Karanlık

BETER WORDEN #69 Bikepacken 

Live Slow Ride Fast
Abone ol 41 B
görünümler 6 B
98% 86 1

Deze aflevering is voor de luisteraar die zin heeft in een avontuurtje! Een aflevering waarin de rollen zijn omgedraaid: Laurens en Stefan zijn ditmaal de expert en Jim moet overtuigd worden. Het onderwerp van deze week in De Beter Worden podcast is namelijk bikepacken!
Beluister in het komende uur de romantische avonturen van Laurens en Stefan die je meenemen langs landschappen vol met emmers, sokken voor je kont en tinnen mokken bungelend aan je tas.
Uiteraard zit deze aflevering ook boordevol handige tips voor bikepacken. Allereerst te beginnen met wat voor je tassen je mee moet nemen. Wat is nou de meest handige tas? Is dat een tas aan je frame of een tas onder je zadel? En welke spullen moet je daar nou in doen? Ook worden er tips en slimmigheidjes gegeven over hoe je je fiets heel houdt wanneer je eindelijk onderweg bent.
Dus wil jij eindelijk eens achter je laptop vandaan kruipen en op avontuur gaan? Luister dan nu deze spiksplinternieuwe aflevering van De Beter Worden podcast.
💥 Trainen maarrrr, pak 4 maanden JOIN en krijg 2 maanden Gratis effectief trainen met de slimme en flexibele JOIN trainingsschema's: join.cc/nl/promo/beter-worden... 💥
De Beter Worden podcast wordt geproduceerd door Bruno Bobbink, Victor van den Berg en Michelle de Graaf. Sharen, abonneren, liken, reviewtje schrijven. Je kent het wel. Alles om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe podcasts én zodat wij beter gevonden worden.
Hoofdstukken
0:00 Intro
2:30 Waarom is Jim geen fan van bikepacken?
3:50 Waarom neemt Laurens altijd emmers mee op fietsvakanties?
5:55 Voor wie is deze aflevering relevant?
9:20 Bikepacken met of zonder busje?
19:45 Wat neem je mee?
26:15 Hoe onderhoud je je fiets?
32:30 Wat vind Jim mooi aan een fietsvakantie?
36:20 Hoe moet Jim beginnen met bikepacken?
40:50 Is elke fiets geschikt voor bikepacken?
45:10 Het grote voordeel van een tinnen mok.
47:00 Hoe tof is Klassifest!?

Spor

katma

 

27 May 2023

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR : 22   
Jos_T_ Band
Jos_T_ Band 2 aylar önce
“Alles wat je thuis laat is meegenomen”- Frank van Rijn.
Victor Knubben
Victor Knubben 2 aylar önce
Hier ga ik een tegeltje van maken
Jos_T_ Band
Jos_T_ Band 2 aylar önce
@Victor Knubben Frank van Rijn zei dat
Jim van den Berg
Jim van den Berg Aylar önce
Erg goed!
Raymond De Lange
Raymond De Lange 2 aylar önce
Zelf support, de vrijheid, je eigen weg kiezen, niks moet alles mag, terug naar de basis...heerlijk ! (nu eerst nog even werken de komende jaren)
Victor Knubben
Victor Knubben 2 aylar önce
Dit is gewoon zoiets dat je een keer moet doen om te weten hoe het is
Maarten Van Dyck
Maarten Van Dyck 2 aylar önce
Zoals ik het zelf ervaar: slapen in een tent is niet het doel, het is wel een middel. Een middel om maximaal plannen bij te kunnen sturen, of om de prijs te drukken, maar vooral om op die prachtige plekken te geraken, waar je anders niet kan komen. Ik slaap toch ook niet in een tent in mijn eigen tuin als ik binnen droog zit en een bed heb, dat idee.
Bart Van Herck
Bart Van Herck Aylar önce
Prijs drukken niet onbelangrijk, dat aspect kwam weinig aan bod omdat zij er hun geld mee verdienen, ben nu zelf terug van een 4 maanden trip en overnachtingen hebben gemiddeld echt geen 10 € gekost
Ernst van der Sloot
Geweldige uitzending! Dank voor de inspiratie. Wij rijden overigens op de crosshybride met een rugzak zonder tassen aan de fietsen of met de vakantiefiets met 4 tassen. De vrijheid is aanstekelijk.
I Katt
I Katt Aylar önce
Wat ik een beetje mis is het "eten tijdens" het bikepack koersen van Lou. Bv tijdens Gran Guanche of Colombia? Neemt hij 300 blocks mee of wordt dat wel verzorgd?
Tanja de Bie - van Leeuwen
Jim, welke fiets je ook pakt, zorg voor strategische bescherming van je frame. Ik heb lopen janken om m’n eerste diverge waar de stuurbuis flink beschadigd was geworden,onder andere 😢😢😢 . Inmiddels is mijn nieuwe diverge (2 jaar oud) nog steeds als nieuw door rigoreus (of neurotisch) afplakken. Isolatietape doet wonderen bv
Jim van den Berg
Jim van den Berg Aylar önce
Dank voor de tip!
Wout Key
Wout Key 2 aylar önce
Wat is de beste elektrische pomp voor bikepacken in de markt? Fumpa?
John van der Hulst
John van der Hulst 2 aylar önce
Koop een Santos Jim en gaannnnnnnnn en laat dat prestatie gericht bezig zijn maar eens los.
Jim van den Berg
Jim van den Berg Aylar önce
Okay okay, working on it...
Bjorn Jansen
Bjorn Jansen 2 aylar önce
Super leuk om eens de bikepack kant vanuit een hardcore wielrenners perspectief te horen. Ik zelf ben er een tijdje terug mee in aanraking gekomen vanuit de hikers wereld; bikepacken is en blijft een ideale manier om snel veel afstand in de natuur af te leggen wat het voor hikers erg aantrekkelijk is. Ik heb genoeg “hipsters met flanelle shirtjes aan” ontmoet die graag dagen van 12 uur op het zadel op alu fietjes van een paar 100 € op paden die we een paar jaar geleden als onfietsbaar zouden verklaren en vervolgens heerlijk slapen in een in een tentje op een dun matje. Een totaal andere wereld dus dan de data gedreven carbon fietsers die onderweg een appeltaartje met koffie en soms zelf een hotel verwachten (geen disrespect, maar gewoon een andere belevenis van wielersport)! Er valt gelukkig binnen onze sport genoeg te ontdekken, hoe ervaren je ook bent!
Jim van den Berg
Jim van den Berg Aylar önce
Hear hear! Ik ga het proberen 😁
P Harg
P Harg 2 aylar önce
Jim is niet echt live slow hehe
Jim van den Berg
Jim van den Berg Aylar önce
Nee heb je wel een punt, ben ik bang...
P Harg
P Harg Aylar önce
@Jim van den BergDaarom erg geinig om te kijken. Benieuwd of het bikepackgevoel landt met de test en anders maar snel weer alle meters inschakelen op de fiets!
Sonraki
BETER WORDEN #14 AFVALLEN
59:58
görünümler 15 B
BETER WORDEN #2 HERSTEL
52:23
görünümler 23 B
Bunu Görürsen ANINDA Kaç!
00:32
görünümler 188 B
TRANSIT (DUTCH)
30:06
görünümler 91 B
BETER WORDEN #6 INTERVALLEN
49:04
görünümler 15 B
BETER WORDEN #26 BETER KLIMMEN
59:52
DIRTY KANZELLED
24:51
görünümler 142 B
BETER WORDEN #64 Ademhalen
55:57
Impossible Fill the Gap Game! 😱
0:30