Karanlık
Телевизията на истината
Телевизията на истината
Телевизията на истината
Abone ol 19 B
Алфа ТВ
YORUMLAR
Kiril Dimitrov
Kiril Dimitrov 2 saatler önce
Тъпака Марков е/беше един от тия, които подстрекаваха хората да не гласуват. На ви сега! Слушайте го пак тоя измекяр.
Rumyana Vasileva
Rumyana Vasileva 10 saatler önce
В древен Китай най-високо възнаграждение са получавали лечителите, които са имали НАЙ- МАЛКО болни пациенти. Сега е точно обратното. Когато ти получаваш повече пари за повече болни, нямаш стимул да излекуваш хората. Парите корумпираха лекарите и резултатът е БОЛНИ ХОРА.
Тотка Стоева
Тотка Стоева 10 saatler önce
От тази демокрация едни не си знаят парите а други са на ръба на оцеляването Продават си жилища за стави или за преживяване Срамота е
Daniela Tran
Daniela Tran 10 saatler önce
България не е демократична а капиталистическа държава.При капитализма,това си е напълно нормално.
sinan sinanov
sinan sinanov Gün önce
НА 6.6 ВТОРНИК ОТ 12 ЧАСА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРОТЕСТ СРЕЩУ МАФИЯТА И НОВИТЕ ОТ ПП ДБ И ГЕРБ -МАФИЯ ИСКАТ ИМА ПАРЛАМЕНТ ДА СПАСЯТ ОТ ЗАТВОР БОЙКО БОРИСОВ,ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ И ОБЕДНЕЛИ ПО ВРЕМЕ НА ГЕРБ И ПП ДА СЕ МОБИЛИЗАРАТ И ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ МАФИЯ И КОРУПЦИЯТА.
Lalcho Gergovski
Lalcho Gergovski Gün önce
Браво ! Невероятен сте !
valentin grudev
valentin grudev Gün önce
Браво!
Zlatin Zlatev
Zlatin Zlatev Gün önce
Ще ти кажа едно г-н полковник!Баща ми беше полицай!Не открадна един лев в животът си и прикриваше колегите си които крадяха в несвяст!Накрая. знаете ли как свърши всичко г-н полковник!?Пенсионира се не успя да го преживее и се пропи,до смърт!
Zlatin Zlatev
Zlatin Zlatev Gün önce
Защо не ми излиза коментара!?За сега стана!Сами си направете изводите!Да и аз го харесвах да казва стари истини,обаче не удържа думата си за новите! m.trvid.comP-nRlOSr-os?feature=share3
Mariana
Mariana Gün önce
Президента ги награди за предателството с указ , след посещението си с Карадайя при султана! -Честито ни правителсто от джендъри и евнуси!😢😢😢😢😢
Румяна Александрова
Дадохте ми надежда
micheal Konstantinov
Пасков е изрод а Алфа е Говно....
Martin Marinov
Martin Marinov 2 gün önce
Има много родолюбиви и интелигентни българи от които не малко са доста над тези "интелиджент", но няма на кого да се дооверят. Необходима ни е нова партия от интелектуалци. Сигурен съм че тези 70 % отказващи да гласуват ще видят в тях свои предтавители за парламента.
Dobrin Baychev
Dobrin Baychev 2 gün önce
Както винаги компетентен г.-н Марков.Убеден съм че ни чака едно много Добро Бъдеще.Бог да ви благослови.
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov 2 gün önce
Бог с Вас за изграждане на новия ред🙏Амин и да бъде🙏
Petar Petrov
Petar Petrov 2 gün önce
Служебните кабинети на Радев като смениха шефовете на всички служби някой каза ли нещо !!
Mira Sheytanova
Mira Sheytanova 2 gün önce
Браво ❤❤❤
Todor Kasidov
Todor Kasidov 2 gün önce
Полковника се завърна в неговия си стил!!!
валери андреев
НАТО се превърна от организация за защита в нацистка организация за господство, чрез военни средства. Вече няма световна демокрация, мир на праха и.
Krasen Iliev
Krasen Iliev 2 gün önce
Ехх господин Марков, не разваляйте нагласата и убежденията на водещото момченце. Остана толкова разочарован като му съобщихте, че Турция, а не САЩ са поискали да си унищожим въоръжението. Горкият, направо посърна.
Genadi Savov
Genadi Savov 2 gün önce
Четох,че_в_битката_при( Жеравица)_до_гр. Монтана_в_помощ_на_българите_дошли_унгарци_на_ Владислав_ Чаки_унгарец_австрийски_офицер! И_българите_и_унгарците_завзели_гр. Кутловица! Но, австрийските _генерали_изтеглили_унгарските_войски_в_ Белград_скоро_турците_завзели_след_битка_и_ Чипровци!????
Emil Tonev
Emil Tonev 2 gün önce
Сменете водещия,няма как това дете да разбере за какво става въпрос
Dima Hartinova
Dima Hartinova 3 gün önce
Да.пазим.този.ЧОВЕК.
ivan shtonov
ivan shtonov 3 gün önce
Дрън -дрън ,поредния схоластик,всичко знаят,ма престъпниците влизат -излизат когато си искат ,дали ги търси Интерпол,Европол,а и др.,дреме им на дедовия,Черепа се разпорежда ,като Бог,Галеви са си вкъщи от отдавна....и т.н....,тоз да ходи да си лекува чернодробните проблеми///
prerogativ demos
prerogativ demos 3 gün önce
Това е Стигма. Изневярата не е инкриминирана. Жените ви слагат рога и после ще ви обеснят, че дори и да ви изневеряват са защитени от домашно насилие, защото Истанбулската конвенция ги защитава. Помислете и за правата на мъжете, защото те са понякога по- уязвима група от жените.
Petyo Petrov
Petyo Petrov 3 gün önce
Платен помияр.
Vincent Vega
Vincent Vega 3 gün önce
Г-н Марков, може и да сте прав и да идва нещо по-добро, но със сигурност няма да доживеем да го видим. България е на дъното.
Анна Касабова
Волен прав си от всякъде
Martin Luther
Martin Luther 3 gün önce
Благодаря Ви!
Adora M
Adora M 3 gün önce
Полковника извъртя ли се, какво стана? Последното му изказване в бнр беше че правителство трябва да се състави. ?!? Пълен Х. Заплашиха ли го? Какво стана?
Plamen Yordanov
Plamen Yordanov 3 gün önce
Здраве желаем полковник Марков!
Любвин Пъшев
Относно това дали са чели Конституцията. Може да постъпите подобно на Майкъл Мур. Да обикаляте с една кола с високоговорители около Парламента и да им четете Конституцията!
Пешо Папура
Марков..свестен човек си, ама не се мятай така в защита на пРезидента...щото не му е чиста и на него работата..знаем за масонската ложа..знаем за ширещата се доказана корупция под негово крило..пътя на Копринката..Узунов..доказани корумпета...а заставането на позиции в защита на мошенника в Президенството ме навежда на някои мисли..
vasil jivkov
vasil jivkov 3 gün önce
Българина е толкова тъп , че утре ако започнем да се стреляме повечето ще мислят че това е игра и отново ще гледат само себе си... Време е за тотална война и възкрасението на наща държава. Всички политици , ченгета и друга пасмина дето подкрепя умиращия запад да си заминат.
J Kerr
J Kerr 3 gün önce
Dr. Paskov is No. 1.
Nicola Nick
Nicola Nick 3 gün önce
Какво "Синовете ще били съдили един ден бащите си", като те да същите престъпници без НИКАКВА духовност или някакво претърпяно развитие.Когато атеисти се докопаят до неограничена власт (каквато имаше ДС в България!)- се превръщат в Чудовища! Това е Библейска истина, която никой не може да дискутира.Сина на едно чудовище, който е още по-голямо чудовище щял да стане по-бял и чист от сняг за да съди баща си, който го е спасявал цял живот от съд и присъда за престъпленията , които е вършил от тийнейджър до сега!? Хайде де!
Nicola Nick
Nicola Nick 3 gün önce
Не сравнявайте чингета на Режима с Интелиджънд Сървиз.Тези нямат никакъв морал, фалшиви дипломи от СУ, обикновени крадци и престъпници, които се появиха физически да управляват, защото са непознати физиономии, но мястото им ена подсъдимата скамейка и то до един. Ще сравнявайте САЩ със себе си! ТЕЗИ служби там не са пазили Народа, а престъпното "управление" .Има разлика кого и какво са пазили и то с убийства, които граничат с геноцид на българите и българщината.ше разказвайте измислени приказки колко били умни и ценни тайните служби на Режима ! Че пък и сравнения с тези на Велики Държави!
Nicola Nick
Nicola Nick 3 gün önce
Какво сравняваш БЪЛГАРИТЕ с бай Тошо, слугата на чуждите държави! И говори ясно, недей да шепнеш като в спалнята на любовница! НОВО вино, не се налива в стари мехове! ( защото ще се вкисне веднага!) Няма старите главорези на народа и държавните крадци да "правят" тепърва Демокрация! Ние сме в 2023.Май не "Народното Съзнание" е изпреварено от вашите лъжи за реформи, ами твоето лично съзнание е изпреварено от времето защото очевидно не знаеш в кой век живееш за да смяташ Народа на България по-прост от такива като тебе. Никаква Реформа няма да се реализира без преди това да си получат присъдите всички досегашни престъпници срещу Народ и Държава! Ще ги отървавате от Съд, като ги правите борци за Демокрация ли?! Някога лъжеха, че са били уж борци против фашизма и живяха на гърба на народа с дебели пенсии. Кой и кога ги е ангажирал да се "борят" срещу заплащане, а няма и доказателства, че са се борили за каквото и да било.Едун на друг си ставаха "свидетели", че са били някакви борци. Техните синчета и внуци ще ни "хвърлят прах в очите "с някакви реформи, които щели били да направят . Налагат им от ЕС нещо без да ги интересува, че не са избрани от Народа, ами се избират самите те и престъпните им семейства и слуги . ЕС е неспособна да въдвори Ред и Закон в държавите, които лакомо и нахално присъединява към себе си. С "подписване" на нещо демократично, без възможност за Контрол дали се изпълнява пердашат тъпашки напред с агресивни войни ( като тази, която Корупцията на Украйна предизвика), местят се в работата на страни, които нито са в ЕС, нито в НАТО! По-умни държави като Англия, напуснат ЕС навреме.Това че се освобождават от остарелите си оръжия за сметка на украинският народ, който един ден с кървав Труд ще плаща за тия боклуци, не значи че споделят глупостите, които върши ЕС. Ако бяха един смислен и добър за всички Съюз , нямаше да работят с такива като вас нито един ден, нежели 30 години!
Мая Гиздова
Ние сме едно средно европейско сеело крадци,ако не се краде ще бъдем един европейски град ,една малка Швейцария. Иначе сме много изобретателнно племе ,как да преебем другите !
Rositsa Madzharova
Rositsa Madzharova 3 gün önce
Супер.водещ.а този.красив гост е мега интелигентен дали?има други българи като него.дай боже да се появът и други че да спасят държавицата ни
Toni
Toni 3 gün önce
Не думайте 🤔 Марков : ...няма нищо страшно да останем без правителство ... СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ Марков: ...трябва да има задължително правителство.. 😮 ,та затова - Не думайте за Марков 🤔
Atanas Mironov
Atanas Mironov 4 gün önce
Нашето място е с братска Русия.
Promotion
Promotion 4 gün önce
Днес да си РОДОЛЮБЕЦ , ЧЕСТЕН, ОТГОВОРЕН и МОРАЛЕНО НРАВСТВЕН е едва ли не e ПРОСТОТИЯ и НАИВНОСТ ! А да се лъже, мами и краде се оказва Евро -атлантично Демократично ПРАВО , норма и стандарт ! А ми тогава нещата вървят , рано или късно на ТЕПАНЕ !
Dimitar Delev
Dimitar Delev 4 gün önce
Браво, дано хората го разберат и се замислят, много точно анализира ситуациите.
GumballBG
GumballBG 4 gün önce
А вече отрочето произведено от новосключеният съюз си има родител 1, родител2 и ...родител 3 ! Мисля вче сме покрили ,,джендърските идеологии" дори и в политиката ! ГЕРБ+СДС, ПП+ДБ, ДПС ...! Да ни е чИститУ !
Garbis Nev.
Garbis Nev. 4 gün önce
100 камшика за човека който е синхронизирал субтитрите с аудиото
GumballBG
GumballBG 4 gün önce
Защо забравяме да изясним отново въпроса с двойното гражданство и на Мария Габриел? Тя е от повече от двадесет години френска гражданка ! Или вече претръпнахме и ,,новата нормалност" и тук ни завладя...и даже вече не питаме ?!?
hristobotev
hristobotev 4 gün önce
Амин !
Ivan Karadzhov
Ivan Karadzhov 4 gün önce
Как може да кажете, че не са очаквали война! Като много хора казваха и то преди 20 години къде са проблемите и какви са опасностите... Всички "политици" знаеха много добре...