. Dumnezeu te a creat și El te iubește chiar dacă lumea întreagă te ar respinge. Să nu uiți : cunoaște pe Dumnezeu! Este Tot ce ai nevoie! Domnul să te binecuvinteze!
@ciocochi7739
@ciocochi7739 2 yıl önce
Minute speciale cu oameni speciali! ❤️
@iuliana_gheorghe
@iuliana_gheorghe 2 yıl önce
As asculta-o incontinuu. Felicitari!😊
@emiliachifor8146
@emiliachifor8146 2 yıl önce
Dragilor foarte emoționant este tot ce vb și spuneți chiar dacă mai folosiți și cuvinte într o altă limbă străină de limba voastră,la fel și metoda de terapie este tot că și într o altă țară ,străină de țara noastră,ați fi putut simplifica mult metoda de lucru dacă ați fi apelat la un preot (duhovnic) ,care știa ce ar fi avut de făcut în majoritatea situațiilor date ,(o spun în cunoștință de cauză )dar rămâne la latitudinea fiecăruia de a alege ce e mai bun și folositor pentru fiecare !BAFTĂ !
@mariacioban9151
@mariacioban9151 Yıl önce
O poveste foarte adevarata ,,cine sunt si ce vreau de la mine, mi a dat mult de gandit!!!
@danielagiuiu1490
@danielagiuiu1490 2 yıl önce
Multumesc! Mi-ati dat curaj sa cred ca se poate trece cu bine peste astfel de trairi.
@crism5407
@crism5407 2 yıl önce
Minunat ! Sănătate și putere tuturor !
@marianaantohi9380
@marianaantohi9380 2 yıl önce
Mihai, ai făcut multe episoade faine! Pentru mine, acesta este cel mai fain episod pentru sufletul meu. Mulțumesc cu recunoștință!
@Eth255
@Eth255 2 yıl önce
Genial, multumim pentru invataturi!
@ancadanielanemulescu9748
Incredibila poveste de viata… Multumesc pentru acest episod minunat din care am descoperit si am inteles lucruri noi despre natura umana.
@georgianapreda4344
@georgianapreda4344 2 yıl önce
Vă mulțumesc, atât ție Mihai cât și Petronelei, de lecțiile pentru suflet ce ni le oferiți aici, în locul ăsta FAIN&SIMPLU. Fascinantă această femeie, cu totul. Am ascultat-o cu foarte mare drag și mai important decât atât, cred că multe femei ne regăsim în poveștile ei, putând să avem puterea și curajul, cu această ocazie, să încercăm să facem ceva. 🙏🙏🙏Mulțumim că existați!
@mariamagdalenabela830
Foarte fain!Mulțumim frumos pentru "magia împărtășirii "🙏
@iulianagal5077
@iulianagal5077 2 yıl önce
Felicitari! V.am ascultat cu mare drag și interes!!❤️❤️
@dorinaraducan262
@dorinaraducan262 2 yıl önce
Cam asemănătoare,de a ta. Însă un pic mai diferită. Mă bucur enorm de mult pentru tine că ai fost și ai trecut peste trecutul tău. Ai fost o luptătoare, ❤️🤗🙂❤️❤️. Să știi că ți-am mai ascultat un interviu de al tău... Și am rămas foarte entuziasmată🤔. Și mă bucur tare mult că ai putut să depășești peste aceste lucruri nepotrivite... Dar, singurul lucru pe care Dumnezeu te-a făcut să fi încrezătoare, puternică și bine meritată... Ești o persoană deosebită încât Dumnezeu ți-a dat un suflet bun și mare... Îți doresc tot binele din lume❤️🙏. Și fi mereu cu gânduri bune, pentru noi toți oamenii care trecem cu adevărat.. Sănătate multă îți doresc. ❤️🙂
@roxanamate6605
@roxanamate6605 Yıl önce
Abia astazi am gasit podcastul acesta...cred ca la momentul potrivit. Mi.a placut ce am auzit, chiar m.am regasit in unele lucruri...
@cristinapopescu2970
@cristinapopescu2970 11 aylar önce
Foarte folositor! Mulțumim!
@paulalexandru5408
@paulalexandru5408 2 yıl önce
Minunat , m-a ajutat enorm , multumesc pentru lucrurile pe care le faceti! 🙏❤️
@gabrielastan9936
@gabrielastan9936 2 yıl önce
De la fiecare podcast pe care îl ascult ramin cu informații noi si cu dorința de afla mai multe. Mulțumesc
@luminitacotuna2524
@luminitacotuna2524 4 aylar önce
fara cuvinte🙏🥰❤️
@catalinaiordan1664
Alfabetizarea emoțiilor, cum suna✨ mulțumim pentru podcast Mihai!
@feliciadinca2195
@feliciadinca2195 2 yıl önce
Extraordinar.. mulțumim mult pentru acest podcast.. trebuie urmărit de mai multe ori pentru al "digera"..
@86Gabi
@86Gabi 2 yıl önce
Incredibila transformarea ta ca suflet..namaste!
@liviapopescu4697
@liviapopescu4697 2 yıl önce
Oamenilor faini&simpli ,sunteți extraordinari! #Imperfection first
@ancavasile3775
@ancavasile3775 2 yıl önce
Felicitari pentru subiectele discutate si pentru transparenta abordarii.
@alibanti83
@alibanti83 2 yıl önce
Doamne, asa poveste! Câți oameni revelatori mai avem ocazia sa vedem, Mihai?! Absolut deosebit ca am ajuns la nivelul la care, în mod public datorita curajului, sa ne arătăm asa cum suntem, cu bune și mai puțin bune. Aceasta femeie e absolut de admirat. De ce? Pentru ca se arata asa cum e fără sa aibă retineri, și da, suntem multe femei, iar eu una dintre ele care a trecut prin evenimente de genul celor povestite de Petronela. Terapia face minuni, asa e, și recunosc, tiparele din copilărie ne conduc viata, și da, de abia acum la 38 ani realizez ca sunt pe pilot automat. Iar ție, Mihai, îți mulțumesc cu sufletul ca ești aparte de Patriarhatul cu care suntem "obișnuite" de o viata. "cartea femeilor care merita mai mult" am comandat-o Joia trecuta spre Vineri, fix noaptea în jur de ora 3 AM. Nu știu cum de m-am trezit din somn, insa m-am trezit cu telefonul în mana, am văzut un story de-al tău pe Instagram, am dat click și comandat-o. Sunt deja la jumătatea cărții, e wow și da, o recomand și eu la rândul meu prietenelor mele. Ma repet și o voi face, ador aceste podcasturi. Cred ca am dat refresh de nnn ori și ieri și azi în speranța că o să ascult altceva autentic. Respect, iubire și admirație. Cu drag, Alina 🤗❤️🧚‍♀️🙏
@cristinatudoran1096
Multumim pentru acest podcast 🙏❤️
@floriserban191
@floriserban191 2 yıl önce
Mulțumesc cu recunoștință!👏👏👏👏👏👏👏
@rodicacoza6070
@rodicacoza6070 2 yıl önce
Să aveți multă sănătate și un viitor strălucit cu multe bucurii 👏🤝🙏❤️
@pac3official57
@pac3official57 2 yıl önce
Încă un podcast de calitate, mulțumesc Mihai🙏🙏🙏
@babotanamalia5444
@babotanamalia5444 2 yıl önce
minunat acest podcast ! Avem multe de învățat de aici. Trebuie aprofundat. Mulțumim 🙏
@alinapascu9638
@alinapascu9638 2 yıl önce
Minunata femeie si minunat interviu. Felicitari 🤗
@adina.iancuiancuadina1895
Nu e deloc simplu dar e foarte fain. Un podcast cu o poveste ce te pune pe ganduri. Multumesc! Petronela, esti minunata. Abia astept sa iti citesc cartile si sa te cunosc ca sa ma cunosc. 🙏
@DianaGordiiciuc
@DianaGordiiciuc 2 yıl önce
Foarte interesant Podcast, mulțumesc
@danatamas288
@danatamas288 2 yıl önce
Uau!!! Multumesc Mihai, pentru o asemenea invitata!
@donciuelena4917
@donciuelena4917 2 yıl önce
am ascultat tot cu mult interes, insa ma deranjat adesea muzica de fondal, multumesc si succes voua!
@marialiliana8808
@marialiliana8808 2 yıl önce
Forte bun.Mulțumesc 🙏
@alinapogor162
@alinapogor162 Yıl önce
Minunat acest podcast. Mulțumim
@beatricenicoletafrangulea164
Felicitări, pentru podcast! Invitatii sunt foarte interesanti. Mi-ar placea sa il ascult in podcast si pe Cristian Presura! Succes, in continuare!
@jodj679
@jodj679 Yıl önce
Subscriu
@oprislarisa394
@oprislarisa394 2 yıl önce
Exceptional!! Felicitari!
@mariacristinapopa3981
Foarte interesanta discuția cu Petronela. M-a făcut curioasa sa ii citesc cărțile.
@mariaeric2885
@mariaeric2885 2 yıl önce
O invitată de nota 10,o urmăresc cu mare drag❤
Sonraki
plastic balloon tutorial
00:32
görünümler 49 Mn
Levinho Trick 74 - Magic Portal 2
00:26
Raluca Anton: Despre acceptare
53:09