Karanlık
Fain & Simplu cu Mihai Morar
Fain & Simplu cu Mihai Morar
Fain & Simplu cu Mihai Morar
Abone ol 406 B
YORUMLAR
Adrian Mogocs
Adrian Mogocs 16 saatler önce
Îi urez la mulți ani și multă sănătate
Carolea Nicoleta
Carolea Nicoleta 16 saatler önce
Felicitări pentru tot ❤❤❤
I.B.
I.B. 17 saatler önce
❤❤❤Maica Domnului să ne acopere cu Sfatul Acoperământ pe fiecare din noi !!!❤❤❤
Romania Te iubesc
Romania Te iubesc 17 saatler önce
Apa de doliu se mai numește 😂
Romania Te iubesc
Romania Te iubesc 18 saatler önce
Om din generația mea care le-am prins pe toate .ce frumos era . Atunci chiar ne vedeam mai des decât acum și nu aveam internet și telefoane mobile .🫣
florentina tirea
florentina tirea 18 saatler önce
Scheianul nostru este balsamul pus peste toate rănile acestui an...mulțumesc,mulțumesc,mulțumesc
Obreja Sergiu
Obreja Sergiu 18 saatler önce
Domnul Morar, cu cât vă plateste doamna Maftei să ii promivati aceste jocuri? Vorba aia, lupul își schimbă părul dar năravul ba🤣
Edmond Brandiu
Edmond Brandiu 18 saatler önce
Minunat .
valerica ene
valerica ene 18 saatler önce
Waw foarte interesant
Cristina F
Cristina F 19 saatler önce
Oameni minunati!❤
polo 69
polo 69 19 saatler önce
Unul isi face emisiunea,altul ironizeaza Creatorul universului, intoarcetiva la Dumnezeu
Florika Serban
Florika Serban 20 saatler önce
Recunoștință ❤
dragosbhakta
dragosbhakta 22 saatler önce
Începusem să îl simpatizez pe acest popă, carismatic de altfel, până în momentul în care a început polologhia cu sectarii, cu biserica mamă și alte bazaconii...Oare, popicule, doctor în teologie, pe cine vom vedea în rai?Ortodocșii, catolicii, protestanții, neoprotestantii, evreii, musulmanii, hindușii, copiii nevinovați care mor de foame sau în războaie fratricide, copiii de câțiva anișori care mor de cancer? Sau, așa cum spunea Isus Hristos: Ferice de cei cu inima curata, căci ei vor vedea pe Dumnezeu. ??? Circ ieftin și multă vorbărie, ca un chimval zanganitor, cum spunea Solomon...
Ionela Pepa
Ionela Pepa 22 saatler önce
Acu mie pofta sa merg in Moldova!!!!! ❤❤❤❤❤
Adrian
Adrian 23 saatler önce
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
jafArmat
jafArmat Gün önce
🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️
Aurora
Aurora Gün önce
Eeeee, istoria adevarata e alta, parintele;
Ionas veronica
Ionas veronica Gün önce
"Sufletul este nemuritorul care ne înlocuiește" ...cât de măreț spus drag părinte!!!
Veronica Fandel
Veronica Fandel Gün önce
Mulțumim parinte Constantin Necula, mulțumim Mihai Morar ! Când vă ascultăm uităm de tot urâtul ce ne înconjoară ,de durere ,de foame ,de sete , timpul se oprește ! Dumnezeu să vă țină sănătoși și să vă dea putere să continuați !
Ana Popa
Ana Popa Gün önce
Nu as avea incredere intr- un om ca Necula si Calistrat . Vorbe ,vorbe !
daniel cazacu
daniel cazacu Gün önce
Un om admirabil.
Mateut Aurica
Mateut Aurica Gün önce
Mulțumesc Dumnezeu să binecuvânteze familia mea Doamne ajută! Vă doresc sănătate.
Dan Vatasescu
Dan Vatasescu Gün önce
te iubim MAESTRE FLORIN PIERSIC
FroMorF
FroMorF Gün önce
E fabulos omul asta !!!❤❤❤❤❤❤❤
Barbacariu Dan
Barbacariu Dan Gün önce
Mulțumesc mult, foarte frumos
gilda- daniela neagu
Abia acumam vizionat acest podcast,un podcast în care am absorbit fiecare cuvințel al Mihaelei Tatu . Avem nevoie de astfel de modele în viața noastră, trăirile despre care povestește nu mi sunt străine , eu le trăiesc aici la noi în țară, prin pelerinajele în care merg ... Rohia e minunată , are o poveste ,o legendă, simplă, iar locul în sine e într-o continuă evoluție ... Nimic nu e întâmplător în viață, toate se întâmplă cu un rost.... Ce ne rămâne nouă de făcut ?! Doar să ne bucurăm de viață , să oferim iubire ,să credem ,să mulțumim .... Dna Mihaela Tatu ,îți Mulțumesc și te iubesc pentru ceea ce ești!❤ 😇🙏🙏🙏
Blaj Nicoleta
Blaj Nicoleta Gün önce
Aveți dreptate ,se poate intampla ce gândesc și doresc /cer mai mulți în același timp . Iisus a spus "dacă doi sau trei cer ceva in Numele MEU ,le va fi dat ."
BarbaRossa
BarbaRossa Gün önce
Gândire deziderativă
Erich Schell
Erich Schell Gün önce
BTC ✌🏼
Costin Angelescu
Costin Angelescu Gün önce
Cel mai fain invitat!
Catalin Serban
Catalin Serban Gün önce
Doi oameni de mare valoare!
Eva Sofia
Eva Sofia Gün önce
❤😊
Mihăiță Pădurariu
🎉🎉🎉🎉
Georgiana Oprea
Georgiana Oprea Gün önce
Ca de fiecare data,nu ne-ati înșelat așteptările 🙏🤗așteptăm dl. Morar un podcast și cu dl Leon Danaila...eu zic ca ar fii interesant!Mulțumim 👏
Valeria Maria Gui
Minunat nu ma satur Sa va ascult Felicitari Mihai Felicitari Dne ajuta d-voastră Constantin Necula 🎉❤❤❤❤
radu ionescu
radu ionescu Gün önce
SITUATIA DIN ROMANIA AR PUTEA INCEPE SA SA FIE SCHIMBATA SPRE O VIATA MAI BUNA NORMALA SANATOASA MINTAL DREAPTA OMENEASCA CRESTINEASCA DE CETATENII BUNI DREPTI SFINTI INTELEPTI SANATOSI MINTAL CU AJUTORUL SI CONDUCEREA LUI DUMNEZEU CU CONDITIA ESENTIALA CA CETATENII CORUPTI AI ROMANIEI SA SE LEPEDE DECONECTEZE PSIHICUL SUFLETUL VIATA CU TOT CE CUPRINDE DE SATANA DE TOTI DRACII DRACOICELE DIN TOATE PARTIDELE POLITICE DE TOATE PACATELE GINDURILE PLANURILE CUVINTELE FAPTELE RELE CRIMINALE MONSTRUOASE SI PRIN IMPLINIREA VOINTEI LUI DUMNEZEU BUNA DREAPTA SFINTA INTELEAPTA PERFECT SANATOASA MINTAL SCRISA IN CELE 10 LEGI DIVINE SI ADEVARUL SFINT DIN BIBLIE,DACA CETATENII CORUPTI REFUZA SA IMPLINEASCA VOINTA LUI DUMNEZEU AU MULT DE CHINUIT SUFERIT SCLAVIE PE VIATA GENERATIE DUPA GENERATIE PINA LA SFIRSITUL LUMI SA PLATEASCA SALARII SI PENSII SPECIALE DE MILIARDE DE EURO PLUS IMPRUMUTURI DATORII EXTERNE DE SUTE DE MILIARDE EURO NUMAI DOBINDA ESTE DE 37 MIILIARDE SI JUMATATE PE URMATORI ANI DATORII DE SUTE DE MILIARDE EURO CE AU IMPRUMUTAT SI IMPARTIT INTRE IEI BENZILE ORGANIZATE DE HOTI BANDITI TILHARI TRADATORI EXCROCI VRAJITORI MARI MINCINOSI DIN TOATE PARTIDELE POLITICE SI COMPLICII DIN TOATE MAFIILE RELIGIOASE BISERICILE CORUPTE SATANISTE PLINE DE SATANISTI CORUPTI BLESTEMATI PEDEPSISITI DE DUMNEZEU DEGHIZATI CAMUFLATI IN CRESTINI PREOTI PASTORI PREDICATORI DE LA TOATE RELIGIILE CULTELE O ARMATA INTREAGA DE PARAZITI DUSMANI AI POPORULUI CARE AU FACUT SI CONTINUA SA FACA MULT SI MARE RAU CETATENILOR ROMANIEI SI PRIN CARE SATANA SI DRACI CARE II POSEDA AU CONDUS MAREA MAJORITATE A CETATENIILOR ROMANIEI DIN RAU IN MAI RAU IN ACEST MARE IAD INTUNECAT AL CORUPTIEI PROSTIEI NEBUNIE SARACIEI TOT MAI MARI PERICULOASA O MULTIME DE MARI NEDREPTATI PROBLEME TOT MAI MULTE GRAVE PERICULOASE PANDEMIE AMENINTARI CU RAZBOIUL DE LA GRANITELE ROMANIEI SI URMEAZA CHINURILE INGROZITOARE SI ETERNE DIN FOCUL CEL VESNIC AL IADULUI PENTRU TOTI SATANISTII CORUPTI CARE CONTINUA SA PACATUIASCA SI SA INCALCE CELE 10 LEGI DIVINE SI ADEVARUL SFINT DIN BIBLIE IN CONCLUZIE AVEM O MULTIME DE MOTIVE EXTREM DE SERIOASE CA SA NE POCAIM SFINTIM SI SA IMPLINIM VOINTA LUI DUMNEZEU BUNA DREAPTA SFINTA EXACT CUM SCRIE IN CELE 10 LEGI DIVINE SI ADEVARUL SFINT DIN BIBLIE.
Kzuma Pop
Kzuma Pop Gün önce
Dacă vă sponsorizează banca, de ce aveți activate reclamele? ¯\_(ツ)_/¯
Andrei vlad21
Andrei vlad21 Gün önce
Este c el ai a ascultat după părerea voastră ca il promovați prea mult
Daniela Bargaoanu
Ești un exemplu pentru mine. Te urmaresc pe podcast și simt că mă susții prin tot ce spui!!! Ai facut un click in capul meu!!! Felicitări Dragoș!!
Gia S
Gia S Gün önce
Va pup ...vreau sa va aduc pe buze .azi .aici si acum cel mai indraznetz zambet ,Viu si Colorat ca ,Bossul din poveste 😂😊, se zice ca la usa unde avea biroul ,Dumnezeu bate Coca Cola...care in timp ce se aseaza pe un scaun il intreaba Pe Tatal Cel MAI Viu ,Dumnezeu. Cat il costa sa apara. Si Coca-Cola in Crez? Mahnit ..oarecum ,Dumnezeu il indeamna sa iasă....dupa o saptamana ,Coca-Cola revine la TATI si L intreeaba acelasi lucru plus o oferta de 30 de milioanele 😂..Vizibiil .enervat cheama paza sa l arunce pe scari ..in timp ce se ridica dupa jos Coca-Cola isi zise cu voce tare .... ma tot gandesc si ma intreb Oare cat o fi dat PÂINEA ❤😊?
Mirela Cristea
Mirela Cristea Gün önce
Mihai Morar multumesc !!!❤❤❤❤
Mirela Cristea
Mirela Cristea Gün önce
Parinte Necula ne indumnezeiți cu simpla dv prezență!
Ana Grigorescu
Ana Grigorescu Gün önce
Mulțumim pentru învățăminte.Doamne ajutane și pe noi.
Victor Ciobotaru
Victor Ciobotaru Gün önce
Mihai Morar: Ce faci? Constantin Necula: Bine Publicul din sala: Aplauze😅😅
Elena Grosu
Elena Grosu Gün önce
Extraordinar! Am ascultat de câteva ori. Mulțumim! (dle Morar, ați vrea să diminuați fundalul muzical sau, poate, îl excludeți... e un element cam deranjant... vrem să auzim cuvintele și atât... Succes!)
Cristescu Alin
Cristescu Alin Gün önce
Slugă împuțită !!! Cat a platita acest no name ?!
Sabina David
Sabina David Gün önce
Amin! Doamne sa ne iubeasca Maica Domnului.Si eu o iubesc ,din tot sufletul! Miluieste ne MaicutaDomnuluiui
Sabina David
Sabina David Gün önce
Va multumim , mult ,foarte frumoasa conservate.Fumnezeu si Maica Domnului să ne ajute pe toți!
Sabina David
Sabina David Gün önce
Frumos dialig sunteti ,minunatii.Dumnezeu sa va ajute! Pentru tot ce faceti pentru noi!🙏🙏🙏😘
Gabriel Mihalachioiu
Mulțumesc mult pentru acest material cu profesorul Dulcan, am să caut să îl ascult de mai multe ori ca să pot să îl înțeleg mai bine. De fiecare dată când îl ascult găsesc lucruri pe care și eu le-am trăit.
Liliana Macovei
Liliana Macovei Gün önce
Buna ziua! Sunteti extraordinari ,doamne sa existe cât mai mulți oameni de asa o calitate. Întrebare unde pot comanda această carte a d-nului Patraru.?