Karanlık

“A LUAT-O RAZNA CONNECT-R?” ADEVĂRUL LUI RELU. | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar 036

Fain & Simplu cu Mihai Morar
görünümler 400 031
99% 11 000 1

Un podcast despre minunea de a fi și atât. Despre descoperirea Sinelui autentic și despre conectarea reală la el. Despre o călătorie îndelungată. Despre căutarea răspunsurilor. Despre înțelegerea Divinității. Despre cum rugăciunea s-a transformat în mulțumire. Un „podcast în Adevăr”, după cum l-ar descrie Connect-R și Mihai Morar, gazda emisiunii.

„Eu nu mai trebuie să-i cer nimic lui Hristos” - mărturisește, în cadrul podcastului, Connect-R sau, mai bine spus, Ștefan Relu - Ființa. La această concluzie a ajuns, însă, după grele încercări și experiențe care au contribuit la formarea sa ca Om: „Ecleziastul spune că există un timp pentru toate… Oamenii, mai întâi, trebuie să afle ceea ce nu sunt.”

Astăzi, Ștefan Relu știe ceea ce nu este. În călătoria de autodescoperire, venirea pe lume a Mayei, fiica sa, a avut un rol extraordinar: „Maya mi-a arătat că trăiam în iluzie”. Deși avea succes, popularitate, împliniri financiare, concerte după concerte, în sinea sa simțea că nu este bine, că nu are pace-n el. Și așa decis să caute. Să-și caute pacea. Și, mai ales, să se caute, pentru a afla cine este.

Urmărește podcastul Fain & Simplu, pentru a afla povestea lui Ștefan Relu - Ființa. S-ar putea ca lecțiile pe care el le-a aflat să te inspire și pe tine în propria călătorie: printre altele, lecția recunoștinței, lecția smereniei, lecția bucuriei de a dărui „în ascuns” și, mai ales, lecția bucuriei de a fi - pur și simplu.SHOW NOTES:

FRICA DE SĂRĂCIE DIN COPILĂRIE
9:25 - „Vedeam lupta alor mei ca să ne pună (ceva) pe masă.”

CELE MAI DIFICILE PROVOCĂRI
16:07 - „Am avut și anxietăți, și o mică depresie la un moment dat. (...) Când a venit Maya, mi-a arătat că trăiam în iluzie.”

CALEA CĂTRE VINDECARE
22:55 - „A fost o cale lungă de studiu - biblic în primul rând.”

DESPRE DRAGOSTE ȘI BUCURIA DE A DĂRUI „ÎN ASCUNS”
35:17 - „Dacă viața merită trăită pentru ceva, pentru asta merită trăită: pentru dragoste.”

BUCURIILE SUFLETULUI
41:05 - „Rugăciunea mea s-a transformat în mulțumire”.

RELAȚIA ARTISTULUI CU MUZICA
42:45 - „Un înțelept a spus asta: Satisfacția compozitorului trebuie să înceapă și să se termine în momentul în care a desăvârșit-o.”

MAYA, IZVOR DE ÎNȚELEPCIUNE
48:11 - „Eu la fiică-mea văd tot adevărul.”

PRESIUNE ȘI PREJUDECĂȚI
56:28 - „Nu mă mai interesează cum mă văd ceilalți.”

MEDITAȚIA REVELATOARE
58:19 - „A venit mintea și mi-a spus: vezi că mori.”

DESPRE CĂSNICIE
1:06:32 - „Căsnicia, din păcate, am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei.”

DISCRIMINĂRILE DIN COPILĂRIE
1:22:45 - „Auzeam prin vecini, când își adormeau copiii: „vezi că dacă nu adormi, chem țiganii să te fure.”

EXPERIENȚELE DIN ASIA EXPRESS
1:32:48 - „Asia… a fost o trezire la realitate.”

katma

 

20 Eki 2021

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 1 291
Cristina Tigu
Cristina Tigu 11 aylar önce
Minunat video ,complimente Mihai tie si invitatului tau !
Felicia Olteanu
Felicia Olteanu 11 aylar önce
M-a facut sa-mi dau seama ce preconcepții idioate aveam despre omul asta, ce usor acceptam niște Etichete de superficialitate care nu erau nici măcar ale mele. E viu si autentic si podcastul m-a facut sa-l urmăresc cu sufletul la gura, fără pauze, fără sa fiu distrasa de altceva. Chapeau bas!
Cosmin Daniel David
Cosmin Daniel David 8 aylar önce
Asculta melodia "inapoi la zero", o sa iti schimbe si mai mult parerea.
Marcel Corbeanu
Marcel Corbeanu 8 aylar önce
Cuvantul este Perceptie :) Marketig-ul este unul din elementele care ne influenteaza perceptia, iar perceptia ne dicteaza chimicalele secretate de corp (hormoni, etc). Altfel spus, felul in care noi interpretam in exteriooul nostru, ne influenteaza interiorul nostru (sa spunem mintea, sanatatea, etc) la cote neimaginabile.
Toni Maria
Toni Maria 11 aylar önce
Felicitari pt constientizare!
AnMa 📚CARTI ORTODOXE
Pai aproape, aproape toate podcast-urile lui le-am deschis cu prejudecati. Si m-am minunat cu fiecare episod si am multumit ca de fiecare data mi-a distrus prejudecatile. Ma intreb, daca nu am baut ceai cu ei, de ce prejudecatile alea de la citirea numelui? Buna palma peste prostie! Doamne ajută tuturor!
Lenuta Linte
Lenuta Linte 11 aylar önce
FELICITARI PENTRU ACEST PODCAST !👏
Elena Chedric
Elena Chedric 11 aylar önce
După acest podcast m-am convins că fiecare om e un univers aparte. Degeaba se caută viață pe Marte, dacă noi nu căutăm viața din înăuntru nostru. Prea am materializat sufletul și firea. La bază toți suntem simpli și avem nevoie de aceleași trăiri. Prea fain și simplu a fost această conversație cu firea. Respect
Vasile Avram
Vasile Avram 5 aylar önce
Folosesc un singur cuvînt, Fantastic, muĺțumesc mult.
ana enescu
ana enescu 5 aylar önce
@NicolHealth 🤔🤔🤔
Grangor Georgeta
Grangor Georgeta 10 aylar önce
@Mistic Andrei ce răspuns real ai dat
Florica Sfarlea
Florica Sfarlea 10 aylar önce
CONECTA UN ARTIST PLI N DE CREDINȚA ȘI ZMERENIE DUMNEZEU FIE LA TOT PASUL CU TINE❤️🙏❤️
Carmen Serban
Carmen Serban 10 aylar önce
@NicolHealth adică?
Zegrano
Zegrano 11 aylar önce
Cred ca e unul dintre cele mai bune episoade de podcast din Romania la ora actuala! Bravo pentru o asa deschidere :D Noi, ascultatorii daca ne deschidem mintea si lasam judecata la o parte, privind o ora si jumatate prin ochii curiozitatii.. putem invata multe, multumim
Oana Raluca M.
Oana Raluca M. 11 aylar önce
Podcast-ul ăsta e ceva... mind-blowing! 🤯 Am pus de câteva ori pauză videoclipului, am deschis ochii și am stat să procesez tot ce spune Relu. Apoi cu zambetul pe buze să exclam: "Băi băiatule, câtă dreptate are omul asta!"
Ana Debbi
Ana Debbi 11 aylar önce
Deci podcastul asta e… Doamne!!! Baiatul asta, a ajuns la un nivel emotional la care ar trebui sa speram cu totii, ba mai mult, daca l-am si atinge ar fi minunat! Iti multumesc Mihai, prin prisma invitatilor tai, ma faci sa evoluez si sa-mi doresc ca evolutia mea sa fie si mai mare!
COSMIN NITA
COSMIN NITA 11 aylar önce
Cine îl considera pe Relu "plecat" nu știe nici 5% din ce putem fi și ce suntem defapt! Pace🙏
Viorel Prisacariu
Viorel Prisacariu 11 aylar önce
Daca nu erau podcasturi-le astea nu cred ca aflam de la tv vreo data, adevarata valoare a artistilor de la noi! In special Relu care il urmaresc ca tare frumos vorbeste.🤗🙏
Adriana Balica
Adriana Balica Aylar önce
@Dan Topan 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂
Alexandra Iftode
Alexandra Iftode 8 aylar önce
@Dan Topan Mă bucur pentru tine că știi tu. Doamne ferește!!!
Alexandra Iftode
Alexandra Iftode 8 aylar önce
@Dan Topan Biserica despre care vorbește Iisus nu se referă la niște ziduri așa cum înțelegi tu și oamenii care sunt puternic ancorați în material, în lumea asta fizică. Faptul că nu mă poți combate cu argumente, că nu poți vorbi deschis despre ceva cu care nu ești de acord, decât în felul în care o faci, adică tot ce poți să spui este că vezi draci și Satana în tot ce nu e în acord cu tine, spune totul despre tine, dragule. Ești un fanatic religios, probabil irecuperabil. Dar să știi că fanatismul tău religios nu are nimic de-a face cu credința.
Simion Ionut
Simion Ionut 11 aylar önce
Sunt in cel mai greu moment al vietii mele… mai ajutat enorm cu aceste vorbe , RELU… Nu credeam ca Asa gandesti… si am invatat de la tine sa gandesc pozitiv ( pot spune ca mi ai salvat ) mihai felcitari , Ce puternic e omul asta CONNECT R !
maryam silo
maryam silo 11 aylar önce
Nu cred ca am vazut vreodata un podcast atat de autentic, de simplu, de real! Felicitari amandurora pentru timpul pretios!
nicuta monica
nicuta monica 11 aylar önce
Mihai, eu ma simt ca la o terapie de grup cu subiecte atat de ...adanci! Aleg sa cred ca lumea mai poate fi salvata prin cunoastere si inteligenta emotionala cultivata in pruncii nostri. Iti multumesc cu recunostinta ca ne oferi oportunitatea de a fi prezenti (pe gratis) la astfel de experiente si ne ghidezi "fain si simplu" spre acceptare cu insine 🙏🏻👏🏻
Marinela Ursachi
Marinela Ursachi 11 aylar önce
Spune atât de multe chestii inteligente și profunde ...cred ca trebuie sa ascult de 100 de ori podcastul sa îl asimilez !
Adriana Georgeta
Adriana Georgeta 11 aylar önce
Frumos, mulțumesc pentru podcast, sunteți minunați. Nu nu ai luat-o razna Relu, te-ai trezit spiritual, ești pe drumul cel bun
Valerica Paulet
Valerica Paulet 8 aylar önce
Bravoo!
Zenovia
Zenovia 11 aylar önce
Corect! Si felicitari pentru aceasta lui Relu si lui Mihai Morar pentru invitatul ales.
Sorin Popa
Sorin Popa 11 aylar önce
Sa fim binecuvantați!
Nicoleta Ilie
Nicoleta Ilie 11 aylar önce
Îl intuiam pe Relu,un om minunat chiar și în perioadele lui mai puțin de bine! Simțeam acolo, sămânța bună și timpul a dovedit-o! Fain podcast! Fain și atât de simplu!
Luciana Cucu
Luciana Cucu 11 aylar önce
Nu am cuvinte......sunt fascinata!! Doamne iti multumesc, pentru ca incepem sa ne trezim. Sunteti minunati, amandoi!
Pop Maria Codruta
Pop Maria Codruta 11 aylar önce
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe amândoi! Mi-a plăcut foarte mult,o adevărată predică simplă și clară.😊👐♥️
Cristina Costache
Cristina Costache 11 aylar önce
Doamne, cum a fost podcast-ul asta! Piele de gaina, de la cap la coada! O calatorie magnifica si plina de incarcare. Subiectele, cursul discutiei, ritmul, energia... Minunat! Multumesc, oameni buni, ca vorbiti si impartasiti ceea ce sunteti; cu oameni ca voi se intrezareste o sansa la un Pamant nou.
Alin Moise
Alin Moise 11 aylar önce
2 Oameni cu suflete curate ! Felicitări Mihai pentru un Podcast de nota 1000, l am urmărit cu cea mai mare plăcere mai ales ca ai avut ca invitat un OM AL LUI DUMNEZEU ! PACE și sănătate sa fie 🙏🏻
Mihaela Parvulescu
Mihaela Parvulescu 11 aylar önce
Iata un podcast pe care-l asteptam demult. Este extrem de interesant ce spune Connect-R, este de admirat toata aceasta evolutie a lui si ce a invatat de-a lungul acestor ani☺️
Cristina Alina Pavel
Cristina Alina Pavel 11 aylar önce
E foarte mult de munca, sa lucrezi cu tine e cea mai grea munca. Important este sa vrei, sa conștientizezi și sa nu te lași doborât de minte. Tiparele cu care suntem obișnuiți de mici ne sabotează. Sa ajungi la nivelul asta de conștientizare e minunat.
rememberada
rememberada 11 aylar önce
Minunat podcast! Am avut o revelatie ascultand. Cand invitatul a spus ca unii oameni te indeparteaza de tine, am realizat ca asta simt de ani de zile dar nu am putut reusit sa exprim in cuvinte senzatia!
Pheonix
Pheonix 11 aylar önce
MINUNAT, Bravo Relu! Fă-ți un podcast, te voi urmări pentru ca mierea glasului tau are originalitate si unicitate in tot ceea ce esti! Dumnezeu sa te binecuvânteze!
Si _L
Si _L 10 aylar önce
Anca Anca.. Doar Dumnezeu a făcut această transformare, pentru că vrea ca omul sa vadă diferența dintre viața fără.. Și cu... Dumnezeu
Si _L
Si _L 10 aylar önce
Dumnezeu îl are în plan de mântuire, Relu așteaptă acel moment în care sa nu se mai lase de mână lui Dumnezeu. Domnul Isus sa îl ajute sa facă voia Tatălui
Florica Sfarlea
Florica Sfarlea 11 aylar önce
MULȚI AR VREA SA AIBĂ INTELIGENTA TA FA MUZICA NU TE REFUGIA EȘTI O VOCE CU CARE NE AM INVATAT❤️🙏❤️
Mihai Moldovanu
Mihai Moldovanu 11 aylar önce
BN
Diana Rebeca B.
Diana Rebeca B. 11 aylar önce
Eu mor cand îl aud. Dumnezeu sa iti facă parte de veșnicie. 🙏
Neli Vasilescu
Neli Vasilescu 11 aylar önce
A fost Stefan. A fost doar El si noi un " eu" fiecare in parte. Fain si Simplu. M am simțit "ușoară " dupa ce am ascultat podcastul acesta. Ce mi a ramas in minte si o sa incerc sa pun in practica, sa ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineață, ca mi a dat șansa sa ma trezesc, sa imi vad cei trei copilasi, sa ma bucur ca am un soț, familie și prieteni minunați. Toata stima Mihai Morar.
Andreea M
Andreea M 11 aylar önce
Înainte de Asia express nu pot spune că aveam o simpatie pentru Connect-r, dar acolo l-am redescoperit și pot să spun că este un om minunat😌
Mini
Mini 11 aylar önce
Doamne, ce surpriza ești Relule! Câtă profunzime, câtă lumină. Mulțumim că ne-ai împărtășit și nouă! 🤍
Giuly San
Giuly San 11 aylar önce
Wow...l-am descoperit pe acest om intr-un mod absolut minunat datorita acestui podcast.Felicitari ! 🖤 E o reala placere sa ascult fiecare podcast de al tau.Bravo ! 🤍
Releni Vas
Releni Vas 11 aylar önce
Uimitor ce transformare - metanoia! Un om așa de frumos, Relu! Bravo tare mult ție, băiete! Ești tratament.
Lexi Beqiri
Lexi Beqiri 11 aylar önce
Wow, Relule… cate lucruri faine am invatat de la tine, o placere sa te aud vorbind si impartasind treaba cu “cutiile”. Asa si eu am cautat de mica, mica, raspunsuri. Ma bucur ca Mihai te-a invitat la podcast! ❤️✨ Lumina si iubire!
Rodica Emilia Molnar
Rodica Emilia Molnar 10 aylar önce
Nu am urmarit decit60%( sint in pauza)Acum si eu ma zbat sa ies din cutie,culmea este ca iesi dintr-una si intri in alta,trebuie sa fii f atent.Acum voi continua sa ma uit..
Elena A.
Elena A. 11 aylar önce
E primul podcast pe care il urmaresc cap-coada, pur si simplu nu am putut inchide. A reusit sa transmita starea faina Stefan si sa ma puna serios pe ganduri, si o dorinta de a iesi de pe pilotul automat, si sa ajungem mai mult sa fim, doar sa fim.
aluas daniela eleonora
aluas daniela eleonora 11 aylar önce
Foarte profund Relu 🙂 admir intelepciunea pe care ai dobandit-o! Titlul podcastului e de-a dreptul ignorant, daca moderatorul si echipa ar fi inteles mai bine mesajul tau cu siguranta ar fi ales un titlu mai potrivit; un titlu in concordanta cu experienta invitatului si cunoasterea acestuia.
Mobius
Mobius 11 aylar önce
F bun comentariu!!!
Oana Hoza
Oana Hoza 11 aylar önce
Un om extraordinar, un suflet incredibil de frumos! Sunt fascinata de înțelepciunea acestui om minunat!
Viola bella
Viola bella 11 aylar önce
Mă surprinde plăcut, din ce in ce mai mult Conect-r.... Felicitări pentru acest podcast💯🍀
Georgiana Moraru
Georgiana Moraru 11 aylar önce
V am ascultat,cu ochii inchisi,in intuneric...si totusi,pe tot parcursul dialogului dintre voi,m am simtit mai treaza si mai luminata,ca niciodata❤✌
Ady Man
Ady Man 11 aylar önce
La fel 😌
Daniela Borzas
Daniela Borzas 11 aylar önce
Am vrut sa scriu foarte multe lucruri, despre voi,despre Podcast;dar intr-un final am realizat ca nu-și au rost cuvintele. Starea mea de bine și lacrima mea de la final ,scursa pe zâmbetul meu și pe sufletul meu plin de împlinire sunt arhisuficiente. Mulțumesc❤️👏🙏🏻
Andreea Lupu
Andreea Lupu 11 aylar önce
Doamne cate am putut să învăț din podcastul asta...Multe întrebări fără răspuns și nu m-am gândit că voi găsi un răspuns la el...Numai cine își dorește îl poate înțelege..E un om pe care l-aș asculta cu orele și nu m-aș plictisi...Felicitări pentru acest podcast Fain și Simplu..
Gica Petrescu
Gica Petrescu 11 aylar önce
De oameni ca acestia are nevoie Romania, ca model de tarie si verticalitate, OAMENI TREZITI! ❤️
ANCA Ancka90
ANCA Ancka90 11 aylar önce
Wow, am văzut ca e podcast nou #fainsisimplu, am văzut cine e invitat iar primul gând a fost sa scriu un comentariu gen: cu siguranță va fi un podcast ce merita ascultat, doar ca, în timp ce gândeam, i-am dat play... m-am golit, nu am avut nici un gând, mi-am hrănit sinele cu acest podcast ❤ iar exercițiul, l-am făcut impreuna cu voi, iarăși a fost wow😯 Mihai, dacă nu spuneai la final sa lăsăm comentarii, iti jur ca nu as fi făcut-o 😯 ce FIINTA MINUNATA e el, ce FIINTA MINUNATA ESTI TU. Sinele meu va mulțumește pt aceasta hrana❤
Loredana Tabacaru
Loredana Tabacaru 11 aylar önce
Ar fi putut sa dureze și 10 ore podcastul asta, as fi stat sa îl ascut. Este cu adevărat o sursa de inspirație, inspirație pentru a MĂ cunoaște, inspirație pentru A FI!
PIC_2013Gaming
PIC_2013Gaming 11 aylar önce
Bunicul meu de fiecare data când ne despărțim ne urează : Pace și bucurie ! Pace și bucurie va doresc și vouă Mihai , foarte frumos acest podcast . Felicitări !
Sinziana Bodescu
Sinziana Bodescu 11 aylar önce
După Asia Express mi-am schimbat parerea despre Relu, dar dupa ce am ascultat acest podcast pur si simplu farara cuvinte "fain si simplu" . Ce transformare... !
Oana Dinca
Oana Dinca 11 aylar önce
L-as asculta pe Relu pana maine dimineata ! Sunt uimita si incantata de acest om ! Ce frumos vorbeste Dumnezeu prin oameni !
Carmen Dima
Carmen Dima 11 aylar önce
Absolut minunat interviu!!! Multumesc, Mi-ati facut ziua frumoasa! Relu, incantator de sincer!
Mioara Gurgu
Mioara Gurgu 11 aylar önce
Conector ce om minunat esti.. Modestia de care dai dovada si cit de mult esti dezvoltat spiritual…Mare placere sa te ascult 🥰
Ana Constantinescu
Ana Constantinescu 11 aylar önce
Absolut magic tot ce se întâmplă în podcasturile tale. Mă bucur că toți mai mulți au s-au trezit, au găsit sensul . MULȚUMESC ȘI RESPECT.
Larisa Hodor
Larisa Hodor 11 aylar önce
M-a pus mult pe ganduri acest podcast, a fost atat de profund incat m-a trecut prin toate starile; cele mai multe de liniste, pace, bucurie.. Multumim Connect-r pentru ca ai impartasit cu noi emotiile si gandurile tale🙏🏻
Gianina Dudaș
Gianina Dudaș 11 aylar önce
Relu ești absolut fascinant...mă bucur din suflet că ai găsit Calea, Adevărul și Viața...Mihai mulțumesc pentru aceste minute minunate de calitate, este cel mai bun podcast de până acum... Felicitări!!! Doamne ajută!!!
Antonela Tatar
Antonela Tatar 11 aylar önce
Sunt 100% de acord cu el, înțeleg perfect ceea ce transmite Tot, același lucru trăiesc și eu
Ivona Gabriela Cristea
Ivona Gabriela Cristea 11 aylar önce
Adevăr grăiți! Balsam pt suflet conversația voastră, multă conștientizare și așezare pe cale. Mulțumesc!
raluca samson
raluca samson 11 aylar önce
Tot timpul am considerat pe Relu un barbat frumos ,dar acum il consider un om special.
Mariana Melesteu
Mariana Melesteu 11 aylar önce
Felicitări pentru podcast, am avut multe de învățat și nu știam că Relu este un om așa de special.
catalina trandafirescu
catalina trandafirescu 11 aylar önce
Nu degeaba e “Connect-R” … cu mine a conectat; mi-au dat lacrimile; Felicitari amandurora!
anca cristina
anca cristina 10 aylar önce
exact asta am zis eu! :O
Marta Lops
Marta Lops 11 aylar önce
Imi place enorm cum vorbeste despre Dumnezeu. Cel mai fain podcast-ever.
Gsm Tips
Gsm Tips 11 aylar önce
Primul podcast pe care il urmaresc in intregime si trebuie sa recunosc ca mi-ati luminat ziua si mi s-a umplut inima de energie pozitiva! Mihai, un om minunat 👏 iar Relu, desi e prima data cand il aud vorbind atata de mult, jos palaria! Abonat! :)
LaLa B
LaLa B 11 aylar önce
DA! A luat-o razna... Dar intr-un mod atat de frumos! Drumul acesta hai hui, doar cu tine razna e atat de complicat si in acelasi timp atat de simplu. Fain si Simplu.❤
Dorina Mitrache
Dorina Mitrache 11 aylar önce
Un mixt de informații valoroase. Amaxing!!! La modul real Psihologie, credinta. Incredibil. Felicitari. Nu mi as fi imaginat Conect-r
Training in Bavaria
Training in Bavaria 11 aylar önce
Un podcast fain și simplu. Mi-a intrat direct la suflet și m-a ajutat să îmi aflu adevărul. A venit clar ca un răspuns la multele mele întrebări.
Manu Vlasie
Manu Vlasie 11 aylar önce
Exceptional, fain dar in acelasi timp atat de simplu sa invatam sa fim noi,ma simt ca dupa o sedinta de terapie la psiholog.Va multumesc!😇😇😇
Gica Petrescu
Gica Petrescu 11 aylar önce
Mihai, MULTUMESC! ❤️Asa cum l-am descoperit pe Stefan acum ani buni, cu mirare, realizand ce OM ❤️ este, la fel ma minunez si pe linistea ta, Mihai! Aceasta este CALITATEA-motor de care avem nevoie!!! Pace! ❤️
Rodica Alban
Rodica Alban 11 aylar önce
Mi_a placut foarte mult. Îmi place evoluția lui Connect_R pe plan spiritual.
Iulia Popel
Iulia Popel 11 aylar önce
Frumos inside out Stefan, imi bucura ochiul și imi umple sufletul de fiecare dată. Dacă ar fi sa umplu pânza albă as zice: un om minunat! Mulțumesc de întâlnirea asta a voastră, ma simt onorata! Oameni frumoși și buni, o plăcere! Va pup.
Alexandra Popa
Alexandra Popa 11 aylar önce
Multumesc pentru podcast, Mihai! Multumesc pentru sinceritate, Relu! A fost divin si nu am vrut sa se mai termine. Dincolo de fiinta minunata care este Relu, am descoperit un tip inteligent si foarte deschis la minte, chiar daca nu se identifica cu ea. Sunt foarte fericita sa ascult adevarul tau, Relu! 🙏🙏🙏
Gica Petrescu
Gica Petrescu 11 aylar önce
❤️
Feraru Aurica
Feraru Aurica 11 aylar önce
Singurul podcast ascultat authentic felicitari Mihai! Timpul de calitate oferit de Relu merità ascultat e scump mai mult am vrut sà zic valoare .
Alexandra Moise
Alexandra Moise 11 aylar önce
Bravo Relu!!!! Ești un OM deosebit în rândul artiștilor
Violeta Damian
Violeta Damian 11 aylar önce
Ești un om extraordinar
melinda sara farcas
melinda sara farcas 11 aylar önce
Va multumesc din suflet, atat lui Mihai ptr cea ce face ...cat si lui Stefan... doamne ce experienta!! Bravo ma baieti!¡ Fain si simplu!!!
MsKriss74
MsKriss74 11 aylar önce
Autenticitate! Profunzime! O minunăție de om aceasta Ființă ! Pentru mine personal acest podcast a fost ca un duș cu apă rece ! Vă mulțumesc amândurora!
Ana Florica Costea
Ana Florica Costea 11 aylar önce
E cel mai tare podcast pe care l-am ascultat, îmi place foarte mult și l-as reasculta din nou și din nou! E ca o apa vie!
Dana Muresan
Dana Muresan 11 aylar önce
O adevarata lectie de dezvoltare personala. Felicitari amandurora.
Luminita
Luminita 11 aylar önce
Cel mai profund, autentic podcast din toate podcasturile Romaniei! Felicitari amandurora! Felicitari Relu pentru evolutia, profunzimea, frumusetea la care ai ajuns!
トロールトロール
E cel mai bun podcast al tău și nu exagerez deloc !! E mind opening
Tia Popovici
Tia Popovici 11 aylar önce
Minunat,incredibil aceasta "fiinta" care a devenit Conect-R, respect,te rog sa il mai inviti și la el.2
Oana
Oana 11 aylar önce
Nu as fi vrut sa se termine acest podcast! Felicitari amandurora! Sunteti prea faini,prea simpli si prea destepti!! ❤😘💯
Mirela Mihai
Mirela Mihai 11 aylar önce
Bravo ,Relu! Trebuie sa lucram cat mai mult cu sufletul nostru și sa-l punem la adapost ca vin vremuri grele.
Cristiana Varga
Cristiana Varga 11 aylar önce
Minunat Ŕelu,un vocabular INCREDIBIL.FELICITARI RELU ,FELICITARI MIHAI pentru invitat.
Mihaela T.
Mihaela T. 11 aylar önce
Incredibil câte constientizari în acest podcast!❤ Pe lângă senzația de gol, eliberare despre care vorbeați la final, a trezit în mine o și mai mare pofta de căutare,descoperiere, de continuare a drumului pe care l-am început, un gând cuprinzător de speranța că pot ajunge la plenitudine! Mulțumesc!🙏 Senzațional acest episod!
Monica Mitrea
Monica Mitrea 11 aylar önce
Super barbat Stefan, se vede ca nu a trecut degeaba prin viata.Multumim pentru invataminte la amandoi.
M. gray
M. gray 11 aylar önce
Este minunat sa te trezesti spiritual. Felicitari invitatului!
BIZI
BIZI 11 aylar önce
Mihai are impresia ca el cunoaște mult mai multe,explicand doar prin neuro-stiinta ceea ce se intampla, pe când Connect-R cunoaște atat neuro-stiinta cat si partea spirituala și de-asta discuția lui e la alt nivel!
Elisabeta Kiss
Elisabeta Kiss 11 aylar önce
Felicitari pentru acest podcast. A fost o mare placere sa va ascult povestile fain si simplu. Deschiderea spirituala a invitatului este o mare surpriza pentru mine. Multumesc!
Claudia
Claudia 11 aylar önce
Felicitari pt alegerea invitatului!Doar cei care au trecut prin suferinta, ajung sa il caute pe Dumnezeu, si astfel ajung sa se gaseasca pe ei.. nu e nevoie sa fii pocait sau ortodox, nici nu conteza din ce religie faci parte, toti suntem copiii lui Dumnezeu. Din pacate cred ca doar acele persoane vor intelege "limba" pe care o vorbeste...Si psihologia si spiritualitatea se intoarce la Biblie. M-am regasit in tot ce ai spus Relu, inclusiv partea cu fumatul 😇 (cand reusesti sa te lasi, sa imi spui si mie cum ai facut) As discuta cu tine zile intregi, si nu m-as plictisi, respect pentru tot ceea ce esti!Sa fii binecuvantat!
Ioana Mares
Ioana Mares 11 aylar önce
Ceva de calitate, ce poate face credință din om! Felicitări celor doi!
negoita florentina
negoita florentina 11 aylar önce
Un podcast minunat! Imi place tare mult noul Stefan, diferit de Connect-r. Treb sa renuntam la etichete si sa acceptam omul asa cum este el. Din pacate, societatea se degradeaza si ne facem sa fim egoisti, sa nu mai fim empatici. Mihai Morar esti fain rau si tare simplu!
Irina
Irina 11 aylar önce
Respect! Sper sa te auzim cât mai des, omule! Ai ceva de spus, în numele Domnului, pentru noi! Simțim la fel!
Dorina M
Dorina M 11 aylar önce
Și lacrimile au curs 1 ora și 37 min. Ce fain și bine a fost !!!
Maria-Irina Gagea
Maria-Irina Gagea 11 aylar önce
Felicitari! Am descoperit un OM MINUNAT. Multumiri domnule Morar!
anca vasile
anca vasile 11 aylar önce
Exceptional dialog! Multa profunzime in cuvinte, in idei exprimata cu naturalete si simplitate. Multumesc!
alexii constantin
alexii constantin 11 aylar önce
Mihai, un podcast pe zi sau chiar pe săptămână e ca o formă de terapie, e ca un pas către suflet! Minunat acest om, mulțumesc ca l-ai adus la masa ta, a fost o placere să-l aud vorbind! Felicitări!
Zegrean Ramona
Zegrean Ramona 11 aylar önce
Cata sinceritate si "dezbracare de sine"! Nu ma asteptam...multumim Relu!❤. Ma regasesc in foarte mult din ce ai spus.
Alexandra Elena
Alexandra Elena 11 aylar önce
Două ființe minunate! L-as asculta pe Relu la nesfârșit, mulțumesc ca l-ai invitat! Am savurat fiecare cuvânt. Va iubesc ❤🙏
Ana Kurak
Ana Kurak 11 aylar önce
Cel mai profund podcasts ,m-a tinut atenta de la inceput pana la sfarsit .Om frumos ,fain si simplu 😜multumim ca l-ai invitat Mihai ,te urmaresc din Spania cu drag !
Cristina maria Saulean
Cristina maria Saulean 11 aylar önce
Felicitari!!!!Multa intelepciune si multa binecuvantare.Esti un om deosebit.Fara Dumnezeu nu suntem nimic si in fata lui Dumnezeu toti suntem egali.👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏
GIM Bandr
GIM Bandr 11 aylar önce
Foarte bun podcast!!Fain, simplu si profund cu un om frumos despre care aveam falsa impresie ca ar fi mult mai superficial!!Super frumos omul Relu!!
Raluca Stan Nedelcu
Raluca Stan Nedelcu 11 aylar önce
Multumesc pentru acest podcast. Imi canta inima de bucurie cand vad si aud astfel de lucruri. Este mare nevoie de astfel de mesaje si conversatii. Felicitari pentru ce faceti! Azi m-am reintalnit cu mine
Sergiu Barancean
Sergiu Barancean 11 aylar önce
Un podcast foarte apropiat personal pentru mine ca continut. Este adevărat că pe parcursul vieții tot cautăm raspunsul la intrebarea "Cine sunt?" Acesta fiind simplu și la suprafață. Eu sunt și atit. Restul fiind doar un joc al mintii pe care noi de bună voință îl acceptam și ne aflam întru-n game permanent cu reguli variabile. Mersi pentru această discuție placută.
Ralu D
Ralu D 11 aylar önce
A venit podcastu asta ca sa ne mangaie pe suflet. Magnific!
Gica Petrescu
Gica Petrescu 11 aylar önce
❤️
Mihaela Miron
Mihaela Miron 11 aylar önce
Minunat podcast! ❤️ Cred Mihai că a fost mai degrabă "simplu dar fain...super fain" decât fain și simplu! Mulțumim❤️❤️❤️
moise mihaela
moise mihaela 11 aylar önce
Felicitari! E frumos sa te descoperi si sa lucrezi cu tine zi de zi .. dupa umila mea parere esti pe drumul cel bun .. 🤗🙏
Maria Cherestes
Maria Cherestes 11 aylar önce
Multumesc pentru fiecare podcast, învăț cu fiecare episod că viața e frumoasă și simplă. Multumesc invitatului tău pentru sinceritate ! Felicitări pentru premiu !!!
Vero
Vero 11 aylar önce
Frumos podcast! Iar fraza 'de multe ori celalalt te lipseste de tine' , cat adevar rosteste.
Munteanu Marina
Munteanu Marina 11 aylar önce
Sincer, am evitat acest podcast câteva zile la rând. Necunoscându-l pe Connect-R ca suflet, doar ca artist. Cu toate astea undeva în adâncul inimii ceva îmi spunea că ar putea să-mi placă. Astăzi am cedat și mi-am zis: nu are cum Mihai Morar să aibă un invitat care să nu-mi placă. Așa a fost, minunat. Îl înțeleg pe Relu 100%. Am regăsit în povestea lui multă informație citită în mai multe cărți. Chiar și meditația de care a vorbit, în care a văzut mai multe figuri, o pot înțelege perfect. Tot podcastul l-am ascultat cu pielea de găină, emoții tari și lacrimi uneori. Este un suflet frumos.
Moraru Cosmin
Moraru Cosmin 11 aylar önce
Relu esti un fenomen FRUMOS!!! Am ascultat cu mare drag acest Podcast si am descoperit ub OM minunat!!!
Lucretia Taut
Lucretia Taut 11 aylar önce
Este primul meu podcast ascultat până la sfârșit magic superbe cuvinte esti minunat Mihai tu și invitatul tău Dumnezeu să vă binecuvânteze o să te ascult mereu !!
Ioana Keusch
Ioana Keusch 10 aylar önce
Stefan, esti SIMPLU si pt asta esti TOTUL.❤ Multumesc pt lectia data🙏 Am mai invatat ceva🙏 Multumesc🙏
Sonraki
ADDRESSING THE HATE COMMENTS
8:20
görünümler 464 693