Karanlık

Защо Цар Калоян приема Католицизма?

Макс Вълчев
görünümler 5 718
99% 153 1

Защо Цар Калоян приема Католицизма?

В това видео дискутираме дали решeнието на цар Калоян да приеме католицизма е политическа маневра, или в действитeлност търси смяна на рeлигиозния курс. Споменати обекти и локации: Рим, папата, уния, кръстоносци, кръстоносен поход, Цар Калоян, българска църква, второ българско царство, втора българска държава, Добромир Хриз, Унгария, католицизм, православие.

Абонирай се за канала:
/ @maxvaltchevbg

English Channel:
/ @maxvaltchev

Instagram:
instagram.com/maxvaltchev/

Сценаристи:
Ана Гунева
Диана Митева
Емма Разнованова
Райна Крушкова
Макс Вълчев

Гласове:
Ана Гунева
Диана Митева
Емма Разнованова
Райна Крушкова
Макс Вълчев

Художници:
Ана Гунева
Райна Крушкова

Обработка:
Макс Вълчев

По идея на:
Йоанна Нинова

Харесай видеото и се абонирай :)

#история
#царкалоян
#второбългарскоцарство

Eğlence

katma

 

5 Ara 2022

Paylaş:

Paylaş:

Herunterladen:

Yük bağlantısı.....

Ekle:

Çalma listem
Daha sonra izle
YORUMLAR 91
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev Aylar önce
хареса ми клипчето,но само ако позволитеда си изкажа мнението и да ви посъветвам нещо.Замисълат ви е мого добър но кличето ви нещо куца.Моят съвет е да наблегнете малко повече на детайлите.по-лъскавки рисунки има ги навсякъде в нета,няколко видеоклипчета задължително с висока резолюция че да грабва окото.И накря но не на последно място,а точно това което ми направи най лошо впечатление беша прочита на текста.Като чели четете в час по литература за време.Надявам се да съм ви бил полезен с коментарът си,бъда криво разбран
Макс Вълчев
Благодаря за обратната връзка! Ще се постарая в бъдеще видеата ми да са по-заинтригуващи. В интерес на истината, видеото беше записано за час по история
UnRated Boy
UnRated Boy 3 aylar önce
Харесва ми видеото, но за да е по-качествено, бих препоръчал да не правите видеата като за презентация за училище. Да говори само един човек, защото иначе всичко се обърква и не може зрителят да разбере нищо. Като не можете да нарисувате Цар Калоян, не го рисувайте. Вземете някоя снимка. Грозно е да рисувате човек от нашата история по този начин. Трябва повече ровене в интернета и повече подготвяне на материалите. Иначе ми харесва вашата идея. Продължавайте напред и правете още такива образователни видеа!
voskre glavincevska
Što e toa risuvanje i rovanje bratče ? Da ne otvoram rečnik , sramota e "SŠTI HORA SME"
Макс Вълчев
Макс Вълчев 3 aylar önce
Благодаря ти за градивната критика. Наистина ще се опитам да се развия покрай нея. Това видео в действителност е училищен проект, така че разбирам откъде може да идват нехаресванията ти.
X3MCTZN
X3MCTZN Aylar önce
Нарекли са го РЕКС!
Динко Григоров
"...с МАКЕДОНЕЦА Добромир Хрис..."?!!! Спирам да следя Вашите простотии!
Predrag Ilievski
Predrag Ilievski 3 aylar önce
Добромир хрис,
BG
BG 2 aylar önce
Благодаря Ви за клипа, но Добромир Хриз не е никакъв македонец.
Георги Николов Делчев - Georgi Nikolov Delchev
Македонците са след 1945, до тогава няма такава 🇲🇰нация, то има региони като Пелопонес,Войводина,Метохия,Шумадия,Далматия,Добруджа,Епир,Тесалия,Мореа,Анатолия и Кавказ ама няма такива нации!
Невен Палов
Невен Палов 11 gün önce
@voskre glavincevska а езика на който говорите е сърбизиран български език.Ето как ще ви го обясня по просто-по отношение на морфологията,всички езици се делят на два основни клона-синтетични,и аналитични.И от всички славянски езици освен българския,познайте още кой език са аналитични-вашия македонски език.Във всички други езици,включително и сръбския,има падежи,и само в нашите два(тоест един) ези(ци)к, те са отпаднали.И когато чуя,или прочета сръбска реч,аз я разбирам на около 50-60 процента, вас обаче ви разбирам на 99 процента,и то защото в езика ви са навлезли доста сръбски думи,иначе процентите щяха да са 100.
Martin Ivanov
Martin Ivanov 23 gün önce
Трийте макетата, не ги оставяйте да ръсят тъпотии. Излишна толерантност. Да не мислите, че те биха ни оставили да се ширим в техни материали ? А Хриз е българин и точка.
Zlatko Dimitrov
Zlatko Dimitrov 3 aylar önce
Назовавайте Калоян с истинското му име Иваница
Един Хейтър
Идеята е да му се даде по тюркско звучащо име за да се потвърди тюркския произход на българите това е доктрината на комунистите а истината е че тримата братя са се казвали Петър Ясен и Йоан
X3MCTZN
X3MCTZN Aylar önce
@voskre glavincevska Не ме интересува какво се случва.... както кажувате Всичко се обезличава, общонароден... така че няма да има ни българи ни макета, ни Нищо!
Hristo Sakutov
Hristo Sakutov 3 aylar önce
Добримир Хрис е български благородник, който е управлявал област Македония. Той не е македонец!!! Македонци има след 1945г.!!!!
voskre glavincevska
@Георги Николов Делчев - Georgi Nikolov Delchev Ej ! Da te pitam ušte nešto ! Popravo mojot vnučko te pita ! Tie boevite glavi Rusinski li se ili NATO-vski ? Ili pa sobstveni Blgarski ? Lele mila male !
Sonraki
Jhayco - Cuerpecito (Official Video)
3:31
World's Strongest Dude
13:51
görünümler 3 196 148
Цар Петър I
8:28
görünümler 1 300
Цар Калоян
10:20
görünümler 1 600
Kuruluş Osman 119. Bölüm @atvturkiye
2:18:56
Stole His Money 😂 #prank
0:36
görünümler 14 032 666
Batman Ama Biraz Sinirli|Erdem
0:26
görünümler 295 003
11 ayda ve Ramazanda😅 #shorts
0:13
Kuruluş Osman 119. Bölüm @atvturkiye
2:18:56